Farah Zeynep Abdullah, Kızıl Goncalar iddiasına cevap verdi
Farah Zeynep Abdullah, Kızıl Goncalar iddiasına cevap verdi
Tütüncü: Musluklardan içilebilir su akmalı
Tütüncü: Musluklardan içilebilir su akmalı
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
31 Mart 2022 Perşembe - 13:27

Model Dilara Kurşun mahkemede olayı anlattı

MODEL Dilara Kurşun cinsel saldırıya uğradığı iddiasıyla ilgili davada, "5 saat kadar bana saldırdı. Bir süre sonra şiddete kendi isteği ile son verdi " dedi.

Model Dilara Kurşun mahkemede olayı anlattı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya sanık Tufan Kılıç ve şikayetçi Dilara Kurşun katıldı. Şikayetçi avukatları Emek Emre ve sanık avukatı Ali Osman Kahraman duruşma salonunda hazır bulundu. 

"5 SAAT KADAR BANA SALDIRDI"

Duruşmada şikayetçi Dilara Kurşun sanıkla bir yıldır sevgili olduğunu ve onunla beraber yaşadığını söyleyerek, "Sanık Tufan'ın bu süre zarfında öfke kontrol problemi olduğunu görmüştüm. Ağır ilaçlar ve ağır alkol kullanıyordu. İlk başlarda bunu net olarak görmemiştim ancak ilerleyen zamanlarda fark ettim. 4 Haziran günü 2021 tarihinde onun evinde otururken bir arkadaşımla İngilizce konuşurken ondan yazışma konusunda destek almama kafayı takmış ve bana saldırdı. 5 saat kadar bana saldırdı. Bir süre sonra şiddete kendi isteği ile son verdi. Sonra zaten kendisini affetmemi istedi, pişmanlığını hissettirdi. 15 Haziran günü ise sanıkla tanışma yıldönümümüzdü. O gün annemdeydim ve sanık beni arabasıyla evden aldı. Beni Kumköy'de ıssız bir plaja götürdü. Orada masa kurmuştu" dedi. 

"YAPTIĞI HAREKETLER CİNSEL İSTEĞE YÖNELİK HAREKETLERDİ"

Kurşun ifadesinin devamında, "Tufan orda alkol almaya başladı. Havanın soğuk olması ve karanlık olması nedeniyle oradan ayrılmak istediğimi söyledim. Bana bağırarak 'sana yaranılmıyor, sen benimsin' gibi sözler söyleyerek bağırmaya başladı. Saçlarımdan ve boynumdan tutup öpmeye çalıştı. Bir yandan üstümdeki kıyafetleri çıkarmaya çalışıyordu. Benimle cinsel ilişkiye girmek istediğini düşündüm.  O anda kaçmaya çalıştım. Yaptığı hareketler cinsel isteğe yönelik hareketlerdi.  O anda onunla mücadele verdim ve bağırmaya başladım. Sonra korktu ve durdu. 'gitmek mi istiyorsun' dedi ve arabasının anahtarını verdi. Arabasına bindim ve oradan uzaklaşarak annemlerin evine geldim. sonrasında Tufan'ı almak için tekrar geldim onu arabasıyla alıp evine geçtik ben eve girmedim. Evin önünde tartışmamız oldu. Taksi durağının olduğu yerde tartıştık. Sonrasında polisler geldi ve Tufan benden telefonunu çaldığım gerekçesiyle şikayetçi olduğunu söyledi polise. Bende orda ona serzenişte bulundum ve onu bir daha görmedim. Olaylardan sonra banka hesabıma 1 kuruş, 1 kuruş paralar atarak mesajlar yazıyordu. Ayrıca tehdit mesajları vardır. Sanıktan şikayetçiyim" şeklinde konuştu. 

Şikayetçi avukatı Emek Emre taraflar arasında mesajların incelendiğinde sanığın tehdit ve hakaret suçlarının işlediğinin anlaşılacağını söyleyerek, "Cinsel saldırı suçu yönünden, olayda sanığın darp esnasından sonra elini müvekkilimin vücudunun ön bölgesine koyduğu sabittir. Müvekkilimin olay anında yaralanmasına ilişkin fotoğraflar kendi kendini yaralamasının mümkün olmayacağını göstermektedir" ifadelerini kullandı. 

"KENDİSİNE HİÇBİR ŞEKİLDE ELİMİ SÜRMEDİM"

Sanık Tufan Kılıç şikayetçi Dilara Kurşun'un ifadelerini kabul etmediğini belirterek, "Dilara kendisini Kumköy'deyken darp ettiğim ve dokuduğum şeklindeki iddiaları asılsızdır. Kendisine hiçbir şekilde elimi sürmedim, dokunmadım. Daha önce trafikte bir çift ile tartışmıştık, Dilara'nın yaralanmaları bu olayla alakalı olabilir. Şikayetçi ile ilişkilerimiz arasında sıkıntılar olsa da sonrasında barışıp ilişkimize devam ettik" diye konuştu. 

Sanık Avukatı Ali Osman Kahraman ise, "Sanık ve şikayetçi trafikte başka bir çiftle kavga etmiş ve saldırıya uğraşmıştır. 3 Haziran 2021 tarihinde yaşanan bu olay ulusal basına da yansımıştır. Buna ilişkin şikayetçinin olay gününde karakolda ifade vermiştir. İfadesinde de kavga sırasında vücudunun çeşitli yerlerinde yaralandığına dair raporda vardır. Müvekkilim suçsuzdur" şeklinde konuştu. Mahkeme Heyeti eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi. 

 İDDİANAME

İddianamede, şikayetçi ile sanığın bir dönem duygusal manada arkadaş olduktan sonra ayrıldıkları, 16 Haziran 2021 günü sanığın cep telefonundan arayarak yıldönümleri dolayısıyla kendisiyle vakit geçirmek istediğini söylediği, şikayetçinin bunu reddettiği anlatıldı. Bunun üzerine sanığın "Çıkmazsan sitede olay çıkarırım, annen dahil herkes duyar. Siteyi birbirine katarım. gel huzursuzluk çıkmasın" diye tehditte bulunduğu belirtildi.Şikayetçinin bu nedenle sanığın aracına bindiği, birlikte Kumköy'de sahile gittikleri, burada bir süre vakit geçirdikleri, aralarında birlikteliklerine devam etme konusuna tartışma yaşandığı, daha sonra da sanığın şikayetinin boğazından sıktığı, saçından tutup darp ettiği ileri sürüldü. Ayrıca sanığın, şikayetçinin üzerindeki kıyafetleri çıkarmaya çalışıp öperek 'Bana aitsin' deyip hakarette bulunduğu da anlatıldı. 16 Haziran 2021 akşamı karakola giderek eski sevgilisi T. K. hakkında şikayetçi oldu. Kurşun, karakolda verdiği ifadede eski erkek arkadaşının ayrıldıkları günden beri kendisini rahatsız ettiğini söyledi. Olay günü de T. K.'nin buluşmak için kendisini tehdit ettiği için buluştuğunu ve aracına bindiğini anlatan K., eski sevgilisinin kendisini Kumköy mevkiindeki bir sahile götürdüğünü, burada saçlarından sürükleyerek darbettiği, sonrasında ise kıyafetlerini çıkararak nitelikli cinsel saldırıya teşebbüs ettiği, şikayetçinin ağlaması üzerine sanığın eylemine son verdiği iddia edildi. İddianamede, "Nitelikli cinsel saldırı", "Hakaret" ve "Basit tehdit" suçlarından toplam 13 yıl 4 aya kadar hapsi istendi.

MODEL DİLARA KURŞUN CİNSEL SALDIRIYA UĞRADIĞI İDDİASIYLA İLGİLİ DAVADA, "5 SAAT KADAR BANA SALDIRDI. BİR SÜRE SONRA ŞİDDETE KENDİ İSTEĞİ İLE SON VERDİ " DEDİ.  (FOTODAKİ DİLARA KİRAZ) İSTANBUL DHA

MODEL DİLARA KURŞUN CİNSEL SALDIRIYA UĞRADIĞI İDDİASIYLA İLGİLİ DAVADA, "5 SAAT KADAR BANA SALDIRDI. BİR SÜRE SONRA ŞİDDETE KENDİ İSTEĞİ İLE SON VERDİ " DEDİ.  (FOTODAKİ DİLARA KİRAZ) İSTANBUL DHA

MODEL DİLARA KURŞUN CİNSEL SALDIRIYA UĞRADIĞI İDDİASIYLA İLGİLİ DAVADA, "5 SAAT KADAR BANA SALDIRDI. BİR SÜRE SONRA ŞİDDETE KENDİ İSTEĞİ İLE SON VERDİ " DEDİ.  (FOTODAKİ SANIK) İSTANBUL DHA

MODEL DİLARA KURŞUN CİNSEL SALDIRIYA UĞRADIĞI İDDİASIYLA İLGİLİ DAVADA, "5 SAAT KADAR BANA SALDIRDI. BİR SÜRE SONRA ŞİDDETE KENDİ İSTEĞİ İLE SON VERDİ " DEDİ.  (FOTODAKİ SANIK) İSTANBUL DHA

Mikail BIYIKLI / İSTANBUL,(DHA)

 
Doktorun burnunu kıran profesör rapor almış
 
Hırsızlar yağmur suyu ızgaralarına dadandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Doktorun burnunu kıran profesör rapor almış
AMASYA Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı ...
Aracına binerken silahlı saldırıda yaşamını yitirdi
ŞIRNAK'ın Silopi ilçesinde evinden çıkıp aracına binerken silahlı saldırıya ...
Fırın ve pastanelere Ramazan denetimi
BURSA’da Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesinde ...
 
4 kişinin cinayet şüphelisini, ayakkabı izi ve takma dişi ele verdi
EDİRNE'nin Uzunköprü ilçesinde, 4 kişilik ailenin silahla vurularak öldürülmesiyle ...
Ölü bulunan kadının dayısı: Ne olduğunu biz de bilmiyoruz
İSTANBUL'da 5 gündür kayıp olan ve kafenin tuvaletinde ölü bulunan Seher ...
Tuz Gölü'nün pembe misafirleri gelmeye başladı
TÜRKİYE'nin ikinci büyük gölü olan Tuz Gölü'ne göç eden flamingolar, eylül ...
 
50 milyon TL'lik kaçakçılık operasyonunda 18 şüpheli adliyede
KAYSERİ merkezli 5 ilde polisin düzenlediği 50 milyon TL'lik kaçakçılık ...
İzmir’de 72 parça tarihi eser ele geçirildi
İZMİR'in Bornova ilçesinde jandarmanın arama yaptığı otomobilde Osmanlı, ...
50 kadının istihdam edileceği kafe açıldı
Küçükçekmece’de yabancı ve Türklerden oluşan toplam 50 kadının istihdam ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva