Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
21 Aralık 2018 Cuma - 16:34

Öğrencilerin mağarada nikah talebine Türel'den olumlu yanıt

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) öğrencileri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'den mağarada nikah kıyması ve kampüs içinde ücretsiz internet talebinde bulundu.

Öğrencilerin mağarada nikah talebine Türel den olumlu yanıt
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile AÜ işbirliğiyle bu yıl ilki düzenlenen ve 4 gündür devam eden 'Büyükşehir Kampüste' programının son konuğu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel oldu. Atatürk Konferans Salonu'ndaki söyleşide öğrenciler, Başkan Türel'e sorular yöneltti. Öğrencilerin ilgi gösterdiği söyleşiye AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Türel'in eşi Ebru Türel ve öğretim üyeleri de katıldı.

Belediyeciliğin insan yaşamını kolaylaştıran beceri sanatı olduğunu belirten Türel, belediye çalışmaları hakkında öğrencilere bilgi verdi. Altyapı çalışmalarının belediye başkanları için cazip olmadığını dile getiren Türel, bu çalışmalar esnasında vatandaşların sıkıntı yaşayabileceğini aktardı. Altyapı bittikten sonra bu çalışmalar görülmediği için vatandaşın söz konusu projeleri unuttuğunu aktaran Türel, kaliteli şehirler için bu çalışmaların yapılması gerektiğini söyledi. 

10 MİLYAR LİRALIK YATIRIM

Antalya'nın dünya ile yarıştığını belirten Türel, 2004 yılındaki seçim kampanyasında dünyanın en önemli 6 şehrini sıraladığını söyledi. Dünyada konaklamalı turist açısından Antalya'nın üçüncü şehir olduğunu vurgulayan Türel, "Müşteri memnuniyeti açısından Antalya dünya birincisi. Memnuniyet oranı yüzde 95. Kenti vatandaşlarımla yönetiyorum. Antalya'nın yereldeki en büyük yatırımcı kuruluşuyuz. Bu dönemde 10 milyarlık yatırım yaptık. İlk dönemimde 1 milyarlık yatırım yapmıştık" dedi.

PROJELERLE 70-80 BİN KİŞİYE İSTİHDAM

Öğrencilere Antalya'nın tadını çıkarmaları tavsiyesinde bulunan Türel, ödüllü Konyaaltı projesinin ücretsiz alan oranının yüzde 93 olduğunu söyledi. Konyaaltı projesinde 1000 kişinin çalıştığını vurgulayan Türel, Boğaçayı projesi kapsamında da 10 bin kişinin iş sahibi olacağını kaydetti. Boğaçayı'nda 5 bin dönüm film platolarının yanı sıra 5 bin dönümde de safari alanı olacağını aktaran Türel, "Gençler için orada sinema akademisi olacak. Dünyanın önemli sinema insanlarıyla çalışma şansları olacak. 10 bin kardeşimiz burada iş sahibi olacak. Bu yatırımlar olmazsa iş imkanları olmaz. Geleceğin projeleriyle 70-80 bin kişiyi bu alanlarda istihdam edeceğimizi düşünüyorum" dedi.

MAĞARADA NİKAH TALEBİ

Türel'e soru soran öğrencilerden biri, Konyaaltı Sahili'ndeki ücretsiz internet kullanımının kampüs içinde de olmasını istedi. Türel, "Ücretsiz wifi isteğiniz olur da biz yapmaz mıyız? Wifi şimdiden üniversitemize hayırlı olsun, internet bizden" yanıtını verdi. Mağara Araştırma Topluluğu'nun bir üyesi de Antalya'nın önemli bir mağara cenneti olduğunu belirterek, mağaraların tanıtılması konusunda Türel'den mağarada nikah kıyma talebinde bulundu. Türel talep üzerine "Havada, karada, denizde ve mağarada nikah kıymaya hazırım. Ben nöbetçi nikah memuruyum. Nikah kıymayı çok seviyorum. Talep gelirse mağarada da nikah kıyarım" dedi.

AKDENIZ UNIVERSITESI (AU) OGRENCILERI, ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MENDERES TUREL'DEN MAGARADA NIKAH KIYMASI VE KAMPUS ICINDE UCRETSIZ INTERNET TALEBINDE BULUNDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)AKDENIZ UNIVERSITESI (AU) OGRENCILERI, ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MENDERES TUREL'DEN MAGARADA NIKAH KIYMASI VE KAMPUS ICINDE UCRETSIZ INTERNET TALEBINDE BULUNDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)AKDENIZ UNIVERSITESI (AU) OGRENCILERI, ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MENDERES TUREL'DEN MAGARADA NIKAH KIYMASI VE KAMPUS ICINDE UCRETSIZ INTERNET TALEBINDE BULUNDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) 

 
Öğrencilere uygulamalı diş sağlığı eğitimi
 
Boşandığı eski eşi ve arkadaşını bıçaklayarak öldürdü
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
akdeniz 22 Aralık 2018 Cumartesi 09:48

Teraziye Menderes TÜREL'i koyun öbür tarafa da Muhittin BÖCEK'i, elinizi de yüreğinize koyun objektif olun,bakın kim ağır basar.KILIÇDAROĞLU'na birileri fena kazık atmışlar,kokusu 31 mart dan sonra çıkacak göreceksiniz.EYYY KILIÇDAROĞLU kimseyi dinlemedin,parti meclisine 3 adayı da getirtip oylamadın,bu nasıl sistem MYK toplanıyor tek isim sevk ediliyor parti meclisi de gelen isme okey diyor,mübarek ÇANKAYA NOTERİ gibi gelene onay,biri çıkıp da bu nasıl bir iş,kaç müracat varsa ve haklarında ne raporlar varsa gönderin bakalım dinleyelim oya sunalım,kim çıkarsa kabul diyen yok,KILIÇDAROĞLU'nun emme basma tulumbası gibi çalışıyor,sonra da çık parti meclisi aday gösterdi de,ondan sonra da demokrasicilik oyna,adam gibi bir tüzük yapılamadı,hep kandırmaca istediğin kadar bir yerlere aday adayı ol hikaye,genel başkana ulaşan yüzünü gösteren aday oluyor,dikkat edin adayların çoğu hep önümüzdeki kongre hesapları üzerine kurgulanmış.Seçmenin önüne pişirilen yemek konuyor,seçme hakkı yok kuzu kuzu da yemek zorunda kalıyor.Bu her partide aynı kimisinde direk kimisinde yan yollardan parti başkanlarına çıkıyor.Sonra da kalk birbirlerine söz söyle,aslında yok birbirlerinden farkları hepside aynı yolun yolcuları,gelen dolduruyor giden dolduruyor.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir Kampüste devam ediyor
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Üniversitesi (AÜ) işbirliği ile ...
AÜ Hastanesi'nde yangın tatbikatı
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde yangın tatbikatı yapıldı.
Akdeniz Üniversitesi'ne üst geçit ocakta
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Abdurrahman Çelik, Akdeniz ...
 
Bisiklet tutkunları Akdeniz'de buluştu
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Bisiklet Topluluğu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası ...
Yılmaz Sevgül iki oğluyla dağda kutlama yaptı
AKDENİZ Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) öğretim ...
Antik çağın sıvı altını öğrencilere anlatıldı
AKDENİZ Üniversitesi ile Zeytinpark arasında imzalanan işbirliği protokolü ...
 
Öğrencilerden 'İnsan Hakları' açıklaması
AKDENİZ Üniversitesi Akil Öğrenciler Topluluğu'nca (ÜNİAK) 'Dünya İnsan ...
Rektör Ünal engelli öğrencilerle bir araya geldi
Akdeniz Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa Rektör Prof. ...
'Üniversitelerde Güvenlik Tedbirleri' toplantısı
'ÜNİVERSİTELERDE Güvenlik Tedbirleri' toplantısı Antalya Valisi Münir ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva