Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
29 Haziran 2019 Cumartesi - 14:00

Öztürk, Antalyaspor Kulübü Derneği başkanı oldu

ANTALYASPOR Kulübü Derneği Başkanlığı'na seçilen iş insanı Fikret Öztürk, Aatif Chahechouhe transferinin perde arkasını anlattı.

Öztürk, Antalyaspor Kulübü Derneği başkanı oldu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalyaspor Kulübü Derneği Olağan Genel Kurulu, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Kurulda divan başkanlığını Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç yaptı. Genç, kentin önemli bir markası olan Antalyaspor'un futbol başarısı ve amatör sporlardaki branş çeşitliliğiyle Türkiye'de 4'üncü, Anadolu takımları arasında da 1'inci olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Kurulda görüşlerini belirten eski başkanlardan Dündar Uluğkay, derneğin üye sayısının artırılması gerektiğini vurguladı.

Antalyaspor Kulübü Derneği'nin 2019 yılında 12 milyon 500 bin lira gelir hedeflediği belirtildi. Daha önce dernek başkanlığına adaylığını açıklayan Ali Yalçın Aşkın, kurulda adaylıktan çekildi. Aşkın, yaptığı konuşmada, emekli maaşıyla Öztürk Ailesi'nin karşısında gövde gösterisi yapacak bir insan olmadığını dile getirdi. Antalyaspor'a gelir sağlayacak projeler önerdiğini anlatan Aşkın "Fikret Öztürk yalnız değil. Bizim de buraya çıkmamız birlik beraberliktir, karşı çıktığımızdan değil. Borç yiğidin kamçısı ise ilk kamçıyı yiyen biziz. Fikret Öztürk'ün yanındayız" dedi.

ANTALYASPOR KULUBU DERNEGI OLAGAN GENEL KURULU, ATILLA VEHBI KONUK TESISLERI'NDE GERCEKLESTIRILDI.(FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)

Kurulda dernek başkanlığı için seçim tek listede yapıldı. Antalyaspor A.Ş. Başkanı Ali Şafak Öztürk'ün babası Fikret Öztürk, oybirliğiyle Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanlığı'na seçildi. Yeni ekiple Antalyaspor'un başarısı için bir araya geldiklerini vurgulayan Fikret Öztürk, "Biz hep birlikte olursak başarıya imza atarız. Amacımız günü kurtarmak değil; Antalyaspor'a sürekli gelir sağlayacak projeler üretilmesi ve bu projeler üretilirken bazı kişi ya da kişilerin menfaat sağlamaması gerekiyor" diye konuştu.

Antalyspor'a gelir sağlayacak akaryakıt istasyonu yapıldığını anlatan Öztürk, şunları söyledi:

"Bir istasyon yapıyoruz. Amacım bu istasyonu satmamak. Antalyspor Kulübü Derneği'nin mülkü olarak kalmasını düşünüyorum. Şimdiden sonra böyle mülkler oluşturarak, kira ve işletme gelirleriyle Antalyaspor'u geleceğe taşımak istiyoruz. Günü kurtarmaya çalışmakla bu işler olmaz. Bütün başkanların emekleri geçti, hepsini huzurunuzda kutluyorum. Günü kurtarma değil geleceği yapmak için bu yönetime geldik. Her kapıyı çalacağız; aramızda küstüm, darıldım, onu, bunu istiyorum davası yok. Tek vücut çalışacağız. Her şey Antalyaspor için olacak. Ben ve dostlarımın Antalyaspor tarafından gelecek ne isme ne maddi gelire ihtiyaç var. Antalyaspor'u yaşatmak, Avrupa takımı yapmak istiyorsak altyapıyı, maddi geliri güçlendirmemiz gerekir. Her kapıyı çalacağız, Antalyaspor'un kuruşuna göz dikenin karşısında olacağız."

ANTALYASPOR KULUBU DERNEGI OLAGAN GENEL KURULU, ATILLA VEHBI KONUK TESISLERI'NDE GERCEKLESTIRILDI. ANTALYASPOR KULUBU DERNEGI BASKANLIGI'NA SECILEN IS INSANI FIKRET OZTURK, KONUSMA YAPTI.(FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)

"KALEYİ İÇTEN FETHETTİK"

Antalyaspor'un Aatif Chahechouhe transferinde yaşananları anlatan Fikret Öztürk, "Aatif'ı aldık. 1 milyon 200 bin Euro isteniyordu, 800 bin Euro'ya aldık. Çocukları hanımı, geldi otelde kaldı. Hanımı 'Ben Antalya'da yaşacağım' dedi. Biz kaleyi içten fethettik" diye konuştu.

Antalyaspor A.Ş. Başkanı Ali Şafak Öztürk ise geçen sezon futbol takımının ligi 7'nci bitirdiğini, hentbol takımının ilk defa Avrupa müsabakalarına katılma hakkı kazandığını ve kadın voleybol takımının başarı yakaladığını anlattı. Ailesiyle birlikte bedenlerini taşın altına koyduklarına değinen Öztürk, "Yaşanmadık stresler yaşıyor, kimsenin yapmadığı fedakarlıklar yapıyoruz. Bunun nedeni, ailecek birlik olduğumuzu ve Antalyaspor'a her şeyi verdiğimizi göstermekti. Fizik öğretmenliğinden Türkiye'nin en büyük şirketlerinden birini oluşturan, idolüm babamın dernek başkanı olmasının gurur ve sevincini yaşıyorum. Antalyasporumuzu en iyi yere getireceğiz" dedi.

ANTALYASPOR KULUBU DERNEGI OLAGAN GENEL KURULU, ATILLA VEHBI KONUK TESISLERI'NDE GERCEKLESTIRILDI. ANTALYASPOR A.S BASKANI ALI SAFAK OZTURK'UN BABASI FIKRET OZTURK, OYBIRLIGIYLE ANTALYASPOR KULUBU DERNEGI BASKANLIGI'NA SECILDI.(FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanlığı'na seçilen Fikret Öztürk'ün listesinde Mustafa Yılmaz, Mustafa Sak, Mehmet Nurettin Ünal, Saim Sanlı, Emin Kemal Hesapçıoğlu, Osman Demren, Aziz Çetin, Osman Sapmaz, Tolga Çelik, İbrahim Gökhan Kasapoğlu yer aldı.

ANTALYASPOR KULUBU DERNEGI OLAGAN GENEL KURULU, ATILLA VEHBI KONUK TESISLERI'NDE GERCEKLESTIRILDI. ANTALYASPOR A.S BASKANI ALI SAFAK OZTURK, KONUSMA YAPTI.(FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)

ANTALYASPOR KULUBU DERNEGI OLAGAN GENEL KURULU, ATILLA VEHBI KONUK TESISLERI'NDE GERCEKLESTIRILDI.(FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)

ANTALYASPOR KULUBU DERNEGI OLAGAN GENEL KURULU, ATILLA VEHBI KONUK TESISLERI'NDE GERCEKLESTIRILDI. ANTALYASPOR A.S BASKANI ALI SAFAK OZTURK'UN BABASI FIKRET OZTURK, OYBIRLIGIYLE ANTALYASPOR KULUBU DERNEGI BASKANLIGI'NA SECILDI. (FIKRET OZTURK - ALI SAFAK OZTURK) (FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)

ANTALYASPOR KULUBU DERNEGI OLAGAN GENEL KURULU, ATILLA VEHBI KONUK TESISLERI'NDE GERCEKLESTIRILDI. ANTALYASPOR A.S BASKANI ALI SAFAK OZTURK'UN BABASI FIKRET OZTURK, OYBIRLIGIYLE ANTALYASPOR KULUBU DERNEGI BASKANLIGI'NA SECILDI. (FIKRET OZTURK - ALI SAFAK OZTURK) (FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA)

Etiketler:
 
Ambulansla otomobil çarpıştı: 1 yaralı
 
Emlakçı, evinde kemerle boğulmuş olarak bulundu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Denizlispor eski başkanlarından Ali İpek, hayatını kaybetti
Denizlispor Kulübü'nün eski başkanlarından ve Türkiye Futbol Federasyonu ...
Kumluca'da Yaz Spor Okulları başladı
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde yaz spor okulları başladı.
Başpehlivanlar Balaban ile Gürbüz, Antalya Büyükşehir'de
Başpehlivanlar İsmail Balaban, Turan Balaban ile Ali Gürbüz, Antalya Büyükşehir ...
 
Vainquer Toulouse'a transfer oldu
Antalyaspor'un Fransız orta saha oyuncusu William Vainquer, Fransa'nın ...
Afjet Afyonspor'da kongre kararı
BU sezon mücadele ettiği Spor Toto 1. Lig'den 2. Lig'e düşen Afjet Afyonspor'da ...
Antalya Veteran Masa Tenisi Şampiyonası sona erdi
Masa Tenisi Federasyonu Antalya İl Temsilciliği’nin faaliyet programında ...
 
Ladies Open'da şampiyon İpek Soylu
Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) tarafından Portekiz'de düzenlenen ...
Hentbol heyecanı başlıyor
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde düzenlenen 25. Alanya Ramazan Demirci Açıkalan ...
Mahmut Esen U11 Turnuvası sona erdi
KUMLUCA'da, kapatılan Hasyurt Belde Belediyesi merhum başkanı Mahmut Esen ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva