Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
7 Nisan 2022 Perşembe - 13:47

Op. Dr. Leyla Arvas: Liposuction, istenen vücut hatlarına sahip olmada en etkili yöntemlerin başında geliyor

Vücuttaki inatçı yağlardan kurtulmada en etkili yöntemlerden biri şüphesiz ki Liposuction operasyonları. Vücutta göbek, bel, basen, kol, bacak ve daha birçok bölgeye uygulanabilen bu yöntem ile vücudun istenilen şekle girmesi sağlanabiliyor.

Op. Dr. Leyla Arvas: Liposuction, istenen vücut hatlarına sahip olmada en etkili yöntemlerin başında geliyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Genel sağlık durumu ile ilgili sorunu olmayan, kalp- damar ve dolaşım sistemi ile ilgili rahatsızlığı bulunmayan, yeni doğum yapmamış olan ve 65 yaş üzeri olmayan herkes Liposuction operasyonları ile istenmeyen yağlardan kolaylıkla kurtulabiliyor.

Op. Dr. Leyla Arvas, Liposuction ameliyatlarındaki başarının hem doğru doktor seçimine hem de hastanın operasyon öncesi ve sonrasında doktorunun tavsiyelerine uyma oranına bağlı olduğunun altını çizerken, Liposuction ile ilgili diğer merak edilenleri de anlatıyor…

“Liposuction öncesi ve sonrasında hastanın da dikkat etmesi gereken şeyler bulunuyor”

Liposuction olmak isteyen bir kişinin operasyon öncesi ve sonrası süreçte bazı sorumlulukları bulunduğuna dikkat çeken Op. Dr. Leyla Arvas, yapılması gerekenleri şöyle anlattı: “Liposuction operasyonu öncesinde hastaya yapılan muayene sonuçları oldukça önemli. Çünkü her ameliyatta olduğu gibi Liposuction’da da mutlaka kişiye özel analizler yapılır ve tavsiyelerde bulunulur. Bunların haricinde bir de operasyon öncesi her hastanın dikkat etmesini gerektiren genel durumlar söz konusu. Örneğin, operasyon öncesi kan sulandırıcı ilaç kullanılmaması gerekiyor. En az 10 gün önce bu tipte ilaçların kullanımına ara verilmeli. Ancak, burada hasta ilaç kullanımını kendi kendine sonlandıramaz. Çünkü kan sulandırıcılar da farklı bir hastalığın tedavisi için verilebiliyor. İlaca ara verme süreci mutlaka o ilacı veren doktorun kontrolünde olmalı. İlaveten, bitki çayları tüketimini ve alkol ile tütün ürünleri kullanımını da kesinlikle önermiyoruz. Bunlar akla basit şeyler gibi gelse de operasyonun başarısında, operasyonda oluşabilecek riskleri düşürmede ve iyileşme sürecinin hızlı gerçekleşmesinde oldukça önemli…Operasyon sonrasına bakacak olursak, hastanın en çok karşılaştığı sorun ödem oluyor. Burada hastalarımıza ödemin vücuttan daha kolay atılmasını sağlayacak bazı önerilerde bulunuyoruz. Örneğin, bol su tüketmek çok önemli. Tuz kullanımını yok denilecek kadar azaltmak gerekli çünkü tuz, normal zamanlarda bile vücutta ödem tutulmasına sebep olur. Tatlı ve hamur işi gibi gıdaların tüketilmesini önermiyoruz. Bunun yerine protein yönünden de zengin olan et, tavuk, süt ve süt ürünleri gibi gıdaları tavsiye ediyoruz. Ayrıca maydanoz, sarımsak ve soğan gibi bağışıklığı kuvvetlendiren gıdaları da beslenme programına dahil etmek oldukça fayda sağlayacaktır. Alkol tüketimi için hastanın doktorundan onay alması lazım. Tüm bu tavsiyelere uymak özellikle operasyon sonrasındaki 2- 4 aylık süreçte çok önemli. Fazla efor harcamadan hafif tempolu yürüyüşler de iyileşme sürecine olumlu yönde katkı sağlar. Günde yarım saat- 1 saat arası yürüyüş yapılabilir.”

“Liposuction ameliyatlarında hastadan alınan yağ miktarı kişiden kişiye farklılık gösterir”

Liposuction ameliyatı için başvuran hastalarının birçoğunun vücudundan alınacak yağ miktarını sorduğunu söyleyen Op. Dr. Leyla Arvas, bu sorunun cevabını ise şu şekilde açıklıyor: “Liposuction’da aldığımız yağ miktarı sabit değildir, kişinin mevcut durumu da göz önüne alındığında farklılıklar mevcuttur. Ancak genel bir ortalama vermek gerekirse, operasyonda tek bölgeden 3-4 kilo kadar yağ alımı gerçekleştirebiliriz. Bu miktar, hastanın ağırlığında 5- 6 kilo gibi bir azalmaya denk gelir. Bazı hastalarımızda bu miktarda yağ alımı yeterli gelmeyebiliyor. Böyle durumlarda 6 hafta arayla ikinci bir operasyon gerçekleştirerek istediğimiz sonuca ulaşıyoruz. Benim hastalara önerim, Liposuction öncesinde spor ve diyetle ne kadar kilo verebiliyorlarsa versinler. Böylelikle operasyon öncesi geçici yağlardan kurtulmuş oluruz ve operasyon esnasında aldığımız yağlar, vücuttaki en inatçı, zor eriyen yağlar olur. Bu şekilde operasyondan çok daha verimli sonuçlar alınabilir.”

“Lazer Lipoliz ve Liposuction aynı amaca yönelik uygulamalar olsa da birbirinden farklı yöntemlerdir”

Vücuttaki fazla yağlardan kurtulmada en etkili uygulama yöntemi kişiden kişiye farklılık gösterir. Hastadaki en etkili olacak ve en başarılı sonuçlara ulaşılacak yöntemin hangisi olacağına ise mutlaka uzman bir doktor yaptığı muayene neticesinde karar vermelidir. Op. Dr. Leyla Arvas, iki yöntem arasındaki farkı şu şekilde açıklıyor: “Liposuction yönteminde vakumlama yöntemini kullanarak fazla yağların vücuttan atılmasını sağlarız. Bu yöntemi özellikle geniş bölgeler için tercih ederiz ve bu bölgelerde oldukça memnun edici sonuçlara ulaşırız. Lazer Lipoliz’de ise yağ dokularını dışarı almıyoruz. Yağların vücut içerisinde erimesini sağlamaya yönelik bir işlem gerçekleştiriyoruz. Lazer Lipoliz ufak bölgelerde oldukça tercih ettiğimiz ve başarılı sonuçları olan bir yöntem.”

Op. Dr. Leyla Arvas: “Farklı estetik operasyonlar da Liposuction ile kombine şekilde uygulanabilir”

“Liposuction operasyonları özellikle son günlerde oldukça popülerleşen ve yaygın şekilde gerçekleştirilen estetik operasyonlar arasında yer alıyor. Ancak operasyonun başarılı sonuçlar vermesi için mutlaka alanında yeterli bilgi ve tecrübeye sahip doktorlar tarafından gerçekleştirilmesi gerekiyor.” diyen Op. Dr. Leyla Arvas, Liposuction’ın farklı estetik ameliyatlarda kombinlenmesi konusundaki sözlerini şöyle sürdürüyor:  

“Liposuction ameliyatları farklı ameliyatlarla da kombine şekilde gerçekleştirilebiliyor. Örneğin, göbek bölgenizdeki inatçı yağlardan şikayetçisiniz ve Liposuction olmaya karar verdiniz. Aynı zamanda meme büyütme estetiği de olmak istiyorsunuz. Yapılan muayenede bir sorununuz yoksa iki estetik operasyonu tek seferde olabilirsiniz. Böylelikle iyileşme sürecini de aynı anda tamamlamış olursunuz. 

Liposuction ameliyatlarında atılan kesilerin boyutları oldukça minimaldir. Dolayısıyla, vücutta belirgin şekilde iz kalmaz. Burada hastanın dikkat etmesi gereken en önemli şey yara izini olabildiğince güneş ışınlarından korumaktır. Bu sayede zamanla bu izler azalır ve neredeyse gözle görülmeyecek derecede kaybolur. Eğer operasyon gerektiren bölgede deri sarkması riski varsa böyle durumlarda bölgeye germe ameliyatı da yapılır. Eğer germe olacaksa attığımız kesi büyüktür ve dikiş atmak gerekir. Bu tip durumlarda belli bir miktarda iz kalma riski var. Ancak bu durum bölgeye de bağlı. Genelde dikişleri vücutta görülmeyecek gizli bölgelere atmaya özen gösteriyoruz.”

Siz de sağlığınızdan ödün vermeden hayal ettiğiniz fit ve orantılı vücut görüntüsüne ulaşmak, alanında uzman, profesyonel, güvenilir bir kadro yardımı ile Liposuction operasyonu olmak ve Liposuction fiyatları hakkında bilgi almak için hemen +90 542 464 74 33 no’yu arayarak Op. Dr. Leyla Arvas’a ulaşın veya www.drleylaarvas.com adresi üzerinden randevunuzu planlayın… 

Op. Dr. Leyla Arvas

Web Site: https://www.drleylaarvas.com

Facebook:@drleylaarvas

Instagram :@drleylaarvas

YouTube: LeylaArvas

 
Geleceğin Yıldızları Projesi devam ediyor
 
AÜ Ziraat'te 'çok noktalı, basınçsız' sulama deneniyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Koronada karantina rekoru kıran Türk
İstanbul'da yaşayan lösemi hastası 56 yaşındaki Muzaffer Kayasan'ın 85 ...
Sağlık merkezinde içeri alınmayan hastaya pencereden muayene
ANTALYA'da, bir aile sağlığı merkezine tedavi olmak için gidenler, merkez ...
İnce bağırsağı karın cildine yapışan hasta, sağlığına kavuştu
ANTALYA'da 2018 yılında geçirdiği göbek fıtığı ameliyatından sonra şiddetli ...
 
Yurt dışı için rekor başvuru
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doktorlar hakkında söylediği 'Varsın gidiyorlarsa ...
Asla bunları yüzünüze sürmeyin
Temiz, aydınlık ve güzel bir cilt elde etmek uğruna cilt sağlınızdan olmamak ...
Pandemide 42 diş hekimi hayatını kaybetti
PANDEMİ ile mücadele sürecinde aralarında hastalığın izini süren filyasyon ...
 
Sağlık çalışanlarını darbeden 2 kişi tutuklandı
KIRŞEHİR Eğitim ve Araştırma Hastanesi Pandemi Servisinin yoğun bakım ...
Koronavirüs salgınında günlük vaka sayısı 16 bin 190 oldu
SAĞLIK Bakanlığı, 'Günlük Kovid- 19 Tablosu' verilerini açıkladı. Son ...
Sağlık Bakanlığı personel yerleştirme sonuçları açıklandı
ÖLÇME, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nce (ÖSYM) Sağlık Bakanlığı'na 10 ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva