Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 75 gözaltı
Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 75 gözaltı
MSB: Irak'ın kuzeyinde 12 terörsit etkisiz hale getirildi
MSB: Irak'ın kuzeyinde 12 terörsit etkisiz hale getirildi
Görme Engelli Para Atletizm Milli Takımı Kobe’de
Görme Engelli Para Atletizm Milli Takımı Kobe’de
Yoldan çıkan TIR'ın sürücüsü yaralandı
Yoldan çıkan TIR'ın sürücüsü yaralandı
23 Kasım 2016 Çarşamba - 09:32

O kadın konuştu: Benden para sızdırmak için tezgah kurmuşlar

KONYA'da, eşi 31 yaşındaki Mehmet Acar'ın, 39 yaşındaki Erdal Tursun'u öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanmasının ardından konuşan Elanur Zümrüt Acar, "En başından beri Mehmet Acar ile Erdal Tursun, benden para sızdırmak için birlikte tezgah kurmuş. Allah, onları kendi elleriyle cezalandırdı" dedi.

O kadın konuştu: Benden para sızdırmak için tezgah kurmuşlar
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Konya'nın Selçuklu İlçesi Beyhekim Mahallesi'nde 19 Kasım cumartesi günü saat 23.30 sıralarında arazide plakaları sökülmüş bir otomobilin yandığını görenler, itfaiyeye haber verdi. Alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Otomobilde inceleme yapan ekipler, sürücü koltuğunda yanmış bir kişinin cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan otopside başına tabancayla bir el ateş edilerek öldürülen kişinin, Erdal Tursun olduğu belirlendi. Polis, cinayeti Erdal Tursun'un arkadaşı Mehmet Acar'ın işlediğini ortaya çıkardı. Yakalanıp gözaltına alınan Mehmet Acar, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

EŞİNİ SUÇLADI

Olayın ardından en büyüğü 6 yaşında olan 3 çocuğuyla Antalya'ya gelen Mehmet Acar'ın eşi Elanur Zümrüt Acar, cinayet öncesi ve sonrasında yaşadıklarını anlattı. Olayların, çocuklarının babası olan Mehmet Acar'dan kaynaklandığını söyleyen Acar, "Ben, eşim ve çocuklarımla İsveç'te yaşıyorduk. Haziran ayının sonuna doğru eşim bana sebepsiz yere şiddet uygulamaya başladı. İsveç polisi onu yurt dışına çıkardı. O da Sırbistan üzerinden Türkiye'ye gelmiş. Eşim Sırbistan'da, öldürdüğü Erdal Tursun'u görüşmüş. Ben o sırada tanıştıklarını sanıyordum. İlerleyen zamanda onların eskiden beri tanıştığını anladım. Bir süre sonra eşim bana Erdal Tursun'un cep telefonundan küfürlü ve tehdit dolu mesaj attı. Ardından Erdal beni aradı, mesaj atmaya başladı" diye konuştu.

Elanur Zümrüt Acar, "Erdal Bana 'Çocuklarının babası olmak istiyorum' dedi. Böyle bir ilişki yaşamak istemediğimi ona anlattım" diyerek, şöyle devam etti:

"Ben yurt dışında kozmetik işi yapıyorum. 8 yıl evli kaldığım eşim Mehmet Acar, dini duygularımı sürekli istismar ederek, benden her ay sadaka niyetiyle 1000 TL alıyordu. Ben de ihtiyacı olduğunu düşünerek veriyordum. Meğerse kandırılmışım. Zamanla Erdal Tursun'la evlenebileceğimi düşündüm. Resmi olarak boşanmak için avukata vekalet vermek amacıyla Türkiye'ye geldim. Türkiye'ye geldiğimde Erdal Tursun'la görüştüm. Erdal birazı toplu, birazı da parça parça olmak kaydıyla benden 70 bin TL aldı. Ondan sonra zaten ortadan kayboldu."

Tekrar ortaya çıktıktan sonra 2- 3 hafta arayla Erdal Tursun'a her görüştüğünde para vermeye devam ettiğini iddia eden Elanur Zümrüt Acar, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Meğerse en başından beri Mehmet Acar ile Erdal Tursun bu tezgahı birlikte kurmuş. Herkes bana bunu söylemesine rağmen inanmıyordum. Neticede Mehmet Acar çocuklarımın babasıydı ve ona bu iddiayı konduramıyordum. Beni dolandırdığını anlayınca Erdal Tursun'u polise şikayet ettim. Erdal'ın ağabeyi, kardeşinin Sırbistan'da evlendiğini ve 22 yıldır başka insanları da dolandırdığını söyledi."

Bir hafta önce Mehmet Acar'ın kendisini aradığını anlatan Elanur Zümrüt Acar, "Güya Erdal Tursun, eşim Mehmet Acar'ı arayarak kellesini ortaya koyarak çocuklarımı kendisine vermek üzere kaçıracağını söylemiş. Bu hem beni 70 bin TL dolandırdı, hem de ara ara beni arayıp, 'Ben seninle evleneceğim. Evlenemezsem intihar edeceğim' gibi sözler sarf ediyordu. Ben eşimle konuştuktan sonra Erdal'ın aramaları sıklaştı. İşte o an eşimle Erdal'ın işbirliği içerisinde olduğunu anladım. Artık bunlar nasıl bir işbirliği yaptı bilmiyorum. Eşim Mehmet, Erdal'la evlenmek üzere olduğumu öğrenince böyle bir cinayeti işlemiş olabilir" diye konuştu.

'ALLAH ONLARI KENDİ ELLERİYLE CEZALANDIRDI'

Eşinin cinayetten önce kendisini aradığını kaydeden Elanur Zümrüt Acar, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Eşim çocuklarımla birlikte nerede olduğumu bildiğini ve Erdal'la birlikte geleceğini söyledi. 3.5 aydır tanıdığım Erdal'ı güya 2 yıldır tanıyormuşum. Eşim böyle söyleyerek, tüm çocuklarımın da Erdal'dan olduğunu iddia etti. Erdal'ı 2 yıldır tanıyorsam, 6 yaşında nasıl kızım olur? Eğer Mehmet Acar ve Erdal Tursun benim yanıma gelselerdi, çocuklarım ve ben zarar görecektik. Çünkü bunlar silah alışverişi yapmışlar. Çocukların babası cinayette özel düzenekli bir silah kullanmış. Çocuklarımın babası bana Erdal'ın 6 silah aldığını söyledi. Eğer bize gelselerdi, ben ve çocuklarım belki yaşamıyor olacaktık. Başka insanların da canı yakacaktı. Allah, benim ruhum dahi duymadan onları kendi elleriyle cezalandırdı."

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

 
Kaldırıma çarpan LPG’li otomobil alev topuna döndü
 
Yolcusunu ezip öldüren otobüs şoförüne 25 yıl hapis
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kaldırıma çarpan LPG’li otomobil alev topuna döndü
ANTALYA’da önündeki araca çarpmamak için sürücüsünün manevra yaptığı LPG'li ...
Antalya Valisi dalış turizmi için daldı
ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, dalış turizmine dikkati çekmek için Alanya ...
Evleri yanan çift sokakta kaldı
ANTALYA'da mutfak tüpünün alev alması sonucu çıkan yangında evleri kullanılamayacak ...
 
Gaye Eğitim Vakfı yine açıldı
ANTALYA'da KHK ile kapatılan Uluslararası Antalya Üniversitesi'nin (UAÜ) ...
Serik'te bir bedende iki can gitti
ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde yol kenarında yürüyen 6 aylık hamile 36 yaşındaki ...
Akdeniz'de 3.3 büyüklüğünde deprem
AKDENİZ'de Richter Ölçeği'ne göre 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
 
Manavgat'a Yüzbaşı Şenol atandı
MANAVGAT İlçe Jandarma Komutanlığı görevine Yüzbaşı Kürşat Kutalmış Şenol atandı.
500 bin liralık 'aşk' şantajı iddiası
ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde evli ve 3 çocuk annesi 35 yaşındaki M.N.Ş., ...
Türel: Eğitim geciktirilemez
ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2017 yılında 1200 ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva