Demet Akalın'dan Zuhal Topal itirafı
Demet Akalın'dan Zuhal Topal itirafı
MAG’lar şimdi her yere ulaşacak
MAG’lar şimdi her yere ulaşacak
Konyaaltı'nda gönüllülerden resim sergisi
Konyaaltı'nda gönüllülerden resim sergisi
Kırmızı Takım'dan o isim arkadaşlarına veda etti
Kırmızı Takım'dan o isim arkadaşlarına veda etti
4 Mayıs 2019 Cumartesi - 09:53

Muratpaşa Meclisi'ndeki kavganın tarafı MHP'li başkandan zehir zemberek açıklama

Muratpaşa Belediye Meclisi'nin dünkü toplantısında CHP'li bir üyenin Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan'ın posterini meclis sırasına asması nedeniyle çıkan kavganın tarafı MHP üyeden zehir zemberek bir açıklama geldi. Bu açıklama kavganın bitmeyeceğini gösterdi.

Muratpaşa Meclisi ndeki kavganın tarafı MHP li başkandan zehir zemberek açıklama
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Muratpaşa'nın meclis toplantıda CHP Grubu, 6 Mayıs 1972 tarihinde asılarak yaşamlarına son verilen, 'Üç fidan' olarak anılan Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan'ın posterini astı. Toplantıyı izleyenler arasında yer alan MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili, posterin kaldırılmasını istedi. Posterin kalması durumunda meclis toplantısının yapılmasına izin verilmeyeceğini belirten Bilgili ile CHP'li meclis üyeleri arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışma daha sonra yumruklaşmaya döndü.

MHP'li Talu Bilgili (solda)

MHP'li Talu Bilgili, sosyal medya hesabından kavgayı şu sözlerle anlattı. 

"MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNDEKİ KAVGA HAKKINDA;

1- Meclise katıldığımızda CHP grubu sıralarında Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ın fotoğrafları asılı haldeydi. Bu duruma grup sözcümüz Ejder Karagöz müdahale etti ve yöneten başkan vekilinden kaldırılmasını talep etti.
Meclis başkanı bu talebi kabul etmeyerek geçiştirmeye çalıştı.

2- Daha sonrasında ben söz alarak "Biz fotoğraflar olduğu müddetçe, meclisi MHP grubu olarak katılmayacağız. Burada asılı kişiler Atatürk’ün kurduğu cumhuriyet düzenini değiştirip farklı bir rejim getirmeye çalışmış, 
bu devletin kolluk kuvvetlerine karşı silahlahla mücadele etmiş, bankasını soymuş, bu vatannın evlatlarına kurşun sıkan ve hiçbir zaman kahraman olamayacak kişilerdir. Anarşistlerdir ve katillerdir” söyleminde bulundum. Bu söylemlerimden pişmanlık duyuyorum keşke daha fazlasını söyleseydim, bir o kadar daha bilgi eksik kaldı.

3- Bunun üzerine siyasi etik ve erdemden yoksun Hüseyin Sarı isimli başkan vekili “bu adamı çıkarın dışarı” söylemiyle güvenlik görevlilerine beni salondan çıkarma talimatı verme GAFLETİNDE bulundu. Ancak şunu bilmiyordu ki MHP'nin teşkilat başkanını kendi hiyerarşik sistemi ve devletin kolluk görevlileri dışında hiç bir insan evladı kendi istemediği müddetçe yerinden oynamataz.

4- Bunun üzerine belediye personeli, güvenlik görevlileri ve meclis üyelerinden oluşan 40-50 kişilik bir güruh Hüseyin Sarı isimli şahsın provakasyonuyla sinkaflı cümleler kullanarak bize saldırma teşebbüsünde bulundu.
Yani olay CHP grubu, belediye personeli ve kimin güdümünde olduğunu bilmediğimiz bir grup izleyicinin gaflete düşmesiyle başladı. Bu durum neticesinde birbirinden yiğit 5 arkadaşımla meşru müdafaa hakkımızı kullanarak kendimizi savunduk. 
Şükürler olsun ki ben ve arkadaşlarımın herhangi bir yerine bir fiske gelmemiştir, en ufak bir çizik bile bulunmamıştır. Hüseyin Sarı'nın provake ettiği gruptan yaralanan arkadaşların tüm vebali yine bu şahsın kendisindedir.

5- Olaya karışan bir grup meclis üyesinin hatasını anlayıp özür dilemesi sonucu olay yatışmıştır. Resimlerin kalamayacağını anlayan Hüseyin Sarı üzerimize saldırttığı kişilerin durumnu bile sormadan korkuyla ve amatör bir davranışla meclisi erteleyip kayıplara karışmıştır.

6- Meclis üyesi sayımız kaç olursa olsun, her konuya en ince hassasiyetle bakan MHP Muratpaşa Meclis grubu milli ve manevi değerler söz konusu olduğunda siyasi kimliğinden sıyrılıp tıpkı daha önce Ülkücülüğün gereği olarak yapıldığı gibi hak mücadelesini verecektir. Bu can bu beden de oldukça, ben ve arkadaşlarım vatan hainlerinin fotoğraflarının asılı olduğu bir salonda oturmayacaktır. Biz 5000 şehit verdik, bostan korkuluğu diye orada oturacaksak gök girsin kızıl çıksın. Başımıza dert, bela bu yüzden gelecekse seve seve göğüslemeye ve tüm sorumluluğu üzerime almaya hazırım. Bir kere daha kurumsal kimliğimize yapılacak saldırıların sonuçları akla hayale sığmayacak kadar ağır olacaktır. Kimse yörük sırtında kurban kesmeye kalkmamalıdır.

7- Bizlere üzüntülerini bildiren Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal beye de bu konumuzdaki hassasiyetimizi bildirmiş bulunuyoruz. Ayrıca tüm parti gruplarından sağ duyuyla yaklaşan, sakinliği
sağlamaya çalışan meclis üyelerimize ve siyasi parti temsilcilerine teşekkür ederiz.

8- Kendi yayın organlarından, sosyal medyalarından olayları çarpıtarak yalan/yanlış haber yapan sözde satılmış yayın organlarına hukuk yoluyla cevap vereceğiz.

KAMUOYUNA VE KIYMETLİ VATANDAŞLARIMIZA DUYURULUR.
FITRAT DEĞİŞİR SANMAYIN BU KAN YİNE O KANDIR."

MECLİS'TEKİ KAVGADAN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN

 

 
Cinayetin zanlısı 5 yıl sonra yakalandı
 
Yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 29 yaralı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yozgat 4 Mayıs 2019 Cumartesi 16:45

Daha sonrasında ben söz alaraK"Biz fotoğraflar olduğu müddetçe, meclisi MHP grubu olarak katılmayacağız. Burada asılı kişiler Atatürk’ün kurduğu cumhuriyet düzenini değiştirip farklı bir rejim getirmeye çalışmış, bu devletin kolluk kuvvetlerine karşı silahlahla mücadele etmiş, bankasını soymuş, bu vatannın evlatlarına kurşun sıkan ve hiçbir zaman kahraman olamayacak kişilerdir. Anarşistlerdir ve katillerdir” söyleminde bulundum' KEŞKE BU SÖZLER SANA AİT OLMASAYDI !!!! ASIL KİMLERİN VATAN HAİNİ OLDUĞUNU GÖRMENİ İSTERDİM !!! Andımzı yasaklayanlar , TC kaldıranlar , Barış Süreci Hikayesini okuyanları UNUTMA !!

Yorumu oyla      3      3  
Antalya 07 4 Mayıs 2019 Cumartesi 13:51

Sayın reis mi diyelim gerçi bu makamıda milli görüşçülere kaptırdınız ya neyse hadi o üç adamın bir idealleri varmış senin ne idealin var 50 yıldır anlamatın nu millete idealini 3-5 meclis üyeliğine değiştiğinizi bu millete anlatamazsınız

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İhbar; Denizde hareketsiz biri var
ANTALYA’nın Finike ilçesinde, denizde hareketsiz birinin  olduğu ihbarı ...
Antalya Büyükşehir atamaları üzerine
Serpil Nur Abiral yazdı
Kamyoneti ile kapıya dayandı; 'Bir dahaki sefere durmam'
ANTALYA’da, alkollü sürücü Yüksel D., kamyonetini Konyaaltı Belediyesi ...
 
Muratpaşa Meclisi'nde kavga
ANTALYA'da Muratpaşa Belediye Meclisi'nde kavga çıktı. Kavga sonrası başkanvekili ...
OSB müdürleri Antalya'da toplandı
ORGANİZE Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) tarafından organize sanayi ...
İsveç Büyükelçisi'nden Büyükşehir'e ziyaret
İSVEÇ'in Ankara Büyükelçisi Annika Molin Hellgren, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.
 
Alanya Yaylakonak yolu asfalta hazırlanıyor
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Alanya'da Yaylakonak Mahallesi'nin 11 km ...
Kıvanç Kuzay ALDAŞ'a genel müdür oldu
Antalya’da bugüne kadar iki CHP’li, bir de Ak Partili belediye başkanı ...
Gazipaşa'da 'Sağlık için hareket et' etkinliği
GAZİPAŞA ilçesinde 'Sağlık için hareket et' etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva