Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
18 Eylül 2018 Salı - 09:00

Muharrem İnce'ye 'Apolet' soruşturması

Afrin harekâtını yürüten 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel hakkında, “Apoletlerini sökeceğim” diyen Muharrem İnce hakkında soruşturma dosyası açıldı.

Muharrem İnce ye  Apolet  soruşturması
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Dokunulmazlığı olmayan İnce, şüpheli bulunursa yargılanacak.

CHP'den Cumhurbaşkanı adayı olan ve aldığı yüzde 31 oy ile seçimi kaybeden Muharrem İnce hakkında, 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel'in 'apoletlerini sökeceği' sözleri sebebiyle savcılık süreci başlatıldığı ortaya çıktı.

Ayhan Aslan isimli bir vatandaş, İnce'nin söylediği 2. Ordu Komutanı Temel'in apoletlerini sökeceği sözleri ardından Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak 'terör örgütü propagandası' ve 'tehdit' suçları kapsamında şikâyette bulundu.

Şikayetinde bunları söylemiş:

Sabah Gazetesi'nden Nafiz Karaman'ın haberine göre; Aslan şikâyetinde, "Muharrem İnce yaptığı konuşmada '30 Ağustos'ta ilk emekliye ayıracağım general o olacak. 81 milyonun huzurunda söylüyorum, senin apoletlerini sökmezsem ben de Muharrem İnce değilim' şeklinde akla mantığa sığmayacak bir açıklama yaparak ordumuzu ve başındaki komutanımızı yalan yanlış siyasetine alet etmeye çalışmıştır. Zeytin Dalı Harekâtı'nın evvelinde de yıllardır canını hiçe sayıp vatan topraklarını tüm değerlerinin üzerinde tutan aldığı tüm apoletlerini şerefi ile sonuna kadar hak eden ülkenin bölünmez bütünlüğü için vatan hainleri ile ordunun başında çarpışan İsmail Metin Temel Komutanı, Cumhurbaşkanlığı'nın ne olduğunu henüz idrak edememiş hala kendi yalan siyaseti sanan Muharrem İnce adeta o beyanıyla kendince halkın önüne atmıştır. Ama bunun ötesinde terör örgütü ve yandaşlarına bir anlamda destek ve moral vermiştir. Bu açıklaması terör örgütlerine yeşil ışık yakmanın ötesinde bir şey değildir" ifadeleri yer aldı.

DOSYA NEVŞEHİR'E GÖNDERİLDİ

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu şikayetle ilgili bir dosya oluşturdu. Dosyada İnce o dönem milletvekili olduğu için 'Hakkında şikâyette bulunulan' olarak belirtildi. Dosyaya 2018/60440 numarası verildi. Daha sonra dosya şikâyete konu sözlerin Kağıthane'deki bir mitingde söylendiği iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi. Fakat emniyetin incelemesinde sözlerin Nevşehir mitinginde zikredildiği anlaşıldı. Bunun üzerine dosya yetkisizlik kararı ile Nevşehir'e gönderildi. İncelemeyi Nevşehir Başsavcılığı yapacak.

 
Cumhurbaşkanı bugün kimleri atadı?
 
3.125.000.000 liralık hediye mi olur?
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
akdeniz 18 Eylül 2018 Salı 09:53

İPLER KİMİN ELİNDE:Bu Muharrem İNCE ne zaman olgunlaşacak,yıllardır gündemde kalmak için her şeyi söylüyor.Adam sanki özel yetişmiş veya hazırlanmış kargaşa çıkarmak için yapmadığı yok,o günkü gündeme göre söylediğinin daha sonra tam tersini söylüyor.Bu adama bir parti veya bir ülke teslim edilir mi 40 kere düşünmek lazım.1.200.000 üyesi olan ve 12 milyon oy alan bir partiyi adam elinde oynatıyor,böyle bir disiplinsizlik görülmedi,parti buna nasıl katlanıyor anlaşılır gibi değil,CHP nin en büyük sorunu da bu olsa gerek sabah erken kalkan ya belediye başkanı,ya milletvekili yada hızlarını alamıyorlar genel başkan olacağım diyor.Anlaşılır gibi değil sabah akşam dedikodu,seçileni rahat çalışdırmamak için her türlü entrikayı çeviriyorlar,sonrada dönüp bizim parti de demokrasi var diyorlar,yalandan her türlü ayak oyunlarından kaos dan demokrasi çıkar mı,bir kere kendi aralarında saygı ve sevgi yok,sonra da kalkıp bu vatandaş neden oy vermiyor diyorlar,vatandaş neden oy versin düzensizliğin olduğu yerde güven olur mu ,vatandaş güven duymuyor en önemli sorun bu,karşıdakinin başarısızlığı üzerine politika üretmek den vazgeçip kendi düşüncelerini ve yapacaklarını anlatmaya çalışırlar mı, veya kendi iç huzurlarını sağlarlar mı derseniz sanmam ,çünkü bu yapının içerisinde kanser hücreleri yuva yapmışlar fırsat beklerler ve saldırırlar.Bakın tekrar uyumaya çekildiler ne zamana kadar yerel seçimlere kadar,peki bunların çaresi var mı derseniz tabi ki var,CHP yi en kısa zamanda kapatarak MÜZE'ye çevireceksin hiç değilse gelecek nesilleri kurtarmış olursunuz.CHP kapatılırsa hiç değilse çağı anlayacak şöyle adam gibi bir sosyal demokrat parti kurulur da CHP seçmeni de vatandaş da rahat eder.Yoksa bu gün adı Muharrem olur yarın bir başkası olur aynı film tekrarlanır durur.Ayrıca bu Muharrem İNCE'nin ipi kendi elinde mi,yoksa bir başkalarının elinde mi,bunun da ciddi şekilde düşünülmesi gerekir!!!!!

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı bugün kimleri atadı?
Erdoğan’ın Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü ile Kültür ve Turizm Bakanlığına ...
Habertürk'e veda etti
Habertürk Gazetesi’nin kapanması ve gruba bağlı televizyonlarda büyük ...
Resmi Gazete artık basılmayacak
Kağıt fiyatlarının el yaktığı bu dönemde devlet 1920 yılından bu yana ...
 
Ünlü komedyenin ağabeyi, 'yankesicilik'ten yine gözaltına alındı
ANKARA Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde (AŞTİ) yankesicilik yapan ve ...
Eşine ve ailesine bıçakla saldırdı: 5 yaralı
ANKARA'da Erdal D. (30), henüz belirlenemeyen nedenle tartıştığı eşi Cansın ...
Çakmakla oynayan çocuk yangın çıkardı; 8 kişi hastaneye kaldırıldı
SAMSUN'da, 4 yaşındaki bir çocuğun evde çakmakla oynadığı sırada çıkan ...
 
Kendisine çarpıp kaçan sürücüye kızdı, 4 aracı kundakladı
BURSA'da Adem B. (21), kendisine çarpıp kaçan aracın sürücüsüne sinirlenerek ...
Yol çökünce evlerini terk ettiler
KOCAELİ'nin Darıca ilçesinde, inşaat çalışmaları sırasında yol çöktü. ...
Rögar kapağı kazası: 1 ölü, 1 yaralı
SAKARYA'nın Akyazı ilçesinde, üzerinden geçtiği rögar kapağının oynaması ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva