Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
7 Mart 2022 Pazartesi - 16:30

Kuyumcunun vatandaşları dolandırıp kaçtığı iddiası

İZMİR'in Gaziemir ilçesinde, yaklaşık 10 yıldır kuyumculuk yapan M.E.'nin, kendisine güvenip altın almak için para veren esnaf ile mahalleliyi dolandırdığı iddia edildi. Mağdur olduklarını öne süren vatandaşlar, gözyaşları içinde kuyumcunun önünde bir araya geldi.

Kuyumcunun vatandaşları dolandırıp kaçtığı iddiası
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Gaziemir ilçesi Önder Caddesi’nde yaklaşık 10 yıldır kuyumculuk yapan M.E., iddiaya göre alışveriş yapmak için dükkanına gelen çevre esnaf ve mahalliden parayı aldı, ancak çeşitli bahanelerle altın vermedi. Kendisine güvenen vatandaşları oyaladığı öne sürülen M.E.'nin, geçen salı günü dükkanın kepenklerini kapatıp ortadan kaybolduğu öne sürüldü. Kuyumcuya ulaşamadıklarını ve dolandırıldıklarını belirten vatandaşlar, gözyaşları içerisinde dükkanın önünde bir araya geldi. Vatandaşlar kendilerini dolandırdıklarını ileri sürdükleri M.E. hakkında polise şikayetçi oldu. İddiaların ardından soruşturma başlatan polis ekipleri, başka mağdurlar olup olmadığını araştırıyor.

'ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİ ÇALDI'

Bir okulda güvenlik görevlisi olarak çalışan 2 çocuk annesi Hale Çakan, yaklaşık 3 yıldır tanıdığı M.E.'den Ata altını almak istediğini belirterek, "Ben yaklaşık 3 yıldır kendisini tanıyorum. Yazın oğlum yanında çırak olarak çalışıyordu, kendisine ve oğluma yazın yemek bile gönderdim. Eşimle beraber altın almak istedik ve hesabına 90 bin TL para yatırdık. Ertesi gün dükkana gelip altınlarımı isteyince yarın verebileceğini söyledi. Gittim ama yine hazır olmadığını söyledi. Eşim durumdan şüphelenince kendisini arayıp parayı geri istedi. Salı günü vereceğini söyledi, gittiğimizde dükkan bomboştu. Bir haftadır uyku yok, yemek yok. Çok üzgünüz, çocuklarımın geleceğini çaldı. İçim yanıyor" dedi.

'PARAYI ÖDEYECEĞİNİ SÖYLEDİ'

Bir diğer mağdur 2 çocuk annesi Gülşen Gök ise, "Kendisi komşumuz oluyor. 7-8 yıldır sürekli alışveriş yapıyoruz. Yanlış hatırlamıyorsam ayın 24'ünde ona para getirdim ve bilezik almak istedim. Beni birkaç gün oyaladı. Sonrasında toptancıyla sıkıntı yaşadığını ve toptancıyı değiştireceğini söyledi. Geçen pazartesi günü aradığımda, 'Yarın sabah elinizde' dedi. Salı günü sabah dükkana geldim. Bir kısmını verdi, içeride 30 gram altınım kaldı. En azından bir kısmını alabildiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Telefonu kapalı olduğu için ulaşamıyorduk, kendisine mesaj yazmıştım az önce aradı ve ödeyeceğini söyledi. Çoluğumun çocuğumun rızkını aldı" diye konuştu.

IZMIR'IN GAZIEMIR ILCESINDE, YAKLASIK 10 YILDIR KUYUMCULUK YAPAN M.E.'NIN (FOTOGRAFTA), KENDISINE GUVENIP ALTIN ALMAK ICIN PARA VEREN ESNAF ILE CEVRE SAKINLERINI DOLANDIRDIGI IDDIA EDILDI. MAGDUR OLDUKLARINI ONE SUREN VATANDASLAR, GOZYASLARI ICINDE KUYUMCUNUN ONUNDE BIR ARAYA GELDI.(FOTO: IZMIR DHA)

IZMIR'IN GAZIEMIR ILCESINDE, YAKLASIK 10 YILDIR KUYUMCULUK YAPAN M.E.'NIN, KENDISINE GUVENIP ALTIN ALMAK ICIN PARA VEREN ESNAF ILE CEVRE SAKINLERINI DOLANDIRDIGI IDDIA EDILDI. MAGDUR OLDUKLARINI ONE SUREN VATANDASLAR, GOZYASLARI ICINDE KUYUMCUNUN ONUNDE BIR ARAYA GELDI.(FOTO: DAVUT CAN / IZMIR DHA)

IZMIR'IN GAZIEMIR ILCESINDE, YAKLASIK 10 YILDIR KUYUMCULUK YAPAN M.E.'NIN, KENDISINE GUVENIP ALTIN ALMAK ICIN PARA VEREN ESNAF ILE CEVRE SAKINLERINI DOLANDIRDIGI IDDIA EDILDI. MAGDUR OLDUKLARINI ONE SUREN VATANDASLAR, GOZYASLARI ICINDE KUYUMCUNUN ONUNDE BIR ARAYA GELDI. HALE CAKAN (FOTOGRAFTA).(FOTO: DAVUT CAN / IZMIR DHA)

IZMIR'IN GAZIEMIR ILCESINDE, YAKLASIK 10 YILDIR KUYUMCULUK YAPAN M.E.'NIN, KENDISINE GUVENIP ALTIN ALMAK ICIN PARA VEREN ESNAF ILE CEVRE SAKINLERINI DOLANDIRDIGI IDDIA EDILDI. MAGDUR OLDUKLARINI ONE SUREN VATANDASLAR, GOZYASLARI ICINDE KUYUMCUNUN ONUNDE BIR ARAYA GELDI. GULSEN GOK (FOTOGRAFTA).(FOTO: DAVUT CAN / IZMIR DHA)

Davut CAN/İZMİR, (DHA)

 
Özkan Sümer’in kabri anıt mezara dönüştürüldü
 
Kore Gazisi son yolculuğuna uğurlandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özkan Sümer’in kabri anıt mezara dönüştürüldü
Trabzonspor'un efsanesi ve Türk futbolunun önemli ismi Özkan Sümer’in ...
Traktörün kuyruk milinin çarptığı çiftçi öldü
MALATYA'da kayısı bahçesinde ilaçlama yaptığı sırada traktörün kuyruk ...
Marmara’da sıcaklık 6 ila 8 derece düşecek
METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi için soğuk ve yağışlı hava uyarısı yaptı.
 
Eşinin boğazını sıkıp, yumruk atan kocaya 3 bin TL ceza
KAYSERİ’de ailevi meseleler yüzünden çıkan tartışmada A.K.’nin boğazını ...
Kadın emektir
Turgut Güngör
Yüksek sesle müzik dinleyen aracın sürücüsüne ceza
EDİRNE’nin Keşan ilçesinde polis ekiplerince denetimler kapsamında durdurulan ...
 
Servis sürücülerinden konvoylu 'zam' eylemi
KARS'ta servis minibüsü sürücüleri, akaryakıt ve yedek parçaya gelen zamları ...
İstanbul ve Ankara'da vaka sayısı arttı, İzmir'de azaldı
HAFTALIK vaka sayısı haritasına göre, Ankara ve İstanbul, 100 bin kişide ...
Şaka yaptığı arkadaşının yumruklarıyla bilinci kapandı
EDİRNE'de şaka yaptığı arkadaşı Özkan Makas'ın (43) yumruk darbeleriyle ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva