Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
21 Mayıs 2021 Cuma - 12:29

Muratpaşa plajlarına mavi bayrak

TÜRKİYE'nin 'Mavi Bayrak' şampiyonu Antalya'da, Muratpaşa Belediyesi'nin kentin simgesi falezlerin denizle buluştuğu 5 noktada yer alan falez plajları Erenkuş, Erdal İnönü, İnciraltı, Mobil ve Konserve Koyu bu yıl da Mavi Bayrak almaya hak kazandı.

Muratpaşa plajlarına mavi bayrak
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Muratpaşa Belediyesi, önemli bir bölümünü dünyaca ünlü otellerin kullandığı plajların, milyonluk yatların bağlandığı marinaların aldığı ve dünyanın en seçkin turizm - çevre ödülleri arasında gösterilen Mavi Bayrak'ta bu yıl da yerini korudu.

Türkiye'nin dünyanın en çok mavi bayraklı üçüncü ülkesi olduğu listede Antalya 213 plaj, 5 marina ve 10 turizm teknesiyle Türkiye şampiyonu oldu. 49 ülkede uygulanan ve Türkiye'de, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı koordinasyonunda yürütülen program kapsamında Muratpaşa Belediyesi'nin kentin simgesi olan falezlerin denizle buluştuğu noktada yer alan falez plajları, bu yıl da Mavi Bayrak aldı.

İlgili bakanlıklarının açıklayacağı takvime bağlı olarak çok kısa bir sürede hizmet vermeye başlayacak Erenkuş, Erdal İnönü, İnciraltı, Mobil ve Konserve Koyu falez plajlarında bu yıl da Mavi Bayrak dalgalanacak.

Muratpaşa Belediyesi, ilk Mavi Bayraklarını 2017'de Erdal İnönü Kent Parkı, Mobil ve İnciraltı falez plajlarıyla aldı. Bu yıl 5'inci kez Mavi Bayrak almaya hak kazanan Erdal İnönü Kent Parkı Falez Plajı, 126 metrekarelik güneşlenme alanı bulunuyor. Belediyenin Adalya Vakfı Engelsiz Kafe işletmesinin hemen alt tarafında bulunan Mobil Falez Plajı ise ahşap platformla oluşturulmuş 175 metrekarelik güneşlenme alanına sahip. Asansörle inme imkanı, belediyenin şezlong, şemsiye ve büfe hizmeti de bulunan İnciraltı Falez Plajı ise 625 metrekarelik ahşap platform üzerine kurulu.

Muratpaşa Belediyesi'nin 500 metrekarelik güneşlenme alanını bulunan Erenkuş Falez Plajı ise ilk Mavi Bayrağı'nı 2018'de aldı. Plaj, denizin temizliği kadar çevre yönetimi ve misafirlerine sunduğu hizmetlerle 4'üncü kez Mavi Bayrak ödülünü aldı. Muratpaşa Belediyesi'nin bin 800 metrekarelik ahşap platformuyla en büyük plajı olan Konserve Koyu Falez Plajı ise ödülü 3'üncü kez aldı.

TURKIYE'NIN 'MAVI BAYRAK' SAMPIYONU ANTALYA'DA, MURATPASA BELEDIYESI'NIN KENTIN SIMGESI FALEZLERIN DENIZLE BULUSTUGU 5 NOKTADA YER ALAN FALEZ PLAJLARI ERENKUS, ERDAL INONU, INCIRALTI, MOBIL VE KONSERVE KOYU BU YIL DA MAVI BAYRAK ALMAYA HAK KAZANDI. (KONSERVE KOYU) (FOTO:ANTALYA-DHA)

TURKIYE'NIN 'MAVI BAYRAK' SAMPIYONU ANTALYA'DA, MURATPASA BELEDIYESI'NIN KENTIN SIMGESI FALEZLERIN DENIZLE BULUSTUGU 5 NOKTADA YER ALAN FALEZ PLAJLARI ERENKUS, ERDAL INONU, INCIRALTI, MOBIL VE KONSERVE KOYU BU YIL DA MAVI BAYRAK ALMAYA HAK KAZANDI. (INCIRALTI) (FOTO:ANTALYA-DHA)

TURKIYE'NIN 'MAVI BAYRAK' SAMPIYONU ANTALYA'DA, MURATPASA BELEDIYESI'NIN KENTIN SIMGESI FALEZLERIN DENIZLE BULUSTUGU 5 NOKTADA YER ALAN FALEZ PLAJLARI ERENKUS, ERDAL INONU, INCIRALTI, MOBIL VE KONSERVE KOYU BU YIL DA MAVI BAYRAK ALMAYA HAK KAZANDI. (ERENKUS) (FOTO:ANTALYA-DHA)

TURKIYE'NIN 'MAVI BAYRAK' SAMPIYONU ANTALYA'DA, MURATPASA BELEDIYESI'NIN KENTIN SIMGESI FALEZLERIN DENIZLE BULUSTUGU 5 NOKTADA YER ALAN FALEZ PLAJLARI ERENKUS, ERDAL INONU, INCIRALTI, MOBIL VE KONSERVE KOYU BU YIL DA MAVI BAYRAK ALMAYA HAK KAZANDI. (ERDAL INONU) (FOTO:ANTALYA-DHA)

TURKIYE'NIN 'MAVI BAYRAK' SAMPIYONU ANTALYA'DA, MURATPASA BELEDIYESI'NIN KENTIN SIMGESI FALEZLERIN DENIZLE BULUSTUGU 5 NOKTADA YER ALAN FALEZ PLAJLARI ERENKUS, ERDAL INONU, INCIRALTI, MOBIL VE KONSERVE KOYU BU YIL DA MAVI BAYRAK ALMAYA HAK KAZANDI. (MOBIL) (FOTO:ANTALYA-DHA)

 
'Caretta carettalar, poşetleri denizanası diye yiyor'
 
Tapu ve Kadastro 174 yaşında
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Caretta carettalar, poşetleri denizanası diye yiyor'
DENİZ Kaplumbağaları Akdeniz Fokları Kum Zambakları Koruma ve Yaşatma ...
Markanın önemini anlattı
ANTALYA Genç İş İnsanları Derneği'nin (ANTGİAD) online toplantı konuğu ...
Alanya'da eve uyuşturucu baskını: 1 gözaltı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen ...
 
Konyaaltı plajına dökülen Boğaçayı yosunla kaplandı
ANTALYA’da Toros Dağlarının karstik yapısından gelen suların Konyaaltı ...
Süper lüks yatta yeni rekor 74 metre
ANTALYA Serbest Bölge A.Ş. (ASBAŞ) Genel Müdürü Zeki Gürses, nisan sonu ...
ATB eski başkanı Ulvi Yerebakan yaşamını yitirdi
ANTALYA Ticaret Borsası’nın (ATB) eski başkanlarından Ulvi Yerebakan, ...
 
Döşemealtı'nda şüpheli ölüm
ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde Mesut V. (58), pansiyon odasında hayatını kaybetti.
'Bizim Yunus' Aspendos'ta sahnelenecek
DEVLET Tiyatroları, 23 Mayıs Pazar akşamı tarihi Aspendos Tiyatrosu'nda, ...
Sahil Rüzgarı Operasyonu Antalya'yı da vurdu
Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva