RTÜK'ten 'özel hayatın gizliliğini ihlal' cezası
RTÜK'ten 'özel hayatın gizliliğini ihlal' cezası
Kuş gripli ineklerin çiğ sütünü içen kediler öldü
Kuş gripli ineklerin çiğ sütünü içen kediler öldü
Marco Reus, Dortmund'dan ayrılıyor
Marco Reus, Dortmund'dan ayrılıyor
Finlandiyalı turist odasında ölü bulundu
Finlandiyalı turist odasında ölü bulundu
15 Temmuz 2022 Cuma - 10:12

Luiz Adriano: Hedef, şampiyonluk için her türlü mücadeleyi vermek

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'un Brezilyalı forvet oyuncusu Luiz Adriano, Türkiye'den hiçbir takımdan teklif almadığını, Nuri Şahin ile çalışmanın keyifli olduğunu, bu sene belirledikleri hedefin ise şampiyonluk için her türlü mücadeleyi vermek olduğunu söyledi.

Luiz Adriano: Hedef, şampiyonluk için her türlü mücadeleyi vermek
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'un geçtiğimiz sezonun devre arasında takıma kazandırdığı 35 yaşındaki Brezilyalı forvet oyuncusu Luiz Adriano, açıklamalarda bulundu. Kırmızı-beyazlı ekiple 15 lig maçına çıkan Luiz Adriano, 4 gol ve 2 asist yaparak 6 gole direkt etki ederek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

"BİR SONRAKİ KAMP İÇİN HAZIRIZ"

Ekip olarak çok iyi çalışmalar yaptıklarını kaydeden Brezilyalı oyuncu, “Bu seneki hedeflerimize ulaşmak adına hem fiziksel hem de taktik anlamında iyi bir teknik ekiple çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geldiğimiz noktada birinci etap için kendimize koyduğumuz hedefleri tamamladık diyebilirim. Burada hem fiziksel, hem de taktiksel çalışmalara ağırlık verdik. Kendimizi bir sonraki kamp için hazır hissediyoruz. Kafamızda belirlediğiz hedeflere, bu sene koymuş hedeflere yönelik bir kamp oldu o yüzden sevinçli ve mutluyuz" dedi.

"KARİYERİMDE FARKLI POZİSYONLARDA OYNADIĞIM ZAMANLAR OLDU"

Takıma faydalı olacak ne varsa sahada onu yansıtmaya çalıştığını belirten Adriano, Admir Mehmedi'nin sakatlanmasından sonra maç içerisinde farklı pozisyonlarda sezonu tamamladığını belirtti. Luiz Adriano, “Ben nasıl faydalı olabileceğime odaklanıyorum. O yüzden takımıma geçen sene faydalı olduğum için mutluyum. Geçen sene sakatlıktan dolayı bir arkadaşımız bizden uzak kaldı ve takımın bana ihtiyacı vardı. Benim de takımın nerede ihtiyacı olursa orada her zaman hazır olmam gerekiyor. Daha önce de kariyerimde buna benzer farklı pozisyonlarda oynadığım oldu. 10 numara pozisyonunda oynadım, Haji Wright ile de bazı değişiklikler yaptık oyun içerisinde. Alışık olduğum pozisyondu ve burada da çok kolay şekilde adapte oldum. Takım arkadaşlarım da bana destek verdi ve sonucunu aldık. Takıma da yardımcı olduğum için mutluyum" diye konuştu.

"TÜRKİYE'DEN HİÇ BİR TAKIMDAN RESMİ TEKLİF ALMADIM"

Antalya'da bulunduğu için mutlu olduğuna dikkati çeken yıldız oyuncu, Türkiye'den hiçbir takımdan resmi teklif almadığını dile getirdi. Adriano, “Buraya başkanımız, yönetim kurulumuz ve Nuri Şahin hocamızın bana sunmuş olduğu projelere inandığım için geldim. Bana sundukları proje, aynı zamanda hem oyuncu olarak Luiz Adriano'ya hem de karakter olarak Luiz Adriano'ya güvendikleri için buraya geldim. Bunu bana hissettirdikleri ve geçirdikleri için buraya geldim. Antalyaspor ile anlaşmamda karar vermemdeki yardımcı etmenler bunlardı" şeklinde konuştu.

"NURİ ŞAHİN İLE ÇALIŞMAK ÇOK KEYİFLİ"

Takımın başındaki genç futbol sorumlusu Nuri Şahin hakkındaki görüşlerini söyleyen Adriano, “Kendisinin tartışılmayacak kadar iyi bir kariyeri var. Çok büyük kulüplerde oynadı ve çok büyük teknik adamlarla çalıştı. O kulüplerlde gördüğü, tecrübe ettiği ve öğrendiği şeyleri bize aktarıyor. O yüzden hem hoca olarak hem de bir arkadaş olarak bize en kolay şekilde anlatmak istediği şeyleri anlatıyor. Aslında onun tecrübelerini, daha önce almış olduğu bilgileri, öğrendiklerini bize nasıl aktardığını çok net bir şekilde algılayabiliyor ve bunları sahaya yansıtabiliyoruz. O nedenle onunla çalışmak çok keyifli" dedi.

"HEDEFİMİZ HER ZAMAN REKORU İLERİ TAŞIMAK"

İkinci kısım etabına iyi hazırlanmaları gerektiğinin altını çizen Brezilyalı forvet oyuncusu, “Burada ne kadar iyi hazırlanırsak kırdığımız rekorları, kaybetmeme serilerini devam ettirebilir ya da yenilerini yapabiliriz. Öncelikle burayı atlattıktan sonra maça hazırlanmamız ve iyi tartmamız lazım. Hocamızın dediklerini oyunumuza katmamız lazım. Geçen sene de rekorları elde ederken oynadığımız maçlar kolay değildi. Daha zor maçlar bizi bekliyor. Bizim hedefimiz her zaman rekoru ileri taşımak" ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYONLUK İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE VERMEK İSTİYORUZ"

Bu sezon için belirledikleri hedefin şampiyonluk için her türlü mücadeleyi vermek olduğunu kaydeden Luiz Adriano, “Çünkü biz sahaya her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Hiçbir maça berabere kalmak için çıkmıyoruz. Hiçbir takım bizim için korkulacak veya çekinecek bir rakip değil. O yüzden geçen seneden beri konuştuğumuz ve birbirimize aktardığımız gibi gerekirse şampiyonluk için sonuna kadar mücadele vermek istiyoruz" dedi.

"LUİZ ADRİANO OLDUYSAM LUCESCU'NUN ÇOK BÜYÜK EMEĞİ VAR"

Ukrayna'da Shakhtar Donetsk forması giydiği dönemlerde takımın teknik direktörü olan ve bir dönem Türkiye A Milli takımını da çalıştıran Mircea Lucescu hakkında da açıklamalarda bulunan Adriano, “Lucescu'yu anlatmaya kalksam yarına kadar konuşurum. Benim için bir teknik direktörden daha çok bir baba gibiydi. Ondan çok şey öğrendim. Eğer bugünkü Luiz Adriano olduysam, onun bunda çok büyük emeği var. Hala kendisiyle görüşüyoruz. Çok harika bir karakter" diye konuştu.

SPOR TOTO SUPER LIG EKIPLERINDEN FRAPORT TAV ANTALYASPOR'UN BREZILYALI FORVET OYUNCUSU LUIZ ADRIANO, TURKIYE'DEN HICBIR TAKIMDAN TEKLIF ALMADIGINI, NURI SAHIN ILE CALISMANIN KEYIFLI OLDUGUNU, BU SENE BELIRLEDIKLERI HEDEFIN ISE SAMPIYONLUK ICIN HER TURLU MUCADELEYI VERMEK OLDUGUNU SOYLEDI.(FOTO:MESUT MADAN/BURDUR-DHA)

SPOR TOTO SUPER LIG EKIPLERINDEN FRAPORT TAV ANTALYASPOR'UN BREZILYALI FORVET OYUNCUSU LUIZ ADRIANO, TURKIYE'DEN HICBIR TAKIMDAN TEKLIF ALMADIGINI, NURI SAHIN ILE CALISMANIN KEYIFLI OLDUGUNU, BU SENE BELIRLEDIKLERI HEDEFIN ISE SAMPIYONLUK ICIN HER TURLU MUCADELEYI VERMEK OLDUGUNU SOYLEDI.(FOTO:MESUT MADAN/BURDUR-DHA)

Adem AKALAN- Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

 
Konyaaltı Sahili'nde utandıran manzara
 
'Yabancılara 10 mahallenin kapatılması, komşularının fiyatını yükseltir'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuri Şahin: Laf olsun diye hocalık yapacak kadar zekasız değilim
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'un futbol sorumlusu ...
Antalyaspor çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürüyor
SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, günde yaptığı ...
AFJET Afyonspor, Olcay Şahan ile anlaştı
AFJET Afyonspor, futbola dönme kararı alan Olcay Şahan ile bir yıllık sözleşme imzaladı.
 
Sabri Çelik yeniden MHK başkanı oldu
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu başkanlığı görevine Sabri Çelik'i getirdi.
Antalyaspor'un 56'ncı kuruluş yıl dönümü coşkuyla kutlandı
Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'un kuruluşunun 56’ncı yılı, ...
Antalyaspor'da Aziz Çetin dernek başkanlığına da seçildi
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'da Aziz Çetin, ...
 
Nuri Şahin ve Emre Belözoğlu'ndan ortak toplantı
Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'da futbol sorumlusu Nuri ...
Başakşehir'de hedef Avrupa kupaları
Yeni sezon hazırlıklarını Burdur'da sürdüren Medipol Başakşehir'de çalışmalar ...
Antalyaspor'da hazırlıklar tam gaz sürüyor
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, sağlık sorunları ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva