Hedef engelsiz Konyaaltı
Hedef engelsiz Konyaaltı
Ayten Gökçer hayatını kaybetti
Ayten Gökçer hayatını kaybetti
Sözleşmeli öğretmen kararı Resmi Gazete'de...
Sözleşmeli öğretmen kararı Resmi Gazete'de...
Mısırlı iki kardeş son yolculuğuna uğurlandı
Mısırlı iki kardeş son yolculuğuna uğurlandı
26 Haziran 2011 Pazar - 17:17

Kurultay için 508 imza toplandı iddiası

12 HAZİRAN seçimleri öncesi genel merkez tarafından görevden alınan CHP Bursa eski il başkanı Gürhan Akdoğan, kurultay için bin 268 delegeden 3 günde 508 imza toplandığını öne sürdü.

Kurultay için 508 imza toplandı iddiası
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Genel seçimlerin ardından CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kurultay çağrısı bazı il örgütlerince destekleniyor. Bursa’da dün, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek amacıyla 15 ilçe başkanının düzenleyeceği belirtilen basın toplantısına Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, Osmangazi İlçe Başkanı Zeynel Kitre, Kestel İlçe Başkanı Yıldıray Atlı, İnegöl İlçe Başkanı Erol Kazanç katıldı.

CHP Bursa eski İl Başkanı Gürhan Akdoğan, bugün yaptığı yazılı açıklamayla tartışmayı alevlendirdi. Dünkü toplantının Genel Başkan Yardımcısı Sena Kaleli’nin zorlaması ile yapıldığını öne süren Akdoğan, ilçe başkanlarının buna tepki olarak orada bulunmadığını söyledi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na bir tepkilerinin olmadığını kaydeden Akdoğan, sorunlarının parti meclisi, söylemler ve partinin çizgisindeki değişme olduğunu ifade etti.

'KURULTAY, KILIÇDAROĞLU'NA GÜÇ VERECEK'

Genel Kurultay için 240 imzanın yeterli olduğunu bildiren Akdoğan, kurultayda seçim yapılabilmesi için de 627 oyun gerekli olduğunu dile getirdi.

Delege sayısının bin 268 olduğunu aktaran Gürhan Akdoğan şunları söyledi:

"Kurultay istemeyen 800 imzanın genel merkeze ulaştığı haberine karşın, CHP taban hareketinin oluşturduğu, içinde birçok geçmiş dönem ve mevcut il başkanın da bulunduğu oluşuma ve tarafımıza iletilen resmi kayıtlar sonucu ilk 3 gün içinde 508 imza toplandı. Bu sayı daha da artacak. Genel Başkanımızın tüm özverili çalışmalarına, gayretine ve ülke için kader seçimi olmasına karşın beklenen sonuçlar alınamadı. Bu seçimde de başarıya çok yaklaştığı bir dönemde, CHP’nin iktidar hedefi ne yazık ki yapılan hatalar ve uğranan kimlik erozyonundan dolayı gerçekleşemedi. İşte bu sorunları çözmek ve değerlendirmek için toplanacak kurultay bu makus talihi değiştirmek için yeni bir fırsat olacak. Bu kurultay CHP’nin genlerini değiştirmeye çalışan anlayışlara karşın, Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’na gerçekten katkı koyacak, güç verecek, omuz verecek, elini her alanda güçlendirecek."

Nitelikli kadroların parti meclisine seçileceğini söyleyen Akdoğan, "CHP’nin çökeceğini ve zamanla biteceğini düşünenlere ve yabancı güçlerin dizayn etme çabalarına karşın CHP tabanı, tecrübeli üyeler ve delegeler; CHP’ye ve Genel Başkanları Kılıçdaroğlu’na sahip çıkacak" diye konuştu. (DHA)

 

 
Yapışık ikizlerin biri heteroseksüel diğeri eşcinsel
 
Otomobil-otobüs kazası: 5 ölü
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Baykal bıktık senden!!!!!!!! 27 Haziran 2011 Pazartesi 14:05

Yeter artık Baykal....Seni CHP istemiyor artık...Çek elini partiden..Seni Antalya'da bile kimse sevmiyor ve istemiyor.Sen geliyorsun diye kaç kişi karşılıyor artık seni?Yanında 3-4 kişi bile kalmadı.Osman kaptan yüzünden herkes soğudu senden. Kimse sana selam bile vermiyor...Yeter artık nefret ediyoruz senden..Bıktık..Yüzünü dahi görmek istemiyoruz.Allah aşkına çek eline partiden.!!!!!!!!!!

Yorumu oyla      4      3  
27 Haziran 2011 Pazartesi 08:34

SYN KILIÇTAROGLU BAYKALA GÜVENME 12 HAZİRANDA MV LİSTESİNİ BAYKALA YAZDIRDINDA NE OLDU ANTALYA

Yorumu oyla      6      3  
CHP taban nareketi 26 Haziran 2011 Pazar 23:36

kemal kılıçdaroğluna güç verecek çarşaf listeyle parti meclisi seçimli kurultay küresel medya ve elemanlarının uykusunu kaçırıyor.çünkü kılıçdaroğlunun çalışmasını gölgeleyen siparişle yeleştirilen elemanları tasfiye olacak.onun için kurultay istiyenleri baykal ve savla ilişkilendirerek delegenin kafasını karıştırıyorlar.ne baykal ne sav yönetime girmeyecek ve partide hak ettiklerinden fazla söz sahibi olmayacak.çarşaf listeyle partide yetişmiş insanlar parti meclisine seçilecek.

Yorumu oyla      6      3  
26 Haziran 2011 Pazar 23:17

baykal ve önder sav'ın dönemleri bitmiştir.her ikiside koltuk sevdalısı insanlar.İkisi de inşallah chp'den ihraç edilirler.baykal'ın yüzünü dahi görmek istemiyoruz partide.

Yorumu oyla      8      4  
26 Haziran 2011 Pazar 20:45

baykal ve önder sav'ın dönemleri bitmiştir.her ikiside koltuk sevdalısı insanlar.İkisi de inşallah chp'den ihraç edilirler.baykal'ın yüzünü dahi görmek istemiyoruz partide.

Yorumu oyla      8      4  
Kurutaya dogru 26 Haziran 2011 Pazar 20:16

hadi hayirli olsun kurultay

Yorumu oyla      4      7  
26 Haziran 2011 Pazar 18:46

ne yaparlarsa yapsınlar 300 imzayı geçemezler..Artık Baykal'ın dönemi kapandı.Byakal elini çeksin artık partiden.Gittikçe komik duruma düşüyor.Hey gidi Baykal hey.Ne durumlara düştün.Sıradan bir antalya vekili haline getirttin kendini.

Yorumu oyla      8      4  
palavra 26 Haziran 2011 Pazar 17:47

ya bunlar amma palavracı ya ben bu yalanlara inanmak istemiyorum aslında yorum yapmak bile yanlış ama kuyruk acıları var bence dogru karar vermiş genel merkez bu adamı görevden almakla en doru kararı vermiş ben kendi adıma ki benim gibi düşünen bir çok insanında katılacagını sandıgım bir önerim var bu ülkede vekalet vermek için 70 yaşını geçmiş kişilerden doktor raporu isteniyor akli dengeleri yerindedir diye raporu kamuoyu ile paylaşmalarını istiyorum :))))

Yorumu oyla      8      3  
26 Haziran 2011 Pazar 17:36

aldığım duyuma göre noter kanalıyla verilen imzalar şuan 571'e ulaştı.Sayın Önder Sav gerekli imzayı çok rahat toplayacak durumda.bence 740 imza toplayacaklar.Çünkü kurultay delegelerinin tamamı önder sav genel sekreter olduğu durumda yazıldı.Bence gerekli imza çok rahat toplanacaktır.

Yorumu oyla      5      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KCK tutuklusu milletvekillerinin tahliyesine ret
DİYARBAKIR'da KCK/TM davasından tutuklu bulunan ve BDP'nin desteğiyle ...
CHP’de son durum
CHP'yi kurultaya götürmek isteyen Baykal-Sav ikilisi şimdiye kadar 254 ...
Manavgatlı AKP'lilerden 'Şerefsiz'e suç duyurusu
ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde, bir grup AK Partili sosyal paylaşım sitesi ...
 
Engin Alan'ın tahliye istemi reddedildi
İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi, ''Balyoz Planı'' davası kapsamında tutuklu ...
Haberal ve Balbay'a sahip çıkacağız
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, "İkinci Ergenekon" davasında ...
Antalyalı delegeden kurultaya hayır
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın 12 Haziran seçimlerinin ardından ...
 
Haberal ve Balbay'a ret
CHP'den aday olup milletvekili seçilen tutuklu isimler Mehmet Haberal ...
Bağımsızlar 'BOYKOT' dedi
BDP’nin desteğiyle Diyarbakır’dan bağımsız milletvekili seçilen Hatip ...
Yazarımız Gündoğdu, Türel ve Sapan'a sordu;
İşte o cevaplar, işte o yazı;
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva