Mısırlı iki kardeş son yolculuğuna uğurlandı
Mısırlı iki kardeş son yolculuğuna uğurlandı
Antalya'da orman yangını
Antalya'da orman yangını
Antalya'da Tiyatro Festivali heyecanı
Antalya'da Tiyatro Festivali heyecanı
Engelsiz bir Konyaaltı için çalışıyoruz
Engelsiz bir Konyaaltı için çalışıyoruz
13 Şubat 2015 Cuma - 15:58

Özer Ülken vekillik için zemin yokluyor

CHP eski İl Başkanı Özer Ülken, milletvekilliği için Antalya turu atarak zemin yokluyor. Ülken, “Milletvekili adayı mısınız?” sorularına, “Buna ancak örgütüm karar verir” diyor.

Özer Ülken vekillik için zemin yokluyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP  Antalya 33. Dönem İl Başkanı Özer Ülken 7 Haziran 2015 genel seçimleri öncesi CHP örgütlerinin birlik beraberlik ve dayanışması amacıyla Gazipaşa, Alanya, Manavgat, Kaş, Demre, Elmalı, Korkuteli ilçe örgütlerini ziyaret etti.

AKP iktidarının halkın gözüne çekmeye çalıştığı kirli perdeyle algı yönettiğini, gerçekleri saklamaya çalıştığını söyleyen Ülken, hukuktan başlayıp eğitim, dış politika, sağlık, işsizlik, çözümsüzlük süreci, ekonomi gibi tıkanmış, tahrip edilmiş, halledilmesi gereken ağır ve acil sorunların bulunduğuna dikkat çekti.
 
Ülken, “Cumhurbaşkanı aklı sıra ‘Bana 400 milletvekili verin anayasayı değiştireyim. Beni başkan yapın’ diyerek, bu sorunların halledilivereceği algısı yaratmaya çalışıyor” dedi.
Cumhurbaşkanının kamuoyunun gündemini başkanlık diyerek çarpıttığını, işsizlik, tarım, hukuk gibi gerçek sorunları gözden kaçırmaya çalıştığını kaydeden Ülken, “Kriz masasındaki sorunları ancak Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı sona erdirir” diye konuştu.
Ön seçimi yokuşta anahtarı kaybedilen bir arabaya benzeten Özer Ülken, arabanın yokuşu kaktırılarak aşamayacağını, ön seçimin arabanın marşına basan bir anahtar olduğunu, bu olduğu takdirde arabanın hızla yoluna devam edeceğini vurguladı. Ülken şunları söyledi:
“Cumhuriyet Halk Partisi Antalya tarihini yaşım gereği bir gençlik kolları üyesi olarak 1973’den beri içinde bir nefer olarak iyi izledim. Mücadele Kaş’ın Kınık’ın da traktörler üstünden taşlar atılan, Gazipaşa’nın Senir köyüne sokulmayan bir avuç insanla başladı. Bu bir avuç insanın kimler olduğu herkesçe iyi biliniyor. O günün zor ve güç şartlarından bir milletvekilliği, iki belediye başkanlığı derken, kararlılık, sabır, özveri ile bugünlere 30 belediye 5 milletvekilliği ve Antalya’da birincil parti olma noktasına, ağır bedeller ödenerek gelindi. Bunun için partinin değerlerine sahip çıkmak her zamankinden daha fazla önem taşıyor.”

Ülken, partililerin “Milletvekili adayı mısınız?” sorularına, “Buna ancak örgütüm karar verir.  Örgüt bunu hak eden arkadaşlarımızı bulup çıkaracak iradeye sahiptir. Böyle bir durumda bir görev anlayışıyla cansiperhane bunu yerine getiririm” cevabını verdi.

 
 
 

 
Sel ve don üretimi vurdu, Sevgililer Günü çiçekleri ithal edildi
 
CHP'yi üzen kaza
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Aydın'ın Efesi 17 Şubat 2015 Salı 22:36

Partili Rumuzu ile bu sayfaya yorum yapan çakma Partili; Sen Antalya'da Deniz BAYKAL'a yapılan komplo sonucu ayakta duran YEREL BASIN,ULUSAL BASIN,HABERTÜRK,CNNTÜRK'e konuk olmuş tek il başkanın Özer ÜLKEN olduğunu biliyor musun ? Oralarda o günlerde Özer ÜLKEN'in ne konuştuğundan haberin var mı ? Önce bunları bir öğren.Sana nasihatımdır Özer ÜLKEN'in il başkanlığına başladığı günden süresini bitirdiği ana kadar(2010-2012)hiçbir il başkan yardımcısının,belediye meclis üyesinin AKP'ye veya başka bir partiye geçtiğini duydun mu ?Özer ÜLKEN döneminde kaç tane belediye başkanı AKP'ye geçti ?Özer ÜLKEN görevi bıraktıktan sonra kaç tane il başkan yardımcısı,belediye meclis üyesi ve belediye başkanı AKP'ye geçti haberin var mı ? Önce bunları bir iyi öğren ! CHP'nin 81 il başkanından 80 tanesi baskılara,dayatmalara,zorlara çeşitli entrikalara dayanamayıp bir şekilde görevlerini terk ederken Türkiye'de Antalya İl Örgütü'nün başında bir tek dik durup kalan tek il başkanının Özer ÜLKEN olduğunu da unutma.Senin yazında bahsettiğin örgüt dağıldı, parçalandı dediğin işler... Partideki omurgasızlarla,belediyelerin çanak yalayıcılarıyla şahsi menfaatleri için ve gelecekteki kendi siyasi rant hesabını yapanlarla partiyi korumak için yapılan bir mücadele olduğunu, çok acılar çekildiğini,çok bedeller ödendiğini bunun sonucunda onurla ve gururla partinin bir takım ellerce nasıl ele geçirildiğini biliyor musun ? Özer ÜLKEN bir onurdur biraz zaman ayırda onu yakından tanımaya çalış!

Yorumu oyla      5      3  
aylin kostence 16 Şubat 2015 Pazartesi 20:28

Antalya nin tek umudu yıldıray sapan .ön secimde oyumuz sn vekilimiz yildiray sapan a. Eski ögretmen ozer ulken kuyumcusuna dönsün.

Yorumu oyla      4      7  
Antalyalı 15 Şubat 2015 Pazar 10:44

Tabandan gelen yalanı dolanı olmayan doğru ve çalışkan başkan vekilliği hakediyor. Bunu bütün partili biliyor.Yolun açık olsun başkan

Yorumu oyla      9      3  
Kumlucalı 14 Şubat 2015 Cumartesi 16:25

Sn aday adayı olumlu sonuç çıkmayacağını göremiyor musunuz ?

Yorumu oyla      5      11  
Partili 13 Şubat 2015 Cuma 20:20

Hak eden mi? Nasıl? Partiyi paramparça ettiği için mi? Baykal'ı herkesle düşman ettiği için mi? Herkes ama herkes ile kavga edip partiyi küskünler ordusuna çevirdiği için mi? Hangi kötü sebeplerden dolayı vekil olmayı hakediyor?baykalın desteklediği adayları perde arkasından kösteklediği için mi? Hangi sebep allahaşkına?

Yorumu oyla      8      9  
Ali Vural 13 Şubat 2015 Cuma 20:20

Yolu açık olsun. 2. sıraya yakışır.

Yorumu oyla      10      8  
.... 13 Şubat 2015 Cuma 17:47

C.H.P içerisinde tabandan gelen ve vekilliği en çok hak eden adam...

Yorumu oyla      14      13  
demir 13 Şubat 2015 Cuma 16:42

Demek ki BAYKAL'ın arkasında gezmeyle vekil olamayacağını anladı.Merkez yoklamasıyla da atanamayacağını hissetmiş olmalı ki,geriye önseçim veya eğilim yoklaması kalıyor sanırım,yoksa örğüt falan aklına gelmezdi.

Yorumu oyla      13      12  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Vekilliği bırakıyor
Hükümetle İmralı arasında yürütülen çözülme sürecinin önemli aktörlerinden ...
Antalya Milletvekilliğine yılların muhtarı Şaban Gökdere de başvurdu
Antalya Milletvekilliğine çok sayıda bürokrat ve iş adamı ile birlikte ...
Kılıçdaroğlu-Baykal görüşmesi
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili ...
 
AKP'li meclis üyesine CHP jesti
CHP'li Konak Belediyesi, AKP'den milletvekili aday adayı olmak isterken ...
Ak Partili Sümer: Önümüzdeki seçimde tarih yazacağız
BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu'nun 15 Şubat Pazar günü kente yapacağı ziyaretle ...
Ankara'da sürpriz toplantı
Merkez sağın önemli siyasetçilerinden Hüsamettin Cindoruk; merkez sağ ...
 
CHP aday olmak kaç para?
Haluk Koç: "Sayın muktedir Saray'ın duvarlarını bir hayli inletecek gibi..."
Hasan Subaşı resmen açıkladı; Bağımsız adayım
Antalya eski Belediye Başkanı Hasan Subaşı, CHP'den adaylık konusundaki ...
Hakim gözetiminde ön seçim
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, NTV'de canlı yayın konuğu oldu. ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva