Tıp dünyasının acı kaybı
Tıp dünyasının acı kaybı
Fatih Altaylı'dan Hakan Ural eleştirisi
Fatih Altaylı'dan Hakan Ural eleştirisi
Gülse Birsel'den 'Avrupa Yakası' uyarısı
Gülse Birsel'den 'Avrupa Yakası' uyarısı
Mauro Icardi'den gol krallığı açıklaması
Mauro Icardi'den gol krallığı açıklaması
25 Şubat 2021 Perşembe - 15:12

Mehmet Zeybek: 2021 Afyonkarahisar'ın spor yılı olacak

Afyonkarahisar'da 2021 yılı içinde yapılacak sportif faaliyetlerin anlatıldığı 'Spor Turizmin Geleceğidir' sloganıyla bilgilendirme toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 2021'de Afyonkarahisar'da düzenlenecek sportif faaliyetlere hız vereceklerini söyledi.

Mehmet Zeybek: 2021 Afyonkarahisar ın spor yılı olacak
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Afyonkarahisar'da 2021 yılı içinde yapılacak sportif faaliyetlerin anlatıldığı bilgilendirme toplantısı termal bir otelde düzenlendi. 'Spor Turizmin Geleceğidir' sloganıyla düzenlenen toplantıya Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, Zafer Bölgesi Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Ali Gümüşhan ve ECC Tur Genel Müdürü Ercan Gündoğdu katıldı.

'SPORTİF FAALİYETLERE HIZ VERECEĞİZ'

Pandemi kuralları çerçevesinde 2021 yılı içinde Afyonkarahisar'da düzenlenecek sportif faaliyetlere hız vereceklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar'ın barındırdığı zenginliklerle yılın 12 ayında farklı turizm kollarında hizmet verebilecek zenginlikte olduğunu işaret etti. Bu turizm kollarından en önemlisinin spor turizmi olduğunu ifade eden Başkan Zeybek, "Yıl içerisinde Dünya Motokros Şampiyonası, Gençler Avrupa Motokros Şampiyonası, Avrupa Akrobasi Kupası'nın yanı sıra off-road araçlarıyla '4x4 Afyon Gezi' düzenleyeceğiz. Yine bahar aylarından başlamak üzere tüm motosiklet kullanıcılarıyla birlikte ATV ve UTV tutkunlarını şehrimizde ağırlayacağız" dedi.

'FEDERASYON BAŞKANLARI AFYONKARAHİSAR'DA BULUŞACAK'

Tarihi Ayazini Örenyeri'nde oluşturulacak rotalarla bisiklet ve doğa meraklılarını da gizemli şehir Afyonkarahisar ile buluşturmayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Zeybek, "Afyon Motor Sporları Merkezi'nde oluşturacağımız Uluslararası Kamp ve Karavan Merkezi'miz termal su kullanılan dünyada ilk kamp ve karavan merkezi olacak. Türkiye Motosiklet Federasyonu ülke genelinden 72 kulüp temsilcisi ve kurullarının katılacağı 2021 İstişare Toplantısı'nı ilk kez şehrimizde yapacak. Afyonkarahisar'ı spor turizminde hak ettiği yere getirmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Diğer spor federasyonlarımızı kongre ve toplantı organizasyonlarında ciddi altyapıya sahip Afyonkarahisar'a davet ediyoruz" diye konuştu.

'MAYIS AYINDA START VERECEĞİZ'

Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, tüm organizasyonları mayıs ayı itibarıyla başlatmayı hedeflediklerini söyledi. 2021 yılı için yapılacak etkinlikler hakkında bilgi veren Nedim Akülke, "Toplantımızın en büyük amacı inşallah büyük tedbirlerle dünyada hızla gelişen aşılama ve Türkiye'nin aşı başarısı ile inanıyoruz ki koronavirüs salgınını mayıs ayında tamamen bertaraf edip umuyoruz. Biz de federasyon olarak normalleşmenin ilk adımlarını atacağız. Tüm organizasyonlarımızı mayıs ayı itibarıyla başlatmış olacağız. Bugün burada olmamızın en büyük amaçlarından birisi 'Spor turizmin geleceğidir' başlığı altında 2021 yılında Afyonkarahisar'da hangi programları yapacağız, hedeflerimiz nelerdir onları ifade edeceğiz" dedi.

'SPOR TURİZMİNİN BAŞKENTİ OLACAĞIZ'

Hafta sonu düzenlenecek olan etkinlikle ilgili de bilgi veren Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, "Burada bizlere ev sahipliği yapan 2021 sportif etkinlik başlangıcında Türkiye'deki off-road kulüplerinin iki günlük bir Afyonkarahisar gezisi olacak. Bu iki günlük gezide Ayazini Örenyeri, Frigya'yı hem de Afyon'un doğal ve tarihi güzelliklerini tanıtacağız. Off-road etkinliğimize yaklaşık olarak 4x4 olan 30 araç katılacak. Bence Afyon artık çok farklı bir yere gidecek turizm alanında. Çünkü belli destinasyonlar oluşacak. Özellikle 'spor turizm geleceğidir' sloganı Afyonkarahisar ile bütünleşecek ve gelecekte de spor turizminin başkenti olmaya aday olacağız" diye konuştu.

'HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ'

Zafer Bölgesi Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Ali Gümüşhan ise Afyonkarahisar'ın tanıtımı her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Afyonkarahisar'ın pandemiye rağmen 2020 yılı yara almadan geçirdiğini dile getiren Ali Gümüşhan, bu konuda devletin, Vali Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini ifade etti. Spor turizmi açısından 2021 yılından çok ümitli olduklarını dile getiren Başkan Gümüşhan, "Afyonkarahisar'ın tanıtımı adına büyük çalışmalar yapılıyor. Spor turizminin yanında, termal turizmi, doğa turizmi ile Afyonkarahisar tam bir destinasyon" dedi.

ECC Tur Genel Müdürü Ercan Gündoğdu ise Afyonkarahisar'ın tanıtımı adına her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

AFYONKARAHISAR'DA 2021 YILI ICINDE YAPILACAK SPORTIF FAALIYETLERIN ANLATILDIGI 'SPOR TURIZMIN GELECEGIDIR' SLOGANIYLA BILGILENDIRME TOPLANTISI YAPILDI. BELEDIYE BASKANI MEHMET ZEYBEK, 2021'DE AFYONKARAHISAR'DA DUZENLENECEK SPORTIF FAALIYETLERE HIZ VERECEKLERINI SOYLEDI.(FOTO:AFYONKARAHISAR-DHA)

AFYONKARAHISAR'DA 2021 YILI ICINDE YAPILACAK SPORTIF FAALIYETLERIN ANLATILDIGI 'SPOR TURIZMIN GELECEGIDIR' SLOGANIYLA BILGILENDIRME TOPLANTISI YAPILDI. BELEDIYE BASKANI MEHMET ZEYBEK, 2021'DE AFYONKARAHISAR'DA DUZENLENECEK SPORTIF FAALIYETLERE HIZ VERECEKLERINI SOYLEDI.(MAHMUT NEDIM AKULKE)(FOTO:AFYONKARAHISAR-DHA)

AFYONKARAHISAR'DA 2021 YILI ICINDE YAPILACAK SPORTIF FAALIYETLERIN ANLATILDIGI 'SPOR TURIZMIN GELECEGIDIR' SLOGANIYLA BILGILENDIRME TOPLANTISI YAPILDI. BELEDIYE BASKANI MEHMET ZEYBEK, 2021'DE AFYONKARAHISAR'DA DUZENLENECEK SPORTIF FAALIYETLERE HIZ VERECEKLERINI SOYLEDI.(ALI GUMUSHAN)(FOTO:AFYONKARAHISAR-DHA)

Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

Etiketler:
 
Belediye bu kez muhtarların ayağına gidiyor
 
İnşaattan düşen işçi öldü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti'den MHP'ye 'hayırlı olsun' ziyareti
AK PARTİ Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve il yönetimi, ...
TMO'dan Sandıklı Ziraat Odası'na ziyaret
AFYONKARAHİSAR Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Müdürü Muhammet Selçuk, Sandıklı ...
İki otomobil çarpıştı: 1 yaralı
AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada ...
 
Jandarma kayıp Gülsüm'e kuaför kız arkadaşından ulaşacak
AFYONKARAHİSAR'da kaldıkları Sevgi Evi'nde babası tarafından izinli alındıktan ...
Afyonkarahisar'da uyuşturucu baskınına 4 gözaltı
AFYONKARAHİSAR'da 4 ev ve bir iş yerine yapılan operasyonda uyuşturucu ...
Evi yanan kadına yardım
AFYONKARAHİSAR'ın Çay ilçesine bağlı Karamık köyünde Şükran Başer'in (78) ...
 
Kaymakamlar kültür evlerini inceledi
AFYONKARAHİSAR'ın Şuhut, Emirdağ, Çobanlar ve Sultandağı kaymakamları, ...
Afyonkarahisarlı işletmelere indirimli elektrik hizmeti
Enerji tedarik şirketi Sepaş Enerji, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi ...
Kumar oynarken yakalandılar
AFYONKARAHİSAR'da kumar oynarken yakalanan 12 kişiye toplamda 16 bin 32 ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Bayram nostaljisi
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva