AKM'de flüt konseri
AKM'de flüt konseri
Balon balığı istilasına 'avcılık' tedbiri
Balon balığı istilasına 'avcılık' tedbiri
Antalya'da motosikletli kadın hayatını kaybetti
Antalya'da motosikletli kadın hayatını kaybetti
Alanya'da devrilen otomobildeki 3 kişi yaralandı
Alanya'da devrilen otomobildeki 3 kişi yaralandı
31 Mayıs 2011 Salı - 16:19

Millet kafayı yedi; 1 çocuk ölü, 1 çocuk yaralı

Çorum ve Konya’da yaşanan iki olay, toplum olarak ruh sağlığımızın giderek bozulduğunu ortaya koydu. Çorum’da bir baba, yemeği geç hazırladığı için 11 yaşındaki kızını balkondan attı, Konya’da bir anne 3 yaşındaki oğlunun kafasına nacak sapıyla vurarak öldürdü.

Millet kafayı yedi; 1 çocuk ölü, 1 çocuk yaralı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

‘Millet kafayı yedi’ dedirten ilk haber Çorum’dan geldi. Alkol bağımlısı olduğu iddia edilen 37 yaşındaki Hakan D., yemeği geç hazırladığı için kızdığı kızı 11 yaşındaki Pınar D.'yi birinci katta bulunan evlerinin balkonundan attı. Yaklaşık 3 metre yükseklikten beton zemine düşerek kafasından yaralanan Pınar D., komşularının çağırdığı ambulans ile hastaneye kaldılırken, babası gözaltına alındı. Kontrollerde şüphelinin 4.00 promil alkollü olduğu belirlendi.

Hakan D.'nin 8 ay önce boşandığı eski eşinin ödenmeyen kredi kartı borcu nedeniyle 1 aydır cezaevinde olduğu belirtildi.

Çorum'un Meram Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, eve alkollü olarak gelen 5 çocuk babası Hakan D., kızı Pınar D.'den kendisine yemek yapmasını istedi. Pınar D. de babasına yemek yapmak için mutfağa gitti. Bu sırada Hakan D. kanepeye uzanıp kızının yemek yapmasını beklemeye başladı. Bir süre sonra hızla kanepeden kalkıp kızının yanına giden Hakan D., mutfakta yemek yapmaya çalışan Pınar D.'ye "Neden yemeğim hazır değil?" diyerek bağırmaya başladı. Hakan D. ardından da kızı kucağına alıp, birinci katta bulunan dairenin 3 metre yükseklikteki balkonundan beton zemine attı.

Kafasından yaralanan Pınar D., komşularının çağırdığı ambulans ile Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, babası da eve gelen polisler tarafından gözaltına alındı.

Hastane polisine ifade veren Pınar D., "Babam yemek yapmamı istedi. İçkiliydi, ben mutfakta ona patates kızartmaya çalışıyordum. Bir süre sonra bana, 'Neden yemeğim hazır değil?' dedi. Bir şey söylememe fırsat vermeden beni kucağına aldığı gibi balkondan attı" dedi.

Babasının eve sık sık arkadaşlarını çağırdığını ve alkol aldığını belirten Pınar D., "Annem 1 aydır kredi kartı borcu nedeniyle cezaevinde yatıyor. Bize babam bakıyordu. Kardeşlerim de tehlikede olabilir. Onları kurtarın" ifadelerini kullandı.

Olayın ardından hiçbir şey olmamış gibi oturduğu evde yakalanan baba Hakan D.'nin kontrollerde 4.00 promil akkollü olduğu belirlendi. Pazarcılık yaparken 2 yıl önce iflas eden Hakan D.'nin aşırı derece alkollü olduğu gerekçesiyle ifadesinin alınamadığı ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Diğer taraftan, Hakan D.'nin 8 ay önce boşandığı Sibel Kaymaz'ın da 12 bin liralık kredi kartı borcu nedeniyle 1 aydır cezaevinde olduğu ortaya çıktı.
 
KONYA’DAKİ VAHŞET
 
KONYA'da 33 yaşındaki 4 çocuk annesi Fadimana T, boşandığı ikinci eşinden olan oğlu 3 yaşındaki Fırat Perker'in evde halıya işemesi üzerine sinirlenip nacağın sapıyla başına vurdu. Fadimana T'nin birlikte yaşadığı 24 yaşındaki Koray K. da, iddiaya göre yerde baygın halde yatan Fırat Perker'i ayıltmak amacıyla havaya kaldırıp yere attı. Ambulansla hastanaye kaldırılan çocuk müdahaleye rağmen kurtarılamazken, Fadimana T ve Koray K gözaltına alındı.

Olay, dün saat 20.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Şeker Murat Mahallesi Hamzavi Sokak'ta meydana geldi. Daha önce iki kez evlenen ve şu an akvaryum işleten Koray K ile birlikte yaşayan ev hanımı Fadimana T, iddiaya göre oğlu Fırat Perker'in halıya işemesi üzerine evin koridorunda bulunan nacağın sapıyla, oğlunun başına vurdu. Fırat'ın bayılıp yere yığılması üzerine paniğe kapılan kadın, sevgilisini çağırdı. Eve gelen sevgilisi Koray K. da iddiaya göre ağzından köpük gelen ve baygın halde yerde yatan Fırat Perker'i ayıltmak amacıyla havaya kaldırıp yere attı. Ardından 112 Acil Servis'e haber verdi. Ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Fırat Perker, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Perker'in ölümünü şüpheli bulan doktorlar polise haber verdi.

VUCUDUNDA YANIK İZLERİNE RASTLANDI

Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, çocuğun vücudundaki daha önceye ait yanık izlerini fark etti. Çocuğun işkence görmüş olabileceği üzerinde duran polis, annesi Fadimana T ile sevgilisi Koray K'yı gözaltına aldı. Fırat Perker'in yapılan otopsisinde ise beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdiği saptandı.

Fadimana T ve sevgilisi, yapılan sorgulamalarında suçlarını itiraf etti. Oğlunun halıya işemesi üzerine başına nacağın sapıyla vurduğunu belirten Fadime T'nin ifadesinde, "Çocuk halıya işeyince sinirlendim. Nacağın sapıyla kafasına vurdum. Bayılınca da Koray'ı çağırdım. O da oğlumu ayıltmak için havaya kaldırıp yere attı. Fırat ayılmayınca da Koray onu ambulansa hastaneye götürdü" dedi.

KAYNAR SUYLA İŞKENCE YAPMIŞ

Koray K'nın, daha önce de halıya işediği gerekçesiyle minik çocuğun üzerine kaynar su dökerek işkence yaptığı iddia edildi. 4 çocuk annesi Fadimana T'nin zihinsel engelli 12 yaşındaki oğlunun boşandığı ilk eşinden, ölümüne neden olduğu Fırat Perker ile 4 yaşındaki oğlunun boşandığı ikinci eşinden, 6 aylık çocuğunun da sevgilisi Koray K'dan olduğu belirtildi. 3 çocuk da Çocuk Esirgeme Kurumu'na yerleştirildi.

Fadimana T ve Koray K adliyeye sevk edildiği sırada, kadının annesi Hülya ve babası İsmet T, "Nasıl kıydın küçük çocuğa, nasıl yaptın?''  diyerek tepki gösterdi. Gazetecilerin 'oğlunuzu niçin öldürdünüz?' sorusuna ise Fadimana T, ağlayarak 'Sana ne' diye yanıt verdi. Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. (DHA)

 
Finike'de huzur operasyonu: 21 gözaltı
 
AKP bu fotoğrafı servis etti, Gün Haber diyaloğu öğrendi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BOLULU 31 Mayıs 2011 Salı 17:49

Ünlü bir psikiyatrın Türkler'in yüzde 80'inin rehabilite edilmesi gerekiyor' sözü hiç de yabana atılmayacak bir ruhsal durumumuzu ortaya koyuyor. Bu tür haberler de bunların en büyük göstergesi. toplumumuz hem kendine, hem yakın çevresine, hem kendi milletine hem de bu topraklara büyük zararlar verecek ruhsal bozukluk içinde. Zaten Anadolu topraklarının böylesine fütursuzca talan ediliyor olması da kleptoman bir yapı içerisinde olduğumuzu biraz olsun göstermez mi?

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Vatandaş IBAN'a alıştı
Vatandaş, Uluslararası Banka Hesap Numarası (IBAN) kullanımını benimsedi. ...
2011’in oje renkleri
Oje renginizi yaza girerken dikkatli seçmeye özen gösterin. Modası geçmiş ...
Her derde deva
İçerdiği bol miktardaki B vitamini sayesinde birçok hastalığa karşı koruyucu ...
 
Evde olanı ailene anlatma
Son yıllarda artan boşanma oranlarına karşı uzmanlar çiftleri evlilik ...
Şahnaz Çakıralp evlendi
ÜNLÜ oyuncu Şahnaz Çakıralp, tıp dünyasında Oscar’lı göz cerrahı olarak ...
İşten çıkarılacaklar belli oluyor
El değiştiren Milliyet ve Vatan'da işten çıkartılacaklar belli oluyor. ...
 
Kız öğrencinin elindeki bomba patladı
DİYARBAKIR'daki Dicle Üniversitesi kampusü içindeki Ziya Gökalp Öğrenci ...
Nejat Tümer hayatını kaybetti
12 Eylül Darbesi'nin mimarlarından Milli Güvenlik Konseyi üyesi emekli ...
71 milyondan fazla korsan materyal ele geçirildi
CHP İstanbul Milletvekili Sacid Yıldız’ın soru önergesine Kültür ve Turizm ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva