RTÜK'ten 'özel hayatın gizliliğini ihlal' cezası
RTÜK'ten 'özel hayatın gizliliğini ihlal' cezası
Kuş gripli ineklerin çiğ sütünü içen kediler öldü
Kuş gripli ineklerin çiğ sütünü içen kediler öldü
Marco Reus, Dortmund'dan ayrılıyor
Marco Reus, Dortmund'dan ayrılıyor
Finlandiyalı turist odasında ölü bulundu
Finlandiyalı turist odasında ölü bulundu
26 Eylül 2013 Perşembe - 16:20

MHP’nin Antalya adayı

İşte MHP'nin kesinleşen belediye başkan adayları... MHP, 200 belediye başkan adayını belirledi.

MHP’nin Antalya adayı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

 

MHP'de takım kaptanı Kemal Çelik

MHP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı, partinin Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi Kemal Çelik oldu. 2009 seçimlerinde partisinin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçimlere katılan Çelik'in adaylığı, pazar günü Ankara'da düzenlenecek törenle açıklanacak. Açıklama öncesi konuşma taraftarı olmayan Çelik, “İnşallah herkese, ülkemize tüm Antalya'ya hayırlı olur" dedi.

MHP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı 57 yaşındaki Kemal Çelik, Serik'te doğdu. 1997 yılında Emniyet Genel Müdürlüğü görevinde bulunan Kemal Çelik, 1999 yılında dönemin Doğru Yol Partisi'nden Antalya milletvekili olarak parlamentoya girdi. 2002 seçimlerinde partisi DYP'nin baraj altında kalmasıyla listede birinci sırada olmasına rağmen parlamento dışı kalan Kemal Çelik, 2009 yerel seçimlerinde MHP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Yerel seçimlerden 93 bin 284 oyla üçüncü ayrılan Çelik, Haziran 2011 seçimlerinde ise partinin 4'üncü sıra Antalya milletvekili adayı oldu.

Aynı zamanda Antalya'da ilk ilan edilen Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Kemal Çelik, “Herkes gibi pazar günün bekliyoruz" dedi. Adayların Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin katılacağı Ankara Arena'daki programla ilan edileceğini kaydeden Kemal Çelik, açıklama öncesi açıklamada bulunmanın doğru olmayacağını belirterek, “İnşallah herkese, ülkemize tüm Antalya'ya hayırlı olur" dedi.

Ankara'daki programda Antalya'da Büyükşehir Belediye başkanıyla birlikte 8 ilçenin de belediye başkan adayı açıklanacak. Listede MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin Antalya ziyaretleri sırasında ilan ettiği Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce ve Serik Belediye Başkanı Mehmet Habalı da yer alıyor. Buna göre MHP, 2009 yerel seçimlerine Gazipaşa'da Ali Tarık Tepe, Akseki'de Hali Durna, Manavgat'ta Raşit Doğan Enhoş, Elmalı'da Hüseyin Altıntaş, Kemer'de Mustafa Gül ve Finike'de Kaan Sarıoğlu ile seçime girecek.

MHP, il ve ilçelerde seçim yarışına gireceği 200 belediye başkanını kesinleştirdi. Kesinleşen iller arasında, Ankara, Mersin, Adana, Antalya gibi Büyükşehirler de bulunuyor.

MHP'nin kesinleşen 200 belediye başkan adayı, Pazar günü Ankara Arena'da düzenlenecek toplantı ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından resmen kamuoyuna açıklanacak. Arena'daki organizasyona 100 bine yakın kişinin katılması bekleniyor.
 
Belediye başkan adayları, MHP Genel Merkezi'nde oluşturulan 5 kişilik komisyon tarafından belirlendi. Son onayı ise Genel Başkan Bahçeli verdi.
 
İŞTE KESİNLEŞEN ADAYLAR
 
MHP'nin kesinleşen adayları arasında en çok dikkat çeken Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı. MHP, Ankara Büyükşehir'de yarışa, Ankaralı Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ile girecek.
 
Parti, Ankara ilçelerde ise Gölbaşı ve Etimesgut'ta mevcut MHP'li belediye başkan adayları ile devam edilecek. Bu çerçevede Gölbaşı'nda Yakup Odabaşı, Etimesgut'ta ise Enver Demirel, 2014 yerel seçimlerinde yeniden aday olacaklar.
Ankara'da "tüm ilçelerde Ankaralı adaylar" sloganıyla yola çıkan MHP, Keçiören'de ise flaş bir isim üzerinde çalışıyor. Bu çerçevede, Keçiören eski Belediye Başkanı Turgut Altınok'un yeniden Keçiören'den aday gösterilmesi için çalışmalar sürüyor.
 
ADANA'YA CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI
 
MHP, Adana Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için ise Ceyhan'daki mevcut MHP'li Belediye Başkanı'nı aday gösterecek. Adana Büyükşehir için MHP adına yarışa girecek olan ismin Hüseyin Sözlü olması kesinleşti.
 
MERSİN'E TARSUS BELEDİYE BAŞKANI
 
MHP, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ise, Tarsus'taki mevcut Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı aday gösterme kararı aldı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için, Kemal Çelik, Kütahya Belediye Başkanlığı için MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık ve Aydın Belediye Başkanlığı için ise Aydın MHP Milletvekili Ali Uzunırmak isimleri kesinleşti.
 
İZMİR VE İSTANBUL AÇIKLANMAYACAK
 
Bahçeli'nin Pazar günü 200'den fazla il-ilçe belediye başkanını açıklayacağı Ankara Arena toplantısında, İzmir ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları ise açıklanmayacak.
MHP kaynakları, bu iki il için, diğer partilerin adaylarının kesinleşmesinin beklendiğini, adaylar ortaya çıktıktan sonra MHP'nin de kendi Büyükşehir adaylarını açıklayacağını vurguluyorlar.
 
Zeynep Gürcanlı / Hürriyet-Emre BAYLAN/ANTALYA, (DHA)

 
Sapan; Anne kızlık soyadı neden istenir?
 
Zirvede enduro şovu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
THK'yı bitirecek karar
Kurban Bayramı öncesi herkesi yakından ilgilendiren karar sessiz sedasız ...
Firar eden 18 PKK’lı yakalandı
BİNGÖL M Tipi Cezaevi'nde tünel kazarak kaçarak firar eden 14'ü hükümlü ...
BDP bu cinayetle çalkalanıyor
Osmaniye’ye bağlı Kadirli ilçesinde 20 yaşındaki Emine Fırat babası Müslüm ...
 
18 hükümlü firar etti
BİNGÖL'de M Tipi Cezaevi'nde tünel kazan PKK'lı 18 hükümlü firar etti.
İhale yolsuzluğu; 9'u asker 21 kişi tutuklandı
TSK'ya bağlı bazı birliklerin gıda ihalelerine fesat karıştırıldığı iddiasıyla ...
Servis şoförlerine eğitim
AFYONKARAHİSAR'ın Çay ilçesinde, okul servislerinde yönelik eğitim semineri düzenlendi.
 
Çay'a 5 yıldızlı hastane
AFYONKARAHİSAR'ın Çay ilçesinde yapımına 2011 yılında başlanılan Çay Devlet Hastanesi tamamlandı.
67 kişi gözaltına alındı
Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçta çıkan olaylardan ...
Antalyalı manken, otomobili kazandı
KANAL D Televizyonu'nda yayınlanan İlker Ayrık'ın sunduğu 'Ben Bilmem ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva