MSB: Irak'ın kuzeyinde 12 terörsit etkisiz hale getirildi
MSB: Irak'ın kuzeyinde 12 terörsit etkisiz hale getirildi
Görme Engelli Para Atletizm Milli Takımı Kobe’de
Görme Engelli Para Atletizm Milli Takımı Kobe’de
Yoldan çıkan TIR'ın sürücüsü yaralandı
Yoldan çıkan TIR'ın sürücüsü yaralandı
Dünyanın en eski tersanesinde yeni keşifler
Dünyanın en eski tersanesinde yeni keşifler
6 Mayıs 2023 Cumartesi - 13:09

Numan Kurtulmuş'tan 'kapak' eleştirisi

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Arkadaş sen dergiciliğini yapsana. Türkiye siyasetiyle ne alakası var. Erdoğan'ın gitmesi, Türkiye'nin seçimi niye senin için bu kadar önemli. Bizim anlatmak istediğimizi adamlar gözümüze soka soka anlatıyorlar" dedi.

Numan Kurtulmuş tan  kapak  eleştirisi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Sultanbeyli'de Faaliyet Gösteren Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile buluştu. Numan Kurtulmuş İngiliz The Economist, Fransız L'Express, Le Point ve Alman Der Spiegel dergilerinin kapaklarında yer alan Recep Tayyip Erdoğan manşetlerine tepki gösterdi. 

"ARKADAŞ SEN DERGİCİLİĞİNİ YAPSANA" 

Programda The Economist dergisinin kapağını eleştiren Numan Kurtulmuş, "Seçimin niçin önemli olduğunu gözümüze baka baka anlatıyorlar. The Economist dergisi dünyanın sayılı dergilerinden birisi ve başlık olarak '2023'ün en önemli seçimi' başlığını atmış. Ben bunun üzerinde uzun uzun düşündüm. Çok iyi çalışılmış psikolojik harekat unsuru. Buraya Türk bayrağını koymuş. Bakarsanız burada Türk bayrağının içinde bir kırım var. Türk bayrağı kırılmış öyle bir efekt koymuşlar. Aşağıda siyah zemin üzerine 'oy' diyor. Yani oy vereceksiniz dikkat edin manasında söylüyor. Burada 'Demokrasiyi kurtarın' yazıyor. Aşağıda da 'Erdoğan gitmeli' yazıyor. Kim bu, bir dergi. Arkadaş sen dergiciliğini yapsana. Türkiye siyasetiyle ne alakası var. Erdoğan'ın gitmesi, Türkiye'nin seçimi niye senin için bu kadar önemli. Bizim anlatmak istediğimizi adamlar gözümüze soka soka anlatıyorlar. Erdoğan gitmezse batının menfaatleri zedelenir demek istiyorlar" diye konuştu. 

"BATININ MENFAATLERİ AÇISINDA KAOS OLUŞUR DİYOR"

Fransız dergilerin de kapaklarını değerlendiren Numan Kurtulmuş, "Resmi görüyor musunuz? Adamlar öyle çalışmışlar ki Cumhurbaşkanımızın yüz ifadelerini böyle korkunç bir yüz ifadesi haline getirmişler. Verdikleri efektlerle bu resmi başka bir hale getirmişler. Diyorlar ki 'Erdoğan bu seçimi kazanırsa Türkiye'de kaos olur' ve 'Erdoğan Putin gibi olur' Erdoğan deyip virgül koyuyor 'kaos riski' yani Erdoğan seçilirse kaos riski olur diyor. Herhalde batının menfaatleri açısında kaos oluşur diyor. Bu millet bunların menfaatlerinin devam etmesine müsaade etmeyecek. Erdoğan'ın ve Cumhur ittifakının arkasında durarak 7 yamalı bohça koalisyonuna da 15 Mayıs'ta emekli ederek, yoluna devam edecek. Bu da Fransız 'Le Point' dergisi diyor ki 'Erdoğan yayılmacı bir politikayla Orta doğuda savaş tehditlerini yükseltiyor ve Erdoğan Putin istikametinde yürüyor'. Yani batı karşıtı bir istikamette yürüyor demek istiyor. Esas ilginç laf da burada 'Erdoğan aslında jeopolitiği değiştiriyor' yani Türkiye'nin önemli bir noktada durduğunu söylüyor" dedi.  

"ÖTEKİ TÜRK BAYRAĞINI KIRMIŞTI BU DA HİLALİ KIRMIŞ" 

Alman Der Spiegel dergisinin kapağını da eleştiren Numan Kurtulmuş , "Kervana devam ediyoruz. Bu da Alman Der Spiegel dergisi. O kadar detaylı çalışılmış bir kapak ki. Şu üste dikkatinizi çekelim. Öteki Türk bayrağını kırmıştı bu da hilali kırmış. İnanın Türkiye üzerindeki oyunlar hilal ile haçın mücadelesinden başka bir şey değildir. Bunu biz söylersek rahatsızlık duyuyorlar ama bunu Der Spiegel söylüyor. Burada saltanat koltuğu yine yüz ifadesi karışık ve sıkıntılı bir ifade. Özellikle görsel efektlerle fotoğrafı bu hale getirmişler. Türkiye'deki diktatörlük meselesinden dem vurarak Türkiye seçimlerinin önemli olduğunu dergilerinin kapağına çıkartıyorlar" dedi.  

"TÜRKİYE'YE 2 TANE BOMBA ATILMASIN DİYE BU FAALİYETLER ORTAYA KONULUYOR" 

Numan Kurtulmuş TCG Anadolu gemisine yönelik söylenen sözleri de sert bir dille eleştirdi. Numan Kurtulmuş konuşmasında, "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan bir adam ben gözlerimle televizyonda izledim. Hangi fikirde olursan ol AK partiye en karşı istikamette dur hiçbir şey demem. TCG Anadolu Sarayburnu'nda demirlemiş orayı millet saatlerce kuyrukta bekleyip ziyaret ediyor. Adam diyor ki 'oraya İHA'ları, SİHA'ları koymuşlar oraya iki tane bomba atarlar yok ederler' diyor. Be adam, ahmak adam, be geri zekâlı adam, be geri kafalı adam, be örümcek beyinli adam, be çağ dışı yobaz adam. Türkiye'ye 2 tane bomba atılmasın diye bu faaliyetler ortaya konuluyor" ifadelerini kullandı.  

 AK PARTİ GENEL BAŞKANVEKİLİ NUMAN KURTULMUŞ , "ARKADAŞ SEN DERGİCİLİĞİNİ YAPSANA. TÜRKİYE SİYASETİYLE NE ALAKASI VAR. ERDOĞAN'IN GİTMESİ, TÜRKİYE'NİN SEÇİMİ NİYE SENİN İÇİN BU KADAR ÖNEMLİ. BİZİM ANLATMAK İSTEDİĞİMİZİ ADAMLAR GÖZÜMÜZE SOKA SOKA ANLATIYORLAR. ERDOĞAN GİTMEZSE BATININ MENFAATLERİ ZEDELENİR DEMEK İSTİYORLAR "DEDİ.  İSTANBUL DHA

Oğuzhan UYSAL, Murat SOLAK, Kasım AKTAĞ /İSTANBUL, (DHA)

 
Kahvehane önünde tüfekle vurulan asansör tamircisi öldü
 
Ihlara Vadisi'nde 2023 genç Türk bayrağı açtı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kahvehane önünde tüfekle vurulan asansör tamircisi öldü
GAZİANTEP'te kahvehane önünde av tüfeği ile vurulan asansör tamircisi ...
Telefon dolandırıcılığı operasyonuna 21 gözaltı
ŞANLIURFA merkezli 6 ilde telefon dolandırıcılığı yapan şebekeye yönelik ...
Sahte diş hekimi tutuklandı
KARAMAN'da kendisini diş hekimi olarak tanıtıp, yasa dışı muayenehane ...
 
Deniz Gezmiş ve arkadaşları anıldı
ANKARA'da Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan, idam edilişlerinin ...
Öğrencilerden ebru sergisi
AFYONKARHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde Miralay Reşatbey İlkokulu 3-D sınıfı ...
Kumar oynatılan işletmelere operasyon
İZMİR'in Bornova ilçesinde, jandarmanın 2 ayrı işletmeye düzenlediği operasyonda, ...
 
Yangında can pazarı
MALTEPE'de 6 katlı binanın giriş katında çıkan yangında can pazarı yaşandı. ...
Haber alınamayan Özge'nin dedesi, kaçırıldığını iddia etti
ZONGULDAK'ta, babası ve dedesiyle yaşayan Özge Kocasoy (15), 15 gün önce, ...
Spor salonunda 1.5 milyon liralık dolandırıcılık iddiası
LEVENT'te bir AVM'de bulunan spor salonunda biri eski olmak üzere 6 çalışan, ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva