Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
10 Aralık 2020 Perşembe - 09:58

Muhittin Böcek’e sağlı sollu tepki var

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in, daha tam sağlığına kavuşmadan belediyeye gelip kaldığı 20 dakikada aldığı kararlar, hem sağdan, hem soldan büyük tepki aldı. CHP Antalya İl Başkanlığı düzeyinde büyük bir tepki gösterirken, bu kararlar genel merkezi de sıkıntıya soktu.

Muhittin Böcek’e sağlı sollu tepki var
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Böcek’in heyet raporu almadığı, görevinin başına dönme ısrarının altında rant ve güç odaklarının çabasının yattığı iddiaları iki gündür tartışılıyor. Partiden gelen tepkilerin yanısıra hukuk dünyası da bu gelişmeler karşısında şaşkın ve tedirgin.

Böcek, koltuğa oturduğu 20 dakika içerisinde vekili Mehmet Hacıarifoğlu’nu görevden almış, Fettah Tamince’nin eski avukatı olan Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer’in tırpanlanan yetkilerini iade etmiş, Kılıçdaroğlu’nun bilgisi dahilinde kendi yokluğunda Ankara’dan getirilip genel sekreter yardımcısı yapılan Hüseyin Karakuş’u kızağa çekmişti.

BARO BAŞKANI ÇOK AĞIR YAZDI

‘Sol’ kimliği ile öne çıkan Antalya Baro Başkanı Polat Balkan, büyükşehirdeki kavganın ardından zehir zemberek iki tweet mesajı attı.  

İŞTE O TWEETLER:

“Bilerek ve isteyerek söylüyorum: Tarihin gördüğü en karanlık ve kirli insanlardan biri olan Fettah Tamince'nin yerli işbirlikçileri Antalya'yı esir almaya çalışıyor... Temel mücadele budur...”

“Eşikten beşiğe bir Antalyalı olarak yazıyorum: Ciğerimize yönelik uluslararası bir operasyon var. Farkındayız. Gün olur, devran döner, hesap görürüz. Biz hep buradaydık, burada olacağız. Sakın ama sakın... Şimdilik bu kadar...”

BİR TEPKİ DE SAĞDAN GELDİ

Böcek’in aldığı kararlara bir tepkide sağ kanattan geldi. Daha önce MHP ve İyi Parti’nin il başkanlıklarını yapan Av. Nizamettin Sağır, twitter mesajında, “Küçük bir rant grubu, Başkanın hastalığını kullanıp belediyenin patronu benim havasına girerse seçilmiş meclis üyelerinin isyanı başlar. Kaybeden Antalya olur” iddiasında bulundu.

Sağır, daha önce yaşanan ve Böcek’in e-imzasını taşıyan Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu’nun görevden alınmasına ilişkin belgenin geçerli olmadığını dillendiren ilk hukukçu olmuştu. Ve, o belge İçişleri Bakanlığı tarafından geçerli sayılmamıştı.

 

 
Toplu taşıma araçlarında koronavirüs denetimi
 
Sobaya uzun boru döşemek ölümcül hata
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
... 10 Aralık 2020 Perşembe 20:20

Polat Balkan sen de sol geçinip hükümetin aldigi kaararlari gizlice uygulayan kişi olarak tarihe geçeceksin.asil sen kendine çeki düzen ver.

Yorumu oyla      1      1  
başkanımmmmm 10 Aralık 2020 Perşembe 19:37

mhpye gel

Yorumu oyla      1      1  
demir 10 Aralık 2020 Perşembe 13:36

Yerel seçimlerde Böcek'in ittifak adayı gösterilmesinin ne kadar yanlış olduğunu bir tarafa not edelim.Dönemin CHP ve İyi Parti İl Başkanlarından tutunda Genel Merkezlerindeki parti yöneticilerin ve KILIÇDAROĞLU ile AKŞENER'in sorumluluklarını da hatırlatarak sonra gelelim BÖCEK'e,Böcek'in Konyaaltı'n da neyse Büyükşehirde de aynı davranacağı bilindiği halde lades denilerek seçim kazanılmıştır, ancak parti olarak kaybedilmiştir.Belediye Başkanı olduktan bu tarafa ittifak görüşleri doğrultusunda hareket etmediği gibi bir grubun Başkanı gibi davrandığı kamuoyuna yansımaktadır.Genel Sekreteri atamak için her türlü yolu denemiştir,hastanede yatarken yaptığı usulsüz görevlendirme yazısı ile her şeyi yapacağını göze aldığını göstermiştir.Hastaneden çıkarak göreve başlaması da operasyon amaçlıdır,nitekim öylede davranarak Genel Sekreterin doğrultusu şeklinde düzenleme yaptığı görülüyor.Resme bakılınca Böcek her şeyi göze alarak köprüleri yakmıştır,yapılması gereken öyle ezik vaziyet de Genel Sekreter yardımcısının göreve iadesi demenin anlamı yoktur.Göreve iade edilse ne olur edilmese ne olur,CHP İL Başkanı Nusret Bayar'ın kongrede bağırıp çağırmasına rağmen söylediklerinin hiç birisini yerine getiremediği,hiç değilse şimdi burada dik durma zamanı,CHP İl Başkanı Nusret Bayar 19 İlçe Başkanını toplayarak örgüt olarak bir karar alıp o doğrultuda bir strateji geliştirip oradan hareket etseniz bakalım Böcek ne yapabilecek.Böcek sizin bir şey yapamayacağınızı bildiği için tabiri caizse kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyor.CHP örgütü olarak sürekli yumruk yiyorsunuz,eğer sizde bu alışkanlık yapmadıysa o oturduğunuz koltukları boş makamlara düşürmeden gereğini yapmalısınız,sizlerde aynı derecede mukavemet gösterin bakalım ne olacak.Korkmayın en fazla Böcek istifa etse ve Ak Partiye geçse bile kaybınız olmaz,zaten şu anda Ak Parti'den seçilmiş gibi hareket ettiğini bütün kamuoyu bildiği halde kış uykusuna yatıyorsunuz.Ayılar bile bahar gelince uyanıyor,sizin ise kışınız anlaşılan hiç bitmeyecek.Ayrıca 'ANKARA'DİKİLER'sizler de Belediye Başkanlarına sürekli örgütleri dövdürmeye bir son verin.

Yorumu oyla      1      1  
yıldız 10 Aralık 2020 Perşembe 11:19

Belediye bir asvalt dökmekten yoksun halde kundu yolu yama yapılıyor devamlı tanıdım reklam konser ve benzeri şeylere harcanan paraları kesilen ft duyunca insan niye oy verdin bunlara diyor üzülüyor belediyi chp iyi parti yönetmicek tabi ama çalışında görelim boşa para harcamayın lütfen .

Yorumu oyla      1      1  
Vayki vay 10 Aralık 2020 Perşembe 10:40

İşte AKP''li olduğu için rapor bile vermiyorlar.

Yorumu oyla      1      1  
Sn böcek 10 Aralık 2020 Perşembe 10:25

Sn böcek in en sevdiği söz olan, keser döner sap döner gün gelir hesap döner demek istiyorum, kimseye kalmadı kimseyede kalmayacak yalandan dünya hayatı.

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İş makineleriyle yol çalışmasında Selçuklu döneminden yapı bulundu
ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde, iş makineleriyle yol çalışması yapılırken, ...
Yerli teknoloji deniz robotları, yurt dışında tanıtılacak
MERKEZİ Antalya'da bulunan Maren Robotics tarafından tamamı yerli üretim ...
Balon balığı belgeseli çekiyorlar
AKDENİZ ve Ege Denizi başta olmak üzere biyolojik çeşitliliğe ve balıkçıların ...
 
Polisten uyuşturucu operasyonuna 3 gözaltı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polis uyuşturucu madde kullandığı ve sattığı ...
Başkan Topaloğlu Çıralı'da vatandaşlarla buluştu
KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer'in gözde turizm bölgelerinden ...
Çaldığı bisiklete güçlükle binen şüpheli tutuklandı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde bir apartman önünden bisiklet çalan Muhsin ...
 
Antalya Köpek Eğitim Merkezleri, Oteller ve Pansiyonlar
Antalya’daki köpek sahipleri için bu konuyu biz ele aldık. Eğitim merkezleri, ...
Cumhurbaşkanı uyardı Alanya dinlemedi
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde esnaflık yapan M.K., koronavirüsten yaşamını ...
Serik Belediyespor Pazarspor: 2-3
Misli.com 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Serik Belediyespor sahasında Pazarspor'a 3-2 yenildi.
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva