İklim değişti, kahve bitkisi meyve vermeye hazırlanıyor
İklim değişti, kahve bitkisi meyve vermeye hazırlanıyor
Yağmur Taktaş son yolculuğuna uğurlandı
Yağmur Taktaş son yolculuğuna uğurlandı
Stokçular yandı: Fahiş fiyat ve stokçuluk ayrı suç olacak
Stokçular yandı: Fahiş fiyat ve stokçuluk ayrı suç olacak
Motosiklet kazasında karı-koca hayatını kaybetti
Motosiklet kazasında karı-koca hayatını kaybetti
1 Mart 2018 Perşembe - 20:08

OSB sanayicisi Ali Bahar dedi

ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi'nin (AOSB) müteşebbis heyet seçiminde Ali Bahar'ın listesi 162 oy alırken rakibi Mustafa Alanyalı'nın listesi 85 oy aldı. Ali Bahar, Antalya OSB'nin önümüzdeki 4 yıllık sürecinde yeniden başkan seçildi.

OSB sanayicisi Ali Bahar dedi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

AOSB Bölge Müdürlüğü'nde yapılan genel kurulda, iki adayın listesi yarıştı. Divan kurulu başkanlığını ATSO'nun eski başkanlarından Kemal Özgen'in yaptığı genel kurula, Müteşebbis Heyeti Başkanı Vali Münir Karaloğlu, OSB başkan adayları Ali Bahar ve Mustafa Alanyalı ile çok sayıda işadamı katıldı.  

GÜÇLÜ ÜLKE İÇİN GÜÇLÜ EKONOMİ

AOSB genel kurulunda bir konuşma yapan Müteşebbis Heyet Başkanı Münir Karaloğlu, Antalya'nın 811 yıldır Türk yurdu, Türk vatanı olduğunu belirterek, “Bu toprakları bize vatan kılan bütün ecdadımıza, şehitlerimize rahmet dilemek istiyorum. Bu topraklarda kıyamete kadar da var olacağız ve bunun için de güçlü bir ülke olma mecburiyetimiz var. Güçlü ülke için, güçlü bir ekonomiye ve güçlü bir üretime ihtiyacımız var. İşte güçlü üretim merkezleri de bugün organize sanayi bölgeleridir" dedi. 

BÜTÜN YÖNETİMLERE TEŞEKKÜR

Antalya OSB'nin Türkiye'deki en önemli sanayi bölgelerinden biri olduğunu belirten Vali Karaloğlu, “Antalya bir sanayi şehri değil, turizm ve tarım şehri ama çok önemli bir OSB'si var. Sanayi bölgemizden Türkiye'nin 1000'i, ilk 500'ü ve ilk 250'sinde artık firmalarımız var. Onlarla gurur duyuyoruz. OSB'lerde müteşebbis heyet, yönetim ve denetim kurulu üçlemesi var. Valiler olarak biz müteşebbis heyet başkanıyız. Müteşebbis heyet genel prensipleri belirler. Esas OSB'ler sizin aranızdan seçtiği yönetim kurullarıyla yönetilir ve doğrusu da budur. OSB kurulduğundan bugüne karar çok sayıda başkan, yönetim kurulu üyesi ve müteşebbis heyet üyesinin emeği var. OSB'nin bugüne gelene kadarki son yönetimi dahil olmak üzere emeği geçen bütün dostlarımıza, başkanlarımıza, yöneticilerimize teşekkür ediyorum, emeklerine sağlık diyorum" dedi. 

ANTALYA OSB BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK

Sanayicilerin bugün yeni bir yönetim seçeceğinden de bahseden Karaloğlu, “Bize düşen sizin tercihlerinize saygı duymak. Sandık konacak ve biz de oluşacak yeni yönetimle çalışmaya ve OSB'yi büyütmeye devam edeceğiz. Antalya OSB hala büyümesini tamamlanmış değil, 4'üncü ve 5'inci tevzi alanları kamulaştırması devam ediyor. Bunlar bitince de tamamlanmayacak. Şimdiden yeni yerleri de belirledik, bunları tamamlayıp sanayicimize tahsislerini yaptıktan sonra, sanayicimizin talebi doğrultusunda Antalya OSB büyümeye devam edecek. Yerimiz güzel, müsait, anayol üzerindeyiz, altyapımız tamamlanmış durumda, bu altyapının üzerinde Antalya OSB'yi bundan daha büyük ve güçlü, şehir ve ülke ekonomisine daha çok katkı sunacak hale gelmesi için hep beraber getirebiliriz" diye konuştu.

Vali Karaloğlu'nun konuşmasının ardından seçim sürecine geçildi. İki aday mevcut başkan Ali Bahar ile Mustafa Alanyalı birer konuşma yaptı. Adaylar çalışmaları ve projelerinden bahsetti. Ardından Divan Kurulu, iki adayın müteşebbis heyet adaylarının bulunduğu listeleri aldı. Tamamı dolu 328 sanayi parselinin bulunduğu OSB'de, yapı kullanma izin belgesine sahip 272 üyenin oy kullanabileceği seçimlerde Ali Bahar mavi listeyle, Mustafa Alanyalı ise beyaz listeyle yarışa girdi. 

Açık tasnif, kapalı oy ve blok listeyle gidilen seçimde 252 üye oy kullandı. Ali Bahar'ın listesi 162 oy alırken, rakibi Mustafa Alanyalı'nın listesi 85 oy aldı. Seçimde 5 oy ise geçersiz sayıldı. 



Ali Bahar'ın listesinde kendisiyle birlikte şu isimler yer alıyor: Ahmet Kasapoğlu, Hasan Ali Gönen, Fatih İncir, Abdullah Erdal Konya, Yiğit Budak, Mustafa Gizli, Fatih Tapçı.

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) -

 
Tarık Akan Parkı açılışında sanatçılardan Ümit Uysal'a teşekkür
 
Bu 5 isim Ankara'ya görüşmeye gidecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya OSB'de sanayici başkanını seçiyor
ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi'nin (AOSB) yeni başkanının belirleneceği ...
IC Holding Antalya Havalimanı'ndan çekiliyor
IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding A.Ş (IC Holding) ve grup şirketleri, ...
ATSO, 2018'i 'Antalya 4.0' yılı ilan etti
GEÇEN yılı 'İnovasyon Yılı' ilan eden ve bu yönde projeler gerçekleştiren ...
 
Benzine bu gece zam geliyor
Benzinin litresine gece yarısı 9-11 kuruş zam geliyor
ATSO'dan, 'Devlet Destekleri Zirvesi'
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından, 5 Mart'ta 'Devlet Destekleri ...
Hizmet dökümünde 'Ş' şoku
Sosyal Güvenlik Kurumu, kodlama uygulamasının kapsamını genişletip, hizmet ...
 
Türkiye'de konut satışında ilk 3 ülke
TÜRKİYE İstatistik Kurumlu (TÜİK) verilerine göre ocak ayında en çok Iraklılar ...
Kadroya alınmayan işçiler, AK Parti İl binası önünde eylem yaptı
El konulan araçların otopark ücretleri kendi değerini aştı
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva