Kutsal görev için teşekkür etti
Kutsal görev için teşekkür etti
Tütüncü: Antalya'ya hizmet damgası vuracağız
Tütüncü: Antalya'ya hizmet damgası vuracağız
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın kararı
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın kararı
41 ilde uyuşturucu operasyonu: 434 gözaltı
41 ilde uyuşturucu operasyonu: 434 gözaltı
30 Aralık 2019 Pazartesi - 12:02

Minik Rüzgar için kermes

ANTALYA OSB Gündüz Bakımevi, talasemi majör hastası Rüzgar Güney Alpaslan'ın (5) tedavi masraflarına destek olmak için kermes düzenledi. Bakımevi öğrencileri, ailelerinden aldıkları harçlıkları, kardeşleri saydıkları Rüzgar'ın tedavisi için bağışladı.

Minik Rüzgar için kermes
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya OSB Müdürlüğü Gündüz Bakımevi, talasemi majör hastası Rüzgar Güney Alpaslan'ın tedavi masraflarına destek olmak için bir kermes düzenledi. Antalya OSB Bölge Müdürlüğü idari hizmet binasında düzenlenen kermeste, gündüz bakımevi öğrencilerinin yaptığı ürünler ile gönüllüler tarafından bağışlanan eşyalar satışa çıkarıldı.

Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, eşi Şebnem Bahar, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Gizli ve Yiğit Budak, Bölge Müdürü İlhan Metin, eşi Pınar Metin, Antalya Organize Sanayi İş İnsanları Derneği Başkanı Ahmet Kasapoğlu, Başkan Vekili Enis Arın, Genç Organize Sanayi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Elçin Ekici Öztürk, öğrenci velileri ve Bölge Müdürlüğü çalışanlarının katıldığı kermesten elde edilen gelir, Rüzgar Güney Alpaslan'ın ailesine teslim edildi.

İLİK NAKLİ ANTALYA'DA GERÇEKLEŞTİ

Bebeklik çağlarında yakalandığı talasemi majör hastalığı nedeniyle vücudu kan üretmeyen ve bu nedenle üç haftada bir, üç gün kan nakline ihtiyaç duyan minik Rüzgar'ı yeniden hayata bağlayan müjdeli haber İngiltere'den geldi. İngiltere'de bulunan yüzde 100 uyumluluğa sahip ilik, Antalya'daki özel bir hastanede gerçekleşen başarılı operasyonla minik Rüzgar'a nakledildi. Operasyonun ardından bağışıklık sistemi tamamen kapanan Rüzgar, özel şartlara sahip tam steril bir odada, ciddi bir bakım ve karantina sürecine alındı.

ANNE, YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI

Hastanede devam edecek 2 aylık tedavinin ardından, bakteri ve mikroplardan arındırılmış özel şartlara sahip bir evde, 6 ay daha sürmesi gereken tedavinin masraflarını karşılamak için bir internet sitesi aracılığıyla yardım kampanyası başlatan anne Ayşe Alpaslan, hastane masraflarının devlet tarafından karşılandığını, ancak dışarıdan gelen ilaçlar ile evde uygulanacak bakımın kendi imkanları ile sağlanacağını, bunun için de maddi desteğe ihtiyaç duyduklarını belirtti. Oğlu Rüzgar ile birlikte çektiği videoyu internet sitesinde paylaşan anne Ayşe Alpaslan, tedavi için İzmir'deki evlerini kapatıp Antalya'ya geldiklerini, Antalya'da kalacakları süre zarfında, gıda, elektrik, ısınma gibi temel ihtiyaçlarla birlikte minik Rüzgar'ın ilaç ve bakım ürünlerinin karşılanması ile ilgili yardım talebinde bulundu.

HARÇLIKLARINI RÜZGAR İLE PAYLAŞTILAR

Anne Ayşe Alpaslan'ın yardım çağrısına kayıtsız kalmayan Antalya OSB Müdürlüğü Gündüz Bakımevi, mayıs ayında başlattığı 'Korkma, Ben Varım Projesi' kapsamında, Alpaslan ailesine yardım elini uzattı. Projeyi, annesi, babası tarafından öldürülen 5 yaşındaki E.Y. için yardım kermesi düzenleyerek başlatan Antalya OSB Gündüz Bakımevi yetkilileri ve velileri, benzer bir etkinlikle minik Rüzgar'ın tedavisi için bağış topladı. Öğrencilerinin yaptığı ürünler ile gönüllüler tarafından sağlanan eşyaların satışa çıkarıldığı kermesin açılışını, gündüz bakımevi öğrencileri yaptı. Minik öğrenciler, ailelerinden aldıkları harçlıkları, kardeşleri saydıkları Rüzgar'ın tedavisi için bağışladı. Minik Rüzgar ve Alpaslan ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Antalya OSB Başkanı Ali Bahar ve Bölge Yönetim Kurulu Üyeleri ise Korkma, Ben Varım Projesi'nin devam edeceğini belirtti.

ANTALYA OSB GUNDUZ BAKIMEVI, TALASEMI MAJOR HASTASI RUZGAR GUNEY ALPASLAN'IN (5) TEDAVI MASRAFLARINA DESTEK OLMAK ICIN KERMES DUZENLEDI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA OSB GUNDUZ BAKIMEVI, TALASEMI MAJOR HASTASI RUZGAR GUNEY ALPASLAN'IN (5) TEDAVI MASRAFLARINA DESTEK OLMAK ICIN KERMES DUZENLEDI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA OSB GUNDUZ BAKIMEVI, TALASEMI MAJOR HASTASI RUZGAR GUNEY ALPASLAN'IN (5) TEDAVI MASRAFLARINA DESTEK OLMAK ICIN KERMES DUZENLEDI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA) 

Etiketler:
 
Antalya'da korku dolu anlar!
 
Karaburun'da fırtına; dev dalgalar oluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da korku dolu anlar!
ANTALYA'da, dün geceden beri şiddetli yağmur etkili olurken, bu sabah ...
Döşemealtı'nda 469 çift dünya evine girdi
ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde bu yıl 469 çift dünya evine girdi.
Antalya'nın yüksek ilçelerinde kar yağışı
ANTALYA'nın Akseki, İbradı ve Elmalı ilçelerinde kar yağışı etkili oldu. ...
 
Antalya'da yılbaşı öncesi huzur uygulaması
ANTALYA İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yılbaşı öncesi huzur uygulaması yapıldı.
Başkan Uysal, Bucaklılar gecesine katıldı
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Bucaklı işadamlarının gecesine katıldı.
Yeni yılın ilk temsili 'Çardaş Prensesi'
ANTALYA Devlet Opera ve Balesi, Macar besteci Emmerich Kalman'ın en başarılı ...
 
Depoda çıkan yangında onlarca araç kül oldu
ANTALYA'da hurda ve tamir edilmeyi bekleyen otomobillerin bulunduğu depoda ...
Antalya'da gün batımı güzelliği
ANTALYA'nın Demre ilçesindeki Kekova bölgesinde gün batımının oluşturduğu ...
Tonlarca ağırlıktaki dev platform sahile vurdu
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde etkili olan sağanakla birlikte oluşan dev ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva