Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
Turizm Haftası'nda mezuniyet töreni
Turizm Haftası'nda mezuniyet töreni
Dizlerde ağrı, kireçlenme habercisi olabilir
Dizlerde ağrı, kireçlenme habercisi olabilir
30 Mart 2022 Çarşamba - 15:20

Nuri Şahin: O kupayı kazandıracağım

Fraport TAV Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Beşiktaş ile oynadıkları ve penaltılar sonucunda kaybettikleri TFF Süper Kupa Finali'nin ardından oyuncularına, "Eğer bir gün bir daha final oynarsak, işte o zaman o kupayı ben size kazanacağım" dediğini söyledi.

Nuri Şahin: O kupayı kazandıracağım
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya'da bir derneğin düzenlediği toplantıya Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Antalyaspor Vakıf Başkanı Nafiz Tanır, Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Emin Kemal Hesapcıoğlu, Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin ve çok sayıda kişi katıldı. Antalyaspor ile 5 yıllık sözleşme yaparak uzun vadedeki planlarını söyleyen Şahin, "5 yıllık sözleşmeye imza attığımızda kendimi garantiye almak için değil, bu 5 yılı doldurmak istediğim için attım. 5 yıl sonra burada buluşursak, Antalyaspor inşallah çok daha iyi yerlerde olacaktır. Antalya şehri, sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da isminden söz ettirecektir" dedi.

Kontratı süresince Antalya'da kalmak istediğine dikkat çeken Nuri Şahin, "Siz beni göndermediğiniz sürece burada kalmak istiyorum. Ama yine büyük konuşmak istemiyorum. Futbol inanılmaz hızlı gelişen ve değişen bir oyun. Başkan, basın, taraftar beni göndermediği sürece burada olmaktan gayet memnunum" şeklinde konuştu.

"BİR DAHA FİNAL OYNARSAK, O KUPAYI BEN KAZANDIRACAĞIM"

Beşiktaş'a karşı kaybettikleri Süper Kupa Finali sonrası oyuncularıyla yaptığı konuşmaya da değinen Şahin, "Gönül ister size ve şehre Süper Kupa'yı armağan etmeyi ama nasip olmadı. O gün soyunma odasında hem ağlayarak hem üzülerek oyuncularıma söylediğim söz var 'Eğer bir gün bir daha final oynarsak, işte o zaman o kupayı ben size kazanacağım' demiştim. Büyük konuşmayı sevmem ama çalışarak inşallah Antalyaspor'a bir şeyler kazandırmak istiyorum" diye konuştu.

"5 TRANSFER ETKİLİ OLDU"

Ligde son 8 maçta yenilgi yüzü görmediklerine vurgu yapan Nuri Şahin, "5 transfer yaptık. Kafamdaki oyun planında kesinlikle transferlerin etkisi var. Sağ olsun başkanımız ve yönetimimiz ne istediysek yaptılar devre arasında. Kariyerimde ne zaman başarılı olduysam her zaman o hoca benimle bir futbolcu olarak, insan olarak konuştu. Ben de buna özen gösterdim. Kulüpte çalışanlara, restoranda çalışanlara, malzemecilerimize ve oyuncularımıza her zaman insani davranmaya çalışıyorum. Çünkü onlara ulaşma yolunun bu olduğundan eminim ve başarının gelmesi için beraber bir şeyler yapmamız gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"BU BİR EKİP ÇALIŞMASI"

Futbol sorumlusu olarak kariyerinde hiçbir karşılaşmayı kenardan kazanmadıklarına dikkati çeken Nuri Şahin, "Yaklaşık 30 maçlık futbol sorumlusu olarak kariyerim var. Kenardan bir maçı bile ben kazanmadım. Bu bir ekip çalışması. Bu ekibin içerisindeki en önemli işi yapan, sahanın içerisindeki oyuncular. Benim onlarla beraber çalıştığımın farkındalar. Ben onları kullanmıyorum. Bir hocanın futbolcusunu kullanması çok saçma bir şey. Ben her zaman, 'Patron benim, ben ne dersem yapacaksınız' felsefesinden rahatsızlık duymuşumdur" şeklinde konuştu. 

"MİLLİ MAÇTA 3-1 OLUNCA EYVAH, HOCA ELEŞTİRİLECEK DEDİM"

Türkiye'de teknik direktör konusunda istikrarlı davranılmadığını söyleyen Nuri Şahin, milli maçta İtalya karşısında geriye düşülmesinden sonra, 'eyvah yine hocayı eleştirecekler' duygusuna kapıldığını ifade ederek, şunları söyledi:

"Üçlü savunmayla başladık, bizi eleştirdiler, şu an dörtlü oynuyoruz müthiş bir değişim. Bunun taktikle hiçbir alakası yok. Dün milli maçı izliyorum. Mesela Türkiye üçlü oynuyor, 3-1 oldu. 'Eyvah yine hocayı eleştirecekler' dedim. Bunlar çok kolay şeyler. Benim için en önemlisi karşımda bir insanın olduğu, bu insanın duyguları ve problemleri olduğu. Mutlu olacağı şeylere dokunmak."

Antalya'nın hiçbir eksiği olmadığını söyleyen Nuri Şahin, "Şu anda Nuri Şahin, dünyanın en güzel insanı gibi geliyor insanlara. 8 maç kaybettiğimizde de herkesten bu birlik ve beraberliği bekliyorum. Eğer o kötü günlerde de beraberliği gösterirsek, işte o zaman hiçbir eksiğimiz kalmıyor. Bunu kendi özelim için değil, tüm teknik direktörler için söylüyorum. Çünkü ülkemizde teknik direktör konusunda çok istikrarlı davranmıyoruz ne yazık ki" açıklamasında bulundu.

ÇETİN: SPORTİF VE MALİ BAŞARIYI BİR ARADA YAKALAMAK İSTİYORUZ

Antalyaspor Kulüp Başkanı Aziz Çetin ise hedeflerinin sportif başarının yanında mali başarı sağlamak olduğunu söyledi. Çetin, Futbol Sorumlusu Nuri Şahin'e güvenlerinin tam olduğunu vurguladı. Başkan Çetin, "İki başarıyı bir arada yakalamak istiyoruz. Nuri hocam bana göre dünyanın en kapasiteli hocalarından biri. Ben ne malzeme verirsem, ne olanak sağlarsak yapabilecek düzeyde. Bizim amacımız bu bütçe ile en azından kısa zamanda Avrupa kupalarında şehrimizi temsil hale getirebilmek" dedi.

"LİG BAŞINDA İYİ BİR HAVA YAKALAMALIYIZ"

Altyapıya büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan Çetin, gelecek yıl 3 futbolcuyu A takıma kazandıracaklarına dikkati çekti. Çetin, "Öncelik şehir bilincini oturtmamız lazım. Futbol anlamında mikro milliyetçiliği oturtmamız lazım. Mali geliri de düzenleyebilirsek, bu dışarıdan bir fonla olabilecek şey değil. Şehrin kendi gücüyle bunu başarabiliriz. Ve lig başından bir hava yakalamamız lazım. Bunu Konya yakaladı. Daha önce Bursa yakalamıştı. Biz de yakalayabiliriz. Lige başladığımızda bu kadro olsaydı, başında da Nuri hoca olsaydı şu an biz ilk ikideydik. Bu bir hava, şans. En azından biz standart olarak her sene kulübü ilk 5-6'da görmeye alışalım. Şampiyonluk arkasından gelir" şeklinde konuştu.

ANTALYADA BIR DERNEGIN DUZENLEDIGI TOPLANTIYA KATILAN ANTALYASPOR FUTBOL SORUMLUSU NURI SAHIN, KONTRATI SURESINCE ANTALYADA KALMAK ISTEDIGI SOYLEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) 

 
Bebeğini çöpe atan vicdansız annenin kan donduran ifadesi
 
Antalya'da kısa sürede büyüyen yangın korkuttu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 3 Türk güreşçi finale yükseldi
Avrupa Güreş Şampiyonası erkekler serbest stilde milli sporcular Taha ...
Sena Nur, Avrupa Kupası'nda madalya arayacak
BURDURLU milli judocu Sena Nur Büyük, Çekya'nın Teplice kentinde yapılacak ...
Sinan Gümüş: Tüm teklifleri reddettim
Fraport TAV Antalyaspor'un başarılı oyuncusu Sinan Gümüş, kulüp dergisinin ...
 
Korkuteli Belediyespor, 5-0 yendi
BÖLGESEL Amatör Lig (BAL) 4. Bölge 3. Grup'ta Korkuteli Belediyespor, ...
Beymelekspor play off müsabakalarına galibiyetle başladı
ANTALYA Büyükler Amatör Lig'den Antalya Süper Amatör Lig'e yükselecek ...
Demrespor kendini ateşe attı
TÜRKİYE Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 3. Grup'ta Kemerspor, Demre Belediyespor'u ...
 
Antalyaspor'da Milosevic hayal kırıklığı
FRAPORT TAV Antalyaspor'un sezon başında kadrosuna dahil ettiği Bosna ...
Mavi Kelebekler, zirve takibini bırakmıyor
HENTBOL Kadınlar Süper Ligi 16'ncı hafta mücadelesinde Kastamonu temsilcisi ...
Kepezspor Hümeyra’ya seferber oldu
Kepez Belediyesi Spor Kulübü, SMA hastası Hümeyra'nın tedavisi için düzenlenen ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva