Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Muratpaşa'da konser var
Muratpaşa'da konser var
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
16 Şubat 2014 Pazar - 21:16

MHP KONYAALTI ADAYI TANITILDI

MHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Serhat Kamaç’ın AKM’DE düzenlenen aday tanıtım toplantısı gövde gösterisine dönüştü.

MHP KONYAALTI ADAYI TANITILDI
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

MHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Serhat Kamaç'ın Antalya Kültür Merkezinde düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısına MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, MHP MYK Üyesi Hasan Çalış, MHP Antalya İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, MHP Eski Antalya Milletvekilleri, MHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cengizhan Gököz, MHP Konyaaltı İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Ali Palabıyık, MHP Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Erdoğan Çetin, MHP Eski Antalya İl Başkanları, MHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Havva Karakullukçu, Antalya Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Uysal, Meclis Üyesi Aday Adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
MHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Serhat Kamaç, “30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde partimizin Konyaaltı Belediye Başkan Adaylığı tarafıma verildi. Bana bu değerli ve kutsal görevi veren Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Teşkilatına teşekkür ederim. Doğma büyüme Konyaaltı’lıyım. Konyaaltı’nın sorunlarını bilen Konyaaltı’nı seven ve Konyaaltı sevdalısı olan biriyim. Konyaaltında doğmuş burada yaşayan ve güzel Ülkemizin dört bir yanından gelerek kendilerine Konyaaltı’nı yurt edinmiş katkı sağlamış vatandaşlarımızla birlikte Konyaaltı’nı gelecek güzel yarınlara hazırlamak amacıyla canla başla çalışarak Konyaaltı’na hizmet edeceğim dedi.
2013-2014Eğitim ve Öğretim yılının ikinci yarıyılının başında öğrencilerin ve öğretmenlerin gelecekle ilgili kaygılarının her geçen gün arttığını ifade ederek sözlerine başlayan MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik,”AKP hükümeti milli eğitim sisteminin ahengini bozmakla kalmamış, yarınlarımızı sabote etmiştir. Bugün, eğitim ve öğretimdeki millilik vasfı küllenmiş ve karartılmıştır. Öyle ki, çocuklarımızın Türküm, Doğruyum, Çalışkanım demesi bile yasaklanmıştır. Bu durum milli bekamız ve milli varlığımız açısından ilave riskler doğurmuştur. Taktıkları kol saatinin fiyatı 700 bin lirayı bulan Bakanlar her şeye layıktır fakat öğretmenlerimizin karın tokluğuna çalışmaya talip olmaları bile çok görülmektedir” dedi.
Antalya’nın alt yapı sorununa dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, konuşmasını şöyle sürdürdü:
Otoyolları, caddeleri, sokakları inceleyiniz neredeyse doğru konumlandırılmış bir tane gider mekanizması yok, Altyapı faaliyetleri açısından planlanmamış bir Antalya ile karşı karşıyayız. Sadece günü kurtarmak ile yönetilen bu şehirde 4 mevsim turizm fikri, sırf alt yapı tıkanıklığı ve yetersizliği sebebiyle hayata geçirilemiyor. Bugün, imar sorunları sebebi ile doğalgaz kullanımından kaçınan bir şehir ile karşı karşıyayız. Kent kirliliğinden tutun da kullanmadığı doğalgazın parasını ödeyen bir Antalya elbette sistemli olarak sorunlarını çözememiş bir Antalya’dır. Diğer yandan 2B problemi ile tasniflenmesi mümkün olmayan toprak anlayışının vatandaş hanesine zarar yazdığını gördüğümüz gibi bu meselelerin rantiye mantığı ile planlandığına şahit oluyoruz. Halbuki Antalya tarih tarafından ortaya koyulmuş bir şehir ve bizden önce yaşamış herkesin ortak eseri. Şu anda bu eser yani turistik katma değerimizi sağlayan bu miras, neredeyse rantiye kafası ile talan ediliyor. Hayır efendim, Eğer imar planlaması yapılacaksa bu şehri katlederek değil onu geleceğe taşıyacak bir planlama ile halkımızla birlikte yapacağız. Antalya turizm manasında her tür turizme hizmet verecek bir kültür coğrafyası, Buna Kültür turizminden tutun da, yaz turizmine kadar her örneği sığdırabiliriz. Ancak bu planlama için kafa karışıklığı yaşamayan bir şehir ve bütünleşmiş bir Antalya şart… O halde Antalya’da var olan dinamikleri harekete geçirmek için göreve talip olmak temel prensibimizdir. Antalya mutlulukların, hayallerin ve insanlığın geleceğinin kentidir… Çünkü Antalya, Antalyalı olmayan herkesin zihninde mutlu olmak için geldiği yüksek yaşantı ve mutluluk hedeflediği bir kent. Gel gelelim merkezi iktidardan emir alarak, rant uğruna kendi kenti ile kavga edip, tüm şehrimizin mutluluğunu yok eden bir belediye dönemi de gördü bizim Antalya’mız.”
Konyaaltı sahilini rantiyecilerin değil bütün vatandaşların sahili özgürce ve güvenle kullanabileceklerini belirten MHP Konyaaltı İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Ali Palabıyık, “Ülkemizde yaşayan vatandaşlarımız yağmur yağsın diye dua ederken, Konyaaltı’nda yaşayan vatandaşlarımız yağmur yağmasın diye dua ediyor. Niye biliyor musunuz? Yağmuru sevmedikleri için değil, evleri su bastığı için, yollarda gidemediği için, can güvenliği olmadığı için sevmiyor” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Milliyetçi Hareket Partisine katılan kişilere parti rozeti takıldı.  
 
 

 
Ümit Uysal; Onur duydum
 
Türkiye, çocuk, CHP ve genetik
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
oylar dspy 18 Şubat 2014 Salı 22:19

7 Milyondan iyidir

Yorumu oyla      3      3  
murat keles 16 Şubat 2014 Pazar 23:24

Benibaday olarak gosterceklerdi il baskaninda bilgisi vardi ilce baskani m.ali palabiyik aksam ilce teskilatini toplayip beni cagirdi yanimda danismanim ve arkadaslarimla toplantiya gittim benden resmen 500 bin tl yatirmami vermemi istediler bende partiye veririm dedim onlarda parti haric bize yatircan dediler suanki aday gosterdikleri serhat kamacta vardi bende size para yediremem dedim sahitlerim var basina aciklama istiyorum hodri meydan ciksinlar karsima bunlar boyle arayin herseyi canli yayinda bile konusurum sahitlerimle 0v532 304 1905 arayin beni benden 500 bin isteyen serhat kamac m.ali palabiyik serhat kamac yatirmismi o parayi ispatlasin bana

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ümit Uysal; Onur duydum
CHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Ümit Uysal, partisinin kendisine bu ...
Baykal; Çare millet
CUMHURİYET Halk Partisi eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz ...
Çavuşoğlu; Fetret devri yaşanıyor
AVRUPA Birliği Bakanı ve Başmüzakareci Mevlüt Çavuşoğlu, "Antalya, Türel'den ...
 
Sultan Yeğen'den açıklama var
CHP'den MYK ve Parti Meclisi kararıyla Muratpaşa'ya Belediye Başkan Adayı ...
CHP'nin Muratpaşa adayı Ümit Uysal
CHP MYK'dan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanlığı adaylığı için Ümit Uysal ...
DSP'ye geçti konuştu; 'CHP'de Atatürkçülere yer yok'
ANTALYA'da CHP'den istifa eden Muratpaşa Belediyesi'nin 15 yıllık Başkanı ...
 
Baykal sahaya indi
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, "Adalet Bakanlığı'ndaki ...
Akaydın; Sultan Yeğen'le de Muratpaşa'da seçimi açık ara kazanırız
ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye ...
CHP Muratpaşa'da düğüm çözüldü
Ve, CHP Muratpaşa'da düğümü çözdü; Sultan Yeğen ile devam kararı alındı.
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva