Fatih Altaylı'dan Hakan Ural eleştirisi
Fatih Altaylı'dan Hakan Ural eleştirisi
Gülse Birsel'den 'Avrupa Yakası' uyarısı
Gülse Birsel'den 'Avrupa Yakası' uyarısı
Mauro Icardi'den gol krallığı açıklaması
Mauro Icardi'den gol krallığı açıklaması
Arda Turan ev sahibiyle davalık oldu
Arda Turan ev sahibiyle davalık oldu
29 Eylül 2020 Salı - 12:17

Milletvekili Uslu, Kumluca'da muhtarlarla buluştu

AK PARTİ Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca'da muhtarlarla bir araya gelerek ilçeye yapılacak yatırımları anlattı ve talepleri dinledi.

Milletvekili Uslu, Kumluca da muhtarlarla buluştu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

AK Parti Milletvekili Atay Uslu, Kumluca'da muhtarlarla bir araya geldi. Kumluca Muhtarlar Derneği'nde gerçekleştirilen toplantıda İlçe Başkanı Erol Uysal ve yönetim kurulu ve meclis üyeleri de Atay Uslu'ya eşlik etti. Muhtarların sorunlarını dinleyen Milletvekili Atay Uslu, bunları tek tek not alarak yetkili birimleri iletti. Uslu, "'Bölgemizin sorunlarını mecliste konuşmuyor' diye eleştiriler alıyoruz. Fakat biz iktidar partisiyiz mecliste konuşmayız, gerekeni yaparız. Nitekim birçok konuda bölgemizin sorunlarını direkt bakanlarımıza ileterek, birçok sorunu çözüme kavuşturduk. Bölgemizde yaşanan hortum afetinde aynı dakikada Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla çalışmalar başladı ve gereken yapıldı. Son birkaç senedir sebze fiyatları iyi gidiyor. Rusya ile kota sorunu yaşadığımızda o kadar çok bakanımızla istişarelerde bulunduk ki kota açıldığı dakika Ticaret Bakanımız ilk müjdeyi bana verdi. Bunların hepsinin inanın takibini yapıyoruz. Üzerimize düşen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

HASTANEYE 75 MİLYON TL YATIRIM

Batı Antalya yolunun yapılmasını gündeme getirdiklerini, belediye başkanı, ilçe başkanı, muhtarlar, vatandaşın bir güç oluşturduğunu aktaran Atay Uslu, "Yapılmaya başlandı. Heyelan oldu gecikti. Ama sonuçta bitirilecek. Kumluca- Tekirova yolu bölünmüş yola dönüşecek. Hastanemiz yıllarca bekledi. Kumluca'ya yetmiyordu. İhalesi yapıldı. Sağlık Bakanlığına gidip Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'nun destekleri ile Antalya milletvekillerimizle takip ederek, 50 milyon TL'ye mal olacak hastanemiz yapılıyor. İçine de 25 milyon TL'lik cihaz alınacak. Toplamda 75 milyon TL yatırım yapılmış olacak. Beni 'Finike'ye Hükümet Konağı yaptınız, Kumluca'ya yapmadınız' diye eleştiriyorlar. Kumluca'ya daha önce yapacaktık ama yer sorunu oluştu. Temel Eğitim Mahallesi'nde kaymakamımızla beraber yeri inceledik. Orman ile Maliye arasında yer takası yapılacak. Hükümet Konağı, emniyetin projesini çizip hemen başlamak istiyoruz. Bu yıl sonuna kadar proje çalışmasını bitirip önümüzdeki yıl yatırım programına almayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Kumluca'ya sulama sistemi, sulama göleti, Adrasan'a tekne yanaşma yeri, Karaöz'e balıkçı barınağı, Yapraklı'ya tekne indirme yeri yapma projelerinin olduğunu aktaran Milletvekili Atay Uslu, bu projeleri 2023 hedefleriyle beraber tamamlamak istediklerini aktardı. TARSİM konusunda belli bir noktaya gelindiğini ve sigortala sayısının gittikçe arttığını kaydeden Atay Uslu, "Takip ediyorum. Bir iki çıkmaz var onları halletmeye çalışıyoruz. Bölgesel, yapısal ve vatandaşımızdan kaynaklanan sorunlar var. İşin hukuki boyutu var, çözüme ulaştırmaya çalışılıyor. Dereköy Sorgun Mahallesi'ne elektriği getiriyoruz, önümüzdeki yılın yatırım programına aldırdık" dedi.

OBALARA IŞIK TALEBİ

Muhtarlar adına sorunları dile getiren Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Songur, Finike'den gelen bisiklet yolunun Kumluca'ya kadar devam etmesi gerektiğini, Obalar kavşağının birçok kazaya sebebiyet vermesi nedeniyle trafik ışığı yapılması gerektiğini söyledi.

OBALARA IŞIK, BİSİKLET YOLU

Konunun takipçisi olacağını söylen Milletvekili Uslu, "Bisiklet yolunun imar planına işletilmesi gerekiyor. Meclis üyelerimiz burada. Mecliste gündeme getirelim. Karayollarımız ile görüşerek Kumluca şehir içine kadar bisiklet yolunu getirelim. Trafik ışıkları ile ilgili çalışmamız var. Önümüzde yıl içinde Obalar kavşağına trafik ışığı takılmış olur" diye konuştu.

Toplantının sonunda Uslu, telefonun sürekli açık olduğunu, arayan her vatandaşa cevap verdiğini söyleyerek, Muhtarlar Derneği'ne asılmak üzere telefon numaralarının yazılı olduğu levha hediye etti.

AK PARTI ANTALYA MILLETVEKILI ATAY USLU, KUMLUCA'DA MUHTARLARLA BIR ARAYA GELEREK ILCEYE YAPILACAK YATIRIMLARI ANLATTI VE TALEPLERI DINLEDI.(FOTO:KUMLUCA-DHA)

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)

 
Tamer Tuna'lı Antalyaspor durdurulamıyor
 
Karyağdı armudu tarla günü yapılacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Lara'da Rus pilotu dehşeti...
Türkiye’nin yangın söndürme amacıyla Rusya’dan kiralayıp Antalya’da kullandığı ...
Kaymakam Çimşit okul ziyaretinde
KORKUTELİ Kaymakamı Ömer Çimşit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak ile ...
Muratpaşa'da spor okulları açılıyor
MURATPAŞA Belediyesi sonbahar dönemi spor okulu, covid-19 salgını nedeniyle, ...
 
Serik'te başkanın evine ateş açan 4 sanığa toplam 25 yıl hapis
ANTALYA'da, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ın evine tüfekle ateş ...
Başkan Topaloğlu'ndan Rus okçulara ziyaret
KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçede kampta bulunan Rusya Okçuluk ...
Polisin açtığı kursta, geleceğin cankurtaranları yetişiyor
ANTALYA'nın Kemer ilçesinde Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli ...
 
12 yaşındaki kemancı İtalya'da birinci oldu
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Antalya Devlet Konservatuarı'nda keman eğitimi ...
25 yıl sonra 'gazi' unvanı aldı
ANTALYA'da yaşayan Nihat Kiraz (49), 1993 yılında Özel Harekât Grup Komutanlığı'nda ...
Nakil olan çocuklardan doktorlarına teşekkür
ANTALYA'da annelerinden alınan 200 gramlık karaciğer dokularıyla hayata ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Bayram nostaljisi
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva