Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
2 Ekim 2020 Cuma - 15:49

Özge Sevinç'in ölümüyle ilgili 4 kişi tutuklandı

BALIKESİR'in Sındırgı ilçesindeki bir evde dövülüp vücudunda sigara söndürülerek işkence edilmiş halde bulunan 10 gün sonra Kütahya'nın Simav ilçesindeki baba evinde yaşamını yitiren Özge Sevinç'in (27) ölümüyle ilgili aralarında eşi Ahmet Sevinç'in (65) de bulunduğu 4 kişi tutuklandı.

Özge Sevinç in ölümüyle ilgili 4 kişi tutuklandı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Balıkesir'in Sındırgı ilçesindeki bir evde, 13 Temmuz günü, yarı baygın halde bulunan ve dövülüp, kollarında sigara söndürüldüğü ortaya çıkan 1 çocuk annesi Özge Sevinç, hastanedeki tedavisinin ardından götürüldüğü Kütahya'nın Simav ilçesi Karapınar köyündeki baba evinde 23 Temmuz günü, yaşamını yitirdi. Olayın ardından genç kadının anne-babası Simav Cumhuriyet Savcılığı'na giderek şikayetçi oldu. Savcılık, dosyayı yetkisizlik kararı ile Sındırgı Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi. Sevinç'in babası Ali Aktaş ile annesi Gülfer Aktaş, yaşadıkları Simav'dan 16 Eylül'de Sındırga'ya giderek, savcılıkta ifade verdi. Aktaş çiftinin ifadelerine başvurulmasından 3 gün sonra soruşturma kapsamında savcılığın talimatıyla polis, 7 kişiyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler Sındırgı Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarıldı. Şüphelilerden 4'ü tutuklanırken, diğer 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haklarında Balıkesir Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan 7 şüphelinin önümüzdeki günlerde yargılanmasına başlanacak.

'DAVANIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ'

Yaşamanı yitiren Özge Sevinç'in babası Ali Aktaş (55), yaşanan süreç hakkında konuştu. Baba Aktaş, "Soruşturma kapsamında kızımın ölümüne sebep olan nikahlı eşi Ahmet Sevinç, dini nikahlı eşi Cihan B.'nin (32) annesi Elif Altıntaş (60) ve Cengiz Karataş (52) ile kızımı zorla fuhşa yönlendiren Hafize Atar'ın (49) Sındırgı Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı üzerine Sındırgı Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklanması bizi teselli etti. Söz konusu davada 3 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 7 kişi hakkında dava açıldı. Davaya Balıkesir Ağır Ceza Mahkemesi bakıyor. Suçluların ceza almasını istiyoruz. Türk adaletine güveniyorum. Kızımın genç yaşta ölümüne sebep olanların Türk adaleti önünde hesap vereceği günler yakın. Davanın takipçisi olacağız. Bir an olsun bile peşini bırakmayacağız" dedi.

İşkence sonucu ölen Özge Sevinç'in annesi Gülfer Aktaş (51) da, "Kızım Özge'nin şu an 1 yaşındaki çocuğunu para karşılığı evlatlık vermek istememesi ve zorla fuhşa yönlendirilmesi sonucu işkence gördüğüne dair elimizdeki belge ve görüntüleri mahkemeye sunduk. Bunun üzerine mahkeme kızımın ölümüne sebep olan 4 kişiyi tutukladı. Ayrıca ölümüyle ilgili Simav Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor. Savcılık otopsi sonucu bekliyor. Gelecek sonuca göre Simav'da da dava açacağız. Kızım genç yaşta işkence görerek öldü. Balıkesir Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davada yeni gelişmeler bekliyoruz. Kızımın ölümüne sebep olanların ceza almasını istiyoruz. Benim kızım gitti. Başka canlar yanmasın" diye konuştu.

BALIKESIR'IN SINDIRGI ILCESINDEKI BIR EVDE, AILESI TARAFINDAN DARBEDILIP, VUCUDUNDA SIGARA SONDURULEREK ISKENCE EDILMIS HALDE BULUNAN 27 YASINDAKI OZGE SEVINC'IN (FOTOGRAFTA) BULUNDUKTAN 10 GUN SONRA KUTAHYA'NIN SIMAV ILCESINDEKI BABA EVINDE YASAMINI YITIRMESIYLE ILGILI GOZALTINA ALINA 7 KISIDEN NIKAHLI ESI AHMET SEVINC'IN (65) DE ARALARINDA BULUNDUGU 4'U TUTUKLANDI. DIGER 3 SUPHELI ISE ADLI KONTROL SARTIYLA SERBEST BIRAKILDI. HAKLARINDA BALIKESIR AGIR CEZA MAHKEMESI'NDE DAVA ACILAN 7 KISININ ONUMUZDEKI GUNLERDE YARGILANMASINA BASLANDI.(FOTO: MEHMET YENEN SIMAV / DHA)

BALIKESIR'IN SINDIRGI ILCESINDEKI BIR EVDE, AILESI TARAFINDAN DARBEDILIP, VUCUDUNDA SIGARA SONDURULEREK ISKENCE EDILMIS HALDE BULUNAN 27 YASINDAKI OZGE SEVINC'IN BULUNDUKTAN 10 GUN SONRA KUTAHYA'NIN SIMAV ILCESINDEKI BABA EVINDE YASAMINI YITIRMESIYLE ILGILI GOZALTINA ALINA 7 KISIDEN NIKAHLI ESI AHMET SEVINC'IN (65) DE ARALARINDA BULUNDUGU 4'U TUTUKLANDI. DIGER 3 SUPHELI ISE ADLI KONTROL SARTIYLA SERBEST BIRAKILDI. HAKLARINDA BALIKESIR AGIR CEZA MAHKEMESI'NDE DAVA ACILAN 7 KISININ ONUMUZDEKI GUNLERDE YARGILANMASINA BASLANDI. KIZLARINDAN GERIDE KALAN TORUNLARI 'ELIF' ILE TESELLI BULUNAN ALI AKTAS (SOLDA) VE GULFER AKTAS (SAGDA) DAVANIN TAKIPCISI OLACAKLARINI SOYLEDI.(FOTO: MEHMET YENEN SIMAV / DHA)

Mehmet YENEN/SİMAV (Kütahya), (DHA)

Etiketler:
 
İstanbul'da uyuşturucu operasyonları kamerada
 
35 kilo incir çalan şüpheli, tutuklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İstanbul'da uyuşturucu operasyonları kamerada
İstanbul'da Kağıthane merkezli 11 ilde 63 adrese gerçekleştirilen eş zamanlı ...
Marmaris'te İngiliz turistler ülkelerine dönmek istemiyor
MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde tatil yapan İngiliz turistler, pandemi döneminde ...
Yönetmen Ezel Akay'ın annesi hayatını kaybetti
BURSA’da hayatını kaybeden yönetmen ve yapımcı Ezel Akay’ın annesi Aliye ...
 
İş güvenliği uzmanı, kazada öldü
ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde, kamyonla çarpışan otomobilin sürücüsü, ...
Ayılar 74 küçükbaş hayvanı telef etti
TUNCELİ'nin Pülümür ilçesine bağlı Göneli köyünde ahıra giren ayılar, ...
Vahşice işlenen cinayette karar çıktı
Güngören'de öldürdükleri kişinin cesedini parçalayarak ormana gömdükleri ...
 
Başını paketin içine sıkıştıran köpeği, vatandaş kurtardı
GAZİANTEP'in Nurdağı İlçesinde, başını paketin içinden çıkartmayan yavru ...
Elektrik akımına kapılan tesisat ustası yaşamını yitirdi
MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde çalıştığı site inşaatında elektrik akımına ...
Hastaneye götürülen çocuğun hamile olduğu ortaya çıktı
İZMİR'in Ödemiş ilçesinde, karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva