3 gündür aranan genç derede ölü bulundu
3 gündür aranan genç derede ölü bulundu
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Cem Yılmaz'a ilginç doğum günü hediyesi
Cem Yılmaz'a ilginç doğum günü hediyesi
İranlı rap şarkıcısı hakkında 'idam' kararı
İranlı rap şarkıcısı hakkında 'idam' kararı
31 Ağustos 2011 Çarşamba - 18:07

MHP'li Toskay: Türkiye şantajla karşı karşıya

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Tunca Toskay, son dönemde Türkiye'nin tam bir şantajla karşı karşıya kaldığını belirterek, bunun yanında ülkenin çok hızlı bir şekilde sivil diktatörlüğe gittiğini söyledi.

MHP li Toskay: Türkiye şantajla karşı karşıya
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Ramazan Bayramı dolayısıyla MHP Antalya İl Başkanlığı binasında bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene Tunca Toskay ile MHP Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, İl Başkanı Ali Adnan Kaya, parti yöneticileri ve partililer katıldı. Törende partililere seslenen Tunca Toskay, AK Parti iktidarı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında sert ifadeler kullandı. Sözlerine hem Ramazan Bayramı'nı hem de Zafer Bayramı'nı kutlayarak başlayan Tunca Toskay, "Türkiye artık üstü örtülemeyecek gibi hızlı bir şekilde bölünmeye gidiyor. Kardeş kavgasına gidiyor. Türkiye ve AKP iktidarından, Başbakan'dan çıt yok" dedi. Tunca Toskay, şöyle dedi:

"Adamlar 'Özerk bölge ilan ettik' diyorlar, 'Biz parlamentoyu Diyarbakır'da topladık' diyorlar, Başbakan'dan tık yok. Bizim Başbakanımız çok kabadayı ama yağıyor da gürlüyor da bir türlü yağamıyor ve o da dışarıya dönük, hiçbir faydası yok. Bunları konuşanlara karşı tek kelime etmiyor. Ondan sonra devamlı olarak yeni anayasa çağrısı yapıyor. Yeni anayasanın nasıl yapılacağı belli. Türkiye'nin kuruluş felsefesini gömmek üzere bir anayasa düşünüyorlar. Bu söylediğimiz bölünmeyi hızlandıracak bir anayasa düşünüyorlar ve çünkü kendisine talimatla sipariş verilmiş görev bu. Buna herkes çok dikkat etsin. Bıkmadan usanmadan vatandaşın dikkatini bu istikamete çekelim."

MEDYA MÜTHİŞ BASKI ALTINDA

Toskay, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin son dönemde tam bir şantajla karşı karşıya kaldığını vurguladı. Toskay, "Devamlı al bayrağa sarılı şehitlerimiz, civan gibi evlatlarımız evlerine dönüyor. Başbakan'dan yine ses yok. Medyaya bakıyorsunuz artık 3- 5 tane şehit geliyor tık yok. İkinci, üçüncü sayfada küçücük bir haber halinde veriyorlar. Ona birazcık değerini vermek isteyen medya da zaten iktidar tarafından müthiş bir şekilde baskı altında tutuluyor" dedi.

TBMM BY-PASS DURUMDA

Toskay, Türkiye'nin çok hızlı şekilde sivil diktatörlüğe gittiğini belirtti. Bunun tüm unsurlarının ayan beyan meydanda olduğuna dikkati çeken Tunca Toskay, şöyle dedi:

"Seçimden evvel parlamentodan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) çıkarma yetkisini aldılar. Şu anda tamamen TBMM by-pass edilmiş, hükümet toplanıyor KHK ile Türkiye'nin bütün kurumlarını dağıtıyor, yeni kurumlar kuruyor, tayinler yapıyor. Hiç meclis devrede değil. Bunun adı demokrasi, sivil demokrasi falan değil, sivil diktaya gittiğimizin işaretidir."

AK Parti iktidarını ekonomi alanında da eleştiren ve "Türkiye ekonomisini bunların çıraklık, kalfalık ve ustalık döneminde getirdikleri nokta budur" diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Toskay, dış politikaya ilişkin de sert sözler sarf etti. Özellikle Ortadoğu'da bir tiyatroyla karşı karşıya olunduğunu kaydeden Toskay, şunları söyledi:

"Adam çıktı 'one minute' dedi. Batılı medya dahil, bizimkiler dahil Arap ülkelerinde adamı kahraman haline getirdiler. Niye, orada yapacakları operasyonlarda araç olarak kullanmak için kahraman haline getirdiler. Şimdi Başbakan NATO Genel Sekreteri seçilirken, 'ben bu adamı istemiyorum' dedi adam seçildi. Kaddafi'den demokrasi ödülü aldı, şimdi Kaddafi'nin aleyhinde bulunuyor. Mübarek ile sarmaş dolaş oldu, Mübarek gitti. Esad kardeşiydi, aralarından su sızmıyordu. Esad'ın başı belada, ilk önce Tayyip 'gideceksin' diyor. Tam anlamıyla Ortadoğu'da emperyalist güçlerin taşeronluğunu yapan bir Recep Tayyip Erdoğan ve AKP iktidarıyla karşı karşıyayız."

Konuşmaların ardından Tunca Toskay ve partililer bayramlaştı.


Özgür ÖZTÜRK/ANTALYA, (DHA) -

 
Gülperi akülü aracına kavuşuyor
 
Antalyalı kızın videosu Rus porno sitelerinde yayınlanıyor
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
MECLİSTE CHP- MHP PAYANDA OLMAMALI! 27 Eylül 2011 Salı 12:04

ŞEHİTİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN..BU ŞEHİTLER HATIRINA,AKAN KANLARIMIZIN DEĞERİ OLMASI İÇİN,ANAYASA ÇALIŞMALARINDAKİ KİRLİ OYUNU BOZALIM! "CHP PAYANDA OLAMAZ KAMPANYASI "İÇİN HAYDİ TÜRKİYE!HAYDİ ANTALYA! YCHP NİN AKP İLE DANIŞIKLI DÖĞÜŞÜ:ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNDEKİ İŞBİRLİĞİNİ İYİ GÖZLEMLEYİN EY YENİ CHP LİLER!VE UYANIN ARTIK LÜTFEN! Emine Ülker Tarhan, "CHP Anayasa çalışmalarında AKP nin payandası olmayacak "dedi..Bravo ama Emine ÜLKER TARHAN yalnız kalmamalı.Tüm Antalya Milletvekilleri dahil Hepimiz destek mesajı verelim.Kampanya başlatalım..Haydi CHP liler oyunu bozalım.Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlunu da fax,mail,mektup mesaj yağmuruna tutalım.. Bu sahne Karşılıklı danışıklı döğüş sahnesi..Kemal Kılıçdaroğlu görevini yerine getiriyor.Deniz Baykalın düşürülmesinden sonra ona verilen görev bu zaten..Türkiyenin Anayasa sorunu yok.Burada amaç sadece Kürtlere özerklik verecek bir anayasal düzenlemenin yolunu açmak,değiştirilemez denilen ilk 3 ana maddeleri değiştirmek..YCHP nin görevi de AKP nin bu Anayasa politikalarına destek vermek..Kemal Kılıçdaroğlunun bazen hırgür çıkarır gibi gözükmesi de işin gerçek gözükmesi için yapılan bir durum.Ama CHP tabanı,İl /İlçe Örgütleri ve Halk bunu yemez,yemeyecektir,yememelidir; susmamalıdır!Gerçek CHP liler Oyunu bozacaktır;bozmalıdır!Ulusal Sol-Antalya

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AKP'li vekilin çapkın oğlu
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç'in oğlu Muhammed Güvenç'in ...
Kamacı ve Deveci den yorum geldi
Yazarımız Dursun Gündoğdu’nun Konyaaltı 23 No’lu plajda buluşup CHP İl ...
Ömer Melli'den cevap var
CHP eski İl Başkanı Ömer Melli, 23 No’lu plajda Nail Kamacı ve Alican ...
 
Sadece biri 'Özer Ülken'e oy vermiş
AKP, Akaydın’a ulaşımdan vurdu
AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Ulaşımda insanların isyan ettiklerini ...
Ülken’den Akaydın’a zeytin dalı
CHP Antalya İl Başkanlığı’na yeniden atanan Özer Ülken, arası bozuk olan ...
 
CHP Ankara eski Başkanı Şengül: Meclis üyesinin 83 mülkü var
CHP’li Yenimahalle Belediyesi’nin de karıştığı yolsuzluk iddialarını ortaya ...
Antalya denetmeni iki CHP'li
Ankara il teşkilatındaki sorunlar CHP’nin ‘kırmızı alarm’ vermesine neden ...
MHP'den teklif
MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, ilköğretim, lise ve üniversite ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva