Teleferik kazasında bilirkişi raporu dosyaya girdi
Teleferik kazasında bilirkişi raporu dosyaya girdi
Antalya'da 'Sera Okul' açılıyor
Antalya'da 'Sera Okul' açılıyor
Bebek Parkı’nda anne ve çocuk sağlığı söyleşisi
Bebek Parkı’nda anne ve çocuk sağlığı söyleşisi
Plajlarda sezon hazırlıkları
Plajlarda sezon hazırlıkları
6 Temmuz 2017 Perşembe - 11:02

Muratpaşa'da Yaz Spor Okulları açıldı

MURATPAŞA Belediyesi'nin farklı yaş gruplarına yönelik 24 ayrı branşın ve engellilere yönelik yüzme kursunun da bulunduğu Yaz Spor Okulları açılış töreni Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Muratpaşa da Yaz Spor Okulları açıldı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Törene, Belediye Başkanvekili İbrahim Cephaneci, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve Muratpaşa Belediyespor yöneticilerinin yanı sıra 25 Ağustos'a kadar devam edecek yaz spor okulunun öğrencileri katıldı. Başkanvekili Cephaneci törende yaptığı konuşmada, Muratpaşa'da, 7'den 70'e herkesin spor ve sanatla uğraşmasını, hayatının bir yerinde spora ve sanata yer açmasını istediklerini söyledi. Bunun için sporda altyapı yatırımları konusunda Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın da ortaya koyduğu vizyon doğrultusunda önemli adımlar attıklarını dile getiren İbrahim Cephaneci, Güzeloba, Dilşad Refizade, Namık Kemal ilkokullarıyla Ermenek Ortaokulu bahçelerine spor salonları inşa edildiğini, 75'inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ne yeni eğitim ve öğretim yılıyla birlikte hizmete açılacak salon inşaatının da sürdüğünü söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı'yla gerçekleştirilen işbirliğiyle yapılan bu salonların eğitim ve öğretim saatleri içinde öğrencilerin sonrasında ise mahallelilerin kullanımına açık olduğunun altını çizen İbrahim Cephaneci, bununla birlikte, Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi'ni hizmete açtıklarını ve göreve geldiklerinde yüzde 60'ı tamamlanmış olan Süleyman Erol Yüzme Havuzu'nu da tamamladıklarını söyledi.

YILIN İLKLERİ

Muratpaşa'da tüm bu yatırımların temel hedefinin sporun bir kültür olarak yerleşmesi olduğunu aktaran İbrahim Cephaneci, yaz spor okulları da bunun en önemli parçası olduğunun altını çizdi. Yaz spor okullarında bu yıl bir ilki gerçekleştirerek, Türkiye Hokey Federasyonu'yla yapılan çalışma sonucunda çim hokeyi kursu açıldığını söyleyen Cephaneci, bununla birlikte 8- 12 yaş arası çocuklarımız için plaj voleybolu ve plaj futboluyla birlikte yetişkinler için yaz döneminde tenis, squash, badminton, fitness, su jimnastiği branşlarında da kurslar açıldığını aktardı. 

TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ

Dünyada sporun yükseldiği ülkeler kitlelerin spor yaptığı, sporun yarıştan önce insan kalitesine, insan sağlığına yaptığı katkıyı ön plana alıp, sporun yaşam şekline dönüşebildiği ülkeler olduğunu belirterek konuşmasını sürdüren İbrahim Cephaneci, “Başkanımız Sayın Ümit Uysal'ın vizyonuyla Muratpaşa bugün 11 bin kişinin düzenli spor yapabildiği bir ilçe durumundadır. Bunun altyapısı oluşturulmuştur. Muratpaşa Türkiye'nin nüfusa göre kitle sporu yaptırmada 1 numaralı belediyesidir" diye konuştu.

İbrahim Cephaneci'nin konuşmasının ardından Muratpaşa Belediyesi'nin yaz spor okullarına devam eden öğrenciler küçük gösteriler sunarken onlar için sürpriz töreninde sonunda ortaya çıktı. Transformers'dan Kaptan Amerika'ya son dönemin en çok ilgi gören çizgi ve animasyon karakterleri çocuklarla buluştu. Törende ayrıca Muratpaşa Belediyesi Gençlik Orkestrası da sahne aldı. Muratpaşa'nın genç müzisyenleri açılış heyecanına 'İzmir Marşı'yla ortak oldu.


MURATPASA BELEDIYESI'NIN FARKLI YAS GRUPLARINA YONELIK 24 AYRI BRANSIN VE ENGELLILERE YONELIK YUZME KURSUNUN DA BULUNDUGU YAZ SPOR OKULLARI ACILIS TORENI SULEYMAN EVCILMEN SPOR SALONU'NDA GERCEKLESTIRILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

MURATPASA BELEDIYESI'NIN FARKLI YAS GRUPLARINA YONELIK 24 AYRI BRANSIN VE ENGELLILERE YONELIK YUZME KURSUNUN DA BULUNDUGU YAZ SPOR OKULLARI ACILIS TORENI SULEYMAN EVCILMEN SPOR SALONU'NDA GERCEKLESTIRILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)


ANTALYA, (DHA) 

 
Karagöl'de boğa güreşi düzenlenecek
 
Adrasan Barajı inşaatı sürüyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karagöl'de boğa güreşi düzenlenecek
ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'ne bağlı Güzören Mahallesi Karagöl Yaylası'nda ...
Yaylalar Yörüklerle şenlendi
ANTALYA'nın Kaş İlçesi ile Muğla'nın Seydikemer İlçesi arasında Batı Torosların ...
Antalya'nın Maldivleri
BEYAZ kumu, pırıl pırıl denizi, kıyılarında Akdeniz fokları ve orfozlara ...
 
Kraliçe adayları köpük partisinde coştu
ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde düzenlenecek 'Miss Kemer International Güzellik ...
Antalya'dan Şırnak'a çıkartma
ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, danışmanlığını yaptığı ...
Antalya'da uyuşturucu operasyonu
ANTALYA Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon yapıldı.
 
Gazipaşa'da kaza: 1 yaralı
ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
Manavgat'ta MOBESE çalışmaları sürüyor
ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde kasım ayında tamamlanması planlanan MOBESE için çalışmalar sürüyor.
Kemer'de Sergey Lazarev konseri
RUS ünlü şarkıcı Sergey Lazarev Antalya'nın Kemer İlçesi'nde konser verdi.
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva