Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
1 Ağustos 2022 Pazartesi - 09:00

Özel hastanelerden şikayet var

Antalya’daki özel hastanelerden şikayetvar.com’a gönderilen şikayetler artarak devam ediyor. Bu şikayetler de özel hastanelerin giderek devlet hastanelerine dönüştüğünü gösteriyor.

Özel hastanelerden şikayet var
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İŞTE O HASTANELER VE ŞİKAYETLER

Medical Park Hastanesi İlgisizlik Ve Sorumsuzluk!

“Yaklaşık 2 hafta öncesinden check up randevu usunu alıp ödemesini yaptıktan sonra randevuma gitmeden 1 gün önce teyit etmek istedim ve randevum görünmüyor... Bunu düzeltmek için 3-4 saat içinde defalarca genel merkezi arayıp her defasında size dönüş yapacağız deyip kimse tarafından aranmıyoruz. Ancak telefonda sesin çıktığı kadar bağırmamız gerekiyor... O zaman belki yardım edebiliyorlar... Daha sonra SMS yoluyla saat 10:15 hazır olun check up için diyorlar... Saat 10'da gittiğinizde geç kaldınız diyorlar... Çünkü SMS dikkate alınmaması gerekiyormuş... Check up paketinin içinde göz muayenesi olduğunu görüyoruz ama Antalya Medical Park check up bölümündeki i** hanım ve ekibinden bu eskidenmiş şu an yok deniliyor... Peki neden güncellenmiyor diye soruyorum. Daha sonra nöroloji doktoru acil çıktığı için muayene olamıyorum ve bana diyorlar ki sizin nöroloji ile ilgiliMR ve testlerini doktora gösterip size yarın haber vereceğiz diyorlar... Tabii ki ne arayan ne soran var... Ben de Antalya Medical Park Hastanesi ulaşmaya çalışıyorum. Hiçbir şey şekilde ulaşamıyoruz direkt genel merkeze yönlendiriyor. Sonra 20 defa arıyorum size her defasında dönüş yapacaklar diyorlar... Hastaneye direkt ulaşma şansımız yok... Genel merkez bağlantı yapamıyor. Not alıp onlardan aranmayı bekliyoruz. Bundan sonra bırakın Medical Park hastanesine gitmeyi bu hastane ismini bile duymak istemiyorum...Paramızla rezil olmak budur işte... Olan her şey eksiği fazlası olmadan yazdım...

Anadolu Hastanesi (Antalya) Kötü Bir Hastane

“Alanya Anadolu özel hastanesine 7 aylık bebeğimi götürdüm. Çocuk doktoru tahlil istedi ve sonuçları akşama kendisine göndermem için WhatsApp ® numarasını verdi akşam sonuçları aldık ve gönderdik gelen cevapla antibiyotik kullanması gerektiğini söyledi. Ertesi gün bebek antibiyotik reddedince eşim arayıp sormak istemiş ulaşamayınca sekreterine not bırakmış. Doktor bana 10 dakika sonra dönüyor ve beni arayıp ulaşamamışsınız dün gece söylenecek her şeyi söyledim daha ne istiyorsunuz diyor. Böyle bir hitap şekli ve konuşma olamaz. İlgi alaka desen zaten sıfır, tahlil ve hastane ücreti 1000 TL almasını biliyorlar ama verdikleri cevap ortada.”

Memorial Hastanesi Doktor Hemşire Dikkatsizliği, İlgisizliği, Sekreter Üslupsuzluğu

“15.06.2022 tarihinde onkoloji hastası babam ile birlikte Antalya özel Memorial Hastanesi gittik. Babam onkoloji hastası aynı zamanda da şeker hastası. Endokrin bölümündeki doktor **** ***** muayene olduk. Babamın şekerinin düşmediğini belirttik. Babamın kullanması için açlık ve tokluk olmak üzere 2 farklı insülin verdi. Yanında hemşire sevinç özen vardı. 10 gün sonrası gibi kontrole gelmemizi istediler. Uzaktan geldiğimiz için babanızın gelmesine gerek yok sadece siz elinizdeki ölçüm kağıdı ile gelmeniz yeterli dedi.

27.06.2022 tarihinde Antalya Memorial hastahanesi arkadaşımla birlikte gittik, gişedeki sekreter *** ****'a doktor *** *** ile görüşmemi söyledim. Hemşire **** *** ile görüştüğümüzü ölçüm kağıdı göstereceğimizi belirtirken *** **** sinirli bir tavır üslup ile elimdeki kağıdı aldı. Ben görüşmek istediğimi insülin dozlarında kağıdın yanına belirttik bunları söyleyeceğimi söylerken lafı ağzıma tıktı beni dinlemedi. Evrakı hemşire *** ***e verdi. Sonra beni içeriye aldılar daha benim konuşmama izin vermeden doktor *** **** dozu 4 ten 6 ya yükselttiğini belirtti. Ancak ölçüm kağıdında kullanılan dozlar yazıyordu.

Bizim kullandığımız doz 10 du. Fakat doktor ilgisiz, dikkatsiz ve hastaları dinlemediği için hasta olan babama yanlış tedavi uygulama yoluna gidiyordu. Ben hekim değilim. Ama bir hekimin bu şekilde olmaması gerekir. İnsan ilişkileri sıfır. Hasta hakkında bilgilenme sıfır. Eline aldığı evrakı analiz etme yeteneği sıfır. Bakıyor ama okumuyor ve kendisini bilgilendirmemize de izin vermiyor. Beni tabiri caizse odadan gönderdiler. Sonra bende gişedeki sekreter *** ****'a not bıraktım. Babamın zaten 4 doz insülin değil 10 doz kullandığını nasıl 6 doz yani zaten 10 doz kullanırken düşük olurken 6 dozu nasıl kullanması gerektiğini hakkında 2 yönlü kağıda not bıraktım ve telefon numaramı hasta adını kendi adımı yazdım. 1 gün geçti cevap gelmedi. Tekrar uzun yoldan gelerek babamı da yanımda getirdim.”

 

 

 
Kepez’in dört bir yanına modern yollar
 
Canı sıkıldığı için kendini vurduğunu iddia etti
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Medical Park Doktoru Yaşar Tuna Şikayet 1 Ağustos 2022 Pazartesi 11:17

30 Mayıs 14:38 Y T 12 05 22 tarihinde kontrole gittim. Herhangi bir hastalık sorun bulmadı temız. Ama doktor teşhisi 12 05 2012 yılından beri var girmiş. Şu an sözlü veya yazılı beyan etmediğim bir konuda yalan yanlış tarih girdi. Başhekimde ilgilenmedi doktora söz geçiremedi. Doktorları ters aksi biri zaten. Ve yanlış bir tarih girmiş EGO kasmak için düzeltmiyor. Nasıl doktor bu anlamadım? İlk defa bu sorun için doktora gittim. Daha önce hiç kaydım yok. Düzeltmedi ler. Sadece tarihi düzeltecekler. Yanlış yazdığı tarih yüzünden artık ömür boyu tamamlayıcılar paramı odemeyecek!

Yorumu oyla      0      0  
Bedavacilara bakmiyorlar 1 Ağustos 2022 Pazartesi 09:40

Antalya bitik, tüm kurumlar paralı kişilere çalışıyor

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kanseri yine aşk ile yenecekler
EVLİLİKLERİNİN ikinci ayında hayatlarına giren kanseri, birbirlerine olan ...
Lamine Diş Kaplama
Dişlerin güzel görünmesi, pek çok kişi için önemli olarak görülüyor. Dişlerin ...
Koronavirüs'te haftalık vaka sayısı 365 bin 424 oldu
SAĞLIK Bakanlığınca açıklanan haftalık Covid-19 tablosuna göre, 18-24 ...
 
27 bin sözleşmeli sağlık personeli alınacak
RESMİ Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile 2022 yılının sonuna ...
Minik Asel'in böbrekleri, 2 çocuğa can oldu
KONYA'da yüksekten düşme sonucu beyin ölümü gerçekleşen Asel İnan'ın (2) ...
Derya tamam sıra Havva'da...
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik ...
 
Bilim Kurulu Üyesi Özlü: Virüs, soğuk algınlığına döndü
SAĞLIK Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, ...
Antalyalı genç kadın doğum stresinden felç geçirdi
ANTALYA'da yaşayan 23 yaşındaki Kevser Yıldız, doğum yaptıktan 10 gün ...
Prof. Dr. Özlü: Hemen gidin aşınızı yaptırın
SAĞLIK Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva