Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
22 Eylül 2021 Çarşamba - 13:58

Öğrencilerden Konyaaltı yurduna tam not

KONYAALTI Belediyesi Zübeyde Hanım Kız Öğrenci Yurdu, otel konforunda sunduğu imkanlar dolayısıyla öğrencilerden tam not aldı.

Öğrencilerden Konyaaltı yurduna tam not
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Pandemi nedeniyle geçen yıl online devam eden üniversitelerin, bu yıl yüz yüze eğitime başlamasıyla Konyaaltı Belediyesi Zübeyde Hanım Kız Öğrenci Yurdu da kapılarını açtı. 7/24 güvenlik, internet, sıcak su imkanlarının yanında, servis, kahvaltı, akşam yemeği, kütüphane, çamaşırhane, etüt odası ve mescit gibi olanaklar sunan yurt, bünyesinde barındırdığı öğrencilerden tam not aldı. Özellikle güvenlik, üniversiteye servis imkanı ve yurt personelinin iletişimi, ailelerin de beğenisini kazandı.

KONYAALTI BELEDIYESI ZUBEYDE HANIM KIZ OGRENCI YURDU, OTEL KONFORUNDA SUNDUGU IMKANLAR DOLAYISIYLA OGRENCILERDEN TAM NOT ALDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

YURT TALEPLERLE ŞEKİLLENİYOR

Zübeyde Hanım Kız Öğrenci Yurdu sorumlusu Betül Dikmen, bu yıl 84 öğrenciye hizmet verdiklerini söyledi. Öğrencilere sabah kahvaltısı ve akşam yemeği sunduklarını belirten Dikmen, "Üniversiteden yurda, yurttan üniversiteye servis imkanı sunmaktayız. Çamaşırhane, mescit, kütüphane, etüt odamız bulunuyor. Güvenlik hizmeti, odalarımızda 24 saat sıcak su ve kesintisiz internet hizmeti sunuyoruz. Onları talepleri doğrultusunda imkanları zenginleştiriyoruz. Kayıt süreci başlar başlamaz çok yoğun bir talep aldık ve kısa süre içerisinde yurdumuz doldu" diye konuştu.

KONYAALTI BELEDIYESI ZUBEYDE HANIM KIZ OGRENCI YURDU, OTEL KONFORUNDA SUNDUGU IMKANLAR DOLAYISIYLA OGRENCILERDEN TAM NOT ALDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

EV TARZINDA YURT

Yurtta kalan Akdeniz Üniversitesi öğrencilerinden Reyhan Deniz ise yurt binasının çok güzel olduğunu belirterek, "Yurdumuz çok temiz ve ferah. Onun dışında burası yurt konseptinden birazcık daha farklı. Biraz ev tarzında bir yurt ve çalışanlarla iletişimimiz çok iyi. Bu yüzden burayı tercih ettim. Beklentilerimi karşılıyor. Hem yemekleri çok güzel, hem de buradaki ortam çok güzel. Gerçekten çok memnunum. Burası beklediğimden çok daha iyi geldi. Bu imkanları sunan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'e çok teşekkür etmek istiyorum" dedi.

KONYAALTI BELEDIYESI ZUBEYDE HANIM KIZ OGRENCI YURDU, OTEL KONFORUNDA SUNDUGU IMKANLAR DOLAYISIYLA OGRENCILERDEN TAM NOT ALDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

BEKLENTİMİ FAZLASIYLA KARŞILIYOR

Üniversite öğrencisi Tutkum Yılmaz da Antalya'yı kazandığı zaman çok yurt araştırdığını aktardı. Yılmaz, "Burası benim gerçekten ihtiyacım olan, kendimi rahat hissedebileceğim, ferah ortam sunan en iyi sunan yurttu. Kendimi çok mutlu hissedebildiğim için burayı tercih ettim. Beklentimi fazlasıyla karşılıyor. Yurttan en büyük beklentim aile ortamı olmasıydı. Burada kendi evimde yaşıyormuş gibi rahat hissediyorum. Gördüğüm en güzel yurtlardan bir tanesi ve bunların artırılması gerçekten çok iş görür" diye konuştu.

KONYAALTI BELEDIYESI ZUBEYDE HANIM KIZ OGRENCI YURDU, OTEL KONFORUNDA SUNDUGU IMKANLAR DOLAYISIYLA OGRENCILERDEN TAM NOT ALDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

KONUMU AVANTAJLI

Öğrenci Beyzanur Mendar ise şöyle konuştu:

"Akdeniz Üniversitesi'ni kazandığım zaman dört yılı burada geçireceğim için ailem ilk olarak yurt bakmaya başladı. Diğer yurtlardaki imkanlara nazaran bu yurt bizim için daha çok daha ön planda oldu. Gerek servis imkanları, gerek yemek imkanları, her şeyden önce güvenlik. Kapıdaki güvenlik olsun içerideki personel, idari elemanlar, herkes çok sıcak karşıladı. Maddi olarak da diğer yurtlardan daha uygun ve konum olarak da avantajlı."

BU TÜR YURTLAR ARTIRILSIN

Öğrenci Emine Kulçak da "Burayı ilk gördüğümde tercih ettim. Ortak alanın olması çok büyük bir avantaj. Burada kahvemizi çok rahatlıkla yapabiliyoruz, ders çalışabiliyoruz. Servis imkanı da benim için çok önemliydi. Burada aile sıcaklığı var. İdari personellere istediklerimizi çok rahat bir şekilde dile getirebiliyoruz. Bir de diğer yurtlarda ortak tuvalet ve banyo vardı, burada onların ayrı olması da bizim için önemli. Bu yurtların artırılmasını diliyoruz" dedi.

AİLELERİMİZ RAHAT OLSUN

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de bu yıl Antalya'da üniversite okumayı tercih eden öğrencilere başarı diledi. Bir üniversite öğrencisinin en temel ihtiyaçlarından birinin barınma olduğunu belirten Başkan Semih Esen, "Belediyemizin imkanları dahilinde 84 kız öğrenciye barınma desteği sağlıyoruz. Yurdumuzda sağladığımız olanaklar öğrencilerimize rahat bir çalışma ortamı sağladığı gibi, ailelerimizin de gözleri arkada bırakmıyor. Aileler kızlarını gönül rahatlığıyla bizlere emanet edebiliyorlar" diye konuştu.
 

 
Fenalaşan 5 yaşındaki Esma Nur, kurtarılamadı
 
Alzheimer Günü'nde futoshiki çözdüler
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
demir 23 Eylül 2021 Perşembe 12:30

Sembolik de olsa çok güzel.1950 den bu tarafa iktidara gelenlerin her öğrenciye 1 yatak kapasitesi düşecek şekilde yurt yapmaması onların ayıbı.Ayrıca son 19 senedir hükümet olan Ak Parti hükümetlerininde bu sorunu çözmemesi çok düşündürücü.O nedenledir ki son 40 senedir Anadolu'dan gelerek okul kazanan öğrenciler maddi imkansızlıklar yüzünden 'TARİKAT,CEMAAT'yurtlarına düşerek birer tarikat üyeleri olarak topluma girmişlerdir.Son FETÖ kalkışmasında da görüldüğü gibi onun yurtlarında yetişenler Devletin bütün kademelerine göz göre göre girmişlerdir ve sonunda 15 temmuz 2016 da milletin başına bombalar atmışlardır.Bunu sadece FETÖ yaptı diyerek bu işin içinden çıkılır mı,sorulmayacak mı EYYY bu milleti yönetmek üzere iş başına gelenler yıllarca bu örgütler faaliyet gösterirken sizler neden seyirci kaldınız.İçlerinden biri çıktı Cumhuriyeti yıkmak için isyan etti,peki ilerde aynı kalkışmayı yapmaya kalkacak şu anda milletin gözünün önünde örgütlendiği söylenen yıkıcı faaliyetlere karşı gerekli önlemi alıyormusunuz.Bu öğrenciler sokaklarda onların eline düşmemek için kalıyorlar,bilin ki vatandaş olarak çok endişeliyiz.

Yorumu oyla      0      0  
Ahmet ünal 23 Eylül 2021 Perşembe 01:22

ALLAH razı olsun Semih Bey.Tüm dinlerin ortak amacı,Cenab-ı ALLAH''ında ana kurallarından birisi yardıma muhtaç insanlara yardım etmek.Bu öğrenci olunca her şey dahada iyi oluyor.Ümit Uysal''da tüm gücüyle hizmet veriyor.İnsanoğlu kalıcı değil, fakat hizmetleri onlarla sonsuza kadar gidecektir.

Yorumu oyla      0      0  
... 22 Eylül 2021 Çarşamba 22:30

İşte laf yerine iş böyle üretilir.chp hep eleştiri getirmek yerine bütün büyükşehirler ellerinde bu tür projeler üretin .hep eleştiri yap ama çözüm yok.bu şekilde çözüm üretim.yetersiz belki ama başlangıç için iyi bir adim

Yorumu oyla      0      0  
Atatürkçü 22 Eylül 2021 Çarşamba 17:59

84 öğrenci mi? Komedi resmen. Kim acaba o şanslı öğrenciler. Kyk da yuzbinler kalıyor, haber olmuyor. Hem de cok kaliteli koşullarda.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Teneke kafa'
ERZİNCAN Binali Yıldırım Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı ...
Akdeniz Üniversitesi'nde yüz yüze eğitim önlemlerle başladı
PANDEMİ nedeniyle yüz yüze eğitime ara verilen Akdeniz Üniversitesi'nde ...
Rektör Özkan: Sizlerden beklentimiz büyük
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Yükseköğretim ...
 
Tıp öğrencisi ölüme atladı
DENİZLİ'nin Pamukkale ilçesinde, tıp fakültesi öğrencisi Beyzanur T. (22) ...
TÜBİTAK'tan destek alan öğretim üyelerine teşekkür
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, projeleri TÜBİTAK'tan ...
Rektör Özkan: Yeni eğitim öğretim dönemine hazırız
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof.Dr. Özlenen Özkan, yüz yüze eğitim ...
 
AÜ Tıp Fakültesi'nde ilk ders heyecanı
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi'nin 2021-2022 eğitim öğretim yılı ...
Derece yapıp Akdeniz'i seçtiler, eğitim bursuna hak kazandılar
2021 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sınavında derece yapan ...
Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrencilerin istediği yine olmadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boğaziçi öğrenci ve akademisyenlerinin istemediği ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva