ANSİAD'ın geleneksel bahar buluşması
ANSİAD'ın geleneksel bahar buluşması
9 Mayıs Avrupa Günü Etkinlikleri düzenlendi
9 Mayıs Avrupa Günü Etkinlikleri düzenlendi
Serik'te öğretmenlerden şiddete karşı eylem
Serik'te öğretmenlerden şiddete karşı eylem
Burdur'da adliye lojmanları için imza
Burdur'da adliye lojmanları için imza
9 Şubat 2022 Çarşamba - 09:28

Mısır kalecisi penaltı kurtarınca bıçaklandılar: 3 yaralı

BAHÇELİEVLER'DE Afrika kupası finaline yükselen milli takımlarının maçını izleyen Mısırlılar gürültü yaptıkları gerekçesiyle bıçaklı saldırıya uğradı. 3 Mısırlı genç bıçaklanırken Ahmad Nasır Khames, "Mısır'ın kalecisi penaltı kurtarınca bir kez ses çıkardık" dedi.

Mısır kalecisi penaltı kurtarınca bıçaklandılar: 3 yaralı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay Bahçelievler Hürriyet mahallesinde pazartesi günü saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Afrika Uluslar Kupası finali için Mısır ve Senegal karşı karşıya geldi. 5 Mısırlı da kaldıkları evde, maçı izliyordu. Maç sırasında Mısır kalecisi penaltı kurtardı.  Mısırlılar buna sevindi. Gürültüden rahatsız olan Türk komşuları İ.B. gençleri uyarmak için oturdukları daireye geldi. Mısırlı gençlerin iddiasına göre İ.B. kapı açıldığı gibi içeri daldı, elindeki bıçakla gençleri evin içinde kovalamaya başladı. İ.B.  önce bir kişiyi elinden yaraladı. Ardından diğer odaların kapılarına vurarak Mısırlıları odalarından çıkarmaya çalıştı. 5 gençten biri İ.B.'yi iterek kendini dışarı attı. 

Dışarı kaçan genç olayların sakinleştiğini düşünerek tekrar yukarıya çıktı. Ancak 17 yaşındaki Gehad Mahmoud Ibrahim Abdou'yu, İ..B  sırtından bıçakladı. Yousef Mohammed Elsayed de, İ.B. ile konuşmaya çalıştı. İddiaya göre bir başka komşu da olaya karıştı,  21 yaşındaki Yousef'i duvara ittirdi, İ.B. bıçağıyla Yousef Mohammed Elsayed'e doğru hamle yaptı, 21 yaşında tıp öğrencisi olduğu öğrenilen Elsayed'i omzundan yaraladı. Diğer komşular polise haber verdi. Yousef Mohammed Elsayed, arkadaşları tarafından taksiye bindirilerek, hastaneye götürüldü. İhbar üzerine olay yerine Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri geldi. Ekipler İ.B. isimli kişiyi, olayı gerçekleştirdiği bıçakla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Yousef Mohammed Elsayed'in durumunun iyiye gittiği öğrenildi.  Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İ.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Evde 5 Mısırlının kaldığı içlerinden birinin futbolcu olduğu, diğerlerinin ise Türkiye'de öğrenci oldukları öğrenildi. 

KAVGA SONRASI ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI 

Kavga sırasında bıçaklanarak yaralanan gençlerden birini arkadaşları hemen yaralı genci hastaneye yetiştirmek istedi. O sırada sokaktan geçen bir taksiyi durduran gençler yaralı arkadaşlarını hastaneye götürdü. Yaralı genci arkadaşları tarafından hastaneye götürmeye çalıştığı anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

"EVDEKİLER FARKLI YERLERE KAÇIŞTI" 

Saldırının gerçekleştiği evde yaşayan Ahmed Muhammed Abdülazim, "O akşam Mısır ve Senegal'in final maçı vardı. Maçın sonunda karşı komşu geldi. Kapıyı yumruklamaya başladı. Kapıyı açınca içeri daldı yanında bıçağı da vardı. Evdekiler farklı yerlere kaçıştı. Bir arkadaşım odaya saklanmıştı komşu da gidip o kapıyı yumrukladı. Bir arkadaşım adamı itip aşağıya kaçtı. Bu sırada elinden yaralandı. Bir başka arkadaşımı yakaladı ona da saldırdı ama ona zarar veremedi sadece tişörtünü kesti. Yousef Mohammed Elsayed biraz Türkçesi olduğu için komşu ile konuşmaya gitti. Bir başka adam ortaya çıktı, Yousef'i duvara çarptı, komşumuz da Yousef'a bıçağı salladı. O diğer adam kimdi bilmiyorum" dedi. 

"BİZ SES YAPMADIK SES YAPTIYSAK, POLİSİ ARAYABİLİRDİ"

Olaya şahit olan Ahmad Nasır Khames "Maç bittikten sonra karşı komşumuz eve geldi kapıyı yumruklamaya başladı. Kapıyı açtığımız gibi kapıyı iterek içeri daldı. Bıçağını çekti, bir arkadaşım elini siper edince elinden yaralandı. Çeşitli yerlere saklandık. Bir arkadaşım adamı itip dışarı kaçtı. Bir kişiyi yakaladı, saldırmaya çalıştı ama sadece tişörtünü kesti. Bi kaç arkadaşım evden kaçtı. Bir arkadaşım ceketini çıkarırken karşı komşumuz, onu itti arkadan bıçakladı. Büyük bir yara almadı ama yaralandı. Yousuf'un Türkçesi çok iyidir. Adamla konuşmaya çalıştı bir anda ortaya bir kişi daha çıktı. O kişi de Yousef'i duvara ittirdi. Karşı komşu da bundan istifade Yousef'i omzundan bıçakladı. Biz ses yapmadık, yaptıysak bile polisi arayabilirdi. Sadece Senegal bize karşı bir penaltı kullandı, Mısır'ın kalecisi tutunca sadece bir kez ses çıkardık. Zaten karşı komşu da maçın sonunda geldi" diye konuştu.

"APARTMANDA BAZI KİŞİLER ZAMAN ZAMAN ÇOK SES ÇIKARIYOR"

Olayın yaşandığı apartmanda yaşayan Abdul Selam ise "Ben buradan apartmana girecektim baktım, her yerde polis vardı. Zaten ne olduğu belliydi her yerde kan vardı. Apartmanda zaman zaman çok ses çıkarıyor bazı kişiler. Ben normalde izlemem maçları ama o gün ben de maçı telefonumdan izledim. Sakince izledim hiç bağırmadan izledim. Eğer bir maçı izliyorsanız bağırmaya gerek yok. Bütün yabancılara bu bir tavsiye olsun, buraya geldiniz burada okuyorsunuz Türk arkadaşlarımıza saygı gösterin, rahatsız etmeyin" dedi.

BAHCELIEVLER'DE MISIR'IN AFRIKA KUPASI FINALINI KAYBETMESININ ARDINDAN CIKARDIKLARI GURULTU NEDENIYLE MISIRLI 3 KISI, KOMSULARI TARAFINDAN BICAKLANDI. MISIRLI GENCLER O ANLARI DHA’YA ANLATTI(FOTOGRAFTAKI:YOUSEF MOHAMMED ELSAYED), (FOTOGRAF:ISTANBUL,(DHA))

   BAHCELIEVLER'DE MISIR'IN AFRIKA KUPASI FINALINI KAYBETMESININ ARDINDAN CIKARDIKLARI GURULTU NEDENIYLE MISIRLI 3 KISI, KOMSULARI TARAFINDAN BICAKLANDI/FOTOGRAF:ISTANBUL,(DHA)

   BAHCELIEVLER'DE MISIR'IN AFRIKA KUPASI FINALINI KAYBETMESININ ARDINDAN CIKARDIKLARI GURULTU NEDENIYLE MISIRLI 3 KISI, KOMSULARI TARAFINDAN BICAKLANDI/FOTOGRAF:ISTANBUL,(DHA)

   BAHCELIEVLER'DE MISIR'IN AFRIKA KUPASI FINALINI KAYBETMESININ ARDINDAN CIKARDIKLARI GURULTU NEDENIYLE MISIRLI 3 KISI, KOMSULARI TARAFINDAN BICAKLANDI/FOTOGRAF:ISTANBUL,(DHA)

   BAHCELIEVLER'DE MISIR'IN AFRIKA KUPASI FINALINI KAYBETMESININ ARDINDAN CIKARDIKLARI GURULTU NEDENIYLE MISIRLI 3 KISI, KOMSULARI TARAFINDAN BICAKLANDI.MISIRLI GENCLERI BICAKLAYAN I.B. TUTUKLANDI/FOTOGRAF:ISTANBUL,(DHA)

 BAHCELIEVLER'DE MISIR'IN AFRIKA KUPASI FINALINI KAYBETMESININ ARDINDAN CIKARDIKLARI GURULTU NEDENIYLE MISIRLI 3 KISI, KOMSULARI TARAFINDAN BICAKLANDI. MISIRLI GENCLER O ANLARI DHA’YA ANLATTI/FOTOGRAFTAKI:AHMAD NASIR KHAMES(SU YESILI RENGINDE TISORTU OLAN)-(FOTOGRAF:ISTANBUL,(DHA))

 BAHCELIEVLER'DE MISIR'IN AFRIKA KUPASI FINALINI KAYBETMESININ ARDINDAN CIKARDIKLARI GURULTU NEDENIYLE MISIRLI 3 KISI, KOMSULARI TARAFINDAN BICAKLANDI. MISIRLI GENCLER O ANLARI DHA’YA ANLATTI(FOTOGRAFTAKI:ABDUL SELAM), (FOTOGRAF:ISTANBUL,(DHA))

   BAHCELIEVLER'DE MISIR'IN AFRIKA KUPASI FINALINI KAYBETMESININ ARDINDAN CIKARDIKLARI GURULTU NEDENIYLE MISIRLI 3 KISI, KOMSULARI TARAFINDAN BICAKLANDI/FOTOGRAF:ISTANBUL,(DHA)

Mikail BIYIKLI- Yalın Onat ERGÖR - Feridun AÇIKGÖZ /İSTANBUL,(DHA)

 
Eski rektöre ceza
 
Güvenlik kamerasından fark ettiği hırsızları sopayla kovaladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Adana'da DEAŞ operasyonu: 6 gözaltı
ADANA'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda, geçmiş tarihlerde ...
Tek katlı binadaki yangın paniğe neden oldu
SULTANBEYLİ'de tek katlı bir binanın çatı katı alev alev yandı. Zaman ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sedef Kabaş'a tazminat davası
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, televizyon programında kendisine hakaret ...
 
Kovandan kavanoza organik bal
MERSİN'de arıcı Celal çay, Toros Dağları’nın zirvesinde 2 bin 500 rakımında ...
5 adresten 20 kamyonet dolusu çalıntı malzeme çıktı
KAYSERİ'de, 4 depo ve 1 iş yerine yapılan eş zamanlı baskında, 20 kamyonet ...
Kızının annesine 5 kurşun sıktı, 'Kendimi savundum' dedi
ESKİŞEHİR'de, Duygu Şeker'i 11 yaşındaki kızının gözü önünde 5 kurşunla ...
 
Eda Nur'un telefonundaki fotoğraf ve mesajlar incelenecek
ANKARA'da, 15'inci kattan atlayan Eda Nur Kaplan'a (18) ölümünden 1 hafta ...
7 kişinin öldürüldüğü davada, salonu terk ettiler
KONYA'da aynı aileden 7 kişiyi öldürdüğü suçlamasıyla hakkında 7 kez 'ağırlaştırılmış ...
Tosuncuğun parasını aklıyordu iddiası! Tuğba Özerk zor durumda
Emniyete, ”Tosuncuk lakaplı dolandırıcı Mehmet Aydın’ın paraları, Tuğba ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva