Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
17 Temmuz 2021 Cumartesi - 16:26

Mahalle halkının mafya isyanı...

ANTALYA'nın Konyaaltı ilçesinde, mahallelerindeki ormanlık alanda, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ağaçların iş makineleriyle söküldüğünü belirten vatandaşlar, eylem yaptı.

Mahalle halkının mafya isyanı...
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İlçeye bağlı Hisarçandır, Yarbaşçandır ve Üçoluk mahallelerinde oturan vatandaşlar, bölgedeki ormanlık alanda kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kepçelerle ağaç katliamı yapıldığını belirterek duruma tepki gösterdi. Ormanlık alanda toplanan yaklaşık 50 kişi, ellerinde 'Harman vakti geçti ey haramiler', 'Rant için değil halk için yasa istiyoruz', 'Köylü toprağına sahip çık' yazılı pankartlarla ağaçlar içinde bir süre yürüyüş yaptı.

GÜN HABER, SİLAHLARIN KONUŞTUĞU İDDİAYI BÖYLE VERMİŞTİ... TIKLAYIN...

SİLAH VE SOPALARLA SALDIRILDI İDDİASI

Kalabalık adına konuşan Kadir Bilgin, 1 yıldır bu sorunla sürekli karşı karşıya geldiklerini söyledi. Hazine ve orman arazilerinin birtakım kişiler tarafından işgal edildiğini öne süren Bilgin, "Ağaçları kesen, hazine arazilerini sahiplenmeye çalışan bu kişiler ağaçlara ve araziye sahip çıkmaya çalışan köylüleri de darp edip tehdit ediyor. Bu kişiler Yarbaşçandır'da 5 kişiye silah ve sopalarla saldırdı. Saldırganların ikisi yakalandı" dedi.



'ARKAMIZDA SİYASİ VE BÜROKRATLAR VAR'

Ağaç katliamını yapanların mahalle halkını tehdit ederken 'Arkamızda siyasi ve bürokratlar var' dediklerini de iddia eden Bilgin, "Buradan yetkililere sesleniyoruz. Bu topraklar bize atalarımızın emaneti. Hazine arazilerinin öncelikli kullanım hakkı da tapusu olan köylülere aittir. Tehdit, darp ve şantajla bu alan çökmeye çalışan kişilere engel olunmalıdır" diye konuştu.

'HER ZAMAN KÖYLÜNÜN YANINDAYIZ'

AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Tayfun Bayar da devletin burada ve köylülerle birlikte olduğunu belirterek, "Konuyu yakından takip ediyoruz. Her zaman köylünün yanındayız. Konuyu 1 yıldır takip ediyoruz. Gerekli mercilerle görüştük. Kısa zamanda çözüme kavuşturacağız" dedi.

'BU GELENLER BURANIN YERLİSİ DEĞİL'

Arsa sahiplerinden Şükran Bilgin de (75), "Biz bu yerin sahibiyiz. Bu gelenler buranın yerlisi değil. Tapulu yerimizle neden uğraşıyorlar? Ben bunları deyince 'Biz devletin adamıyız izinle geliyoruz' dedi. Bize küfrettiler. Bu kişiler yabancı burada yakınları bile yok" diye konuştu.

Öte yandan, köylülerin iddia ettiği karşı gruptan birkaç kişinin ellerinde uzun namlulu tüfek ve sopalarla geldiği anlar da cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

ANTALYA'NIN KONYAALTI ILCESINDE ORMANLIK ARAZININ KIMLIGI BELIRSIZ KISI YA DA KISILERCE TALAN EDILDIGINI ONE SUREN MAHALLE HALKI EYLEM YAPTI.(FOTO:ALPARSLAN CINAR/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'NIN KONYAALTI ILCESINDE ORMANLIK ARAZININ KIMLIGI BELIRSIZ KISI YA DA KISILERCE TALAN EDILDIGINI ONE SUREN MAHALLE HALKI EYLEM YAPTI.(FOTO:ALPARSLAN CINAR/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'NIN KONYAALTI ILCESINDE ORMANLIK ARAZININ KIMLIGI BELIRSIZ KISI YA DA KISILERCE TALAN EDILDIGINI ONE SUREN MAHALLE HALKI EYLEM YAPTI.(FOTO:ALPARSLAN CINAR/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'NIN KONYAALTI ILCESINDE ORMANLIK ARAZININ KIMLIGI BELIRSIZ KISI YA DA KISILERCE TALAN EDILDIGINI ONE SUREN MAHALLE HALKI EYLEM YAPTI. AK PARTI KONYAALTI ILCE BASKANI TAYFUN BAYAR, KONUSMA YAPTI.(FOTO:ALPARSLAN CINAR/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'NIN KONYAALTI ILCESINDE ORMANLIK ARAZININ KIMLIGI BELIRSIZ KISI YA DA KISILERCE TALAN EDILDIGINI ONE SUREN MAHALLE HALKI EYLEM YAPTI. OTE YANDAN KOYLULERIN IDDIA ETTIGI KARSI GRUPTAN BIRKAC KISININ ELLERINDE UZUN NAMLULU TUFEK VE SOPALARLA GELDIGI ANLAR DA CEP TELEFONU GORUNTUSUNE YANSIDI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA)

 
Bakan Varank: Yerli aşıda 2'nci dozlar uygulanmaya başlandı
 
'Günde yarım milyon turist Antalya'da tatil yapıyor'
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Erdem 27 Temmuz 2021 Salı 23:39

O bölgede DSİ bir akan su yeri var.orada büyük bir günübirlik alan yapılmakta.bilgi olan kimler var.

Yorumu oyla      0      0  
Ismail 27 Temmuz 2021 Salı 13:37

Uğur Kaya bakalım kim hopluyor ??

Yorumu oyla      0      0  
Ismail 27 Temmuz 2021 Salı 13:36

Uğur Kaya mutluluğun kısa sürdü. Karalama kampanyasi da başarılı olmadı neyse yakında güvenlik güçleri tekrar ziyarete gelecekler veya sen onlar gelmeden teslim ol. Senin gibilerin sokakta olmaması lazım.

Yorumu oyla      0      0  
Kaya 19 Temmuz 2021 Pazartesi 08:57

İsmail o ı değil i bir defa yanlış yazıyorsun Uğur ve ben dışardyız serbest bırakıldık boşuna hoplama yalan söylüyorsun hemde kuyruklu yalan, şah İsmail Aslan İsmail hani video hani ben bensiz benim videomu çekmişsiniz ve hepside avukata sizden davacı olacağız tek kare resim yok benimle alakalı isteseydin sosyal medyadan alırdınız instagram da çok herkese açık uğraşma sağdan soldan toplamayı

Yorumu oyla      0      0  
Ismail 18 Temmuz 2021 Pazar 19:22

IBDA-C çetesinin elemanlarından Uğur Kaya da yakalandı. Ele başı Hikmet Kaya halen daha firari en kısa zamanda yakalanması dileğiyle.

Yorumu oyla      0      0  
Çakirlarli 18 Temmuz 2021 Pazar 19:17

Aklım almıyor hazine arazisi, orman arazisi nasıl satılır. Neden gelip yikmazlar camekanlari, adam ormana 3 dönüm zeytin ekmiş benim diye dolaşıyor

Yorumu oyla      0      0  
toprak 18 Temmuz 2021 Pazar 16:32

Kim eline fırsat geçirirse çöküyor,demek ki ilk çökenlerin zoruna gitmiş,kendi tapulu malı olana sözümüz yok,ancak bu memlekette herkes biliyor ki nerede bir hazine varsa oraya üşüşüyorlar ve zamanla çıkarılan yasalarla buraların sahipleri oluyorlar. Büyük kentleri düşünün,yağmalanmadı mı.

Yorumu oyla      0      0  
Kadir 18 Temmuz 2021 Pazar 15:55

Hikmet Kaya denilen şahıs daha öncede birçok köylüyü darp etmek ve tehdit etmek suretiyle defalarca şikayet edilmiş ve o bölgede terör estiren bir çetenin elebaşidir. Köylülerin çekmiş olduğu video lar mevcuttur ve bu videolar YouTube da bu akşam paylaşılacaktır. Hikmet Kaya IBDA-C li terör örgütü liderinin en kısa zamanda yakalanıp en ağır cezanın verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu şahıs oldukça tehlikeli, silahlı ve bir terör örgütünün liderliğini üstlenmektedir.

Yorumu oyla      0      0  
ALANYA İL OLSUN 17 Temmuz 2021 Cumartesi 22:38

ormanlara camekan kurdunuz. vatandaşın hakkı olan yerleri zamanında çevirdiniz. ormandı hazineydi. şimdi sizin geçmişte yaptığınızı bu çakallar zorla yapmaya çalışıyor. orman arazisine hazine arazisine çöreklenmiş nekadar kişi varsa buna zin veren hakim,ormancı, devlet görevlisi kim varsa arşın altında buluşunca göreceğim sizi yetim hakkı yiyenleri.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Alanya'da caretta carettalar şezlongların arasına bile yuva yapıyor
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde bu yıl pandemide çok fazla insan popülasyonu ...
Başkan Uysal, arabuluculuk kurumunun önemine dikkat çekti
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Arabuluculuk Merkezi yönetim ...
Müzik, Antalya sokaklarında
ANTALYA'da, Muratpaşa Belediyesi'nin pandemi nedeniyle zor bir dönem geçiren ...
 
Pazar parasını kapkaççıya kaptırdı
ANTALYA'da Zeliha T. pazara gitmek için evden çıktı. Kendisini takip eden ...
Aracıyla 100 metrelik uçurumdan yuvarlanan sürücü öldü
ANTALYA'nın Gündoğmuş ilçesinde sürücünün kontrolünden çıkan hafif ticari ...
Binlerce halı, 'halı tarlası'nda geri dönüştürülüyor
ANTALYA'nın el dokuması halılarıyla ünlü Döşemealtı ilçesinde Halil Börekçi ...
 
Antalya'da aşılama oranı yüzde 81 oldu
İKİ MİLYON 548 bin nüfuslu Antalya'da aşılama sayısı 2 milyon 67 bin 385'e, ...
Sürücülere son 80-100 kilometre için hız uyarısı
İLERİ Sürücülük Teknikleri Eğitmeni Mete Bayrakçı, Kurban Bayramı tatili ...
Panoya aidat borçlarını asmanın cezası 4 yıl hapis
Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, apartman ve site ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva