Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 75 gözaltı
Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 75 gözaltı
MSB: Irak'ın kuzeyinde 12 terörsit etkisiz hale getirildi
MSB: Irak'ın kuzeyinde 12 terörsit etkisiz hale getirildi
Görme Engelli Para Atletizm Milli Takımı Kobe’de
Görme Engelli Para Atletizm Milli Takımı Kobe’de
Yoldan çıkan TIR'ın sürücüsü yaralandı
Yoldan çıkan TIR'ın sürücüsü yaralandı
21 Ekim 2023 Cumartesi - 13:18

Özgür Özel Antalya'da delegelere seslendi

CHP'de 38'inci Olağan Kurultay öncesinde Antalya'da partililerle bir araya gelen CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan adayı Özgür Özel, delegelere seslendi.

Özgür Özel Antalya da delegelere seslendi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan adayı Özgür Özel, Antalya İl Başkanı Nail Kamacı'yı ziyaret etti. Partililerle görüşen Özel, il binası önünde toplanan kalabalığa, 4-5 Kasım'da yapılacak 38’inci Olağan Kurultay'a ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin çok dikkatle takip ettiği bir süreç yaşandığını belirten Özel, bu durumun iki sebebi olduğunu söyledi. CHP'nin, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bulunan siyasi partiler içinde adayına rakip çıkabilen, çoklu yarışla genel başkanını belirleyebilen tek parti olduğunu vurgulayan Özel,

“Kavgaya sebebiyet vermediği, delegelerin kararıyla genel başkanın kurultay salonunda belirlenebildiği bir parti olarak bu bir eksiklik değil aslında, herkes tarafından takip edilen bir övünç kaynağıdır. İyi ki CHP, parti içi demokrasiyi tüm eksikliklerimize ve iyileştirmemiz gereken yönlerine rağmen yaşayabiliyor ve yaşatabiliyor" diye konuştu.

‘BÜYÜK BİR ÜZÜNTÜ YAŞADIK’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olarak girdiği 28'inci dönem genel seçimlerine ilişkin eleştiride de bulunan Özgür Özel, “Büyük bir üzüntü yaşadık. Günlerce kendimize gelemedik. Ağzımızı bıçak açmadı. Bu süreç sonunda bizim partililerimizde ve bize oy verenlerde büyük duygusal kopuş yaşandı. 'Ben bundan sonra oy vermem, daha da sandığa gitmem, bu iş olmayacak' gibi çok korktuğumuz, birilerinin de çok memnun olduğu bir sürece girildi" dedi.

Özgür Özel, muhalefetin yeniden birleşmesine ve morale ihtiyaç olduğunu belirterek, "Muhalefetin omzu düşerse tek adamın yürüyüşü dikleşir. Seçmen ana muhalefetin gözünün içine bakıyor. Ama senin gözünün içinde fer yoksa bu iş olmaz" dedi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu kırmadan ve incitmeden genel başkanlığa aday olduğunu belirten Özel, kadroların değişim hareketi içinde olduğunu seçmene anlatmaya çalıştığını söyledi.

CHP Genel Başkan Adayı Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nun siyasi partilerle ittifaka bakış açısını da eleştirerek, “Sağa açılayım, sağdan danışman alayım, kadrolar alayım, sağcılarla ittifak yapayım. Lazım olduğu gün yapılır. Kantara çıkarsın güreşten önce, kilona göre müsabaka yaparsın. Müzakereye bağlı pazarlıklarla bu partinin evlatlarının hak ettiği sıraları yüzde 0,7'lik. 1'lik partilere verip 39 milletvekilini CHP'den alıp kimseye vermezsin" dedi.

‘YENİ VE DENEYİMLİ İSİMLER GÖRECEKSİNİZ’

Partililerine seçim akşamları il binasının ışıklarının erkenden sönmeyeceği sözünü de veren Özgür Özel, “Önceki dönemlerden yorulduğunu düşündüğünüz, yeterince emek verdiğini düşündüğünüz, bundan sonraki süreçte yenilenme dediğimizde 'Eskiler devam edecek mi?' dediğiniz arkadaşlarımız destek verecek, oy verecekler ama yönetim kadrolarında yerlerini gençlere verecekler. Yeni ve deneyimli isimler göreceksiniz" diye konuştu.

‘TÜRKİYE'DE İKTİDARI DEĞİŞTİRECEĞİNDEN HİÇ KUŞKUM YOK’

Özel, gelecek seçimler için konuşarak, CHP seçmeninin bir yenileşme ve gençleşme istediğini de belirtip, “Bir iktidar yürüyüşünü özlediğinizi gözlerinizden görüyorum. Delegelerimize sesleniyorum. Ankara'ya oy vermeye gelmeden önce, ananızla, babanızla, arkadaşınızla, bakkalınızla, ekmek aldığınız fırınla, kahvedeki arkadaşınızla, öğretmenseniz öğrencilerinizle aklına inandığınız herkese CHP'de değişim olursa ne, olmazsa ne olacağını mutlaka sorun. Elinizi vicdanınıza koyacağınızdan, kulağınıza üfleneni değil de kulağınızla duyduğunuzu yapacağınızdan, gözünüzle gördüğünüzü yapacağınızdan, gidip de kabine girdiğinde doğrusunu yapacağından, önce CHP sonra da Türkiye'de iktidarı değiştireceğinizden hiç kuşkum yok" ifadelerini kullandı.

Özgür Özel, konuşması sırasında ‘Hiç kimseyi üzmeyeceğiz’ ifadesine kadın kollarından bir partilinin "Evet" yanıtına, “Abla sana söz, seçim akşamları tülbendi sirkeli suya basıp da başına sarıp erkenden yatmayacaksın. O tülbentle sabaha kadar halaya duracaksın. Söz veriyorum sana" karşılığını verdi.

Sonrasında Özel ve CHP Antalya il yönetimi, il binasında basına kapalı toplantı gerçekleştirdi.

CHP GENEL BASKAN ADAYI OZGUR OZEL, ANTALYADA PARTILILERLE BIR ARAYA GELDI. (FOTO: ALPARSLAN CINAR/ANTALYA-DHA)

CHP GENEL BASKAN ADAYI OZGUR OZEL, ANTALYA’DA PARTILILERLE BIR ARAYA GELDI. (FOTO: ALPARSLAN CINAR/ANTALYA-DHA)

CHP GENEL BASKAN ADAYI OZGUR OZEL, ANTALYADA PARTILILERLE BIR ARAYA GELDI. (FOTO: ALPARSLAN CINAR/ANTALYA-DHA)

Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA)

 
Polis yeleğiyle milyonluk gasp
 
Valorant random hesap satın alarak özgün bir deneyim yaşayın
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Timur 22 Ekim 2023 Pazar 00:03

Ne taşıyıcı sistem ne de sütunlar değişiyor, değişmesi istenen tek dış cephe kaplaması, peki ya şey kilit taşı?

Yorumu oyla      0      0  
akdeniz 21 Ekim 2023 Cumartesi 19:23

Bir daha görülmüştür ki siyasette vefa yokmuş.Her siyasetçi fırsat kolluyor ve zamanı gelince hançeri çıkarıyor ve saplıyor. Şu anda yaşananlarda tam böyle bir şey.KILIÇDAROĞLU döneminde hep merkezden atanın,siz yetmiyor gibi,bir de komisyona girin,eş dost tanıdık ne kadar varsa yıllarca vekil yapın.Sonra da tam yeri diye KILIÇDAROĞLU'nu sırtından harçerleyin.Unutmayın ki hançerle gelen hançerle gider.

Yorumu oyla      0      0  
taş 21 Ekim 2023 Cumartesi 18:57

Olmadı Özgür Özel,aday olmak en doğal hakkın ancak KILIÇDAROĞLU dönemini eleştirmen hiç yakışık olmamış.Siyasete girdiğinden beri KILIÇDAROĞLU'nun en yakınında olacaksın,seçim öncesi yapılanlara hiç sesin çıkmayacak,kazasaydı KILIÇDAROĞLU'nun politikalarını öve öve bitiremiyecekdiniz.Ayrıca etrafındaki o zumcular var ya,siyasi kaşarlar onlar birde bakan olacaklardı,yönetimde yer alacaklardı ve o zaman KILIÇDAROĞLU iyi diyeceklerdi.Ne zaman ki seçim kayıp edildi,faturayı KILIÇDAROĞLU'na bırakıp kaçmak yok.Hepsi de 3,4,5 dönem vekillik yapmışlar,eğer değişim olacaksa önce onlardan olsun.İmamoğlu ile zumculuk yapsınlar,hadi onlar yaptılar diyelim,Özgür Özel'in orada ne işi var.Değer mi,bir kongre sonra zaten KILIÇDAROĞLU bırakır,o zaman aday olsaydınız.Şimdi şehir şehir dolaş hiç bir sorumluluğa ortak olma ,yok öyle yağma.Hasanın yağlı böreğinin kokusunu alınca koşuyorsunuz.Ancak Kurultayda kazanma şansın hiç yok.Sizi Genel Başkanlığa layık görenler bile bilesin ki çok kızıyorlar.KILIÇDAROĞLU sonrasına hazırlanıyorsan da acele ettiniz.Önümüzde yerel seçim varken,şehirlerde bu kadar tantananın ne gereği var.İpten boşanmışlarda tv.lerde sürekli CHP'yi tartışır hale geldiler.Vekilseniz yönetim iyi,yok partide görevli falan değilseler basıyorlar yaygarayı.Bu siyasi kaşar takımıyla mı yola devam edeceksiniz.Yazık çok yazık,bari kurultaydan sonra bari Genel başkanın etrafında birleşin.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da ailesini havalimanına bırakıp dönerken kazada yaralandı
ANTALYA'da Ahmet Alp (26), ailesini havalimanına bırakıp hafif ticari ...
Prof. Dr. Neyişçi: Antalya'da 15 yıl sonra yeniden yanacak ormanlar kuruyoruz
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde 2 yıl önce yaşanan Türkiye Cumhuriyeti'nin ...
Antalya'da kontrolden çıkan otomobil dükkana girdi
ANTALYA'da kontrolden çıkan otomobil önce park halindeki otomobile çarptı, ...
 
'Bazı başkanlar, yeniden aday olmak için genel merkezde birilerini fonluyor?..'
Yaptığı muhalif paylaşımlar nedeniyle Mayıs ayında tutuklanan ve geçtiğimiz ...
53 yılın en sıcak 7'nci yazı, en sıcak 6'ncı eylülü
METEOROLOJİK verilerin düzenli tutulmaya başlandığı 1970 yılından beri ...
Antalya'nın da aralarında bulunduğu 3 ilde 'Hipnoz' operasyonu
DİYARBAKIR merkezli 3 ilde, internette alışveriş sitelerinin kopyalarını ...
 
Antalya Korkuteli'de İsrail'e tepki yürüyüşü
ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde yatsı namazı sonrası düzenlenen Filistin'e ...
Antalya'da Sea To Sky'da üçüncü günün kazananı Travis Teasdale
ANTALYA'nın Kemer ilçesinde bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Sea to Sky Enduro ...
Şehitler Antalya'da bu parkta yaşatılacak
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, Antalyalı şehitlerin isimlerini Rauf ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva