Emekli olan Yıldız Tilbe'den 'maaş' isyanı
Emekli olan Yıldız Tilbe'den 'maaş' isyanı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Kutsal görev için teşekkür etti
Kutsal görev için teşekkür etti
Tütüncü: Antalya'ya hizmet damgası vuracağız
Tütüncü: Antalya'ya hizmet damgası vuracağız
21 Eylül 2020 Pazartesi - 13:46

Muhiku’nun Rengarenk Sevgiliye Hediye Seçenekleriyle Tanışın!

Sevgiliye hediye seçerken karşımıza çıkan hediye seçeneklerinin en küçük ayrıntılarına kadar dikkat ederiz.

Muhiku’nun Rengarenk Sevgiliye Hediye Seçenekleriyle Tanışın!
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Hatta bazen çok hoşumuza giden bir hediyenin küçücük bir yerindeki detay bile o hediyeden vazgeçmemize sebep olabilir. Bu da hediye seçme sürecinde stresli ve sancılı bir süreç yaşamamıza neden olur.

Bizi artılarımızla ve eksilerimizle kabul eden biricik sevgilimiz, hayatımızın pek çok anında yanımızdadır. İyi kötü, mutlu mutsuz tüm anlarımızda sesini duymak istediğimiz ilk kişidir. Hal böyle olunca da ona en güzel hediye ile teşekkür etmek ve ona olan en samimi hislerimizi dile getirmek isteriz.

Muhiku’nun sevgiliye hediye kutuları doğanın tüm renklerinden ilham alarak oluşturulmuş. Hediye kutularının içerisinde kullanılan renkler arasında da büyük bir uyum hakim. Bu anlayışla oluşturulan hediye kutuları ile sürpriz yaptığımız her insan kendisini dünyanın en özel insanıymış gibi hissedebilir.

Peki, Muhiku’nun sevgiliye hediye edilebilecek rengarenk hediye kutusu seçenekleri neler?

İyi ki Doğdun Hediye Kutusu

İyi ki Doğdun Hediye Kutusu, Muhiku’nun hazırladığı en renkli hediye kutularından bir tanesi. İçerisindeki rengarenk detaylar ile sevgilimizin içindeki çocuğu dışarı çıkarabiliriz. İyi ki Doğdun Hediye Kutusu içerisinde bulunan parçaları ise şu şekilde sıralayabiliriz.

1.  Godiva Sütlü Çikolata

2.  El Salvador Veracruz Kahvesi – 50 g

3.  Siyah Seramik Kupa

4.  One Two Sock – Özel Tasarım Çorap

5.  Parafin Jel Mum Yapma Deneyimi

6.  Congratulations Kartı

Bu hediye kutusunun içerisinde bulunan detaylara baktığımızda ilk dikkatimizi çeken One Two Sock markasının gökkuşağının neredeyse tüm renklerinin kullanılarak tasarlandığı özel tasarım çorabı oluyor. Bu çorap ile sevgilimizin içindeki çocuğa dokunabilir ve onu serbest bırakabiliriz. Bunun yanı sıra kutunun içerisinde lezzetiyle baş döndüren bir paket filtre kahve ve Godiva markasına ait sütlü çikolata bulunmaktadır. Sevgilimiz şık siyah kupanın eşliğinde bu lezzetleri deneyimlerken bir taraftan da mum yapma deneyimini yaşayabilir. Bu hediye kutusu istediğimiz her özel gün için kullanılabileceği gibi sevgiliye hediye edilebilecek en renkli hediye seçenekleri arasında ilk sırada yer alıyor.

Mithra Hediye Kutusu

Muhiku’nun dünyanın çeşitli yerlerinden özenle seçtiği çay ve kahve çeşitlerinin bir araya gelmesiyle oluşan Mithra Hediye Kutusu da rengarenk hediye seçenekleri arasında sayılabilir. Yetiştikleri coğrafyadan izler taşıyan bu çay ve kahve çeşitleri hem koku duyumuzda hem de tat alma duyumuzda muhteşem bir şölen yaşanmasını sağlıyor. Mithra Hediye Kutusu içeriği ise şu şekilde:

1.  Çin Blossom Tea Jasmine Rose

2.  Güney Afrika Rooibos Çayı

3.  İran Hibiskus Çayı

4.  %100 Arabica Brasil Bella Giana Kahvesi

5.  %100 Arabica El Salvador Kahvesi

6.  Mithra Kutusu Özel Bilgi Kitapçığı

Bu muhteşem lezzetteki çay ve kahve çeşitleri ile rengarenk ve aromatik bir yolculuğa çıkmak mümkün. Tattığımız her lezzet ile lezzetin ait olduğu kültüre manevi bir yolculuk düzenleyebiliriz. Kutunun içerisinde bulunan bilgi kitapçığı ile de bu lezzetler hakkında detaylı bilgiye ulaşabiliriz. Sevgiliye hediye seçerken Mithra Hediye Kutusu’nun lezzetli dünyasından faydalanabiliriz.

Aynı Gün Teslim Hediye İle Sevdiklerinize Minik Sürprizler Yapın!

Bazı zamanlar yaşadığımız anlık sevgi patlamalarıyla sevdiklerimize minik sürprizler yapmak isteriz. Böyle zamanlarda ise alacağımız hediyenin en kısa sürede karşı tarafa ulaşması önemlidir. Muhiku’nun Aynı Gün Teslim Hediye seçeneği ansızın yapacağımız sürprizler için oldukça elverişli bir seçenek.

Aynı Gün Teslim Hediye seçeneği ile günlerce kargo bekleme derdinden kurtuluyoruz. Bu hediye seçeneği ile sevdiklerimize içimizden gelen her anda minik bir süpriz yapabiliriz. Fakat Aynı Gün Teslim Hediye seçeneğinden faydalanabilmek için birkaç önemli nokta bulunmakta. Bu önemli noktaları ise şu şekilde sıralayabiliriz:

?  Aynı Gün Teslim Hediye hizmetinden faydalanabilmek için öncelikle İstanbul il sınırları içerisine gönderim yapmak gerekmektedir. Çünkü bu teslimat 69 TL üzeri tüm siparişlerde özel kurye tarafından herhangi bir ücret talep etmeden yapılmaktadır. Sistemin sadece İstanbul ile sınırlı olmasının sebebi ise süreci daha iyi yönetebilmekten kaynaklanmaktadır. Bunun yanı sıra bu kampanya İstanbul’un merkez ilçeleri için geçerlidir. Diğer ilçelere kargo ile gönderim yapılmaktadır.

?  Aynı Gün Teslim Hediye seçeneğinde siparişiniz ister işinize ister de evinize özel kurye ile hiçbir ücret talep etmeksizin gönderilmektedir. Tabii bunun için siparişinizin 69 TL ve üzeri olması gerekmektedir.

?  Aynı Gün Teslim Hediye seçeneği ile verilen siparişler iş günleri içerisinde saat 12.00’dan önce verildiği takdirde aynı gün teslim edilmektedir. Saat 12.00’dan sonra ve tatillerde verilen siparişlerin teslimatı bir sonraki iş gününde gerçekleşmektedir.

Muhiku Hediye Seçenekleriyle Fark Yaratın!

Muhiku, özenle hazırladığı her bir hediye kutusu seçeneği ile bize sıradışı hediye dünyasının kapısını açıyor. Muhiku’dan seçtiğimiz hediye seçenekleri ile sevdiklerimize en özel ve en farklı hediyeyi armağan edebiliriz. Böylelikle partilerin aranan ismi de olabiliriz.

Sevdiklerimize en özel anlarında aldıkları hediyeler içerisinde en güzel hediyenin daima bizim hediyemiz olmasını isteriz. Aldığı hediyeler içerisinde en çok bizim hediyemiz karşısında mutlu olmasını ve en çok bizim hediyemiz karşısında heyecanlanmasını arzu ederiz. Hal böyle olunca da sevdiklerimiz için sıra dışı bir hediye arayışına gireriz.

Muhiku’nun hazırladığı hediye kutuları, bizim tüm bu isteklerimize cevap verir nitelikte. Muhiku’nun benimsediği yenilikçi hediye anlayışıyla oluşturduğu hediye kutuları ile sevdiklerimizi mutlu etmenin yanı sıra onlara en farklı, en orijinal ve en güzel hediyeyi de sunmamız mümkün. Eğer sevdiklerimiz için en farklı hediyeyi seçmek istiyorsak bunun için uğrayacağımız ilk adres Muhiku olmalı!

Etiketler:
 
Duygu'nun toprağa gömülü cansız bedeni bulundu
 
Bodrum açıklarında sürüklenen teknedeki 2 kişi kurtarıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aslıhan Gürbüz: İhtişamına hayran kaldığım bu ağaç yandı
BALIKESİR'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy Mahallesi'nde, Muratreis ...
TBMM Genel Kurul salonu yenilendi
TÜRKİYE Büyük Millet Mecilisi (TBMM) Genel Kurul salonunda, yeni yasama ...
Vali Yerlikaya ilk ders zilini çaldı
İSTANBUL Valisi Ali Yerlikaya, yüz yüze eğitimde ilk ders zilini çaldı.
 
Eski eşinin bıçakladığı hemşire: Ölmek istemiyorum
DİYARBAKIR'da özel hastanede çalışan 4 çocuk annesi hemşire Esengül Y. ...
Bilim Kurulu Üyesi Ahmet Demircan, virüse yakalandı
TÜRKİYE Acil Tıp Derneği (TATD), Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu ...
Fotokapanla tespit edilen kaçak ağaç kesimine suçüstü
ORMAN Genel Müdürlüğü (OGM), Bursa'da orman içinde kaçak ağaç kesimi yaparken ...
 
Olimpiyat yolunda koşarken köpeklerden annesi koruyor
ATLETİZMİN başarılı sporcularından Ardahanlı Özlem Kaya (30), kamp sonrası ...
Tramvayda dikkat çeken kalabalık
İSTANBUL Bağcılar-Kabataş tramvay hattındaki sabah saatlerindeki kalabalık dikkat çekti.
Kendi çekip oynadı, Altın Koza'da birinci oldu
İZMİR Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Sinema ve Dijital Medya Bölümü'nden bu ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva