Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Cem Yılmaz uzun yaşamının sırrını paylaştı
Cem Yılmaz uzun yaşamının sırrını paylaştı
14 Mart 2011 Pazartesi - 20:26

Özgener Antalya'da

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, Antalya'nın iklim açısından harika bir şehir olduğuna dikkat çekerek, 'Organizasyonlarda aklımıza ilk Antalya geliyor' dedi

Özgener Antalya da
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, Antalya'nın iklim açısından harika bir şehir olduğuna dikkat çekerek, "Futbol açısından bakıldığı zaman Antalya önemli bir cazibe merkezi haline geldi. Biz de Türkiye Futbol Federasyonu olarak önemli organizasyon yaptığımız zaman aklımıza gelen ilk şehir Antalya oluyor" dedi. Özgener, Tahkim Kurulu kararlarının yargıya taşınması ile ilgili olarak da "Tabii ki biz yüce mahkemenin verdiği kararlara saygılıyız ama öbür yandan da futbolun kendine özgü bir hukuku, FIFA'ya üye tüm ülke federasyonlarının statülerinde yer alıyor. Bu konuda düşüncelerimizi hükümetimizle, mecliste yer alan diğer genel başkanlarla paylaştık. Geçen hafta Anayasa komisyonunda bir taslak kabul edildi. Yarın meclise sevk edilecek. Takdir meclisimizin, onun neticesini bekliyoruz" diye konuştu.

Medical Park Antalyaspor'un davetlisi olarak bu ayki yönetim kurulu toplantısını Antalya'da gerçekleştirecek olan TFF Yönetim Kurulu, Vali Ahmet Altıparmak'ı makamında ziyaret etti. AK Parti Antalya milletvekilleri Abdurrahman Arıcı, Sadık Badak ve Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu'nun da hazır bulunduğu ziyarette, TFF Başkanı Mahmut Özgener, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı. Vali Ahmet Altıparmak konuşmasına, esprili şekilde "Spor kenti Antalya'ya gelmekte geciktiniz, erken gelmenizi bekliyorduk" diyerek başladı. Daha sonra, kentin spordaki önemine değinen Vali Altıparmak, "Türkiye Futbol Federasyonu olarak Antalya'ya daha fazla ilgi göstermenizi bekleriz. Stadımız ve altyapımız tamamlandığı zaman Antalya dünyanın sayılı spor merkezlerinden biri olacaktır" dedi. Altıparmak, Mahmut Özgener yönetiminden stat konusunda destek beklediklerini de sözlerine ekledi.

TFF Başkanı Mahmut Özgener ise Antalya'nın iklim açısından harika bir şehir olduğuna dikkat çekerek, "Futbol açısından bakıldığı zaman Antalya önemli bir cazibe merkezi haline geldi. Biz de Türkiye Futbol Federasyonu olarak önemli organizasyon yaptığımız zaman aklımıza gelen ilk şehir Antalya oluyor. Önemli aktivitelerimizi burada yapıyoruz" diye konuştu.

Futbolun geleceği açısından bakıldığı zaman Antalya'dan farklı beklentileri olduğunun da altını çizen Özgener, şöyle dedi:

"Antalyaspor'un bir stada ihtiyacı var. Bu kadar önemli futbol merkezi ve şehrinin daha iyi bir stada ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. 2013'te U 21 Dünya Şampiyonası ile 2020'de Avrupa Futbol Şampiyonası'nda aday kentlerimizden biri de Antalya olacak. Stat projemizi, Antalya Valiliği'nin desteğiyle hayata geçirmek istiyoruz. Ülkemizde futbolun önemli merkezlerinden biri olarak gördüğümüz Antalya'ya destek olacağımıza dair size teminat veriyoruz."

Başkan Özgener, son haftalarda hakemlerle ilgili basında çıkan yazılar hakkında da gazetecilere seslenerek, bu konuda basından olumlu katkılar beklediklerini sözlerine ekledi. Ziyarette Vali Altıparmak ile Başkan Özgener birbirlerine plaket takdim etti.

ÖZGENER: TAHKİM KURULU İÇİN MECLİS KARARINI BEKLİYORUZ

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Antalya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü'nün ardından Medical Park Antalyaspor Kulübü'nü ziyaret etti. TFF Başkanı Özgener, ziyaretler sırasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Zaman zaman basın mensuplarından fazla soru sorulmaması yönünde istekte bulunan Özgener, Tahkim Kurulu kararlarının yargıya taşınması ile ilgili soruya şu yanıtı verdi:

"Bu konu gündeme geldiğinden beri söylediğimiz bir şey var. Tabii ki biz yüce mahkemenin verdiği kararlara saygılıyız ama öbür yandan da futbolun kendine özgü bir hukuku, FIFA'ya üye tüm ülke federasyonlarının statülerinde yer alıyor. Dolayısıyla dünya futbolundaki önemli hususlardan biri. Biz bu konuda düşüncelerimizi hükümetimizle, mecliste yer alan diğer genel başkanlarla paylaştık. Neticede de geçen hafta Anayasa komisyonunda bir taslak kabul edildi. Yarın meclise sevk edilecek. Takdir meclisimizin, onun neticesini bekliyoruz."

ANTALYASPOR'UN EMRİNDEYİZ

Medical Park Antalyaspor Kulübü'nü ziyarette konuşan Başkan Özgener, kırmızı beyazlı kulübün yönetiminden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Medical Park Antalyaspor'un önümüzdeki yıllarda daha iyi yerlere gelmesi dileğinde bulunan Özgener, "Antalya futbolda cazibe merkezi haline geldi. Böylesi bir şehirde, böylesi iyi bir yönetimin bulunması Antalya için kazançtır" dedi.

Antalya'ya geliş nedenlerinden birisinin de kentin stat konusuna çözüm bulmak olduğunu vurgulayan TFF Başkan Özgener, "Bu sorunu vekillerimizin de desteği ile kısa sürede çözüme kavuşturmak istiyoruz. Yapılacak proje kısmında Medical Park Antalyaspor'un emrindeyiz" diye konuştu.

 
AKP Antalya aday adaylarının tam listesi
 
Ölmek istedi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Günay Demre'de
Antalya'nın Demre ilçesine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İbrahim ...
Eski eşini sokak ortasında dövdü
Antalya'da 21 yaşındaki Gamze Y., boşandığı eşi Muhittin A. tarafından ...
Evine dönmek istemedi intihara kalkıştı
Kahramanmaraş'ta birlikte oturduğu kayınvalidesiyle anlaşamadığı için ...
 
AKP gazetecilerle buluştu
AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, basın kuruluşu temsilcileri ve çalışanlarıyla ...
Antrenmana giderken kazada öldü
Antalya'nın en eski karate ustalarından 54 yaşındaki Metin Demir, antrenmana ...
Okullar ‘sivil polis’le güvenli
Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün uyguladığı 'Güvenli Okullar' projesi ile ...
 
Üç kulaklı kedi
Antalya'nın Kaş ilçesinde bölgeyi gezen İngiliz turistler tarafından bulunarak ...
Alanya'nın İsrail'le yarışı
Türkiye'nin İsrail'den yılda yaklaşık 100 ton avokado ithal etmesi üzerine ...
Minik Frida
Antalya'da anaokuluna devam eden 4.5 yaşındaki Defne Elif Demirtaş, küçük ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva