ANSİAD'ın geleneksel bahar buluşması
ANSİAD'ın geleneksel bahar buluşması
9 Mayıs Avrupa Günü Etkinlikleri düzenlendi
9 Mayıs Avrupa Günü Etkinlikleri düzenlendi
Serik'te öğretmenlerden şiddete karşı eylem
Serik'te öğretmenlerden şiddete karşı eylem
Burdur'da adliye lojmanları için imza
Burdur'da adliye lojmanları için imza
3 Eylül 2011 Cumartesi - 10:15

Marmara ve Ege açıklarında ‘kuvvetli rüzgar’ uyarısı

Meteoroloji Marmara ve Doğu Anadolu bölgesinde sıcaklığın 1 ila 3 derece arasında düşeceğini bildirirken, Marmara ve Ege denizi açıklarında “kuvvetli rüzgar” uyarısı yaptı.

Marmara ve Ege açıklarında ‘kuvvetli rüzgar’ uyarısı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinin aralıklarla kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Trabzon, Rize, Artvin ve Ardahan çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.
Hava sıcaklığı, Marmara ile Doğu Anadolu'da 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgâr genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneydoğu kesimler ile Doğu Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara ile Ege kıyılarının açıklarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYASIRI

Meteoroloji yağışların; Trabzon, Rize, Artvin ve Ardahan çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Sel, Su baskını, Heyelan vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi.

KUVVETLİ RÜZGÂR UYARISI

Bu arada rüzgârın Marmara ile Ege kıyılarının açıklarında kuvvetli esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Deniz ulaşımında aksamalar vb.) tedbirli olunması gerekiyor.

BÖLGELERE GÖRE HAVA

Marmara Bölgesi’nin az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, zamanla Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın öğle saatlerinden sonra Marmara denizinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. Bilecik az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 28, Edirne parçalı ve çok bulutlu, zamanla kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı 29, İstanbul az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 28, Kocaeli az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 30 derece olacak.
Ege Bölgesi’nin ise az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kıyı kesimlerinde kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. A.Karahisar az bulutlu ve açık 28, Denizli az bulutlu ve açık 34, İzmir az bulutlu ve açık 32, Uşak az bulutlu ve açık 29 derece geçecek.
Akdeniz Bölgesi az bulutlu ve açık, zamanla Doğu Akdeniz'in iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek. Adana az bulutlu, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu 35, Antalya az bulutlu ve açık 36, İskenderun az bulutlu ve açık 32, Mersin az bulutlu ve açık 33 derece olacak.
İç Anadolu, az bulutlu ve açık, zamanla doğusu parçalı bulutlu geçecek. Ankara az bulutlu ve açık 28, Eskişehir az bulutlu ve açık 27, Kırşehir az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 27, Konya az bulutlu ve açık 28 derece olacak.
Batı Karadeniz Bölgesi’nin Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bolu parçalı ve az bulutlu 27, Düzce parçalı ve az bulutlu 29, Kastamonu parçalı ve az bulutlu 27, Zonguldak parçalı ve az bulutlu 26 derece olacak.
Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi ise parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Samsun, Ordu, Amasya ve Tokat çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.
Doğu Anadolu Bölgesi parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve batısı (Erzincan, Kars, Ardahan, Ağrı, Tunceli, Erzurum, Iğdır, Malatya, Elazığ, Bingöl) aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Elazığ parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31, Erzurum parçalı bulutlu, zamanla aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23, Malatya parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31, Van parçalı bulutlu 27 derece geçecek.
Güneydoğu Anadolu Bölgesi, az bulutlu ve açık, zamanla kuzeyinin parçalı bulutlu geçecek. Batman az bulutlu ve açık 35, Diyarbakır az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 35, Gaziantep az bulutlu ve açık 34, Şanlıurfa az bulutlu ve açık 37 derece olacak. (ANKA)

 
Yol ortasında yaralı halde bulundu
 
Adli tatil salı günü sona erecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Vali Harput'tan gaf üstüne gaf
BURSA Valisi Şahabettin Harput,kadın görevlinin galoş giydirmesi ile ilgili, ...
Dershanede seks partisi
Samsun'da özel bir dersanede çalışan 27 yaşındaki S.K. ve iki akrabasının, ...
Gülperi için 10 bin kapak topladılar
Edirne'de büfe işletmecisi Eraydın Dürüktaş ve arkadaşları, Antalya'da ...
 
İşyerinin elektriğini kendi üretiyor
Konya'da avize satıcısı 48 yaşındaki Ahmet Bostanoğlu, ithal ettiği güneş ...
OSB’de arsası olan dikkat
Yatırım yapması için tahsis edilen arsada çivi bile çakmayan yatırımcının ...
Minik öğrenciler okula 12 Eylül’de merhaba diyecek
Ana sınıfı ve ilköğretime yeni başlayacak öğrenciler, 12 Eylül’de öğretmen ...
 
Emin Çölaşan ve Bekir Coşkun'dan bayram tadında sohbet
İki yıl arayla Hürriyet Gazetesi'nden kovulan Emin Çölaşan ve Bekir Coşkun ...
Hız göstergesi 191'de takılı kaldı
TEKİRDAĞ’ın Marmara Ereğlisi İlçesi’nde meydana gelen 3 aracın çarpıştığı ...
Ordu Kumru'da yan baktın cinayeti
ORDU'nun Kumru İlçesi'nde, aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva