Hadise'den 'Aşk var mı' yanıtı
Hadise'den 'Aşk var mı' yanıtı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı
Fenerbahçe'ye Miha Zajc müjdesi
Fenerbahçe'ye Miha Zajc müjdesi
Konyaaltı'nda bebek günleri
Konyaaltı'nda bebek günleri
12 Haziran 2014 Perşembe - 14:41

OPET'in sahibi Öztürk çifti ağlattı

KONYSİAD’ın konuğu olan yemeğinde OPET’in sahibi Fikret Öztürk ve eşi Nurten Öztürk, anlattıkları hayat hikayeleri ve zengin olduktan sonra gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile davetlilere duygu dolu anlar yaşattılar.

OPET in sahibi Öztürk çifti ağlattı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

KONYSİAD (Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği)’nin düzenlediği toplantıya katılan OPET’in sahibi Fikret Öztürk, “iş yapacaksan dürüst çalışacaksın ve kayıt dışından uzak duracaksın” dedi. Öztürk, Türkiye’de işlerini geliştirmek istiyorsan merkezinin İstanbul’da, müteahhitlik yapmak istiyorsan merkezinin de Ankara’da bulunması gerektiğini öne sürdü..
KONYSİAD’ın geleneksel yemekli toplantılarının biri daha yapıldı. Toplantının açış konuşmasını yapan Dernek Yönetim Kurulu üyesi Av.  Bora Terzioğlu, “Salonumuzu Bayraklarla donattık. Çünkü Diyarbakır’da yaşanan bayrak indirme olayı ve sonrasında yaşanan tüm gelişmelere biz de KONYSİAD ailesi olarak tepkimizi ve bayrağımıza bağlılığımızı ifade etmek istedik” dedi. Terzioğlu, günler öncesinden hazırlanan bu toplantının önemini, yaşanan sürecin daha da arttığını ifade ederek, “Öztürk çiftinin Sosyal Sorumluluk Projesi olarak ele aldığı ve liderliğini yaptığı Tarihe Saygı Projesi’nin anlam ve önemini daha da arttırmıştır” diyerek sözlerini tamamladı.

BAYRAMLARI VE COŞKUYU UNUTTUK

KONYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı  Emin Altıner de, yaklaşık 2 ay kadar önce muhteşem bir başarı öyküsü dinlediğini ve çok duygulandığını belirttiği konuşmasında, “Başarıya adanmış yaşamların içinde o kadar güzel Sosyal Sorumluluk Projeleri  vardı ki, çok duygulandım. Sonra böylesine başarılı olunmuş projeler  karşısında bir anda düşünceler içine daldım. 29 Ekim’i uğurladık, arkasından 10 Kasım da geçmişti. 23 Nisan ve 19 Mayıs’ı da uğurlamıştık. İçim acıdı. 10 Kasım’a, 29 Ekim’e, 23 Nisan’a ve 19 Mayıs’a.. Tüm kutsal değerlere ve onu sağlayanlara duyarsız kaldığımızı, geçmiş yıllardaki coşkudan uzaklaştığımızı görüyorum. Güzellikleri ve o güzelliklerin verdiği coşkuyu çok çabuk tüketmedik mi?..  Ve de bu ülke için tüm güzellikleri yaratan insanları, Türk ulusuna armağan edilen bayramlarımızı çok çabuk unutmadık mı?.. Şimdi tarihimize ve geçmişimize sahip çıkan Sayın Öztürk çifti var karşımızda.. Dileğim ülkemde sizler  gibi geçmişine duyarlı işadamlarının artmasıdır.”

KAYIT DIŞI ÇALIŞMAYIN

Toplantıya katılan OPET’in sahipleri Fikret ve Nurten Öztürk çifti, hayat hikayelerini anlattılar ve nereden nereye geldiklerini örneklerle, görüntülerle izleyicilere sundular. Sosyal Sorumluluk Projeleri hakkında da bilgi verdiler.
“İş hayatında başarılı olacaksan öncelikle dürüst olacaksın ve kayıt dışı çalışmayacaksın” diyen Fikret Öztürk, bir de şirket olarak başarılı olmak ve büyümek isteyenlerin merkezinin İstanbul’da, müteahhitlik işi yapanların da merkezinin Ankara’da olmasının gerektiğini belirtti. Öztürk, hiç bir zaman kayıt dışı akaryakıt alıp satmadığını belirterek, ''Yoksa KOÇ benimle ortak olur muydu?'' diyerek ''Ne iş yaparsanız yapın dürüstçe yapın'' tavsiyesinde bulundu.  

ÖĞRETMENLİKTEN TİCARETE

Eşiyle birlikte öğretmen olduklarını, ancak tayinleri çıkınca gitmeyip ticarete atıldıklarını söyleyen Öztürk, iş hayatına madeni yağ satan küçük bir dükkanla başladığını anlattı. Madeni yağ işinin Türkiye’nin en büyük akaryakıt ve madeni yağ distribütörlüğüne dönüştüğünü anlatan Fikret Öztürk, “Sonra akaryakıt istasyonu şirketlerine talip olduk ve bunların sayısı oldukça çoğaldı. Önce biraz tereddüt ettik, sonra "Neden dağıtım şirketi kurmayalım" dedik. 1992 yılı Şubat’ında İstanbul’a taşındık. 6 ay içinde OPET olarak faaliyete başladık. 2002 yılı sonunda Koç Holding Enerji Grubu ile %50 -%50 bir ortaklık gerçekleştirdik ve OPET, bu ortaklıktan doğan güç birlikteliği ve sinerji sonucu hızla büyüyen ve sektörün ilk sıralarına yerleşen bir firma olarak, müşteri memnuniyetinde liderliğini sürdürüyor. Yani 5 metrekarelik madeni yağ dükkanı, Öztürkler Petrol’e, Öztürkler Petrol OPET’e ve OPET bugün ülkemizin en önemli markalarından birine dönüştü” 
“Ne iş yaparsanız yapın dürüstçe yapın'' tavsiyesinde  de bulunan Öztürk, “karşınızdakini değil kendinizi kandırın.. Dürüst olun. Ayrıca gençlere de fırsat verin” diyerek sözlerini tamamladı.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ

Daha sonra söz alan Nurten Öztürk de, Köy Enstitüsü mezunu bir babanın kızı olduğunu ve babasının isteği ile öğretmen olduğunu söyledi. Babasının öğretmenlik yaptığı okulu kendisinin yaptığını anlatan Öztürk, ancak tayin çıkınca eşiyle birlikte ticaret hayatına atıldıklarını belirtti.
Sosyal Sorumluluk Projelerine nasıl başladıklarını anlatan Nurten Öztürk, “Birgün yurt dışına giderken havaalanında tuvalete gittim. 2 tane yabancı bayanın kendi aralarında İĞRENÇ TÜRKLER diye konuştuklarını duydum. Karşılık vermek istedim, ancak tuvaletlerin durumunu görünce sesim çıkmadı. Tam anlamıyla rezaletti gerçekten. Dönüşte ilk işim tuvalet konusuna el atmak oldu. İstasyonlarımıza eğitim vererek modern tuvaletler yapmaya başladık ve bunu tüm Türkiye’deki istasyonlarımıza yaydık. Başarılı olduğumuza da inanıyoruz” dedi.

TARİHE SAYGI PROJESİ

Çanakkale’de başladıkları Tarihe Saygı Projesi hakkında da bilgi veren Nurten Öztürk, “Yarımada’nın çok kötü durumda olduğunu görünce bunu yapmanın, tarihimize sahip çıkmanın bir görev olduğunu düşündük ve çalışmalara başladık. İlk olarak  restore çalışmalarını Alçıtepe’de yaptık. Sonra Bigalı köyü, Seddülbahir, Kilitbahir, Anafartalar, Eceabat, Kocadere ve Behramlı’da restore ve düzenleme çalışmaları yaptık. BU ARADA KİLİTBAHİR’DEKİ ESKİ KARAKOLU RESTORE ETMEKTEN 9 YIL CEZA İSTEMİYLE YARGILANIYORUZ” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Fikret - Nurten Öztürk çiftine  Konyaaltı Kaymakamı VE KONYSİAD Başkanı Emin Altıner tarafından birer hediye verildi..


 

 
Aşırı hız kazası: 1 ölü, 3 yaralı
 
Kızını döven damadını öldürdü
YORUMLAR
Toplam 19 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hayrullah açıkel 15 Eylül 2020 Salı 23:21

Sayın abim hikayenizi okudum gençlere verdiğin tavsiyelerini konuşmalarını çok yerinde buldum ankara etımesgutta oturyom mesleyım oto yokama sermaye biriktirip kendim açamadım istasyonunuzda bir fırsat verirsenin duacınoz olurum 3 çocuk okutyorum saygılar sunarım 05305186762

Yorumu oyla      1      1  
Hayrullah açıkel 15 Eylül 2020 Salı 21:54

Sayın fikret abim hayat hikayen beni duygulandırdı benim mesleyim oto yıkamafakat 3 çocuk okutyom bir türlü sermaye biriktirip yıkama açamadım ankara etımesgutta oturuyom bir istasyonunuzda yokama açma fırsatı verirseniz memnun olurum saygılar sunarım 05305186762

Yorumu oyla      1      1  
Hayrullah açıkel 15 Eylül 2020 Salı 21:16

Hayat hikayenizi okudum çok duygulandım opetin türk şirketi olduğunu öğrendim 97 model aracıma başka yerden lpg almam gerçekten tavsiyeleriniz çok yerinde mutlu sohhatli afiyetli günler dilerim saygılar

Yorumu oyla      1      1  
Zuliha bilgin 1 Mayıs 2020 Cuma 18:15

Ben 53 yaşında koah hastasiyim yikik dökük bir gecekonduda oturuyorum aylik gelirim 790tl caresizim banada maddi yardim yaparmisiniz evimi tamir ettircem catlak yerlerden fareler giriyor banada yardim edermisiniz teşekkür ederim

Yorumu oyla      1      1  
Nilgün Pekel 1 Aralık 2019 Pazar 20:14

Doğruluk,dürüstlük ve yapılan güzel şeyleri alkışlıyorum??????

Yorumu oyla      3      3  
Turkan mls 16 Mayıs 2018 Çarşamba 15:59

Slm

Yorumu oyla      3      3  
Turkan melis 16 Mayıs 2018 Çarşamba 15:59

Ben okulunda okuyorum nurten hanimin ve nurdagi gaziantep in en iyi okullarindan biri cok ta memnunuz

Yorumu oyla      3      3  
Fadime zeren 22 Aralık 2017 Cuma 01:40

Sayın nurten öztürk hikayeniz beni çok etkiledi çağdaş bir öğretmenlikten başarılı ilkeleri olan kimliğinizle ülkemizin sizin gibi düzgün patronlara ihtiyacı var benim kızım ve damadımda turizmci bizde çocuklarımızı çok çalışkan dürüst ilkeli yetişdirk yimi sene canla başla çalışıp başarılı oldular inşallah bir yollarınız kesişir durust kaliteli girşimcicilerlle çalışma fırsatı yakalayabilirlr sevgiler saygılar güzel aile başarılarınız daim olsun

Yorumu oyla      3      3  
Suat 21 Şubat 2017 Salı 10:02

Nurten hanımı arka koltuk proğramında izledim gerçekten eşi ve çocukları onunla nekadar gurur duysa azdır derim. Nurten hanım bende küçük bir işletme açtım sizin tecrubelerinizden faydalanmak isterim (542 604 93 50)

Yorumu oyla      3      3  
Meral esen 19 Şubat 2017 Pazar 11:04

Nurten hanım hayat hikayenizi okudum ve size hayran oldum, ülkemizde örnek alınacak ender insanlardansınız, bir kadın bir anne olarak sizi saygıyla selamlarım allaha emanet olun

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
IŞİD'in Musul işgali doları uçurdu
Musul'da Türk konsolosluğunun basılarak 49 görevli ve özel hareket birimi ...
İşte Antalya'nın vergi rekortmeni o şirket
2011 yılında Avrupa Havalimanları Birliği (ACI Europe) tarafından “10 ...
Süperonline ve TTnet'in tatlı kazancı
İnternete erişim hizmeti veren Süperonline ve TTnet, sabit İP hizmeti ...
 
33 milyonluk gizli rekortmen
ANTALYA'da 33 milyon 466 bin TL'lik vergi tahakkuku ile kurumlar vergisi ...
Konuta zam hazırlığı
Önceki gün yürürlüğe giren yeni Tüketici Yasası, konut sahibi olmak isteyenlere ...
Kanat fiyatları uçtu
TÜRKİYE Kasaplar Besiciler Et ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu ...
 
160 kişi işten çıkarıldı
GÜNEY Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı Birliği'nde (GATAB) taşeron ...
Buğdayda verim kaybı beklentisi
ANTALYA'da yaklaşan buğday hasadı öncesi bir araya gelen sektör temsilcileri, ...
Benzin ve motorine zam
EPDK,17-20 Mayıs tarihlerinde benzine ve motorine uygulanacak litre fiyatlarını açıkladı.
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Yakınlaşma olur mu?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva