RTÜK'ten 'özel hayatın gizliliğini ihlal' cezası
RTÜK'ten 'özel hayatın gizliliğini ihlal' cezası
Kuş gripli ineklerin çiğ sütünü içen kediler öldü
Kuş gripli ineklerin çiğ sütünü içen kediler öldü
Marco Reus, Dortmund'dan ayrılıyor
Marco Reus, Dortmund'dan ayrılıyor
Finlandiyalı turist odasında ölü bulundu
Finlandiyalı turist odasında ölü bulundu
1 Temmuz 2021 Perşembe - 10:51

Minta: Kemer'imize yeni tesisler kazandıracağız

AK PARTİ Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, Çamyuva Mahallesinde Turizm Bakanlığı tarafından yapılan halk plajının aynısının Beldibi Mahallesi ve Çifte Çeşmeler mevkiinde de yapılacağını söyledi.

Minta: Kemer imize yeni tesisler kazandıracağız
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, Beldibi Mahallesi'nde bulunan Atatürk Parkı'nda basın toplantısı düzenledi. Minta, ilçe gündemine dair açıklamalar yaparken, Turizm Bakanlığı tarafından Beldibi Mahallesi ve Çifte Çeşmeler mevkiinde tarafından yeni halk plajlarının yapılacağı müjdesini verdi.

İsmail Selami Minta, "2019 yılında Kemer ilçesi Çamyuva Mahallesi'nde günübirlik bir tesis olarak müjde vermiştik. Zannedersem ekim, kasım ayı gibiydi. Turizm Bakanlığımız tarafından bu tesis yapılacaktı, 2020 yılında pandemiden dolayı yapamamıştık ama hamdolsun ayın 4'ünde Turizm Bakan Yardımcımızın katılımıyla bu tesisimizi açıp halkımızın hizmetine sunduk. Sizler de gözdünüz şu anda vatandaşlarımızdan bu konuda gerçekten çok olumlu tepkiler alıyoruz. Hakikatten böyle bir tesis Kemer'e lazımdı, ihtiyacı vardı. Bunu da Kemer'imize Turizm Bakanlığı aracılığıyla kazandırmanın mutluluğunu ve gurunu yaşıyoruz. Ben bir kez daha Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy Beye bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Beldibi'nde de halkın sahile inmesiyle alakalı ciddi bir sıkıntı olduğunu vurgulayan İsmail Selami Minta, şöyle konuştu:

"Gerçi Beldibi'nin çok büyük sıkıntıları var. Hem mülkiyet konusunda, biliyorsunuz imar planı konusunda. Biz göreve geldiğimiz 2017 yılından beri bu konularla ilgili ciddi çalışmalar yaptık. Hala da yapıyoruz. Mülkiyet konusunda bayağı bir mesafe alındı ama imar konusu ile alakalı ciddi sıkıntılar var. Bizim Turizm Bakanlığı olarak bu konuda hiçbir problemimiz yok. Sadece yerel idarenin bu işi biraz yavaştan alması, takip etmemesi noktasında Beldibi'nin imar planlarıyla alakalı sıkıntılar yaşıyoruz. Hatta yarın Turizm Bakanlığıyla randevularım var gidip tekrar bir görüşeceğim bu plan neden bekliyor diye."

Kemer'e ve Beldibi'ne müjde vermek için toplantı yaptıklarını kaydeden AK Parti İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, "Bu Atatürk Parkı biliyorsunuz yıllardır hep o kurumda, bu kurumda, işte bir ara Büyükşehir'e geçti sonra yine ortada kaldı. Ciddi bir sıkıntılar vardı. Biz Çamyuva ile alakalı konuşurken burayı da Sayın Turizm Bakanımıza söylemiştik. O da bu konuda gerçekten duyarlı davrandı. Hatta Milli Parklar tekrar ihaleye çıkarmışlar biz hemen haber alır almaz Turizm Bakanlığımızla iletişime geçtik ve Bakanımızın uğraşlarıyla yapılan ihale iptal edildi ve burasıda aynı Çamyuva Mahallemizde olduğu gibi inşallah önümüzdeki sezon Beldibi halkına, Kemer halkına dışarıdan gelen yerli ve yabancı turistlere hizmet etmek adına aynı o şekilde Kemer'imize Beldibi'ne yakışır bir tesis olarak hizmete girecek. Bunun yanında Çifte Çeşmeler diye bilinir eski Rez Burnu'nun olduğu yer, hemen Göynük Çayı'nın kenarı. Orası da inşallah ikinci bir tesis olarak Turizm Bakanlığımız tarafından yapılacak. Beldibi'nin bu sahille alakalı sorunun da artık her sene oraya mı verildi, buraya mı verildi, o otele mi peşkeş çekildi derdinden kurtulacak ve Beldibi halkımızın hizmetine sunacağız.

Kemer'e önümüzdeki günlerde adliye binasının temelinin de atılacağını vurgulayan Minta, "Bu da hakikatten Kemer için çok önemli. Kasım aralık gibi çok büyük bir aksilik olmazsa yine hükümet konağımızın temelini atacağız. Yani Kemer'imizin bunca yıldır, ötelenmiş, kalmış olan sorunlarını Allah'ın izniyle bir bir çözüyoruz, çözmeye devam edeceğiz" dedi.

AK PARTI KEMER ILCE BASKANI ISMAIL SELAMI MINTA, CAMYUVA MAHALLESINDE TURIZM BAKANLIGI TARAFINDAN YAPILAN HALK PLAJININ AYNISININ BELDIBI MAHALLESI VE CIFTE CESMELER MEVKIINDE DE YAPILACAGINI SOYLEDI.(FOTO:KEMER-DHA)

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA)

 
Ekonomi anketinden turizm çıktı
 
Merih Demiral Kaş'ta tatil yaptı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ekonomi anketinden turizm çıktı
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) ekonomideki durumla ilgili ...
Abdulkadir Günyaz anısına sanat çalıştayı
İSTANBUL'da vefat eden sanat yazarı, gazeteci ve eleştirmen Abdulkadir ...
Hacı Bektaş Veli heykeli törenle açıldı
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Hacı Bektaş Veli'nin hakka yürüyüşünün ...
 
Rus turist denizde boğuldu
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde tatil yapan Rus Nina Savchuk (77), serinlemek ...
'Antalya'nın iklimi, 2100'de Kahire gibi olacak'
BOĞAZİÇİ Üniversitesi İklim Değişikliği ve Politikaları Araştırma Merkezi ...
Hastane inşaatında yangın
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde devlet hastanesi ek bina inşaatında çıkan ...
 
Vücuduna halat dolanan caretta caretta ölü bulundu
ANTALYA'nın Finike ilçesinde nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya ...
Avukat Ertuğrul: Elmalı Davası'nda tahliye kararını anlamlandıramıyoruz
ANTALYA Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Avukat Serap Ertuğrul, kız ...
Serik'te Koruyucu Aile Günü etkinliği
ANTALYA'nın Serik ilçesinde 'Koruyucu Aile Günü' dolayısıyla halkı bilgilendirmek ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva