7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Cem Yılmaz'a ilginç doğum günü hediyesi
Cem Yılmaz'a ilginç doğum günü hediyesi
İranlı rap şarkıcısı hakkında 'idam' kararı
İranlı rap şarkıcısı hakkında 'idam' kararı
Tapusu olanların dikkatine: Miras böyle bölünecek
Tapusu olanların dikkatine: Miras böyle bölünecek
22 Nisan 2020 Çarşamba - 15:48

Öldürdüğü kızına cinsel istismarda bulunulduğunu iddia etmiş

GAZİANTEP'te, 9 yaşındaki kızı Ceylan’ı döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Müslüm Aslan’ın (33), geçen ay emniyete giderek, öldürdüğü kızının cinsel istismara uğradığını öne sürüp, ağabeyi N.A. ile arkadaşı M.K. ve A.Ö. ile eşi Rukiye Aslan’dan şikayetçi olduğu ortaya çıktı.

Öldürdüğü kızına cinsel istismarda bulunulduğunu iddia etmiş
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, geçen cuma günü Güzelvadi Mahallesi'nde meydana geldi. Bir yıl önce, tartıştığı eşi Rukiye Aslan'ı bıçakladığı için cezaevine giren Müslüm Aslan, tahliyesinin ardından, baba evine dönen eşinden 3 çocuğunu alarak getirdiği evde, büyük kızı Ceylan'ı dövdü. Yere yığılan Ceylan hareketsiz kalınca, Müslüm Aslan, 155 ihbar hattını arayıp, çocuğunu dövdüğünü belirterek adresini verdi. Aslan, diğer çocukları Yusuf İlker (7) ile Bünyamin'i (5) alarak Ocaklar Mahallesi'nde babasının evinde kalan kendisine boşanma davası açan Rukiye Aslan'a götürdü.

İhbar üzerine polis ile birlikte adrese gelen sağlık ekipleri, kanlar içinde yerde yatan Ceylan'ı hastaneye kaldırdı. Kaçan Müslüm Aslan ise bir parkta yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Müslüm Aslan, tutuklandı.

Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren küçük Ceylan ise önceki gün doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

CEYLAN’A CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDULAR İDDİASI

Müslüm Aslan'ın 5 Mart günü emniyete giderek öldürdüğü kızının Ceylan’ın cinsel istismara maruz kaldığını öne sürüp, şikayetçi olduğu ortaya çıktı. Aslan’ın o gün emniyette verdiği ifadede, "Ben 31 Mayıs 2019 tarihinde eşimi bıçakladığım için cezaevine girdim. 04 Kasım günü de tahliye oldum. 3 Mart günü kızım Ceylan bana başının döndüğünü söyledi. Neden olduğunu sorunca da bana, annesini, amcası N.A. ve M.K. ile birlikte çıplak gördüğü için amcasının kafasını duvara çarptığını söyledi. Bunun üzerine ağabeyi N.A’ya kızını neden darp ettiğini sorduğunda, diğer çocuklarla tartışıyordu, o nedenle vurdum dedi. Ben de olayı büyütmeden kızımı alıp evimize gittim. Konuştuğumda kızım bana, "Baba sen cezaevindeyken amcam ve yanında bulunan M.K. ve A.Ö., bana cinsel istismarda bulundu. O süreçten bugüne kadar da kızımı tehdit ettikleri için söyleyememiş. İsmi geçen kişilerden de şikayetçiyim” dediği öğrenildi. 

MÜSLÜM BENİM 15 YILLIK ARKADAŞIM OLUR

Ceylan Aslan’ın da Çocuk Şube Müdürlüğü’nde benzer ifade vermesinin ardından iddia edilen kişiler ile anne gözaltına alındı. İfadesine başvurulan M.K., Müslüm’ün 15 yıllık arkadaşı olduğunu belirterek, "Ben iddia edilen N.A. ve A.Ö.’yü tanımıyorum. Bu nedenle de iddia edilen tarih olan 3 Mart 2020 günü N.A.’nın evine de gitmedim. Ayrıca annesiyle de ilişkiye girmedim. Müslüm cezaevindeyken de ne eşini, ne de çocuklarını görmedim. Ayrıca kendileri benim evimde de hiç kalmadılar. Ceylan’ın birinin yönlendirmesiyle bu ifadeyi verdiğini düşünüyorum. Ben bu suçlamaları kabul etmiyorum ve bana bu iftirada bulunan Müslüm Aslan’dan davacı ve şikayetçiyim” dediği öğrenildi.

Amca N.A ise, "Müslüm Aslan benim öz kardeşim olur. Eşiyle boşanma aşamasında olduğu için zaman zaman çocukları, yani yeğenlerim bizde kalıyor. Ben iddia edilen o iki ismi de tanımıyorum. Evime de gelmediler. İddia edilen tarihte ağabeyim bize geldi. Kapıda eşimle tartışıyordu. Dışarı çıktığımda ne olduğunu sordum. O da bana çocuklarıma bakın, ben bakamıyorum dedi. Ben de kendisine çocukların geç saatte dışarı çıktığını başlarına bir şey gelebileceğini o nedenle bakamayacağımı söyledim. Bunun üzerine benimle tartıştı. Bu nedenle iftira atmış olabilir. Ceylan’a da baskıyla bunları ifade ettirmiş olabilir. Bana iftirada bulunan kardeşim Müslüm Aslan’dan davacı ve şikayetçiyim” ifadelerini kullandı.

Anne Rukiye Aslan ise, "Kızım Ceylan’ın da ifadesinde belirttiği gibi ben kimseyle ilişkiye girmedim. Kızımın cinsel istismara uğradığına inanmıyorum. Eşim Müslüm’ün kızımı yönlendirdiğine eminim. Eşimin uyuşturucu madde kullandığı ve psikolojisinin bozuk olduğundan şüpheleniyorum. Kızım Ceylan yaklaşık 2 ay önce bana babasının cinsel içerikli resimler gösterip, video izlettirerek bu senin annen demiş, kızım da izlemek istemeyince de zorla izlettirmiş. Boşanma aşamasında olduğum eşim bize nafaka vermemek için ve çocukların velayetini almak için kızımı yönlendirdiğinden eminim. Bu nedenle bana iftira atan eşimden şikayetçiyim” dediği öğrenildi. Olayla ilgili ifadeleri alınan şüpheliler, savcılık talimatıyla emniyetten serbest kaldığı öğrenildi.

Müslüm Aslan’ın 8 Ocak 2020 günü de eşinin teyzesinin oğlu M.A’yı, eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla tehdit edip darp ettiği, ayrıca 6 Mart 2020 günü de evinden hırsızlık yapıldığını iddia edip, eşiyle birlikte olup, kızına istismarda bulunduğunu öne sürdüğü M.K.'den şikayetçi olduğu ortaya çıktı. 

KIZINI OLDUREN MÜSLÜM ASLAN

Müslim SARIYAR/GAZİANTEP, (DHA)

Etiketler:
 
AB üye olmayan 10 ülkeye 3 milyar euro destek verecek
 
Borsa'dan 1000 aileye gıda yardımı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İlk plazma tedavisi yapılan hasta, normal servise alınacak
MALATYA İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde, ilk plazma nakli ...
İki kardeşi bıçaklayan şüpheli tutuklandı
SULTANGAZİ'de Suriye uyruklu iki kardeşi, işlettikleri marketin önünde ...
4 kuşak pastırmacıdan, pastırmanın püf noktaları
KAYSERİ'de, 4 kuşak pastırmacı Ekrem Danacı (34), ramazan ayına 2 gün ...
 
Kilometrelerce içme suyu kuyruğu
BURSA’da, 4 günlük sokağa çıkma yasağı ve Ramazan öncesi, yanlarında getirdikleri ...
Koronavirüs tedavisi gören hasta, alkışlarla servise alındı
DENİZLİ'de Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'nde koronavirüs tedavisi ...
Atık su kuyusuna düşen 3 yaşındaki Kader, öldü
OSMANİYE'de atık su kuyusuna düşen 3 yaşındaki Kader Demir, kaldırıldığı ...
 
Heyelan nedeniyle kapanan yol açıldı
KAHRAMANMARAŞ'ın Andırın ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle kapanan ...
TBB: Banka şubeleri 24 Nisan'da kapalı olacak
Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu, sokağa çıkma kısıtlaması ...
Balıkçı barınağı, yangında kullanılmaz hale geldi
ORDU’un Altınordu ilçesindeki Melet Irmağı kenarında bulunan balıkçı barınağı ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva