Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam
Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam
Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
12 Mayıs 2018 Cumartesi - 02:45

Muharrem İnce; Telefonum dinleniyor

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Halk TV canlı yayınında konuştu. İnce'ye programın yapılacağı Antalya'da yurttaşlar yoğun ilgi gösterdi...

Muharrem İnce; Telefonum dinleniyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Açık havada yapılan televizyon programına yaklaşık 20 bin kişi katıldı. Kalabalık fotoğraflara da yansıdı.

Muharrem İnce ise programda kamuoyunun ilk kez duyduğu bazı vaatlerini de açıkladı. Bu vaatlerinden biri öğretmenlere yönelik oldu. Aynı zamanda fizik öğretmeni olan İnce, seçildikten sonra, sözleşmeli öğretmenliğin kaldırılacağını, mülakatla öğretmen alınmasını sona ereceğini, öğretmenlere performans değerlendirmesi kaldırılacağını vaat etti.

İnce'nin konuşmasından başlıklar şöyle:

"Beni en çok etkileyen mitinglerde Hakkari oldu. Şehir turu yaparken el sallamalarına baktım. Yalova'da miting yaptık 10 kişi el sallamadı. Hakkari'de herkes bana el salladı. Bir de bana şunu dediler: Bugün Rize'de yaşayanların söylediği şey şu 1977'de Ecevit havayı hissediyoruz.

Cumhurbaşkanı adayı olarak, pislik, tezek gibi şeylerin konuşulmasını istemiyorum.

Gelsinler projelerimizi konuşalım. Eğitim sistemimizi acilen değiştirmemiz lazım. Bunu yapamazsak en az 100 yıl geride kalacağız. Adama şunu söylerler: Testinin içinde ne varsa ağzından o çıkar.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin katılımıyla Muratpaşa Kent Meydanı’ndan yayınlanan Halk Arenası’nda “Bizim demokrasimizin ergonomisi bozuldu. Bir fizik öğretmenimizin, Sayın Muharrem İnce’nin önderliğinde demokrasimizin ergonomisini düzelteceğiz” dedi.

MUHARREM İNCE'DEN "TAMAM" VE "SIKILDIK" AÇIKLAMASI

Valla sıkıldık, ne diyeyim şimdi. Yine bir başörtüsü yalanı uyduruyor. Bizim başörtüsü diye derdimiz yok. Nerede istiyorsan orada tak. Ama kendini kullandırtma. Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı sözüdür: Her yıl 10 bin gencimizi yurt dışına göndereceğiz.

16 yıl sonra manifesto yayımlanıyorlar. Bir gelecek bildirgesidir. Senin ki iflas belgesi… Manifestoyu yeni seçilmemiş aday yayınlayabilir, Erdoğan yayınlayamaz ki. 81 milyonun temsilcisiyim.

Ben AK Partililerin, MHP'lilerin, HDP'lilerin de cumhurbaşkanı olacağım. Tek olan şeyler değerlidir. Tek olan herkes içindir. Atatürk 81 milyonun kurtarıcısıdır. Bayrak sadece MHP'lilerin değildir, hepimizindir. Cumhurbaşkanı da tektir, cumhurbaşkanı 81 milyonundur. O yüzden partili olamaz.

Misafire iyi davranmak lazım. Şimdi ilk seçildiğinde çıraklık döneminde, ikinci dönemi kalfalık dönemi, üçüncü dönem ustalık dönemi, dördüncü dönemi artık emeklilik dönemi… Benim çılgın projem, huzur.

"Rize'de tepki alırsın" dediler Hakkari'den gittiğim için. 81 vilayet benim memleketim. Siyasi parti liderlerinden randevu istedim hepsine gittim. Başarılar diledim, sonunda da dedim ki "İnşallah ben kazanırım.

Bir kere emekliler üniversite öğrencilerinden fazla. Gençlere 2 burs vereceğim 500 TL burs vereceğiz. Öğretmen cumhurbaşkanı bunun kaynağını bulur.

TUS, ALES gibi sınavlar için para dileniyorsa o devlete yazıklar olsun. Hiçbir öğrenciden sınav ücreti alınmayacak.

Örtülü ödenek kaldırılamaz. Devletin gizli harcamaları vardır. Kullanmaya mecburdur. Her devlette de vardır. Ben de bu ülkenin pek çok gizli olaylarına tanık olduk. Bizimle mezara gidecek. Ama siz örtülü ödeneği Türkiye Cumhuriyeti için kullanırsanız başımın üstünde yeri vardır.    

ATANAMAYAN ÖĞRETMEN AÇIKLAMASI 

350 bin tane atanamayan öğretmen var. Hala daha birleştirilmiş sınıflar var Türkiye'de. Sabahçı-öğlenci öğrenciler var. Öğretmenlerimiz işsiz, öğrencilerimiz öğretmenimiz. 1910 yılında Japonya matematik sorununu çözmüş. Türkiye eğitimini halletmeden hiçbir şeyi halledemez. Terörü bitiremez, fakirleşir. Türkiye cep telefonlarını yapabilen geliştirmelidir. Bunu yapamadığı sürece iki yakamız bir araya gelmez. Sorunumuz yönetenler kötü yönetiyor ve çalıyorlar.

Erdoğan'ın mal varlığını açıklamasını bekliyorum.

EKONOMİYE 6 ADIMLI ÇÖZÜM

6 basamaklı bir formül uygulayacağız.

1- Hukuk devleti olacağız. Türkiye'de herkes mahkeme kararlarına güvenecek. Cumhurbaşkanının önünde düğme iliklemeyen bir yargı. Yurt dışındaki yatırımcılar bunu görecek.

2- Öngörülebilir ve güvenilir yatırım ortamı.

3- Ekonomiye yön veren kurumların yönetimden bağımsız hale getireceğiz.

4- İdeolojik saplantılarımızdan kurtulacağız.

5- Sadakat değil liyakat olacak.

6- Üretim ekonomisi kuracağız. İsraf ve talan olmayacak.

Şatafattan kurtulacağız.

ÖĞRETMENLERE 3 VAAT

Öğretmen cumhurbaşkanı olarak;

1- Sözleşmeli öğretmenlik kaldırılacak,

2- Mülakatla öğretmen alınması sona erecek,

3- Öğretmenlere performans değerlendirmesi kaldırılacak.

Öğretmenlerden tek isteğim var 24 Haziran'da şu hükümete performans değerlendirmesi yapın. Antalya'da turizm üniversitesi kuracağız.

Bunların verdiği rakamlar karışmış herhalde. Üretim artmamış, borçlar artıyor, büyük holdingler iflas erteleme istiyor. Nasıl oluyor da iyi diyebiliyorlar. 2017'de ne oldu da birdenbire 7,4 oldu? Doping yaptılar ekonomiye. Ekonomist değil ama bir siyasetçinin ne yapması gerektiğini biliyorum. Önce namuslu yöneteceğiz ve iyi insanlarla çalışacağız.

Mal varlılığımı neden açıkladım? Aç değiliz açıkta değiliz.Bu fakir millete borcumu ödemek istiyorum. Millet zenginleşmeden ben zenginleşmeyeceğim. Beş yılın sonunda yeniden mal varlığımı ortaya çıkaracağım. Kapıkule'den öteye pasaportumuzun bir değeri yoktur. Güçlü devlet değilsin çünkü.

15 yaşında toprağa girmiş bir çocuğun annesini yuhalatmayacaksın. 12 yaşındaki çocuklara kaçakçı dediniz. Onlara "Vur" emri verdiğini bulamayacağımı mı sanıyorsun?

"ATATÜRK'Ü, İSMET PAŞA'YI NASIL SEVMEZLER ANLAMIYORUM"

Atatürk, İsmet Paşa, Fevzi Çakmak, Kazım Karabekir'i nasıl sevmezler anlamıyorum. Fevzi Çakmak, Kazım Karabekir, CHP'den ayrıldı diye kahramanlıkları düşmez. Onlara hakaret edenlerin başına taş düşer. 3600'ü halledeceğiz, polisler için."

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal canlı yayında İnce'ye mesaj gönderdi. Mesajda, "Antalya her zamanki gibi muhteşem görünüyor. Muharrem Bey'e ve bütün Antalya'ya selam gönderiyorum" dedi.

"CUMHURBAŞKANI OLDUĞUMDA ERDOĞAN'IN DA TELEFONU DİNLENMEYECEK"

Milletvekili ve cumhurbaşkanı adayı olarak telefonumun dinlenildiğini biliyorum. Önceden FETÖ ile dinliyorlardı artık dinliyor. Muharrem İnce cumhurbaşkanı olduğunda Erdoğan'ın da telefonu dinlenmeyecek.Siyasetçi millete haksızlık yapıyor, millet de siyasetçiye haksızlık yapıyor. Yüzde yüzü hırsız değil ki?

Kim ikinci tura kalırsa onların yardımcılığına talibim. Ama ben ikinci tura kalırsam aynı desteği veririm. (Odatv)

 
Antalyaspor- Medipol Başakşehir :0-2
 
Kemer'de Yaza Merhaba Şenliği
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Tarım Turizm Ticaret 12 Mayıs 2018 Cumartesi 10:08

Türkiye tarım ülkesi iken kendi kendine yeten iken şimdi saman ithal eden ülke konumundayız. İlk Vaad Çiftçilere İndirimli Mazot, Çiftçilik belgesi ile Resmi Tapulu Kira sözleşmeli tarlasının oranına göre yıllık belli kotalar ile çiftçiye %50 indirimli Mazot verilsin. Çiftinin ürünlerinde kullandığı İlaç Gübrelerde KDV oranı %5 ve altına çekilsin. Tarım Politikası uygulansın devlet destekli olarak bolgeler uretımde ayrıcalıklı olsun. Ornek Antalya' AKSU SERIK bolgesınde Sadece Domates yetıssın dıger bolgelerde de esıt oranda baska urunler yetıssın. 3 sene de bır degıssın.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Muharrem İnce Antalya'da
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, çılgın projelerinin hafriyat ...
Nilüfer Deveci'den adaylık açıklaması
CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Nilüfer Deveci, il başkanlığında adaylık ...
Ak Parti Antalya İl Başkanı milletvekili hedefini açıkladı
AK Parti Antalya İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş 24 Haziran seçim çalışmalarının ...
 
Tartışılan fotoğraf
AKP Genel Merkezi'nde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayıyla, AKP Genel Başkanı ...
15 vekil geri dönüş yolunda
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 vekilin partiye dönmesi için talimat verdiği öğrenildi.
Eski bakan hayatını kaybetti
Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Cevat Ayhan, Ankara'da tedavi gördüğü ...
 
Antalya'dan vurdu Kocaeli'nden aday adayı oldu
Antalya'da genel yayın yönetmenliği yaptığı Hürses Gazetesi'nde, özellikle ...
MHP'de 5 vekil yeniden aday değil
MHP'de 5 milletvekili, 24 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimi ...
İyi Parti standına saldırı; 5 yaralı
İstanbul Bağcılar’da yer alan İYİ Parti standına yapılan saldırıda dört ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva