Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
29 Ağustos 2021 Pazar - 22:06

Maskemizi takarız zaferimizi de kutlarız

Antalya’da Büyük Zafer’in 99’uncu yıl dönümü coşkusu, Muratpaşa Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte yaşandı. Mesafeye pek dikkat edilmese de hemen herkesin maske taktığı etkinlik bir miting havasında geçti.

Maskemizi takarız zaferimizi de kutlarız
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Binlerce kişinin katıldığı kutlamalarda Belediye Başkanı Ümit Uysal, konuşmasında Nasıl 30 Ağustos’ta zafer kazandıysak bilimde, kültürde, sanayide, eğitimde, sağlıkta, tarımda yepyeni zaferler kazanacağız. Ve Türkiye Cumhuriyeti’ni layık olduğu seviye ulaştıracağız” dedi.

Antalya, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Muratpaşa Belediyesi’nin Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlendiği etkinlikle kutladı. Binlerce kişinin katıldığı kutlamalarda, Başkan Ümit Uysal ve eşi Ümran Uysal’ın yanı sıra CHP Antalya milletvekilleri Aydın Özer, Cavit Arı, Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek, CHP İl Başkanı Nuri Cengiz’le birlikte çok siyasi partilerden temsilciler, sivil toplum kuruluşu yöneticileri yer aldı.  

GENÇLİK ORKESTRASI SAHNEDE

Kent meydanında kutlamalar Muratpaşa Belediyesi Gençlik Orkestrası’nın konseriyle başladı. Yaklaşık 3 aydır bu büyük konser için çalışan orkestra, aralarında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkıların da bulunduğu muhteşem bir konsere imza attı. Konserde, Muratpaşa Gençlik Orkestrası’na Muratpaşa Belediyesi Çocuk Korosu ve Çocuk Dans Topluluğu da eşlik etti. Konserin sonunda Başkan Uysal ve eşi Ümran Uysal, orkestra şefi ve eğitmenlere teşekkür çiçeği takdim etti.

CUMHURİYETİN KIZLARI

Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda kutlamalar, bu yıl Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde ‘Şampiyonluk’ hedefiyle mücadelesine başlayacak Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü kadın voleybol takımını sahneye çıktı. Bu yıl kurulan takım, ilk kez Antalya seyircisiyle buluşurken Başkan Uysal da oyuncular, teknik heyet ve kulüp yönetimini sahnede kutladı. Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Türkiye’de özellikle voleybol branşında kadınlarımızın neler yapabildiğinin bütün dünya tarafından görülmesi aynı zamanda Atatürk Cumhuriyeti’nin neler yapabildiğinin bütün dünya tarafından görülmesidir. Kadınlarımızın neler başarabileceğinin bütün dünya tarafından görülmesidir. Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü kadın voleybol takımımızın da bütün bu çabaların Antalya’mızdaki, Muratpaşa’mızdaki simgeleşmiş bir örneği olarak görüyorum.”

‘CUMHURİYETİ KAZANDIK’

Başkan Uysal, kadın voleybol takımı sahneden inerken Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nı dolduran binleri selamladı ve konuşmasına “30 Ağustos’ta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde adeta küllerimizden doğarak, can havliyle, son gücümüzle ‘Bizi bu topraklardan kazıyamazsınız’, ‘Bizi tarih sahnesinden yok edemezsiniz’ dedik. Bu zafer, bize hem vatanımızı hem de demokratik, laik, sosyal hukuk devleti Türkiye Cumhuriyeti’ni kazandırdı” sözleriyle devam etti.

O yüzden 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yılda bir kez değil bin kez kutlanmaya değer olduğunu dile getiren Başkan Uysal, şunları söyledi:

“Biz dünyada farklı bir ülke olduk Kendi kültürümüzde, coğrafyamızda bambaşka bir yere yükseldik. Her ne kadar bunun kıymetini bilmeyip memleketin içinde ve dışında ileri geri konuşan insanlar, yapılar da olsa biz demokratik, laik, sosyal, hukuk devleti Türkiye Cumhuriyeti’ni dünya uygarlığına kazandırdık. Ve muasır medeniyet düzeyinin üzerine çıkmakta kararlıyız. Mutlaka bir gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır uygarlık düzeyini aşama idealine ulaşacağız. Nasıl 30 Ağustos’ta zafer kazandıysak bilimde, kültürde, sanayide, eğitimde, sağlıkta, tarımda yepyeni zaferler kazanacağız. Ve Türkiye Cumhuriyeti’ni layık olduğu seviye ulaştıracağız.”

Başkan Uysal’ın konuşması sık sık alkışlarla kesilirken Antalya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Pinhani konseriyle sona erdi.

 

 
Rizeli 'Recebim'den Antalyaspor'a dava
 
6 FETÖ şüphelisi Yunanistan'a kaçarken yakalandı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 31 Ağustos 2021 Salı 10:45

Tamam Başkan her gün medyadasınız,millet yeterince sizi tanıdı ve anladı.İki dönemdir de Muratpaşa da başkanlık yapıyorsunuz,Muratpaşa'ya yapılması gerekenler zaten sizden öncede yapılmış,gelenler de bir rutin halinde işler gidiyor.Muratpaşa'ya siz veya kim olursa olsun zaten kazanıyor,gelin bir fedakarlık yapın madem bu kadar tanınıyorsunuz gönüllü KEPEZ'e Belediye Başkan adayı olun ve orada kazanın ki bir anlamı olsun.Bakın Gürsel EROL gitti Elazığ'dan vekil adayı oldu ve 35 yıl sonra CHP oradan vekil çıkardı.İşte anlamlı ve fedakarlık olan bu olsa gerek.Hadi sizde bunu yavaş yavaş düşünün kazanırsanız siyasi tarihe geçersiniz.Yoksa ister çalış ister çalışma veya adın ne olursa olsun Muratpaşa'ya resim assan kazanıyor.O nedenle kendinizde öyle bir marifet olduğunu falan sanmayınız.Büyükşehir desen Böcek kimseye vermez,KILIÇDAROĞLU açıkladı biliyorsunuz birer dönem daha yapsınlar diye,'HADİ KEPEZE'yoksa körler sağırlar hep aynı terane Muratpaşa'da birbiriniz ağırlayın durun,hiç kimse elini taşın altına sokmak istemiyor,hep garantici,kusura bakmayın da iki dönemden sonra yine Muratpaşa derseniz şık olmaz.Sizden başka partide Başkanlık yapacak yok mu derler adama.Aslında tüzüğe konması lazım iki dönem yani 10 yıl vekillik veya Belediye Başkanlığı yapanlar 3.ncü dönem olmamalı.Ankara'ya bir bakın kapağı oraya bir attılar mı hep garanti yerlere kendilerini koyuyorlar.Nasıl olsa %25 garanti bu beyleri aslında vekil çıkarılmayan illere hadi aday ol diyeceksin ortalıkta hiç biri kalmaz.Daha ülkede ne olsun,olmaz denen her şey olmasına rağmen halen CHP birinci parti değil,bunun oturulup düşünülmesi lazım,siyaset öyle parti binalarında veya akşam sofralarında olmuyor.Sürekli sokağa çıkın ve CHP' nin oy alamadığı kesimlerle irtibata geçin bir dokunun en azından bunu deneyin,yoksa hep kapalı devre bir araya gelin elde bayrak sallayın,millet yemiyor bilesiniz.Bayrak hepimizin bayrağı sallamanız güzelde vatandaşın temel sorunları var o konularda çözümünüz ne vatandaş bunları duymak istiyor.Gelince nasıl çözeceksiniz,yoksa bağır çağır sağır sultan bile duydu hiç bir faydası yok.En azından İstabul,Ankara,Mersin,Adana Başkanları neler yapıyor ki yüzde 50 üzeri oy alıyorlar,bari onları izleyin yeter.

Yorumu oyla      0      0  
Aji 31 Ağustos 2021 Salı 07:27

Siz ve Sanayi bilim teknoloji öylemi, sizi ve Akpartiyi çevre yolu sağı ve solu temsil ediyor, Manavgat yönüne giderken sağ taraf modern sol taraf hurdalık ve çöplük bu ayıp size yeter, kaldırım bile yok kaldırım

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
5 yıldızlı otele staj yapmak için giderken hayatını kaybetti
ANTALYA'nın Serik ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken minibüsün ...
Tepki gören vekil Antalya'da ayakkabısını değiştirdi
Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 11 bin 950 TL’lik ayakkabısı ile geldiği ...
Muhittin Böcek ağabeyini koronadan kaybetti
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ağabeyi Şadi Böcek'i koronadan kaybetti.
 
İş kurmak isterken, halen borcunu ödediği cipinden oldu
ANTALYA'da, iş kurmak isteyen Nevzat Kuruel (57), halen borcunu ödediği ...
Antalya dahil 6 orman yangını kontrol altında
ORMAN Genel Müdürlüğü (OGM), ülke genelindeki 6 orman yangınının kontrol ...
Antalya'da tur otobüsüyle çarpışan motosikletli öldü
ANTALYA’nın Demre ilçesinde tur otobüsüyle çarpışan motosikletin sürücüsü ...
 
Muratpaşa Şirinyalı Mahallesi'nde 5 yavru köpeği katlettiler
ANTALYA'da 5 yavru köpek, bir sitenin önündeki otoparkta ölü bulundu. ...
Antalya eski Emniyet Müdürü Yılmaz'a rütbe alınma cezası
İçişleri Bakanlığı emriyle rütbe alınma cezası verilen, polisevleri dahil, ...
Jandarma Komutanı Tuğgeneral Özfidan oldu
ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı'na Jandarma Terörle Mücadele (TEM) Daire ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva