Bebek Parkı’nda anne ve çocuk sağlığı söyleşisi
Bebek Parkı’nda anne ve çocuk sağlığı söyleşisi
Plajlarda sezon hazırlıkları
Plajlarda sezon hazırlıkları
Ajet uçağına bomba ihbarı
Ajet uçağına bomba ihbarı
İliç'te 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı
İliç'te 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı
12 Aralık 2023 Salı - 12:30

Öğretmenler odası paylaşımı, boşanma davası dosyasına girdi

ANTALYA'da S.Ö. (48), Aksu'da bir ilkokula müdür olarak atandıktan sonra öğretmenler odasında 'eşi' olarak tanıttığı sevgilisiyle fotoğraf çektirip, okulun sosyal medya hesaplarından paylaşınca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayet edildi.

Öğretmenler odası paylaşımı, boşanma davası dosyasına girdi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya'da 2016 yılında Aksu ilçesi Pınarlı Cumhuriyet Ortaokulu'nda müdür olan, aynı okuldaki bir kadın öğretmenle ilişki yaşadığı iddialarıyla açılan soruşturma neticesinde görevinden alınarak, başka bir okula öğretmen olarak gönderilen S.Ö., Korkuteli'de bir öğrencinin velisiyle aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi. Korkuteli ilçesi Yaşar Sadi Tekin İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan evli ve 2 çocuk babası S.Ö. hakkında sınıfındaki öğrencisinin velisi H.T. ile ilişki yaşadığı iddiaları üzerine aynı okulda öğretmen olan eşi N.Ö. ve diğer öğrenci velileri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayetçi oldu.

UZAKLAŞTIRMA CEZASI VERİLDİ

Şikayet üzerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce S.Ö. hakkında soruşturma açılırken, eşi N.Ö. 'zina' suçlamasıyla boşanma davası açtı. Aile mahkemesine açılan boşanma davası sürerken, S.Ö.'nün aynı okuldaki öğretmen eşini diğer öğretmenlerin yanında 'Sana göstereceğim' gibi sözlerle tehdit ettiği gerekçesiyle de savcılığa şikayette bulunuldu. Bu kapsamda savcılıkça verilen uzaklaştırma kararı sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce S.Ö.'nün görev yeri değiştirilerek, aynı ilçedeki İmecik İlkokulu'na gönderildi.

VELİ TOPLANTISINDA GÜNDEME GELMİŞ

İddialar ile ilgili bir öğrenci velisi, "Bu şahıs, şu anda velilerden biriyle aşk yaşıyor. İşin saklanır, gizlenir yeri kalmadı. Bu adam evli ve 2 çocuğu var. Velilere bu iş yansıyınca, önceki gün okulda öğretmenler ile sınıf velileri olarak toplantı yaptık. S.Ö. kendisini savunmak için yaptığı konuşmada, 'İhtiyaçlarım olamaz mı?' gibi konuşmalar yaptı. Geçen yıl kasım ayından beri, bu öğrenci velisi derslerde, sınıfta duruyor. Çocukların anlattığına göre, derslere giriyor ve masanın üzerine oturuyormuş" dedi.

İKİ AYRI HAPİS CEZASI

Boşanma davası açan N.Ö., çocuklarına hakaret ve tehditte bulunduğu, uzaklaştırma kararını ihlal gibi gerekçelerle de S.Ö. hakkında şikayetçi oldu. Şikayetler arasında, N.Ö. adına kayıtlı 07 EUP 08 plakalı otomobili S.Ö.'nün iade etmediği ve kayıp olduğu gerekçesiyle çalıntı ihbarı da yer aldı. S.Ö.'nün, konuya ilişkin polis merkezinde 'Arabanın yedek anahtarı eşimdeydi, arabayı o çaldı' diye ifade verdiği ortaya çıktı. Otomobilin aranması sırasında mobese kameralarında S.Ö.'nün araç içindeki görüntülerine ulaşıldı. Mahkeme, bu olayla ilgili hükmün geri bırakılması kararı ile 10 ay hapis cezası verdi. Ayrıca bu süreçte eşinin aldırdığı uzaklaştırma kararını ihlalden 3 gün hapis cezası da uygulandı.

KINAMA CEZASI VERİLDİ

Korkuteli'de görev yaptığı ilkokulda öğrenci velisiyle ilişki yaşadığı iddialarına ilişkin de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce açılan soruşturmada, S.Ö. hakkında kınama ve yer değiştirme cezası verildi. Tayin döneminde girdiği sınavı kazanıp, Aksu ilçesi Koca Belen İlkokulu'na müdür olan S.Ö. hakkında, bazı öğretmenler ve boşanma davası devam eden eşi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayetçi oldu.

SEVGİLİSİNİ 'EŞİ' DİYE TANITMIŞ

​24 Kasım Öğretmenler Günü'nde okulda düzenlenen kutlama programında S.Ö.'nün hem okul bahçesinde hem de öğretmenler odasında, Korkuteli'de ilişki yaşadığı belirtilen öğrenci velisi H.T. ile yan yana fotoğrafları, okulun sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı. Paylaşımlar üzerine okuldaki bir öğretmen ve eşi ile S.Ö.'nün boşanma davası devam eden eşi tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayetçi oldu. Şikayetlerde, S.Ö.'nün sevgilisi H.T'nin de iki çocuğuyla Aksu'ya taşındığı, çocukların aynı okula kayıt yaptırıldığı, H.T.'nin öğretmenler odasına kadar müdür S.Ö. ile girebildiği, S.Ö.'nün başkasıyla evli olmasına rağmen sevgilisini eşi olarak tanıttığı gibi ifadeler yer aldı. Öğretmen eşi de fotoğrafları, devam eden boşanma davası dosyasına sundu.

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA)

 
Antalya'da 'kayıt dışı çalışmayın, çalıştırmayın' çağrısı
 
Kızı öldürülen baba:Telefon konuşmaları dosyaya eklensin
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da 'kayıt dışı çalışmayın, çalıştırmayın' çağrısı
ANTALYA Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ali Duru, kayıt dışı istihdamın kişilerin ...
2024 turizminde yüzde 81 artış beklentisi
AKDENİZ Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nin (AKTOB) anketine ...
Lelya Bayramoğulları'na başarı ödülü
ANTALYA Devlet Senfoni Orkestrası'nın (ADSO) flüt sanatçısı Doç. Lelya ...
 
Antalya'da Çandır Fasulye Şenliği başlıyor
Hava muhalefeti nedeniyle ertelenen “6. Çandır Fasulye Şenliği” yarın ...
Antalya'da Kapıçay Barajı açıldı
ANTALYA'nın Finike ilçesindeki Kapıçay Barajı'nın açılışı Cumhurbaşkanı ...
Milletvekili Kaya'dan yeni asgari ücret çıkışı
İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, 'Türkiye'deki Enflasyon Dinamikleri ...
 
Kişi başı yıllık çiçek tüketimi Avrupa'da 100, Türkiye'de 3 euro
ORTA Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (OAİB) Başkanı ...
E-ticarette kargo iade ücretini tüketici ödeyecek
1 OCAK'tan itibaren uygulanmaya başlanacak düzenleme ile internet üzerinden ...
Atölyedeki araç yangında kül oldu
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde boya atölyesinde çıkan yangında bir araç ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva