Tütüncü: Musluklardan içilebilir su akmalı
Tütüncü: Musluklardan içilebilir su akmalı
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme
Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme
1 Temmuz 2022 Cuma - 12:07

Müteahhide şantaj şüphelileri, adli kontrolle serbest

BURSA'da müteahhitlik yapan S.A. (40), birlikte olduğu T.Ç. adlı kadın (27) ile eski ortağı A.A.'nın (36) kendisine şantaj yaptığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Gözaltına alınan 2 şüpheli, ifadeleri sonrası adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Müteahhide şantaj şüphelileri, adli kontrolle serbest
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Müteahhit S.A., 2020 yılında iddiaya göre, bir süre iş yaptığı A.A.'nın tanıştırdığı T.Ç.'nin evine gidip, birlikte oldu. Bir süre sonra polise giden S.A., T.Ç. ile uygunsuz görüntülerinin gizlice kaydedilip, çekildiğini öne sürdü. S.A., hem T.Ç.'den hem de A.A.'dan şikayetçi oldu. Görüntüler nedeniyle kendisine şantaj yapıldığını belirten S.A., "1 yıl içinde 10 milyon TL tutarında 2 ev ve nakit para aldılar. Buna rağmen verdikleri sözü tutmayıp, görüntüleri silmediler sonrasında 1 milyon dolar daha istediler. Tekliflerini kabul etmeyince görüntüleri hamile olan eşime gönderdiler. Eşim evi terk etti. Bununla da yetinmeyip, görüntü ve fotoğrafları çevremdeki birçok iş insanına yolladılar" dedi.

ESKİ SEVGİLİSİNİ UYARMAK İÇİN GÖRÜNTÜLERİ GÖNDERMİŞ

Harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, A.A. ve T.Ç.'yi yakalayıp, gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada; ele geçirilen cep telefonları, laptop ve hafıza kartı incelemeye alındı. A.A. ile eski sevgili olduğunu belirten T.Ç., ifadesinde; S.A.'nın A.A. hakkında kötü konuştuğunu, buna sinirlendiğini ve uygunsuz görüntülerini gönderip eski sevgilisini uyardığını öne sürdü. T.Ç., şantaj iddiasını kabul etmedi.

'SÖYLEDİKLERİNE İNANMADIM, FOTOĞRAF ATTI'

Şantaj iddialarını reddeden A.A. ise ifadesinde, "S.A. eski ortağımdır. Kendisi benden bir araç aldı, plakasını özel yaptırdığını söyledi. Korumalı araç aldığını söyledi. Galerici olduğum için 'Seni meşhur ederim' dedim. Bundan kastım; korumalı araç aldığını insanlara duyurmaktı. Şantaja ilişkin herhangi bir beyan değildir. T.Ç.'yi tanırım. S.A.'dan herhangi bir para veya mal varlığı istemedim. T.Ç. bana S.A. ile ilişkisi olduğunu ve S.A.'nın uyuşturucu kullandığını söyledi. Söylediklerine inanmadığım için T.Ç. bana fotoğraf attı. Bu fotoğraflarla ya da başka videolarla S.A.'dan herhangi bir şey talep etmedim" dedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen T.Ç. ile A.A., çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

'BENİ TUZAĞA ÇEKTİLER'

Hukuk mücadelesi başlattığını belirten şikayetçi S.A. ise "A.A. ile 2 yıl önce arkadaş ortamında tanıştım. Bana samimi bir şekilde yaklaştı ve 1 hafta içinde samimiyetimiz ilerledi. Ofisime sık sık gelip, giderdi. Tanıştıktan 6 ay sonra kadın arkadaşı T.Ç. ile beni bir tuzağa çektiler. Alkolün etkisiyle T.Ç. ile birlikte oldum. Bunu kayıt altına almışlar ve bu görüntülerle şantaj yapmaya başladılar. 1 ay öncesine kadar benden daha da fazla para koparmaya çalıştılar ve 1 milyon dolar istediler. Ben de bu parayı vermeyeceğimi söyledim. Bunun üzerine tartışmaya başladık. Irak numaralı bir telefon hattından videoyu eşime attılar. Bunun üzerine ortalık iyice gerildi. Bu zamana kadar yaklaşık 10 milyon TL dolandırıldım. Bu paranın bir kısmını nakit olarak attım, bir kısmı verdiğim 2 daire ve onların üzerine aldığım otobüs ile 10 milyon TL. Geçtiğimiz günlerde gözaltına alındılar ancak mahkemede avukatlarının başarısıyla serbest kaldılar" diye konuştu. 

Görüntülerle ilgili gizlilik kararı aldıracağını kaydeden S.A., "Bu arkadaşlara düştüğüm hata yüzünden eşime ve arkadaşlarıma yakalanıp, rezil olmamak adına zaten 10 milyon TL ödedim. Zaten eşimden de ayrıldım. Çocuklarımı görememenin psikolojisi ile işimi ikinci plana attım. Benim de çok büyük bir hatam var. Bu konuda benim verdiğim 10 milyon TL'nin haricinde benim yanımda çalışan insanların mağduriyetleri de söz konusu. Ellerindeki görüntüleri ve fotoğrafları, çevremdeki birçok iş adamına göndererek, beni itibar suikastına uğratmaya çalışıyorlar. Bunun da bana çok büyük bir kaybı bulunuyor" dedi.

(A.A. GRI TAKIM ELBISELI- S.A. LACIVERT TAKIM ELBISELI).BURSA’DA, IS INSANI S.A.(40), ESKIDEN BIRLIKTE IS YAPTIGI A.A.(36) ILE 1 YIL ONCE BIRLIKTE OLDUGU KADIN T.C.’DEN (27) “GIZLICE CEKILMIS YATAK GORUNTULERIMLE BANA SANTAJ YAPARAK 10 MILYON TL PARAMI ALDILAR” DIYEREK SIKAYETCI OLDU. SANTAJ YAPTIGI IDDIASIYLA GOZALTINA ALINAN A.A. VE T.C. CIKARILDIKLARI MAHKEME TARAFINDAN ADLI KONTROL SARTIYLA SERBEST BIRAKILDI. FOTO BURSA-DHA

BURSA’DA, IS INSANI (FOTOGRAFTAKI) S.A.(40), ESKIDEN BIRLIKTE IS YAPTIGI A.A.(36) ILE 1 YIL ONCE BIRLIKTE OLDUGU KADIN T.C.’DEN (27) “GIZLICE CEKILMIS YATAK GORUNTULERIMLE BANA SANTAJ YAPARAK 10 MILYON TL PARAMI ALDILAR” DIYEREK SIKAYETCI OLDU. SANTAJ YAPTIGI IDDIASIYLA GOZALTINA ALINAN A.A. VE T.C. CIKARILDIKLARI MAHKEME TARAFINDAN ADLI KONTROL SARTIYLA SERBEST BIRAKILDI. FOTO BURSA-DHA

BURSA’DA, IS INSANI S.A.(40), ESKIDEN BIRLIKTE IS YAPTIGI A.A.(36) ILE 1 YIL ONCE BIRLIKTE OLDUGU KADIN T.C.’DEN (27) “GIZLICE CEKILMIS YATAK GORUNTULERIMLE BANA SANTAJ YAPARAK 10 MILYON TL PARAMI ALDILAR” DIYEREK SIKAYETCI OLDU. SANTAJ YAPTIGI IDDIASIYLA GOZALTINA ALINAN A.A. VE T.C. CIKARILDIKLARI MAHKEME TARAFINDAN ADLI KONTROL SARTIYLA SERBEST BIRAKILDI. FOTO BURSA-DHA

İsmail Hakkı SEYMEN/ BURSA, (DHA)

 
Rusya, Odessa’yı füzelerle vurdu: 18 kişi hayatını kaybetti
 
Sevgilileriyle kaçan iki kızdan biri döndü, diğeri kayıp
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Uludağ’da 12 ay turizm için çalışmalar sürüyor
KIŞ turizminin önemli kayak merkezlerinden Uludağ'da turizmin, bahar ve ...
AFAD gönüllülüğü için 540 bine yakın başvuru
AFET ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkan Yardımcısı Hamza Taşdelen, 2019'da ...
Kuş cenneti gibi üniversite
DİYARBAKIR'da bünyesindeki 27 bin dönüm araziye kurulu Dicle Üniversitesi, ...
 
Ablasını öldüren sanığa iyi hal indirimiyle müebbet hapis cezası
ESKİŞEHİR'de, tartıştığı ablası Hasret Yüksekkavas'ı (32) bıçaklayarak ...
Taburcu olan Ege'den en acı ziyaret
İZMİR'de, restoranda yemek yedikten sonra rahatsızlanıp, kaldırıldığı ...
TEM'de sürücülerin kedi kurtarma seferberliği
ATAŞEHİR TEM bağlantı yolunda karşıya geçmek isteyen yavru kediyi gören ...
 
Para vermeyen anne ve babasını hastanelik etti
SİNOP'un Dikmen ilçesinde Yaşar Bozel, kendisine para vermeyen annesi ...
9 organize suç örgütüne yönelik 24 ilde 'Tümör' operasyonu
İÇİŞLERİ Bakanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire ...
Heyelanda 2 TIR kayaların altında kaldı; 1 ölü, 1 yaralı
ARTVİN’in Hopa ilçesi Karadeniz Sahil Yolu Esenkıyı tüneli mevkisinde ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva