Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
11 Nisan 2022 Pazartesi - 11:22

Muratpaşa Teneffüs Park'ta oyun zamanı

ANTALYA'nın tek açık hava çocuk oyun dünyası Teneffüs Park, tadilat çalışmaları için kapalı kaldığı haftanın ardından kapılarını açtı. Hafta sonu Belediye Başkanı Ümit Uysal da yenilenen yüzüyle çocuklarının doyasıya eğlendiği parkta incelemelerde bulundu.

Muratpaşa Teneffüs Park ta oyun zamanı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Muratpaşa Belediyesi'nin Çaybaşı Mahallesi'nde bulunan ve Kasım 2016'da hizmete açılan açık hava çocuk oyun dünyası Teneffüs Park, kısa süreli tadilattan geçti. 16 dönüm üzerine kurulu park, öğrencilerin ara tatil dönemiyle birlikte kapılarını yeniden açtı.

Başkan Uysal da, hafta sonu, eğlence ve oyunla çocukların merak ve keşfetme duygularını derinleştiren özgürlük alanı olarak dikkat çeken Teneffüs Park'ta incelemelerde bulundu. Aynı zamanda Antalya'nın ilk ve tek doğal buz pistine de ev sahipliği yapan Teneffüs Park'ta incelemelerinin yanı sıra ailelerle ve çocuklarla sohbet eden Başkan Ümit Uysal, "Teneffüs Park'ımız çocuklarımızı açık havada eğlendirmeyi hedefleyen, eğlendirirken eğitmeyi hedefleyen özel bir konsept" dedi. Çocuklarının gün boyu devam eden aktivitelerle Teneffüs Park'ta eğlenceli ve eğitici zaman geçirdiğini dile getiren Başkan Uysal, parkta yapılan tadilat çalışmalarıyla birlikte yeni oyun alanlarının da oluşturulduğunu söyledi.

ANTALYA'NIN TEK ACIK HAVA COCUK OYUN DUNYASI TENEFFUS PARK, TADILAT CALISMALARI ICIN KAPALI KALDIGI HAFTANIN ARDINDAN KAPILARINI ACTI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'NIN TEK ACIK HAVA COCUK OYUN DUNYASI TENEFFUS PARK, TADILAT CALISMALARI ICIN KAPALI KALDIGI HAFTANIN ARDINDAN KAPILARINI ACTI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

 
UCİM'den çocuğun cinsel istismarında 'yorum' tepkisi
 
Antalyalı ihracatçının tahsilatı savaşa takıldı
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 12 Nisan 2022 Salı 07:07

Başkan bir kere medyatik,sürekli medyada görünmek için her şeyi deniyor,zaten Muratpaşa oturmuş bir ilçe,sistem çalışıyor.Vakti de olunca ne yapsın,geriye kalıyor hobi,oda sürekli dolaşarak makinelere poz vererek gününü tamamlıyor.Ayrıca öyle otelcilerin,esnafın yolları işgal etmeleriyle ilgili Belediyeler'den görevlerini yapmayı sakın istemeyin,zaten onlarla yan yanalar.Nereden yağ çıkaracaklarını iyi bilirler ve görmezlikten gelirler.Başkanların çoğunluğu siyasi profesör olmuşlar ve koku duyguları çok iyi gelişmiş olduğundan hep kendi pencerelerinden bakarlar.Ümit UYSAL'da artık 10 yılını dolduruyor siyasi olarak uçma zamanı gelmiştir.Bu uçma yukarı doğru mu olur veya hukuk bürosuna mı doğru mu olur,bunu zaman gösterecek.Ancak siyasi makamlar bir meslek değiller,geçici olarak gelip gitmeleri gerekirken maalesef ülkemizde gelen gitmiyor.O nedenle 10 yıl süre konmalı,bu her seçilende uygulanmalıdır.Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek 25 yıldır siyasi bir makamdan inmemiş,nedeni sürekli Genel merkezlerden atama yapıldığından,koysalar sandığı ve o partiye üye herkes tarafından seçim yapılsa bakın bakalım Belediye Başkanlar halka mı çalışıyor,yoksa kendine mi çalışıyor.Şu anda mevcut sistem nedeniyle Cumhurbaşkanlığı makamı bütün yetkileri elde topladığından tek adam diye siyasi olarak eleştiriliyor.Peki yerelde de Belediye Başkanları bu pencereden bakılırsa tek adam değil mi.Toptan idari konular ele alınmalı ve daha adil hukukun öne çıktığı bir sisteme doğru yolculuk yapılmalıdır.Yoksa ha Hasan ha kel Hasan ikisi de aynı.

Yorumu oyla      0      0  
fevzı cakmak caddesı 11 Nisan 2022 Pazartesi 14:44

sayın baskanım Talya Otelı, Ramada Otelı arasındakı yol kenarlarındakı marketler bufeler derıcıler konfeksıyoncular Devletın Yolunu gasp etmıs durumdalar. yollara duba koymaktan zıyade Dubaları yere sabıtlemısler arac koyulmasın dıye yolları kendı arsaları gıbı cevırmısler. ? neden zabıta ekıplerınız buraya karısmıyor? muratpaşa zabıta ekıplerı hergun bu yoldan gecıyor ama bu yol sabıtlenen dubalara ses yok! acıl bır denetım sart lutfen

Yorumu oyla      0      0  
ısıklar 11 Nisan 2022 Pazartesi 14:42

ısıklar esnafı olarak caddelerın sokakları aydınlatılmasını aksam saatlerınde gezenlere daha şık ve guzel bır cadde olmasını rıca ederız

Yorumu oyla      0      0  
Mira 11 Nisan 2022 Pazartesi 12:33

Bu cehapenin işi gücü konser dans heykel içki partisi noel papa kutlamaları başka ne ış yapar lar ana cadde yolları köstebek yuvası kaldırımlar dökülüyor boş işlerle uğraşacağı nıza bunları yapın

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dünya kenti Antalya'dan bir otobüs durağı manzarası...
Dursun Gündoğdu; Bir çift lafım olacak...
Kullanılmayan gecekonduda yangın
ANTALYA'da kullanılmayan gecekonduda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından ...
Kepez, Ukraynalı milli yüzücüye sponsor oldu
KEPEZ Belediyesi Spor Kulübü, savaştan kaçan Ukrayna'nın milli yüzücüsü ...
 
Aferin sana
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu ...
4 okul yaptıran emniyet müdürü Saime Konca'ya saygı
TÜRK Polis Teşkilatı'nın 177'nci kuruluş yıldönümü sebebiyle Atatürk Anıtı'na ...
Konyaaltı'nda Nisan ayı konserlerle geçecek
Konyaaltı Belediyesi Nisan ayında düzenleyeceği etkinlikleri müzikseverlerle ...
 
Evinde çıkan yangında yaralandı,yavru kediler kurtarıldı
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde 3 katlı binanın giriş katında elektrikli ...
Kepez'in kreşlerinden anlamlı kampanya
KEPEZ Belediyesi'nin Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin Ahatlı, ...
MHP Muratpaşa'ya Habalı atandı
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Muratpaşa İlçe Başkanlığı'na Ramazan Habalı atandı.
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva