TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
14 Mart 2020 Cumartesi - 12:36

Muay thai hocası, bir sporcusuna daha cinsel saldırıda bulunmuş

KONYA'da 2'si 18 yaşından küçük, 3 kız sporcuya cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan muay thai hocası ve aynı zamanda il temsilcisi Mehmet Ali A.'nın (47), 17 yaşındaki bir başka sporcusuna da cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi.

Muay thai hocası, bir sporcusuna daha cinsel saldırıda bulunmuş
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Konya'da, 10 Mart Salı günü polis merkezine giden muay thai sporcusu F.A. (20), 1 ay önce Türkiye Şampiyonası için gittikleri Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde kaldıkları otelin asansöründe hocası Mehmet Ali A.'nın kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia ederek şikayetçi oldu. F.A. polisteki ifadesinde, "Şubat ayında Nevşehir'de Türkiye Şampiyonası vardı. 3 Şubat'ta Nevşehir'in Kozaklı ilçesindeki otele gittik. 3 gün sonra yemeğe inmek için bir arkadaşım ile asansöre bindik. Mehmet Ali A. da bizimle aynı asansöre bindi. Asansör dolmaya başladıkça Mehmet Ali Hoca beni omzumdan tutup geriye doğru çekti. Daha sonra elini sol göğsümün üzerine koydu. Rahatsız olduğumu söyleyince elini çekti. Bu sefer kalçamdan tutup tekrar beni kendisine doğru çekti. Korktuğum için asansörde sesimi çıkartamadım" dedi. Gözaltına alanın Mehmet Ali A. kendisine iftira atıldığını ileri sürdü. Mehmet Ali A. çıkarıldığı mahkemece 'cinsel saldırı' suçundan tutuklandı.

Çıkan haberlerin ardından lise öğrencisi E.B. de, Mehmet Ali A. hakkında kendisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla polise şikayette bulundu. Yaşadıklarını  DHA'ya anlatan E.B., "Mehmet Ali A. benim hocamdı. Muay thai il temsilcisiydi. İster istemez şampiyonalarda tanıştık. Bana doğum günümde mesaj attı. 'Sporu bırakmışsın, neden ?' dedi. Beni kulübe çağırdı. Ben de gittim. Birlikte antrenman yapmıştık. Ben o kulübe geçtim. Isınma hareketleri yaptığımızda olmayacak cinsel tacizlerde bulunuyordu. Biz ilk zamanlarda yanlışlıkla yapmıştır diye pek umursamamıştık. Bir gün Mehmet Ali A. ile çorba içmeye gittik. Hatta bir ablamız daha gelecekti o gelemeyince birlikte gitmek zorunda kaldık. Ondan sonra beni evine çay, kahve içmeye çağırdı. Çok ısrar edince gittim. Bana evini gezdirdi. Kanepede otururken üzerime geldi. Olmayacak şeyler yaptı. Ben istemiyorum dediğim halde zorla yaptı. Ben bunları kimseye anlatamadım. Beni sürekli tehdit ediyordu. Konya'da çok tanıdığım var, seni bitiririm diye laflar söylüyordu. Korkmuştum. Benim ailemi, okulumu her şeyimi biliyordu. Bana her şeyi yapabilirdi. Öldürebilirdi de" dedi.

‘3 SEFER TECAVÜZ ETTİ’

Bu olayın ardından geçen yıl Şubat ayında ise Mehmet Ali A.’nın kendisini otele götürüp, cinsel istismarda bulunduğunu belirten E.B., sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geçen sene Şubat ayında Avrupa Şampiyonası'na gidecektik. Gitmeden önce bazı arkadaşlarımızla birlikte antrenman yapmıştık. Antrenmandan sonra herkes evine dağıldı. Gece yola çıkacaktık. Saat 01.00 gibi beni aldı. 'Yola çıkalım, sabah Antalya'da oluruz, otelde dinleniriz' dedi. Sonra beni aldıktan sonra, ‘Çok yorgunum, dinlensek mi? Bu şekilde araba süremem’ dedi. Sonra beni evine götürdü. Işıkları kapatıp bana cinsel istismarda bulundu. Ben o haldeyken Antalya'ya doğru yola çıktık. Şampiyonada bir şey olmadı. Ondan sonraki iki ayda da beni evine götürdü. Yine aynı şekilde istismarda bulundu. Sürekli yanımdan ayrılmıyordu. Beni kulüpten kovması için elimden geleni yapıyordum. Sakatlığım nedeniyle spora ara verdim. Hem sakatlığım vardı, hem de bu olayları bahane ederek yanından ayrıldım. Kimseye bir şey anlatamamıştım. Arkadaşlarım şikayetçi olunca ben de onlardan cesaret alıp, başıma gelenleri anlattım. Psikolojim bozuldu. Bununla ilgili ilaçlar kullanmaya başladım" diye konuştu.

'BİZE BEN SİZİN BABANIZ GİBİYİM DİYORDU'

Mehmet Ali A.'nın cinsel saldırısına maruz kaldığını belirten 3 kızdan Z.T. de (17) başından geçenleri şöyle anlatmıştı:

"Bize sürekli ben sizin ağabeyiniz, babanız gibiyim derdi. Anne babam benim ayrılar. Ben onu baba gibi görüyordum. Bir şampiyonaya gitmiştik. Otelde bana ve bir erkek arkadaşıma odaya gelin sizi çalıştırayım dedi. Beni kendi yattığı odaya aldı ve ısınma hareketleri yaptırdı. Sonra bana masaj yapacağını söyledi. Masaj yaparken benim üzerime çıkarak beni fiziki olarak taciz etti. Ben kimseyi anlatamadım. Salonun bir tarafı karanlık oluyor. Bu yüzden kimse orayı görmüyor. Bir kızı seçip seni ısındırayım diyerek o kısma getiriyordu. Kızları o kısımda cinsel tacizde bulunuyordu. Aileme de söyleyemedim. Aileme başka sebepler söyledim ve kulüpten ayrıldım. Antrenman sırasında arkamızdan sarılıp, bize cinsel tacizde bulunuyordu" diye konuştu.

Mehmet Ali A.'nın hakkında şikayette bulunan 4 kız sporcunun da anne ve babalarının ayrı olduğu, Mehmet Ali A.'nın özellikle bu tür kızları seçtiği ileri sürüldü.

KONYA'DA 2'SI 18 YASINDAN KUCUK, 3 KIZ SPORCUYA CINSEL SALDIRIDA BULUNDUGU IDDIASIYLA TUTUKLANAN MUAY THAI HOCASI VE AYNI ZAMANDA IL TEMSILCISI MEHMET ALI A.'NIN (FOTOGRAFTA)(47), 17 YASINDAKI BIR BASKA SPORCUSUNA DA TECAVUZ ETTIGI IDDIA EDILDI. TECAVUZE UGRAYAN E.B., 'BENI ZORLA EVINE CAGIRDI VE TECAVUZ ETTI. BU 3 SEFER BOYUNCA TEKRAR ETTI' DEDI.(FOTO:KONYA,DHA)

Tolga YANIK/KONYA, (DHA)

Etiketler:
 
Eş zamanlı 'Güvenli Eğitim Uygulaması'
 
Döşemealtı'nda okullara dezenfekte
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Can eriğinin fiyatı dudak uçuklatıyor
MERSİN'in Silifke ilçesinde örtü altında yetişen 'erkenci' can eriğinin ...
Başına kapüşon geçiren hırsızlık şüphelisi yakalandı
MERSİN’de, bir iş yerinden 3 cep telefonu çalarken güvenlik kamerası tarafından ...
THY'den yolculara seyahat uyarısı
SAĞLIK Bakanlığı Bilim Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda, koronavirüs ...
 
Ablasını öldürdü, sağlık kontrolüne götürülürken şarkı söyledi
KONYA’da eniştesi Müslüm Kip ile kavga ederken tabancayla rastgele ateş ...
Küçük Muhammed'in ölümünde hala ve 1 kişi tutuklandı
DİYARBAKIR’ın Çınar ilçesinde, metruk bir evde yaralı halde bulunduktan ...
Parmakta sıkışan yüzüğü itfaiye çıkardı
ADIYAMAN'da Abdulkadir Bulut'un parmağına takıp çıkaramadığı yüzük, itfaiye ...
 
Çığ altında kalan itfaiyeciyi arama çalışmalarına yeniden başlandı
VAN'ın Bahçesaray ilçesinde, 4-5 Şubat'ta düşen ve 41 kişinin öldüğü, ...
Devlet hastanesi, kendi cerrahi maskesini üretmeye başladı
MANİSA'nın Turgutlu Devlet Hastanesi, koronavirüs nedeniyle yoğun talep ...
Kayıp engelliyi arama çalışmalarında 4'üncü gün
ADIYAMAN'da, ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu, konuşma engelli Taceddin ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva