Taksilerde yeni dönem: Bunu yapmadan inen yandı
Taksilerde yeni dönem: Bunu yapmadan inen yandı
Antalya'da Çiçek Desenleri Günleri için başvurular başladı
Antalya'da Çiçek Desenleri Günleri için başvurular başladı
Oyuncu Canberk Uçucu hayatını kaybetti
Oyuncu Canberk Uçucu hayatını kaybetti
İlber Ortaylı’nın cenaze programı belli oldu
İlber Ortaylı’nın cenaze programı belli oldu
30 Ocak 2020 Perşembe - 15:25

Oturduğu ev yıkılacak olan hurdacı: Kimse ev vermiyor, çaresizim

ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde, zihinsel engelli 4 çocuğuyla oturduğu kiralık evin, belediye tarafından park alanında kaçak olarak inşa edildiği için yıkılacağı bildirilen Şahin Erbay (40), "Hurdacılık yaptığım ve zihinsel engelli 4 çocuğum olduğu için kimse ev vermiyor" dedi.

Oturduğu ev yıkılacak olan hurdacı: Kimse ev vermiyor, çaresizim
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kumluca Merkez Mahallesi Aydoğmuş Sokak'ta Şahin Erbay'a, eşi Leyla (40), çocukları Eray (13), Erkan (12), İpek (8) ve İdris (5) ile yaklaşık 7 yıldır kirada oturduğu tek katlı evin, Kumluca Belediyesi zabıta ekipleri tarafından park alanında kaçak olarak inşa edildiği için yıkılacağı bildirildi.

'DÖRDÜ DE ENGELLİ'

Hurda toplayarak ailesinin geçimini sağlayan Şahin Erbay, çocuklarının 4'ünün de yüzde 40 zihinsel engelli olduğunu ve özel eğitim aldığını anlatarak, "Eşim ve çocuklarımla 7 yıldan beri burada oturuyoruz. Hurdacılıkla geçiniyorum. 500 lira kira ödüyorum. Kirayı ödemekte zorlanıyorum. Bel fıtığı rahatsızlığım var. Dizlerimde kemik erimesi var. Çalışmakta da zorlanıyorum. Hurdacılıktan başka gelirim yok. Zabıtalar geldi. 'Belediyemiz buraya park yapacak. Bu evi yıkacağız' dedi. Evi boşaltmamı istediler. Belediyeye gittim. Hurdacılık yaptığım ve 4 zihinsel engelli çocuğum olduğu için kimse ev vermiyor. 'Madem ki bu evi yıkacaksınız. Bana çadır verin çadırda oturayım' dedim. 'Veremeyiz' dediler. Çaresizim. Devletimizden, büyüklerimizden yardım bekliyorum" diye konuştu.

ANTALYA'NIN KUMLUCA ILCESINDE HEPSI ZIHINSEL ENGELLI 4 COCUK SAHIBI SAHIN ERBAY, KIRACI OLARAK OTURDUGU EVIN KACAK OLDUGU VE PARK ALANINDA KALDIGI GEREKCESIYLE BELEDIYE TARAFINDAN YIKILMAK ISTENDIGINI BELIRTEREK, "HURDACILIK YAPTIGIM VE 4 COCUGUM OLDUGU ICIN BANA KIMSE EV VERMIYOR. 'MADEM KI BU EVI YIKACAKSINIZ. BANA CADIR VERIN CADIRDA OTURAYIM' DEDIM. 'VEREMEYIZ' DEDILER. CARESIZIM" DEDI.(FOTO:RAMAZAN SARIKAYALI/KUMLUCA-DHA)

ANTALYA'NIN KUMLUCA ILCESINDE HEPSI ZIHINSEL ENGELLI 4 COCUK SAHIBI SAHIN ERBAY, KIRACI OLARAK OTURDUGU EVIN KACAK OLDUGU VE PARK ALANINDA KALDIGI GEREKCESIYLE BELEDIYE TARAFINDAN YIKILMAK ISTENDIGINI BELIRTEREK, "HURDACILIK YAPTIGIM VE 4 COCUGUM OLDUGU ICIN BANA KIMSE EV VERMIYOR. 'MADEM KI BU EVI YIKACAKSINIZ. BANA CADIR VERIN CADIRDA OTURAYIM' DEDIM. 'VEREMEYIZ' DEDILER. CARESIZIM" DEDI.(FOTO:RAMAZAN SARIKAYALI/KUMLUCA-DHA)

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA (Antalya), (DHA)

Etiketler:
 
 
Fatih Ürek'in sağlık durumuna ilişkin kritik gelişme
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Uluslararası tanıtım atağı başlıyor
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, 24'üncü Doğu Akdeniz Uluslararası ...
Alanya'da bisiklet heyecanı başlıyor
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Etap Sezon ...
İngiliz futbolcu David Platt, Özaltın Golf Turnuvası'nda
ANTALYA'nın Serik ilçesinde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Nuri Özaltın Memorial ...
 
Muz deposunda yangın
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde muz sarartma deposunda çıkan yangında personel ...
Kazak gazeteci, evinde ölü bulundu
ANTALYA'da yerleşik yaşayan Kazakistanlı gazeteci Zhassulan Kuzhekov (53), ...
6 gündür kayıp Merve bulundu
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde, ailesiyle yaşadığı evden 6 gün önce ayrılan ...
 
Pansiyon odasında ölü bulundu
ANTALYA'da Mustafa İlaslan (39), konakladığı pansiyonda ölü bulundu.
Türkan Şoray'da sanat atölyeleri başlıyor
MURATPAŞA Belediyesi Türkan Şoray Kültür Merkezi'nde sanat atölyeleri ...
Subaşı’dan 2 soru
Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, TBMM Başkanlığına verdiği soru önergesinde, ...
 
Dursun Gündoğdu
Üyelerine cimri dışarıya bonkör bir ATSO
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Demek biz okula lazımlıkla gidiyorduk!
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Antalya'da otopark savaşları
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Dostluk köprüsü
İsa Altun
İsa Altun
Öfke, stres ve bağımlılık
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
İspanya 39 ölümlü bu kazayı konuşuyor
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Yeni Başhekim hızlı başladı
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayı sizin için hayatın hızına yetişmeye çalışmaktan ziyade, durup kendi içinizdeki savaşları sonlandırma ayıdır. ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva