Emekli olan Yıldız Tilbe'den 'maaş' isyanı
Emekli olan Yıldız Tilbe'den 'maaş' isyanı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Kutsal görev için teşekkür etti
Kutsal görev için teşekkür etti
Tütüncü: Antalya'ya hizmet damgası vuracağız
Tütüncü: Antalya'ya hizmet damgası vuracağız
5 Temmuz 2019 Cuma - 15:11

Öldürdüğü kayınbiraderi ile düğünde omuz omuza eğlenmiş

İZMİR'in Konak ilçesinde, Tugay Keser'in (24), düğün gününün sabahında, eşi S.G.'nin ağabeyi Necati G. tarafından tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Öldürdüğü kayınbiraderi ile düğünde omuz omuza eğlenmiş
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Necati G.'nin, çiftin yaşayacağı eve gelip, Tugay Keser'e, "Polis memurları beni kovalıyor. Kapıyı aç da içeriye sığınayım" dediği, bunun üzerine Keser'in balkondan evin anahtarını attığı ve eve giren Necati G.'nin Keser’i başından ve göğsünden vurduğu öğrenildi. Ayrıca, çiftinin kına gecesi ve düğünlerinin görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, Tugay Keser'in sürekli güldüğü ve oyun havalarıyla eğlendiği, Necati G. ve Keser'in kollarını birbirlerinin omuzlarına atarak eğlendikleri görüldü.

Olay, pazartesi günü saat 07.00 sıralarında, Tepecik semti Güney Mahallesi'ndeki 1143 Sokak'ta meydana geldi. Pazar gecesi düğünün ardından gelin S.G., babasının evine, damat Tugay Keser ise bir erkek arkadaşıyla birlikte, eşiyle oturacakları daireye gitti. Keser'in bulunduğu eve, saat 07.00 sıralarında S.G.'nin ağabeyi Necati G., geldi. Keser'e, polis memurları tarafından kovalandığını söyleyen Necati G., eve sığınmayı istedi. Bunun üzerine Keser, anahtarı balkondan Necati G.'ye attı. Eve giren Necati G., yanındaki tabancayı Keser'e doğrultup 4 el ateş etti, ardından olay yerinden kaçtı. Başından ve göğsünden vurulan Keser kanlar içerisinde yere yığılırken, silah seslerini duyan komşuların ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Tugay Keser’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayın ardından çalışma başlatan polis, kısa sürede Necati G.'yi suç aleti tabancayla yakaladı. Haberi duyup, olay yerine gelen Keser'in yakınları, sinir krizi geçirdi. Tugay Keser'in cansız bedeni, savcının incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Tugay Keser’in cenazesi, otopsinin ardından yakınlarınca teslim alınarak toprağa verildi.

Polise verdiği ifadede, "Çok alkollüydüm ve kendimde değildim. Onu şeytan olarak gördüm" diyen Necati G. ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Tugay Keser'in amcası Tuncay Keser (50), olayla ilgili açıklama yaptı. Necati G.'nin daha önce yeğenine, "Bu kızı sana yar etmeyeceğim" diyerek saldırdığını söyleyen Tuncay Keser, "Bu adam binlerce liralık tabancayı nasıl buldu? Bunun araştırılmasını istiyoruz. Bu katil zanlısı sorunlu bir çocuk. Ablasını kıskandığını düşünüyoruz" dedi.

KINA GECESİ VE DÜĞÜN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, genç çiftin cumartesi günkü kına gecesi ve pazar günkü düğünlerinin görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, damat Tugay Keser'in sürekli güldüğü ve oyun havalarıyla eğlendiği, yakınlarıyla danslar ettiği görüldü. Görüntülerde ayrıca, katil zanlısı Necati G. ile kollarını birbirlerinin omuzlarına atarak eğlendikleri de yer aldı.

IZMIR'IN KONAK ILCESINDE, DUGUN GUNUNUN SABAHINDA, EVLENECEGI S.G.'NIN (SAGDA), AGABEYI NECATI G. TARAFINDAN TABANCAYLA VURULARAK, OLDURULEN TUGAY KESER (SOLDA), CINAYETIYLE ILGILI YENI DETAYLAR ORTAYA CIKTI. NECATI G.'NIN, SABAH 07.00 SIRALARINDA, S.G. VE TUGAY KESER CIFTININ EVLENDIKTEN SONRA YASAMAYI PLANLADIKLARI EVE GELDIGI VE KESER'E, "POLIS MEMURLARI BENI KOVALIYOR. KAPIYI AC DA ICERIYE SIGINAYIM" DEDIGI, BUNUN UZERINE KESER'IN BALKONDAN EVIN ANAHTARINI ATTIGI, GIRDIGI EVDE KESER'I BASINDAN VE GOGSUNDEN VURDUGU OGRENILDI. AYRICA, TUGAY KESER VE S.G. CIFTININ KINA GECESI VE DUGUNLERININ GORUNTULERI DE ORTAYA CIKTI. GORUNTULERDE, TALIHSIZ GENC TUGAY KESER'IN SUREKLI GULDUGU VE OYUN HAVALARIYLA COSTUGU, NECATI G. VE KESER'IN KOLLARINI BIRBIRLERININ OMUZLARINA ATARAK BIRLIKTE EGLENDIKLERI GORULDU.(FOTO: IZMIR DHA)

IZMIR'IN KONAK ILCESINDE, DUGUN GUNUNUN SABAHINDA, EVLENECEGI S.G.'NIN AGABEYI NECATI G. (SOLDAN IKINCI), TARAFINDAN TABANCAYLA VURULARAK, OLDURULEN TUGAY KESER (SOLDA), CINAYETIYLE ILGILI YENI DETAYLAR ORTAYA CIKTI. NECATI G.'NIN, SABAH 07.00 SIRALARINDA, S.G. VE TUGAY KESER CIFTININ EVLENDIKTEN SONRA YASAMAYI PLANLADIKLARI EVE GELDIGI VE KESER'E, "POLIS MEMURLARI BENI KOVALIYOR. KAPIYI AC DA ICERIYE SIGINAYIM" DEDIGI, BUNUN UZERINE KESER'IN BALKONDAN EVIN ANAHTARINI ATTIGI, GIRDIGI EVDE KESER'I BASINDAN VE GOGSUNDEN VURDUGU OGRENILDI. AYRICA, TUGAY KESER VE S.G. CIFTININ KINA GECESI VE DUGUNLERININ GORUNTULERI DE ORTAYA CIKTI. GORUNTULERDE, TALIHSIZ GENC TUGAY KESER'IN SUREKLI GULDUGU VE OYUN HAVALARIYLA COSTUGU, NECATI G. VE KESER'IN KOLLARINI BIRBIRLERININ OMUZLARINA ATARAK BIRLIKTE EGLENDIKLERI GORULDU.(FOTO: IZMIR DHA)

IZMIR'IN KONAK ILCESINDE, DUGUN GUNUNUN SABAHINDA, EVLENECEGI S.G.'NIN AGABEYI NECATI G. TARAFINDAN TABANCAYLA VURULARAK, OLDURULEN TUGAY KESER (24) CINAYETIYLE ILGILI YENI DETAYLAR ORTAYA CIKTI. AMCA TUNCAY KESER (FOTOGRAFTA).(FOTO:IZMIR DHA)

Davut CAN/İZMİR, (DHA) 

Etiketler:
 
Kalorifer kazanının patladığı lisenin müdürü ve görevliler yargılanıyor
 
Sokak satıcılarına uyuşturucu operasyonu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kalorifer kazanının patladığı lisenin müdürü ve görevliler yargılanıyor
ZONGULDAK'ın Çaycuma ilçesinde meslek lisesinin kalorifer kazanında meydana ...
Cinsiyete müdahale edilmesi bütün bir neslin felaketini hazırlar
DİYANET İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kapu Camii'nde hutbe verdi. ...
Polisin öldüğü silahlı kavgada astsubaya 10 yıl hapis cezası
ÇEKMEKÖY'de silahlı kavgaya girdiği polis memuru Süleyman Aksoy'u öldürdüğü ...
 
Bina sigara izmaritinden yanıyordu
SULTANGAZİ'de bir binanın avlu olarak kullanılan arka boşluğuna atılan ...
Dolmuşlarda yankesicilik yapan 74 yaşındaki kişi yakalandı
BALIKESİR’in Edremit ilçesinde bindiği dolmuşlarda yankesicilik yöntemiyle ...
Zırhlı aracın geçişi sırasında patlama: 2 asker yaralı
SİİRT'in Pervari ilçesi kırsalında, PKK'lı teröristlerce yola önceden ...
 
Denizli'de, 6 uyuşturucu satıcısına tutuklama
DENİZLİ'ye, uyuşturucu getirip, sattığı gerekçesiyle 7 kişi, gözaltına ...
Ihlamur ağacından düşen yaşlı adam yaralandı
BURSA'nın Yıldırım ilçesinde ıhlamur toplamak için çıktığı ağaçtan düşüp ...
Motorlu ot tırpanı sırtında patladı
GİRESUN'un Bulancak ilçesinde fındık bahçesinde çalışırken motorlu ot ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva