Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam
Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam
Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
28 Kasım 2015 Cumartesi - 16:57

O konuştu ortalık buz kesti

Antalya Deepo Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen bir etkinlikte konuşan Rus Dernek Başkanı ortada buz gibi hava estirdi.

O konuştu ortalık buz kesti
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt


ANTALYA’da düzenlenen 6’ncı Rus, Ukrayna, Türk Kültürleri Dostluk Festivali’nde konuşan Rus Sanat ve Kültür Derneği Başkanı İrina Balcı’nın "Daha birkaç hafta önce Türklerle derin dostluklarımızı konuşmaktaydık. Birbirimize yalan mı söylüyorduk? Rusya her zaman dünya savaşlarını kazanır. Türkiye pilot için özür dilesin Rusya’da kabul etsin" sözleri salonda soğuk hava estirdi.

Deepo Alışveriş Merkezi’nin düzenlediği 6’ncı Rus, Ukrayna, Türk Kültürleri Dostluk Festivali’ne Antalya Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu, Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Rus Sanat ve Kültür Derneği Başkanı İrina Balcı ve çok sayıda davetli katıldı. AVM Genel Müdürü Cem Livanelioğlu’nun konuşmasının ardından kürsüye çıkan İrina Balcı, konuşmasını iki dilde yapacağını söyledi. Tüm konuklar tarafından alkışlanan Balcı’nın Rusça konuşmasının Türkçe tercümesi ise salonda buz gibi bir hava estirdi.

Rusya ve Türkiye arasındaki uçak düşürülmesi krizine değinen Balcı, şöyle konuştu:

"Sevgili Türk, Ukraynalı ve Rus arkadaşlarım. Bundan sadece birkaç yıl önce Ukraynalılarla tek bir aileydik. Bundan sadece birkaç hafta önce Türklerle harika projeler, derin dostluklar konuşmaktaydık. Birbirimize yalan mı söylüyorduk? Sevgi nefrete, arkadaşlık uyumsuzluğa mı dönüştü? İki komşu düşman olursa bu işten kim karlı çıkar? Rusya her zaman dünya savaşlarını kazanır. Bazıları tekrar yazılması mümkün olmayan tarihi unutmuş görünüyor. Tanrı Rusya’yı koruyor. Acı hissetmeyen güçlü ve cesur bir ulusuz. Liderlerin kendi tarihi görevleri var, bizim görevlerimiz ülkeler arasındaki barışın koruyucuları olmak. Bir tarafın yaptığına diğer taraf fazlasıyla karşılık verir. Bu kördüğümdür. Türkiye demir yığını değil, Rus pilot için özür dilesin. Rusya cömerttir barış adına kabul etsin. Bizler politikacı değiliz. Uluslarımızın sağlık ve huzurunu koruyalım. Tanrı Rusya’yı Türkiye’yi ve Ukrayna’yı korusun."

Konuşmanın ardından Balcı’yı alkışlamayan Vali Yardımcısı Cevheroğlu, pasta kesimine katılmayarak uzaktan eşlik etti ve kısa süre sonra da alandan ayrıldı.

ANTALYA'DA DUZENLENEN 6'NCI RUS, UKRAYNA, TURK KULTURLERI DOSTLUK FESTIVALI'NDE KONUSAN RUS SANAT VE KULTUR DERNEGI BASKANI IRINA BALCI'NIN "DAHA BIRKAC HAFTA ONCE TURKLERLE DERIN DOSTLUKLARIMIZI KONUSMAKTAYDIK. BIRBIRIMIZE YALAN MI SOYLUYORDUK? RUSYA HER ZAMAN DUNYA SAVASLARINI KAZANIR. TURKIYE PILOT ICIN OZUR DILESIN RUSYA'DA KABUL ETSIN" SOZLERI SALONDA SOGUK HAVA ESTIRDI. KONUSMANIN ARDINDAN BALCI'YI ALKISLAMAYAN VALI YARDIMCISI CEVHEROGLU (SANDALYEDE OTURANLARDAN SOLDAN IKINCI SIYAH CEKET MAVI GOMLEKLI), PASTA KESIMINE KATILMAYARAK UZAKTAN ESLIK ETTI VE KISA SURE SONRA DA ALANDAN AYRILDI.(FOTO:AKIF ARICI/ANTALYA-DHA)
Etkinliğe katılan bürokratlar çok şaşırdı

ANTALYA'DA DUZENLENEN 6'NCI RUS, UKRAYNA, TURK KULTURLERI DOSTLUK FESTIVALI'NDE KONUSAN RUS SANAT VE KULTUR DERNEGI BASKANI IRINA BALCI'NIN "DAHA BIRKAC HAFTA ONCE TURKLERLE DERIN DOSTLUKLARIMIZI KONUSMAKTAYDIK. BIRBIRIMIZE YALAN MI SOYLUYORDUK? RUSYA HER ZAMAN DUNYA SAVASLARINI KAZANIR. TURKIYE PILOT ICIN OZUR DILESIN RUSYA'DA KABUL ETSIN" SOZLERI SALONDA SOGUK HAVA ESTIRDI.(FOTO:AKIF ARICI/ANTALYA-DHA)
Deepo Genel Müdürü Cem Livanelioğlu ile İrina Balcı pastayı çocuklarla birlikte kesti


İrina Balcı geçtiğimiz yerel seçimlerde Konyaaltı'ndan AKP belediye meclis üyeliğine aday olmuştu.


Akif ARICI/ANTALYA, (DHA) –
 

 
'Tahir Elçi çatışmada vurulmadı'
 
Van'da kaza; 6 ölü
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ceyhan 30 Kasım 2015 Pazartesi 22:17

Bojuware 201 eger sen bizi naylon miliyetci olarak nitelendiriyorsan sende naylon turkiye vatandasisin yada irkin soyun sopun Türk degil yada bu kadar rus yanlisi bir savunma icine girdin senin gibi anlamasi kit bir zavallinin tarih bilgisinin olmadigini alenen gormekteyim Türkler tarih boyunca bir tek soguk hava sartlarindan kirilmisdir Türk tarihinde ruslarin bize karsi kazanmis oldugu hicbir meydan savasi olmamisdir ama senin gibi bir naylon beyinlinin bunu anlamasini beklemiyorum... senin gibi naylon beyinliler russya parlementosunda kendisini bilmez bazi irkci mahlukatin Ayasofya camini orotodoxlara teslim edilmesini istemis ve bazi hitler kafali parlementerlerde istanbul bogazina atom ombasi atmayi soylemisdir ama senin gibi naylon beyinliler bu sozleri soyleyen serefsizleri savunmaktan oteye gitmemisdir

Yorumu oyla      3      3  
SERİK 30 Kasım 2015 Pazartesi 13:42

Bu küstahlar daha buradalarmı, istemiyoruz rus mus gitsinler arkadaş.

Yorumu oyla      4      3  
HEDEF 2071 30 Kasım 2015 Pazartesi 11:51

RUSYA SOKAKLARINDA ÖĞRENCİLER, İŞ ADAMLARIMIZ TARTAKLANIP HAKARET EDİLİRKEN BUNA KİM NASIL,NEDEN BÖYLE BİR KONUŞMA YAPMASI CÜRETİNE İZİN VERİYOR+ VALİ YARDIMCIMIZDA ORADA , YAHU BİRAZ DİK DURUM SIRF BU YÜZDEN GELEN GEÇEN ŞAPLAK ATIYOR HAKLIYKEN HAKSIZ DURUMA DÜŞÜYORUZ+BU KADIN DERHAL SORGULANMALI VE SINIR DIŞI EDİLMELİ,

Yorumu oyla      4      3  
SELİM HAN 30 Kasım 2015 Pazartesi 11:05

ÇOK GÜZEL BU HARİKA OLDU İŞTE ELİN KIZI BİZİM VALİNİN VE DİĞER ZAVATIN YÜZÜNE BAKA BAKA BASMIŞ KALAYI, KURTULUN ARTIK YABANCI SEVİCİLİKTEN YABANCI HAYRANLIĞINDAN NE KADAR KONUK OLSALARDA DOST GÖRÜNSELERDE UNUTMAYIN UNUTTURMAYIN, KÜFÜR TEK MİLLETTİR::KÜFÜR TEK MİLLETTİR: Bakara süresi 120. ayetin tefsiri: "Onların dinlerine uymadıkça yahudiler de hıristiyanlar da as­la senden hoşnut olmazlar. De ki: "Muhakkak Allah'ın c.c hidâye­ti doğru yolun kendisidir." Andolsun ki eğer sana gelen bunca ilimden sonra onların nevalarına uyacak olursan, senin için Al­lah'tan c.c seni koruyacak hiçbir dost ve hiçbir yardımcı yoktur." Bu buyruğun: "Onların dinlerine uymadıkça yahudiler de hıristiyanlar da asla senden hoşnut olmazlar." BU KADAR SEVGİLİ DOSTLAR....

Yorumu oyla      4      3  
Okur 29 Kasım 2015 Pazar 21:26

Kendini bilmez. Terbiyesiz. O kadar kötü ise aramızda ne işin var. Bence de soruşturulması lazım. Ve evine, kendisi gibilerin yanina Marş marş.

Yorumu oyla      4      3  
Bojuware 201 29 Kasım 2015 Pazar 21:15

Naylon milliyetçiler. Kadına saldırıp. Dürüslük ahkamı yapmayın. Dünkü hata kayıp kazanç neticesi bu durumdayız. Konu sadece şu olmalı uçak pilot putin Davutoğlu. Bakıyoruz ortada davutoğlu yok birtane diplamasız yetkisiz hadsiz luzumsuz UZUN ADAMMIŞ ortalığı karıştırdı hata suç kavramı bitti. Diplaması dondu. AZICIK BEYNİ olan bu kadını anlardı. Herşey yalanmıydı derken UKRAYNA diyor neden AMERİKA ukraynayı karıştırıp savaş çıkaracak. KEMİKLE OY VEREN anlamaz göremez. Ucuz naylon milliyetçidir.

Yorumu oyla      3      4  
Hedef 2023 Büyük Türkiye 29 Kasım 2015 Pazar 11:51

Irına Balcı, Büyük Türk milletine , şerefli Türk ordusuna ve Büyük Türkiye Devletine karşı haddini aşan bu laflarından dolayı asıl sen özrünü nasıl dileyeceksin. Bu şahıs büyük devletimize alay edercesine konuşmuştur.hakkında soruşturma başlatılmalı ve hedef 2023 Büyük Türkiye yolunda gereken ders kendisine verilmelidir.Mümkünse sınır dışı edilmelidir.

Yorumu oyla      7      5  
ceyhan 29 Kasım 2015 Pazar 11:43

irina eger sen halen bakip da görmeyen canli varlik isen sana denilecek bir lafim olmayacak ama dunya bilmeli ki rus askeri gurcistanda ve urkraynada ve suriye de ve afganistanda binlerce cocugun ölümünden sorumlu bir katil dir Türk devleti ve şerefli Türk ordusu hic bir zaman boyle serefsizce bir savas sucu işlememisdir ve diyorsunuz ki rus devleti dunya savasi kazanmisdir peki 400 yillik tarihi inceledigimizde biz ruslara karsi hicbir savas kaybetmedik ve sadece bir talihsiz olayimiz vardir ki o da dogu cepesinde Serefli Türk askeri soguk hava sartlarindan sehit olmusdur ama bu olaylar yasanirken General Aleksander komutasindaki bazi ermeni ceteleri Türk köylerinde serefsizce cocuklari yaslılari katletmis katilliklerle doluı bir savadanmi bahsediyorsunuz ?? TÜRK ORDUSUNDA BÖYLE BİR SEREFSİZLİK ASLA YASANMAMISDIR ve böyle bir serefsizligi savas mahareti gibi sayan canli lara sadece diyecegim bir tek kelime var 2nci hitler vakasi

Yorumu oyla      6      6  
Mehmet 28 Kasım 2015 Cumartesi 22:59

Irina balci turkiyeyi suçluyorsa suçu ispatlasin yoksa derhal sınır dışı edilmeli.

Yorumu oyla      8      5  
bilal uzun 28 Kasım 2015 Cumartesi 19:42

Dogru söylüyor

Yorumu oyla      6      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da yerleşik Ruslar, Türklere yapılanlardan rahatsız
ANTALYA'da yaşayan Ruslar, iki ülke arasında çıkan uçak krizinin ardından ...
Kırcami planı martta tamam
MURATPAŞA Belediyesi tarafından 'Bize Size Geliyoruz' sloganıyla Güzeloluk ...
Komandoların ölümle burun buruna eğitimi
KOMANDOLARIN yuvası Isparta'nın Eğirdir İlçesi'ndeki Dağ Komando Okulu ...
 
Likya Yolu turizme kazandırılacak
FİNİKE Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Turizm Fakültesi, Batı Akdeniz ...
Halil Sezai EXPO alanına jakaranda dikti
ŞARKICI ve oyuncu Halil Sezai, EXPO 2016 Antalya sergi alanındaki ünlüler ...
Önce Mobeseye sonra polise yakalandılar
ANTALYA'da sulama borularını çalan iki kişi, önce Mobese kameralarına ardından polise yakalandı.
 
Kumluca'nın en büyük camisinin temeli atıldı
ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde hayırseverler tarafından yaptırılacak ilçenin ...
Otomobiller çarpıştı: 4 yaralı
ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde iki otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı.
Tümör hastası gencin hayali gerçek oldu
ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde oturan beyin tümörü hastası 13 yaşındaki ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva