Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 75 gözaltı
Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 75 gözaltı
MSB: Irak'ın kuzeyinde 12 terörsit etkisiz hale getirildi
MSB: Irak'ın kuzeyinde 12 terörsit etkisiz hale getirildi
Görme Engelli Para Atletizm Milli Takımı Kobe’de
Görme Engelli Para Atletizm Milli Takımı Kobe’de
Yoldan çıkan TIR'ın sürücüsü yaralandı
Yoldan çıkan TIR'ın sürücüsü yaralandı
21 Mart 2011 Pazartesi - 15:56

Minik İremsu bir meçhule kurban gitti

Manavgat'ta tanıdığı bir ailenin yanına bıraktığı kızının ölüm haberiyle yıkılan Sedat Gümüş, kızını döverek öldürdükleri iddiasıyla Hilmi ve eşi Hasibe S. çifti hakkında suç duyurusunda bulundu.

Minik İremsu bir meçhule kurban gitti
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Hatay'da 1.5 yıl önce eşinden boşanan 27 yaşındaki Sedat Gümüş, hafta sonları görebildiği kızı 2 yaşındaki İremsu'yu 1.5 ay önce kimseye haber vermeden gizlice Antalya'ya getirdi. Bu sürede Hatay- Antalya arasında mevsimlik işçi getirip götüren Sedat Gümüş, Manavgat'ta tanıdığı bir ailenin yanına bıraktığı kızının ölüm haberiyle yıkıldı. Sedat Gümüş, kızını döverek öldürdükleri iddiasıyla Hilmi ve eşi Hasibe S. çifti hakkında suç duyurusunda bulundu.

Hatay Samandağ'da oturan Sedat ve Özlem Gümüş çifti, yaklaşık 1.5 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Hakim, çiftin kızları İremsu'nun annesiyle kalmasına, babasının haftasonları görmesine karar verdi. Antalya Sebze Hali'ne mevsimlik işçi getiren baba Sedat Gümüş, yaklaşık 1.5 ay önce kimseye haber vermeden kızını da yanına alarak Hatay'dan gizlice Antalya'ya geldi. Manavgat'ta oturan ve daha önceden tanıdığı Hilmi ve eşi Hasibe S.'den kızına bakmalarını isteyen Sedat Gümüş, bu sürede hafta sonları aldığı kızıyla vakit geçirdi, ardından yine onlara bıraktı. Gümüş, diğer günler de Hatay- Antalya arasında mevsimlik işçi getirip götürmeyi sürdürdü.

'DOKTOR ARAYINCA ŞOKE OLDUM'

Son olarak geçen 13 Mart'ta kızını görmeye giden Sedat Gümüş, 15 Mart'ta Manavgat Devlet Hastanesi'nden gelen "Kızınızın durumu çok ağır" telefonu ile neye uğradığını şaşırdı. Kızının 4 gün sonra hastanede yaşamını yitirdiğini söyleyen Sedat Gümüş, şunları anlattı:

"Kızımı daha önceden tanıdığım, kendilerinin de 2 yaşında kızları olan Hilmi S. ve eşinin yanına bırakmıştım. Hastaneden gelen telefonla yıkıldım. Manavgat Devlet Hastanesi'ne gittiğimde kızımın kulak arkalarında morluklar, kafasının ön ve arka kısmında büyük morluklar, ayrıca vücudunun her yerinde de bariz darp izleri gördüm. 19 Mart'ta kızımın öldüğü haberini aldım. Daha sonra kızımın cenazesi otopsi için Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Görüştüğüm doktorlar çocuğun dayak yemesi yüzünden bu hale geldiğini söyledi. Hilmi ve Hasibe S. çifti hakkında kızımı döverek öldürdükleri iddiasıyla suç duyurusunda bulundum."

Haberi duyar duymaz Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Morgu'na gelen anne 30 yaşındaki Özlem Turunç ise gözyaşlarına boğuldu. "2 yaşındaki kızdan ne istediniz?" diye feryat eden Özlem Turunç, "Bunu yapan insan olamaz. Kızım benim gözbebeğimdi, ona nasıl kıydınız?" diyerek ağladı.

İremsu'nun yaşamını yitirmesi üzerine Manavgat'ta gözaltına alınan Hasibe S., jandarmadaki ifadesinde çocuğun banyoda kayarak düştüğünü iddia etti. İfadesinin ardından Manavgat Adliyesi'ne sevk edilen Hasibe S., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Savcının soruşturması da sürürken, çıkacak otopsi sonucuna göre Hasibe S. hakkındaki açılacak davanın seyri belli olacak. Hilmi S.'nin ise jandarmadaki ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Bu arada Sedat Gümüş ve boşandığı eşi Özlem Turunç Adli Tıp önünde birbirlerine sarılıp gözyaşına boğuldu. Turunç'un, kızını kendisinden izinsiz Antalya'ya getiren eski eşinden de şikayetçi olmadığı öğrenildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

2 yaşındaki İremsu Gümüş'ün cenazesi, Hatay'ın Samandağ İlçesi'nde toprağa verildi. Cenazede küçük kızın dayıları, daha önce kız kardeşlerinden ayrılan baba Sedat Gümüş'e saldırdı.

Hatay Samandağ'da oturan Sedat ve Özlem Gümüş çifti, yaklaşık 1.5 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Hakim, çiftin kızları İremsu'nun annesiyle kalmasına, babasının hafta sonları görmesine karar verdi. Antalya Sebze Hali'ne mevsimlik işçi getiren Sedat Gümüş, yaklaşık 1.5 ay önce kimseye haber vermeden kızını da yanına alarak Hatay'dan gizlice Antalya'ya geldi. Manavgat'ta oturan ve daha önceden tanıdığı Hilmi ve eşi Hasibe S.'den kızına bakmalarını isteyen Sedat Gümüş, bu sürede hafta sonları aldığı kızıyla vakit geçirdi, ardından yine onlara bıraktı. Gümüş, diğer günler de Hatay- Antalya arasında mevsimlik işçi getirip götürmeyi sürdürdü. Ancak banyoda düştüğü iddia edilen küçük kız tedavi için götürüldüğü Manavgat Devlet Hastanesi'nden 4 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Sedat Gümüş'ün şikayeti üzerine gözaltına alınan Hasibe S., İremsu'nun banyoda düştüğünü ileri sürdü, Hasibe S., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

BABAYI SUÇLADILAR

Acı haberi alarak Manavgat'a gelen anne Özlem Turunç ile baba Sedat Gümüş, Antalya Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılan İremsu'nun cenazesini teslim aldı. Bugün sabah Hatay'a getirilen cenazenin toprağa verileceği yer konusunda baba ile anne arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Baba Samandağ İlçesi'nde, anne ise kendi beldeleri olan ilçeye bağlı Tavla Beldesi'nde İremsu'nun toprağa verilmesini istedi. Yakınlarının araya girmesiyle Sedat Gümüş ikna edildi ve küçük kızın cenazesi, Tavla Beldesi'ne götürüldü. Sağanak yağmur altında kılınan cenaze namazının ardından İremsu'nun cenazesi belde mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze sırasında Özlem Turunç'un annesi Cemile Turunç ile kardeşleri, eski damatlarına saldırmak istedi. Cemile Turunç, "Torunumun ölümüne neden oldun, senden davacı olacağım" diye bağırdı. Gümüş de, "Gerçek suçlular belli, ben çocuğuma kıyar mıyım?" diyerek kendini savunmaya çalıştı. Bunun üzerine İremsu'nun dayıları, Gümüş'ün üzerine saldırdı. Ancak araya giren yakınları, öfkeli dayıları engelledi.

Antalya- Hatay-DHA

 
Hakan Şükür AKP'den aday adayı
 
CHP'de aday adayı sayısı 800'ü geçti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Alanya'da nevruz
Antalya'nın Alanya ilçesindeki nevruz kutlamasına katılan öğrenciler, ...
Hastanede tecavüze 8 yıl hapis cezası
Antalya'da 10 Ağustos 2009 tarihinde Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil ...
Dursun Gündoğdu Dostlar Meclisi'nde
Antalya’nın hassasiyetlerini koruma ve kollama amacıyla bir araya gelen ...
 
Sürpriz evlilik teklifi
Koçaş Medikal’in patronu Osman Koçaş, kız arkadaşı Sanem Akcalı’ya verdiği ...
Kaybolan kızlar her yerde aranıyor
Antalya'da aynı mahallede oturan ve dün akşam saatlerinde markete gitmek ...
Uyurken yakalandı
Antalya'da girdiği evden 1 televizyon, 3 çeyrek altın, 300 TL, bir uyku ...
 
Sümer Ezgü'den yeni albüm
Anadolu müziğini dünya etnik müzik pazarına taşıma çabasında olan Sümer ...
Silahlı kavga: Üç yaralı
Antalya'da çocukları kavga eden iki ailenin bireyleri arasında çıkan kavgada ...
Artık otobüs bileti de var
İstanbul Film Festivali Ömürboyu Bilet Ödülü olmasına rağmen festivalleri ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva