Antalyalı emlakçının 'Kara listesi'ne girdiler
Antalyalı emlakçının 'Kara listesi'ne girdiler
23'üncü Uluslararası Kemer Sualtı Günleri başladı
23'üncü Uluslararası Kemer Sualtı Günleri başladı
Sizler artık belediyenin müfettişlerisiniz
Sizler artık belediyenin müfettişlerisiniz
Dışişlerine 3 bakan yardımcısı atandı
Dışişlerine 3 bakan yardımcısı atandı
9 Temmuz 2011 Cumartesi - 16:37

Ölümü elektrik çarpması

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'nde duşun altına girdiği sırada çırpınarak ölen ilköğretim öğrencisi 13 yaşındaki Mert Gültekin'in otopsisi yapıldı. Adli Tıp uzmanları, Mert'in elektrik çarpması sonucu öldüğü yönünde kanaat bildirirken, cenazenin el ve ayaklarından alınan deri örnekleri patolojik incelemeye gönderildi.

Ölümü elektrik çarpması
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Çorum'da İsmail Kakaç İlköğretim Okulu 8'inci sınıfında öğrenim gören Mert Gültekin, tatil için geldiği Antalya'daki akrabalarıyla birlikte dün öğle saatlerinde Konyaaltı Sahili'nde denize girmiş, 5 nolu plaj ünitesinde duş almak için fıskiyenin altına girdiği sırada çırpınarak can vermişti. Ailesi ve görgü tanıklarının Mert'in elektrik çarpmasından öldüğü yönündeki iddiaları üzerine olay yerinde önceleme yapan Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AKEDAŞ) ekibi, elektrik kaçağına rastlanılmadığını bildirmişti. Plaj işletmecileri de elektrik tesisatına güvendiklerini, çocuğun kalp ya da sara krizi geçirmiş olabileceğini ileri sürmüştü.

Mert Gültekin’in Antalya Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsisi tamamlandı. Adli Tıp yetkilileri Gültekin’in kafa ve ayak derisinde belirlenen yanık dokudan ve iç organlarından aldıkları örnekleri detaylı inceleme için Patoloji Şubesi’ne gönderdi. Uncalı Mezarlıklar Müdürlüğü morguna konulan Mert Gültekin'in cenazesi, saat 19.00’da memleketi Çorum’a gönderilecek. İnşaatta işçi olarak çalışmak üzere 1.5 ay önce Rusya’ya giden baba Aydın Gültekin’in gelmesinin ardından cenazenin yarın Alaca İlçesi’ne bağlı Büyükdivan Köyü’nde toprağa verileceği belirtildi.

Mert’in Antalya’da yaşayan yakını Zülal Öztürk, Adli Tıp Kurumu uzmanının kendisine, elektriğin şiddetli bir şekilde önce saçlardan beynine girdiğini, ardından da tüm iç organları tahrip ederek sağ ayak parmağından toprağa karıştığını söylediğini ifade etti. Bütün bulguların elektrik çarpmasını işaret ettiğini belirten Öztürk, plaj işletmecilerinin olayı örtbas etmek istediğini, Mert’in sara hastası olduğunu yaydıklarını söyledi. Öztürk, şöyle konuştu:

“Mert bugüne kadar sapasağlam bir hayat yaşadı. Hiçbir hastalığı yok. Ayrıca dün olay yerinde yaptığımız araştırmalarda, 18 yaşlarında sarışın bir genç kızın da elektrik akımına kapılarak işaret parmağı ile yüzük parmağının arasının yarıldığı bilgisine ulaştık. Bu olaydan sonra 3 kişinin daha elektrik çarpması şikayeti ile plaj yetkililerine gittiklerini öğrendik. Yetkililer şikayetleri dikkate alsaydı Mert bugün yaşayacaktı.”
 
"KARNE HEDİYESİ" OLARAK TATİLE GÖNDERİLMİŞ
 
Duş suyuna karışan elektrik akımı nedeniyle hayatını kaybeden 13 yaşındaki Mert Gültekin'in Çorum'daki evine hüzün çöktü. Çok başarılı bir öğrenci olan ve burslu olarak eğitim gören Gültekin'in ailesi tarafından karne hediyesi olarak akrabalarının yanına tatile gönderildiği belirtildi.

Çorum'un Bahçelievler Mahallesi'nde oturan inşaat işçisi 38 yaşındaki Aydın ve ev kadını 35 yaşındaki Döndü Gültekin çifti, 3 çocuklarından en küçüğü Mert Gültekin'i başarılı karne alınca 4 gün önce Antalya'nın Ahatlı Mahallesi’ndeki amcasının yanına tatile gönderdi. İsmail Kakaç İlköğretim Okulu 6'ncı sınıf öğrencisi Mert Gültekin, dün akrabalarıyla birlikte Konyaaltı Sahili'nde denize girdi. Denize girdikten sonra plajda duş almak isteyen Mert Gültekin, duş suyuna karışan elektrik akımı nedeniyle öldü. Küçük çocuğun ölüm haberini alan Çorum'daki yakınları ve arkadaşları şoka girdi. Mert Gültekin'in annesi ile ablaları 19 yaşındaki Yaprak ve 16 yaşındaki Yağmur Gültiken cenazeyi almak için Antalya'ya gitti.

Küçük çocuğun okul arkadaşları da ölüm haberi üzerine şok yaşadı. Mert Kaan Koparan, sınıf arkadaşının ölümünün kendisini çok üzdüğünü belirterek, "Mert sevdiğimiz bir arkadaşımızdı. Eğlenceliydi. Bursluluk sınavını da kazanarak ne kadar başarılı olduğunu göstermişti. Vefat ettiğine çok üzüldük. Tatile gitmeden önce görüşmüştük. Tatilde gezip eğleneceğini söylüyordu. Antalya'da denize gireceğini söylüyordu. Çok üzgünüm" dedi.

İnşaatta işçi olarak çalışmak üzere 1.5 ay önce Rusya'ya giden baba Aydın Gültiken'in, Çorum'a gelmek üzere yola çıktığı cenazenin bu nedenle yarın Alaca İlçesi'ne bağlı Büyükdivan Köyü'nde toprağa verileceği belirtildi.


 

 
Afyonkarahisar'da kaza: 4 ölü
 
Erkan Mısırlıoğlu yaşamını yitirdi
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Uğur Sevinç 9 Temmuz 2011 Cumartesi 21:36

Mekanın cennet olsun kardeşim benim :( Allah ailene sabır versin.

Yorumu oyla      8      3  
Uğur Sevinç 9 Temmuz 2011 Cumartesi 21:34

Ah benim küçük kardeşim. Allah ailene sabır versin. Mekanın cennet olsun kardeşim benim.

Yorumu oyla      6      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya pazar günü 42 derece
ANTALYA Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, 39 derece olan hava sıcaklığının ...
Vampirler zirveyi basacak
Olympos Teleferik İşletmesi, Tahtalıdağ’ın 2365 metredeki zirvesinde heyecanlı ...
İki travestiye linç girişimi
Antalya'da laf atma yüzünden çıkan kavgada iki travesti, esnaf tarafından ...
 
Spor tutkusu hayata döndürdü
Antalya'da futbol hakemliği yapan, aynı zamanda yaz okulunda tenis antrenörü ...
Plajda şüpheli paket paniği
Alanya'da Kleopatra Plajı'nda unutulan termos, şüphe üzerine bomba imha ...
Kleopatra'nın gemileri Gazipaşa sedirinden yapılmış
Antalya'nın sedir ağaçlarıyla ilgili bilim dünyasının yaptığı incelemeler, ...
 
Uyuşturucu diyarından sera diyarına
Zeytinköy'deki uyuşturucu skandalına devlet el koydu. Dünya uyuşturucu ...
‘İntihar edeceğim gelin’ diye haber verdi, dediğini yaptı
Antalya'da eşiyle ayrılma aşamasında bulunan 37 yaşındaki Ümit Keser yanında ...
Antalya’dan tatile gittiği Kırıkkale’de yandı
Antalya'dan yakınlarını ziyaret için Kırıkkale'ye gelen 66 yaşındaki Halim ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva