TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
31 Ocak 2022 Pazartesi - 19:34

MHP'li Antalya Büyükşehir meclis üyesi vuruşarak çekildi

MHP’nin Korkuteli ve Büyükşehir Meclis Üyesi  Süleyman Uğurlu, partisinden istifa etti. Uğurlu, Gün Haber’e istifasını e-devlet üzerinden yaptığını, Salı günü de büyükşehire bir dilekçeyle istifa ettiğini bildireceğini söyledi.

MHP li Antalya Büyükşehir meclis üyesi vuruşarak çekildi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

MHP’nin Korkuteli’de etkin isimlerinden Süleyman Uğurlu, istifasının ardından, Korkuteliler’e hitaben,  ‘Kıymetli Hemşerilerim’ diye başlıyan bir mektup kaleme aldı.

Mektubunda neden istifa ettiğini anlatan Uğurlu, son bölümde ise Korkuteli Belediyesi’ne ağır ifadelerle yüklendi ve bazı suçlamalar getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanlığı tarafından kendisine  “Kesin Çıkarma (ihraç) Cezası” istemiyle disipline sevk edildiğinin bildirildiğini kaydeden Uğurlu, mektubunda şu görüşlere yer verdi:

‘EMEKLERİME SAYGISIZLIK’

“Tarafımca Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı’na delilli ispatlı şekilde yanlış faaliyetlerin tümü iletilmiş olmasına rağmen Partimizi şahsi emellere alet edenlerin sudan sebeplerle disipline sevkim dikkate alarak şahsımdan savunma istenmesi kabul edebileceğim bir durum değildir. İhraç sebebi sayılmayan gerekçelerle disipline sevk edilmemi, şahsıma ve Milliyetçi Çalışma Partisi döneminden bu yana gelen yoğun emeklerime büyük bir saygısızlık kabul eder, savunma yapmayı reddederim. Ancak beni bu zamana kadar destekleyen, seven ve sayanlara aklındaki soru işaretlerini kaldırmak adına bilgi vermek boynumun borcudur. Neticede ben, seçilmiş bir meclis üyesiyim. Seçmenlere bugün ve yarın daima bir borcum vardır. Şunu da belirtmek isterim ki; disipline sevkime gerekçe gösterilen eylemlerin hiçbirisi Parti Tüzüğümüzün 78. Maddesinde belirtilen kesin ihraç cezası kapsamında değildir. Herkesin malumu olduğu üzere ihraç istemiyle disipline sevkimin gerçek sebebi ilçemizde büyük bir sorun haline gelen pazaryeri hakkında yapmış olduğum açıklamalardır. İlçemizde bulunan pazaryeri ile ilgili yapmış olduğum açılamaların bugün de aynı şekilde arkasındayım. Zira Milliyetçi Hareket, içinde milletin olmadığı hiçbir hedefi asla kabul etmez. Türk milletinin milli ve manevi değerler manzumesinin tamamını esas alarak siyaset yapan Milliyetçi Hareket Partisi, bu yönüyle toplumsal merkezin de siyasi temsilcisidir. Bu sebepledir ki, Milliyetçi Hareket Partisi mensubu olarak ilçemizde toplumu doğrudan ilgilendiren ve doğru yapılan her işin arkasında, yanlış yapılan her işin de karşısında durmak görevimizdir.

‘PARTİ ÜYELİĞİNDEN İSTİFA EDİYORUM’

Gelinen nokta itibariyle, 1992 yılında dahil olduğum ve içerisinde bulunmaktan gurur ve onur duyduğum Ülkücü-Milliyetçi Hareketi, 2019 yerel seçimlerinden bu yana şahsi emellerine alet edenlerin yanlışlarına göz yummam mümkün değildir. Sosyal medya üzerinden partimizin üst düzey yetkililerine ve ilçe dışında yaşayan tüm ilgililere “ilçemizde her şey yolunda” algısı oluşturmak için yapılan paylaşımlar gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmasına engel olamayacaktır. İlçemizde yürütülen faaliyetler Partimize, Cumhur İttifakına ve ilçemize göz ardı edilemeyecek şekilde zarar vermektedir. Bu noktadan itibaren şahsıma düşen görev Milliyetçi Hareket Partisi’ni şahsi emellerine alet ederek Parti politikamızı ve Cumhur İttifakını hiçe sayanlarla aynı yolda yürümemek olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisine ve Liderimize olan sadakat ve gönül bağım ezelden ebededir. Hizmet sürem boyunca gerçekleştirdiğim tüm icraat ve başarılar Milliyetçi Hareket Partisi’ne, tüm hataların sorumluluğu ise şahsıma aittir. Bugünden itibaren parti üyeliğinden istifa ederek, şanlı ve şerefli Milliyetçi Hareket Partisi ile yollarımı ayırmış değil aksine ilçemizde Ülkücü-Milliyetçi hareketi şahsi emellerine alet edenlerle yollarımı ayırmış bulunmaktayım.

Süleyman Uğurlu olarak, Belediye’nin koltuğunu Korkuteli halkına hizmet etmek için meşgul ettim ve bu uğurda meşgul edeceğim. Halkın talep ve şikayetlerine çözüm üretebilmek için siyaset yaptım ve yapmaya devam edeceğim. Bu yola baş koyduğumda kimsenin dalkavuğu olmayacağımı bilen Korkuteli halkı beni bu göreve kabul ettiler. Onların güvenini boşa çıkarmayacağıma emin olabilirler. Partiye gönülden bağlı ve yaşananlardan derin üzüntü duyan tüm hemşehrilerime açıkça mesajım şudur; SİZE ELVEDA DEMİYOR; GÖRÜŞMEK ÜZERE DİYORUM. MHP’den yukarıda detaylı yazılı sebeplerden dolayı istifa ediyorum. Bana güvenenlere sonsuz şükran ve minnetle, saygı ve selamlarımla.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinden itibaren bugüne kadar yapılan yanlış faaliyetlerin bir kısmı;

1- Parti politikamıza aykırı şekilde hareket eden kişiler tarafından; ilçemizde yıllardır süregelen “seçim süreci bittikten sonra parti gözetmeksizin ilçede yaşayan herkesin birlik ve beraberlik içerisinde günlük hayatına devam etmesi” geleneğinin tahrip edilmesi,

2- Belediyemiz bütçesinin şahsi lüks harcamalar için kullanılması,

3- Belediyemiz ve işletmelerindeki gayriahlaki davranışlara müsamaha gösterilmesi,

4- Belediyemiz bünyesinde çalışan personel maaşlarının geç, eksik veya hem geç hem de eksik ödenmesi, ikramiyelerinin ödenmemesi, Belediye personellerimizin maaşlarından Bireysel Emeklilik Sigortası kesintisi yapılması ancak kesinti yapılan paraların ilgili bankaya yatırılmaması,

5- Belediye bünyesinde sahada çalışan personellerimizin iş kıyafetlerinin alınmaması ve gayriinsani davranışlara maruz kalması,

6- İlçemizdeki tek pazaryerinin, seçim vaatlerinde yer alan Arasta projesi içerisinde olmamasına ve gerek esnaf gerekse de vatandaş tarafından büyük bir tepki almasına rağmen proje içine zorla dahil edilerek tüm ilçede ekonomik, psikolojik ve sosyolojik olumsuzluklara sebep olunması,

7- 2019 yerel seçimlerinden önce ilçemizde faaliyette bulunan yerlerin işletmelerinin sebepsiz yere kapatılarak vatandaşların mevcut yönetimin yaptığı yerlere gitmeye mecbur bırakmak, (Karşıyaka Mesire Alanı, Üçgen Park, Şehitler Parkı)

8- Aşırı lükse kaçan projelerin alelacele, tedbirsiz ve niteliksiz yapılması ve yapılan tüm projelerin üzerinden bir yıl dahi geçmeden yeniden tadilata alınarak belediyemiz bütçesinden gereksiz harcamalar yapılması.

 
Boğazı kesilerek öldürülen kadının kayınbiraderi de tutuklandı
 
Almanya'dan geldi, yalnız yaşadığı evde ölü bulundu
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 1 Şubat 2022 Salı 13:43

Korkuteli Belediye Başkanı yoğun şekilde halk arasında tartışılmaktadır.MHP içerisinden meclis üyesi bunları anlattı diye ihraç edilir mi,aslında teşekkür edilmesi gerekir,partisinin bir araştırması gerekirken hemen partiden ihraç etmeye kalk,MHP içerisinden ayrılan İyi Parti bile %15 oylara dayanmışken MHP nin %10 lar düzeyinde sürekli kalması işte bu yüzden olsa gerek.Halkdan kopuk olunca bu manzarada kaçınılmaz oluyor.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çaldığı çamaşır makinelerini, yardım istediği esnafla kamyonete yükledi
ANTALYA'nın Serik ilçesinde hırsızlık şüphelisi, nakliye kamyonetiyle ...
Kızakla kayarken, telefonuyla görüntü çeken kişiye çarptılar
ANTALYA'nın Saklıkent Kayak Merkezi'nde kızakla kayan 2 kişi, parkurda ...
Kumluca'da trafik kazası: 4 yaralı
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 20 metrelik ...
 
Öldürülen Azra'nın duruşmasında gerginlik
ANTALYA'da üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nu (21) öldürüp, ...
Alanya'da heyelan; kaya parçaları yolu kapattı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinin Bayır mevkisinde toprak kayması meydana geldi. ...
ATSO'dan Sosyal Girişimcilik Yarışması
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, HABİTAT ve ...
 
Antalya-Konya yolunda TIR geçişine kar engeli
AKDENİZ'i İç Anadolu'ya bağlayan Antalya-Konya yolunda yeniden kar yağışı ...
Çalışkan, üçüncü kez başkan seçildi
KAŞ İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın olağan genel kurulunda Ali Çalışkan ...
ANTGİAD'da genel kurul ve ödül töreni
ANTALYA Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Olağan Genel Kurul Toplantısı, ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva