Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
9 Şubat 2017 Perşembe - 16:42

Ne oluyor bu imamlara, bürokratlara?

Bilecik Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ile Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik'in WhatsApp grubundan 'Son savaş' başlığı ile referandumda hayır diyecek olanlara ağır ithamlar içeren yazıyı paylaştıkları iddiaları tepki gördü.

Ne oluyor bu imamlara, bürokratlara?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP milletvekili Yaşar Tüzün, Durmuş ve Çelik'in görevlerinden alınmasını istedi.
Bilecik'te türbanlı olan Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Gökhan Karaman adlı bir kişinin kendisine gönderdiği 'Son Savaş' adlı yazıyı ilçe milli eğitim müdürleri ile okul müdürlerinin de bulunduğu WhatsApp grubunda paylaştı.

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik de bu yazıyı kendi WhatsApp'ındaki okul müdürlerine ve arkadaşlarına gönderdi.

TÜZÜN: BU KİŞİLER GÖREVDEN ALINMALI

Referandumda evetçileri destekleyen ve hayırcılara ağır ithamlarda bulunan yazı tartışmalara yol açtı. CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, düzenlediği basın toplantısında, Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ile Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik'e tepki göstererek görevden alınmalarını istedi. Tüzün şöyle konuştu:
"Bilecik Milli Eğitim İl Müdürü Fazilet Durmuş ile Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, okul müdürleriyle haberleşmek için kurdukları WhatsApp grubunda 'evet' için kampanya başlatmış. Bu iki bürokratın paylaştıkları saçma sapan, ipe sapa gelmez iddialar.

Bir defa başlığı felaket; 'Son Savaş.' Neyin son savaşı. İç savaş mı çıkarılmak isteniyor? Öncelikle bu bir seçim değil, referandum, partiler arası bir yarış söz konusu değil. Bu metinde siyasi değerlendirmelerin ötesinde 'hayır' oyu verecekler için 'namussuzlar, hırsızlar, Amerikan çocukları, darbeciler' gibi inanılmaz suçlamalar var. Bu açıkça halkı kin, nefret ve düşmanlığa tahrik etmektir. Bunun Türk Ceza Yasası'nda karşılığı var. Bunun adı bölücülüktür. Açıkça suçtur. Elbette suç duyurusunda bulunacağız.
Ama metni paylaşanların, çocuklarımızı emanet ettiğimiz okullarımızı yöneten bürokratlar olması vahim bir durum. Bu kişilerin özür dilemesi, istifa etmesi yetmez. Milli Eğitim Bakanı sayın İsmet Yılmaz'ı göreve davet ediyoruz. Bu kişiler, vakit geçirilmeden görevden alınmalı ve haklarında soruşturma başlatılmalıdır."




Fazilet Durmuş

Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ile Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik'in Whatsapp grubundan 'Son savaş' başlığı ile paylaştıkları öne sürülen yazıda aynen şu ifadeler yer alıyor:

"Anlamıyor musunuz; Bu referandum değil, Bu yıllardır bu ülkeyi sömürüp kaymağını yiyenlerle son karşılaşmanız. Bu referandum değil, Üniversite kapılarında bacılarınızın başındaki örtüyü çekip indirenlerle, onları yerlerde sürükleyenlerle son karşılaşmanız. Bu referandum değil, Seçtiğiniz başbakanları indirip asan darbecilerle son karşılaşmanız. Bu referandum değil, 'İsterlerse %90 oy alsınlar, Bu ülkede asıl biziz, bizim dediğimiz olur' diyenlerle son karşılaşmanız. Bu referandum değil, 15 Temmuz gecesi tankların önüne dikilip, vatan için canını veren yiğitlerle, Bağdat caddesinde Darbecileri-Tankları ıslık ve alkışlarla karşılayanların karşılaşması.

Bu referandum değil, 367 Krizi çıkaranlarla, Canları istedikleri zaman parti kapatanlarla, Cumhurbaşkanının eşi başörtülü olmaz, Burası kamu alanıdır deyip, Bu ülkeyi babasının çiftliği görenlerle sizin son karşılaşmanız. Bu referandum değil, 10 yılda bir darbe yapıp, halkın seçtiği iktidarı yıkan, Koalisyonlarla ülkeyi soyan Amerikan çocuklarıyla Anadolu çocuklarının son karşılaşması.

Bu referandum değil, Yıllardır bize Koyun, Baldırı çıplak, Dağdaki Çoban, Bidon kafa, Cahil, Köylü, Bilmez, diye aşağılayan namussuzlarla son karşılaşmamız. Bu referandum değil, Siz 15 Temmuz gecesi darbecilerin karşısına çıkıp vatan için canınızı verirken, Bankamatiklere koşanların, Camileri basıp İmam-Müezzin dövenlerin son karşılaşması. Bu referandum değil, Mazlumların ümidi, İslam'ın hizmetkarı, ümmetin son kalesi Türkiye'nin 90 yıllık aradan sonra yeniden dirilişinin oylanması.

Biz daha Boğazlarından geçen gemileri bile durdurup denetleyemeyen bir ülkeyiz. Ne diyordu gazeteci Ergün Diler "İlk kez ülkemizi geri almak için bu kadar yaklaştık. Bu 90 yıl sonraki ilk dönüm noktamız, Ya sandıkları patlatıp Osmanlının torunları olarak masaya yumruğumuzu vurup sahaya inecez, Ya da bir 90 yıl daha sürünmeye devam edecez. Ne diyorlar ya bir manyak gelirse, Mecliste kendilerinin seçtikleri akıllı, Ama halkın %51'nin seçtiği manyak oluyor.

Daha düne kadar 'Türk milleti zekidir' diye Atatürk'ün sözünü tabela yapıp duvarlara asanlar, İşlerine gelmeyince Halk cahildir, gider bir manyağı seçer demek istiyorlar. Bu halk sizi cebinden çıkarır. 'Başörtülü okumak isteyen Arabistan'a gitsin' diyen bir cumhurbaşkanını halk mı getirdi? hayır Siz getirdiniz. 50 tane PKK ve DHKP-C'li teröristi affeden cumhurbaşkanını Halk mı getirdi? Hayır siz getirdiniz. Müthiş bir algı operasyonu yapılıyor ve benim saf kardeşlerim bu şeytanların tuzağına düşüyor. Ne diyorlar, Başkan öldü yardımcısı bir manyak olursa. Şu an başkanlık sistemi olsaydı, Yardımcıları, Devlet Bahçeli, Binali Yıldırım, Süleyman Soylu olurdu.

Hepside vatanı için canını veren insanlar. Ne diyorlar, Başkanlık gelirse ülke bölünür diyorlar. O zaman PKK neden hayır diyor? Türkiye'yi düşündükleri için mi? 40 bin insanımızı öldürenler, Her gün bombalı araçlarla saldıranlar kim? 6 ay Diyarbakır Sur'da Ezanı Muhammediyeyi susturanlar kim? Camileri yakanlar kim? Kuranı Kerim'in yaprakları arasına bomba düzeneği kuran alçaklar kim? PKK'lılar değil mi?

Ne diyordu İmamı Şafi hazretleri, 'Fitne zamanı, düşman oklarını takip edin, o sizi Hakka götürür.' Bugün CHP, HDP, FETÖ, PKK, YPG, AB, ABD, Almanya hepsi 'Hayır' diyor. İşte şimdi Ya bunların safındasınız? Ya da Davos'ta masaya yumruğunu vuran, İsrail cumhurbaşkanına postayı koyan Abdülhamit'in varisinin. Mesele bu kadar net. Daha ne diyeyim. Uyanık olun, tezgaha gelmeyin. Yıllardır bizi sömürdüler. Artık yeter. Bu sefer bunlara Osmanlı tokadını indirelim."

Cafer ELMAS / BİLECİK, (DHA)- 

Etiketler:
 
Antalya'da bir yıl içinde kaç kişi sigarayı bıraktı
 
İhracım bir hata
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Deli Deli 11 Şubat 2017 Cumartesi 01:37

Toplumun bir kesimine kin kusan, toplumu ayrıştırmaya ve düşmanlaştırmaya çalışan bu mahluklar mı bu ülkenin çocuklarını eğitecek? Sizlerden iğreniyorum. Sizlerin FETÖ'cülerden de, PKK'dan da hiç bir farkınız yok.

Yorumu oyla      3      3  
Bendeniz 9 Şubat 2017 Perşembe 18:33

Vah-vah'ki,vah ı vah ...Cumhuriyet demek'ki bunları da yetiştirmiş(!) ki vah ı vah vah...

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Uzman çavuş lösemiye yenik düştü
ŞANLIURFA'da görev yaparken yaklaşık 1 yıl önce yakalandığı lösemi hastalığından ...
Sandıklı'da kaza; 1 yaralı
AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde TIR ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.
PTT 2500 personel alacak
Ulaştırma Bakanından son dakika açıklaması geldi. Ulaştırma, Denizcilik ...
 
Genç yaşta büyük kariyer
GEÇEN yıl Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden birincilikle mezun ...
Varlık Fonu'na devredilen arazilerin listesi
Kamuya ait birçok dev kuruluşun yanında, çoğunluğu turizm bölgelerinde ...
Şaşırtan benzerlik
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun benzeri ...
 
Berberde canlı müzik
AVCILAR’da bir berberde başlatılan gitarla canlı müzik görenleri şaşırttı.
Digitürk'ten 'No' hamlesi
Başkanlık referandumunda ‘Hayır’ oyu kullanacakların son dönemde adından ...
Antalya bu listede de ilk sıralarda
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi (İSİG) Ocak ayında 161 kişinin iş ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva