Antalya 14. Uluslararası Tiyatro Festivali perde açtı
Antalya 14. Uluslararası Tiyatro Festivali perde açtı
Burdur turizmine 'Gül Yolu' rotası
Burdur turizmine 'Gül Yolu' rotası
Antalyalı miniklere trafik eğitimi verildi
Antalyalı miniklere trafik eğitimi verildi
Antalyaspor-Adana Demirspor: 2-1
Antalyaspor-Adana Demirspor: 2-1
3 Mayıs 2011 Salı - 14:03

Mehmet Atay MHP'den istifa etti

Kepez eski Belediye Başkanı Mehmet Atay, bazı isimleri eleştiri yağmuruna tutup partisi MHP’den istifa ettiğini açıkladı.

Mehmet Atay MHP den istifa etti
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Yazılı açıklama ile istifasını duyuran Atay, 12 yıldır aktif siyaset yaptığı partisinden ayrılırken gemileri de yaktı. Partisinin milletvekili adaylarını belirlerken tabanın sesine kulak vermediğini ileri süren Atay, kendisinin aday adayı olmadığının altını çizerek şöyle konuştu;
 
”Milletvekili adayları kentin sorunlarını Ankara bazında en iyi dile getirecek insanlar olması gerekir. Oysa başka partilerde siyasi miladını doldurmuş insanlar ön sıralara yerleştirilirken, tabandan gelen pırıl pırıl insanlar ya seçilemeyecekleri sıralarda ya da listeye bile alınmadı.''

OYUMU MHP'YE VERMEYECEĞİM 

MHP'nin Antalya milletvekili adaylarının ilk dokuzunun Antalya'da bile yaşamadığını iddia eden Atay, ''Tunca Toskay, Antalya'da ikamet ettiğini söylüyor ama o da evine kapanıyor, partiliye selam bile vermiyor. Üçüncü sıradaki Kemal Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı adayıydı, oy alamadı. Yerel seçimde seçilemeyen insanı, seçilebileceği sıraya koydular'' diye konuştu.

”Bu seçimde MHP'ye oy vermeyeceğim'' diyen Atay’ın istifa kararı MHP Antalya İl Başkanı Adnan Kaya’ya Kepez İlçe Başkanlığ tarafından sözlü olarak bildirildi.
 
 

 
Kılıçdaroğlu: Başbakan'ın yüzü kızarıyor mu
 
Fikri Sönmez Antalya'da anılacak
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hasan OKUN 10 Mayıs 2011 Salı 10:44

Şu olanlara bak. MHP kendi evlatlarına sahip çıkacağına Yusuf Ziya İrbeç, Kemal Çelik gibileri davanın temsilcisi, bizleride dışlamayı seçiyor. Üzülerek görüyorum ki MHP maalesef Türk Milliyetçiliğinin önündeki en büyük engel olma yolunda istikrarla yol alıyor. Bahçeli'nin "MHP'yi bitirme" azmini anlamak olanaksız. Ülkü Ocaklarını pasifize edip dağıttı, şimdi sıra partide. Oysa Çoğumuz o ocaklar sayisinde ülkücüyüz. Kimlerin yadigarıdır bu dava bize. Biraz düşünmek lazım. Atay az bile söylemiş.

Yorumu oyla      5      3  
Hasan DURMUŞ 7 Mayıs 2011 Cumartesi 16:45

Ali İhsan Işıldar, ülkücü davaya emek verenlerin saf dışı bırakıldığını savundu. Listenin özellikle ilk 4 sırasında MHP’ye ve ülkücü davaya emeği geçenlerin yer almadığını ileri süren Işıldar, Bu partide 40 yıl mücadele etmiş milletvekili Hüseyin Yıldız beşinci sırada. MHP’ye üç ay önce gelen Yusuf Ziya İrbeç üçüncü sırada. Birisi 40 yılını vermiş, gecesini gündüzüne katmış 5. sırada. Muhtemelen seçilemeyecek. Diğeri üç ay önce partiye iştirak etmiş üçüncü sırada. Bize profesör lazım değil ki. Ben 30 tane profesör bulurum. Üniversite mi açacağız mecliste. Bağdaş kurup halkın sofrasına oturmayan, halkın nasırlı elini sıkmayan, teri kokuyor diye kaçan vekillerle bir yere gelinir mi? İsmail Hakkı Girişen bu davaya 40 yılını verdi. Onların hiçbirisi cenazesinde yoktu. Milletvekilliği yaptı. Yaşar Baran ihtiyar yaşına rağmen her toplantıda koştu, cenazesinde yoktular. MHP listesinde ülkücülere yer verilmedi , Kemal Çelik iki seçim öncesi karşı partide bizi kötülüyordu. Bir seçim öncesi Yusuf Ziya İrbeç belki bizi kötülüyordu. Bugün onlar listede var biz yokuz. Tepkisini açıktan dile getirdiği için MHP’den ihraç edilmesini isteyenler olacağını tahmin eden Işıldar, Halbuki bunu bütün üyeler, vatandaş söylüyor. Ben seslendirdim. Sessiz kaldıkça boynumuza binenlerden kurtulamayacağız. MHP’nin mevcut anlayışıyla bir yere gelme şansımız yok. dedi.

Yorumu oyla      6      3  
Hakkı BAHADIR 7 Mayıs 2011 Cumartesi 12:09

1999 seçimlerinde Mehmet ATAY ın Kepeze belediye başkanı olmasıyla, kepezin değişen çehresiyle, açılan yollarla, hizmet binasının tek bir çatı altında toplanmasıyla,BORÇLU BELEDİYEYİ DEVİR ALIP KARLI BİR HALDE TESLİMİYLE,hedeflerini, yapacaklarını açık yüreklilik ve dürüstlükle dile getirerek yaptığı icraatlarla kazanan tarafın asıl kepez halkı olduğu apaçık ortadayken, Belediye Başkanı olmadığı bu dönemde de YİNE KEPEZİN kazanması için KENDİSİ ADAY DAHİ OLMADIĞI HALDE , bürokrat millet vekili değil HALKIN MİLLET VEKİLİ SEÇİLMESİ için her türlü çalışmayla sesini duyuran Mehmet ATAY ın bu haklı istifasını destekliyoruz

Yorumu oyla      11      4  
Cemil ÇELİK 7 Mayıs 2011 Cumartesi 12:06

Maalesef MHP den önemli bir yıldız daha kaydı. Zaten Bizleri temsil etmekten, çok uzak insanların aday gösterildiği bir listeyle ben bu partiye oy vermezdim. Bu düşüncede olan tek ben değilmişim, onu gördüm.

Yorumu oyla      11      4  
Kepez Vatandaşı 4 Mayıs 2011 Çarşamba 12:33

Mehmet ATAY'ın Antalya ve Kepez'e yaptıkları ortadadır. Vizyon sahibi, idealist ve yürekli bir insandır. Dürüstlüğü de herkes tarafından bilinmektedir. Antalya'nın geleceği konusunda konuşmaya hakkı vardır. Açtığı yollar bu kente ne kadar hizmet ederse o kadar konuşur. Hizmet binası 50 yıl iş görecekse 50 yıl herkesden fazla konuşma hakkı vardır.

Yorumu oyla      11      4  
YÖRÜK SALİH 3 Mayıs 2011 Salı 18:29

Sayın ATAY siz 2004'de ki mevcut belediye başkanlığını kaybettiniz.2009'da neden tekrar BELEDİYEye aday oldunuz? Şuanki durumunuzla çelişki olmuyor mu? Ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanlığı siz ve sizin gibi küçük düşünen kişiler yüzünden HOCAya teslim edilmek zorunda kalınmıştır.Böyle bir açıklama yapmak ne haddinize düşer nede kapasiteniz kaldırır.

Yorumu oyla      3      9  
KEPEZLİ 3 Mayıs 2011 Salı 15:31

Sayın Mehmet Atay'a bir açıklama...İsmini beyan ettiği MHP Antalya Milletvekili KEMAL ÇELİK; 3. sıra değil 4. sıradadır.Bu kadar partisinden BİHABER olmasına şaşırdım.

Yorumu oyla      6      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'İnanmayacaksınız ama oyumuz'
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’e göre AK Parti ile CHP arasında puan farkı bire indi.
Baykal'dan kaset yorumu
MHP'de yaşanan kaset skandalı hakkında ilk kez konuşan CHP Eski Genel ...
Türel-Sapan kapışması Kepez'de
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, “Kepez’i ...
 
Ülken'e talimat: İhraç edin
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu eski CHP genel Başkanı Deniz Baykal’a ...
Gönül: Umarım aynı ittifak PKK'ya da yapılır
Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Usame Bin Ladin'in öldürülmesiyle ilgili,"Tüm ...
MHP'de ikinci kaset şoku
MHP’de seçime kısa süre kala deprem etkisi yaratan ve MHP Genel Başkan ...
 
Saadet 'İHL Pikniği'nde buluştu
Listesinde 7 İmam Hatip Lisesi Mezunu bulunan Saadet Partisi Antalya Teşkilatı, ...
Erzurumlulara teşekkür
Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Antalya 1'inci sıra millietvekili adayı ...
Nikah şahitliği yaptı
Deniz Baykal 2'nci Antalya Televizyon Ödülleri Gala Gecesi'nden ayrıldıktan ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva